2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın,
maşallah canım nasıl uyuyorsun bu saate kadar ben de çok istiyorum uyumayı bebiş acıkmıyor mu benimki 5.30da açıkıyor tekmelerle uyanıyorum mutfağa zor koşuyorum midem bulanıyor açlıktan.. meyve yiyorum bebek de rahatlyor ben de..

slm kizlarr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
gecmisi ookuyamadimmm ama ins herkesler iyidir...
ben 18 mart cuma gunu sabah saat 10da kizimi kucagima aldim normal dogumla kizim akilli cikti tam beklenen dogum gununde geldii gunler cok cabuk gecioo kizimla yarin 1 haftalik olcakk...gayet akilli kizim beni hic uzmuuyoo 40 bin kere massallah deyimm benimde biraz dikislerim rahatsiz ediyoo ins oda bir an once gecerr bizden habeerle böyle kizlar sizler nasilsniiizzz ....
bekleyenlereeee sabirlar diliyorummm beklemek cok kotu birseyyy ins sizde atlatirsiniz bir an once:))

Son düzenleme:

gözün aydın allah bağışlasın sağlıkla büyüt...

bilmiyorum ki:26:acıkmıyodur heralde ben hamileliğin başından beri eşimin de çalışma saatlerinden dolayı ben çok geç kalkıyorumevet kimseler yok forumda benim annemle kayınvalidem yanımda olmasa uzun sohbetler ederiz ama biraz fazla kalınca pc başında bakıyolar ne zaman kalkcam diye

konu kimle ilgili bilmiyorum
sadece bu mesajı gördüm
tsh değeri çok yüksek

evet canım bu ilk kan örneği sonucu 2.yi istediler vermiştik zaten onuda doktoruyla görüştük ilaçla tedavi edilir korkmayın dedi ama insan endişelenmeden duramıyo ki miniğim benim hastalıklar bırakmadı yakamızı oğluşumla hamileyken gebelik şekerim çıktı,doğumdan sonra oğlum sarılık oldu bide bu testin sonucu böyle çıktı çok mutsuzum sanırım lohusalık depresyonu benide vurdu

merhaba kızlar. gökçenim bugünde geçti. kız bence sen kızını biraz dürt rahatsız et yeri rahat buldu cadı. hiperaktiften haber varmı. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına almıştır kuzusunu.
bizde doktordan geldik. eveeet 2 gündür yanımda kimse yok kızıma kendi istediğim gibi baktım. çok şükür sütüm düzeliyor. veee sarılığımız düşmüş kızımda 2 günde 80 gram almış. doktor çok güzel dedi. demekki kızımla bizi rahat bıraksalar hiç bunlar olmayacaktı. üstelik hiç mama vermedim. doktor iyi etmişsin sütün besliyor demekki dedi. böyle devam et dedi. eşimde bu çocuk annesini emzik olarak kullanıyor galiba hiç çekmiyor ağzını dedi. doktorda emzik değil dedi iyi besleniyor işte dedi. boş çekmez çocuk dedi. bişey diyemedi. herkesin sütü bol olsun İnşallaaaaaah

canım hiç merak etme bişey çıkmayacak İnşallah. kuzucuğuna bak ve herşeyi unut. ben öyle yapıyorum artık. dünya yıkılıyormuş deseler dönüp bakmam öyle oldum yani. çünkü olanlar yüzünden üzüntüden sütüm azaldı. kızım ne hale geldi onlar yüzünden. hiç biri hiç bişey umrumda değil. sende içini rahat tut bişey çıkmayacak inşallah. şu an önemli olan kuzucuğunu iyi beslemen canım. hadi bakalım annesi üzülmeki oda üzülmesin

maşallah canım bizimkide aynı meme aşığı oldu çocuk memede uyumak her dakka memeyle durmak istiyo sütüm mü yok diyorum ama ağzından akıyo sütler emerken:44:doktorumda seni yalancı meme yapmış bu annesi diogeceleri bazen göğüslerim açık kalmış vaziyette uyuyup kalıyorum eşim emzik verelim dio ama kıyamıyorum paşama..

bende geldim şimdi doktordan güzel sayılabilecek haberlerim var doğum hazırlığı var vücutta açılma başlamış çok güzel dedi bi sancılık işim kalmış ama sancıdan tık yok suyumda biraz azalmaya başlamış o yüzden pazartesiye kadar beklicez hiçbirşey olmazsa salı günü suni sancılarla doğumu başlatıcaz dedi mutlu oldum en azından biraz daha belirgin bir durum allahın izniyle inşallah hala korkuyorum kesin konuşmaya ama normal doğum olucağı için çok mutluyum gerçekten

bizimki tepki veriyor canım kapı çarptığında irkiliyor kalça testide zaten elle bakıyorlar doktorlar bisorun olursa anlıyorlar çünkü bebek ağlamaya başlıyor
özlemcim umarım barışmışsınızdır sanırım dışarı çıkamamak bizi olumsuz etkiliyor bende evde bunalıyorum dışarı çıkıp gezmek istiyorum
bendede arada oluyor ama normalmiş
ayy hadi ayşecim seninde doğum haberi geliyor desene
gözün aydın fatoooocum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
allahın izniyle hiçbir sorun olmıcak mervecim
maşallah elif eylüleannesini rahat bıraksınlarda güzel güzel beslesin kızını

