slm kizlarr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
gecmisi ookuyamadimmm ama ins herkesler iyidir...
ben 18 mart cuma gunu sabah saat 10da kizimi kucagima aldim normal dogumla kizim akilli cikti tam beklenen dogum gununde geldiigunler cok cabuk gecioo kizimla yarin 1 haftalik olcakk...gayet akilli kizim beni hic uzmuuyoo 40 bin kere massallah deyimm benimde biraz dikislerim rahatsiz ediyoo ins oda bir an once gecerr bizden habeerle böyle kizlar sizler nasilsniiizzz ....
bekleyenlereeee sabirlar diliyorummm beklemek cok kotu birseyyy ins sizde atlatirsiniz bir an once:))
günaydın,
maşallah canım nasıl uyuyorsun bu saate kadar ben de çok istiyorum uyumayı bebiş acıkmıyor mu benimki 5.30da açıkıyor tekmelerle uyanıyorum mutfağa zor koşuyorum midem bulanıyor açlıktan.. meyve yiyorum bebek de rahatlyor ben de..
konu kimle ilgili bilmiyorum
sadece bu mesajı gördüm
tsh değeri çok yüksek
evet canım bu ilk kan örneği sonucu 2.yi istediler vermiştik zaten onuda doktoruyla görüştük ilaçla tedavi edilir korkmayın dedi ama insan endişelenmeden duramıyo ki miniğim benim hastalıklar bırakmadı yakamızı oğluşumla hamileyken gebelik şekerim çıktı,doğumdan sonra oğlum sarılık oldu bide bu testin sonucu böyle çıktı çok mutsuzum sanırım lohusalık depresyonu benide vurdu
merhaba kızlar. gökçenim bugünde geçti. kız bence sen kızını biraz dürt rahatsız et yeri rahat buldu cadı. hiperaktiften haber varmı. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına almıştır kuzusunu.
bizde doktordan geldik. eveeet 2 gündür yanımda kimse yok kızıma kendi istediğim gibi baktım. çok şükür sütüm düzeliyor. veee sarılığımız düşmüş kızımda 2 günde 80 gram almış. doktor çok güzel dedi. demekki kızımla bizi rahat bıraksalar hiç bunlar olmayacaktı. üstelik hiç mama vermedim. doktor iyi etmişsin sütün besliyor demekki dedi. böyle devam et dedi. eşimde bu çocuk annesini emzik olarak kullanıyor galiba hiç çekmiyor ağzını dedi. doktorda emzik değil dedi iyi besleniyor işte dedi. boş çekmez çocuk dedi. bişey diyemedi. herkesin sütü bol olsun İnşallaaaaaah
bizimki tepki veriyor canım kapı çarptığında irkiliyor kalça testide zaten elle bakıyorlar doktorlar bisorun olursa anlıyorlar çünkü bebek ağlamaya başlıyorslm kızlar nasılsınız ben uykusuzluktan bittim meleğimin bugün kimliği çıktıyarın işitme testine götürecem bugün 25 günlük oldu bebişleriniz kaçgünlükken tepki verdi duymaya nezaman başlıyorlar birde kalça usgesine yarın bakarlarmı ay birde yarın kız kardeşimin nikahı var herşey üst üste geldi sabah 9da randevumuz inşallah bir sorun çıkmaz kilosunuda çok merak ediyorum inşalla kilo almıştır:119: annesinin gülü çok özlüyorum sizleri geceleri oturduğumuz için çok anıyorum sizleri kızım hiç ama hiç uyumuyor herkes kırkını bekliyor diyor ama bilemiyorum
özlemcim umarım barışmışsınızdır sanırım dışarı çıkamamak bizi olumsuz etkiliyor bende evde bunalıyorum dışarı çıkıp gezmek istiyorumslm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgun ama çok depresifim...sanırım lohusalık beni de vurdu...eşimle az önce kavvga ettik..bağırdık çağırdık birbirimize evi terketti gitti şimdi...ağlamak istiyorum ama sinirden ağlayamıyorum bile...beni azıcık sakiinleştirin nolur...güzel şeyler anlatın bana..eşimle nasıl barışıcam bir akıl verin
bendede arada oluyor ama normalmişSelammm anneler =))) Nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzuşlarınız nasıl..
Ben bugün doktora gittim doktor açılma yok dedi..Ama çok fenayım..2 cm lik yer yanıyor yanıyor ölüyorum haraket ettikçe..3 -4 Tane ağrı kesici içebilirsin gün içerisinde dedi..Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama yanıyor sanki zehir sürmüşsün gibi..Size de oldu sezeryan ile yapan arkadaşlarda..
ayy hadi ayşecim seninde doğum haberi geliyor deseneKİMSE YOK MUUUUU?
kızlar sabah bir uyandım pedim böyle kahverengimsi gibi, hani adet öncesi gelir ya onun gibi ya da pembe mi ne anlayamadım. Ağrım sancım da yok. Dün banyo yapmıştım sıcak-ılık arası. O mu tetikledi acaba. Eşim şimdi okulda birazdan gelecek. korkuyorum
gözün aydın fatoooocum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinslm kizlarr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
gecmisi ookuyamadimmm ama ins herkesler iyidir...
ben 18 mart cuma gunu sabah saat 10da kizimi kucagima aldim normal dogumla kizim akilli cikti tam beklenen dogum gununde geldiigunler cok cabuk gecioo