hadi canım seninde netleşmiş kolay bir doğum diliyorum

ayy çok teşekkürederiz gurur duydum gerçekten...oralar çok güzel dimi ben zaten gidiyorum eşimde işi yüzünden dünyayı dolaştı ama birlikte gezme fırsatımız olmadı ne yazıkki oralara beraber gitmeyi çok istiyorum hatta bu yaz arabayla yunanistandan başlayan bir balkan turu düşünüyorduk ama kızımız bize süpriz yapınca değiştirdik planları artık hem o biraz ele avuca gelsin hemde biz kendimize gelelim öyle

çok güzel maşallah canım yaa. bizimkide aynı sorma. belim sırtım o kadar çok ağrıyorki artık. dünden beri yatarak emziriyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim. ama sadece geceleri tabi. ya uyurken bile göğsümde inince uyanıp ağlamaya başlıyor. dün sarıldım oda uyumuş bende. eşim korkmuş üstüne dönerim diye. uyandırdı. tabi kızımda anında uyandı. baktı olmuyor karışmıyorum artık dedi . emzik veriyorum ben canım ama almıyor. boş ya. geri tükürüyor. doktora söyledim. emsin dedi ne kadar olursa olsun hiç inmesin isterse dedi. sütünde çoğalır bebekte beslenir. belli süre sonra düzene girecek merak etme dedi. eşim bebek doymuyor mama verelim dedi onuda bi kaç kere denei tükürdü vazgeçti.

ooo çok şükür yaa. kız erken doğuracam dedin şimdi doğmak bilmiyor. eee erken doğacak diye verdin rahatı oda burası iyiymiş en iyisi durayım dedi. ama haberlerin çok güzel. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın canım

bence çok güzel bi haber ilaçla tedavi edilebilmesi herşey çok güzel olcak inan. lütfen depresyon beni vurdu ben depresyondayım diyerek kendini şartlandırma ne olursa olsun iyiyim güçlüyüm bebeğimle çok mutluyum ona sahip olduğum için çok şanslıyım demeye kendini olumlu yönde şartlandırmaya çalış ne kadar olumsuz düşünürsek o kadar dibe vuruyoruz. şeker sarılık bunlar hepsi tedavi edilen şeyler kaldıki bununda tedavisi var eğer kesinleşirse ki inş 2. sonuç güzel çıkar. inş. herşey yoluna girecek sakın üzme kendini ve evladını arkadaşım...

gözün aydın herşey yoluna giriyor inş. sizin için . insanları takmayarak en güzelini başardın seni tebrik ederim bu senin ve bebeğinin savaşı inş daha da güzel olsun.

bizim şehzade uyandıöpüyoruz hepinizi veee doğum haberleri bekliyoruz mart bitiyorrrrr haydi bebişler gelin artıkkkk

selam kızlar nasılsınız bakalım
biz oğluşla başbaşayız bugün kayınvalidem gitti pteside annem geliyor yanıma ama ne yalan söyleyeyim evde oğluşumla yalnız olmak hoşuma gitti kv dem ne kadar iyi de olsa insan kendini çok rahat hissedemiyor ama oğluşum nedensiz ağlayınca ve bir süre susturamayınca ister istemez panik oluyorum acemilikten heralde zamanla alışırım...bu arada benim oğluşum erkenden ergenliğe mi girdi ne yüzünde kırmızı kırmızı sivilceler çıktı aynı durumu yaşayan var mı normal bi durum mu acaba herşeyi pimpirik edip dr da soluğu almak istemiyorum da sizlere bi sorayım dedim

Bir Aylık bebek neler yapar? 1 aylık bebek neler yapar?

· Hareket etmesi daha kolaydır. Seslere ve kişilere odaklanabilir, görebilir ve duyabilir.

· Kafasını yüzüstü yatarken azda olsa kaldırabilir.

· Seslere duyarlı olduğundan dolayı yüksek seslere veya çıngırak sesine kafasını çevirip, bakabilir.

· Elleri genellikle yumruk şeklindedir ve parmakları açık olduğunda oyuncağı tutabilir.

· Anne sesini ve kokusunu doğumdan itibaren tanır. Yardım istediği zaman ağlar.

· İnsan seslerine tepki verir, aniden irkilebilir.

· Bir nesneyi üç saniye tutabilir ama birini sıkıca tutabilir.

· Uyanıkken ağlamaz ve çoğu zaman sessizdir.

· Yalnız kalmak istemez ve tepkisini ağlayarak gösterir. Kucağa alınmaktan hoşlanır ve susar.

· Annesini görünce güler, bazen kendi kendine güler.

· Bebek rahatsızlığında ağlar. Genellikle altını ıslattığında veya acıktığında ağlar.

· Bir yüze baktığında gözünü dahi kırpmadan o kişiyi izler. Bu zamanda sessizdir.

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…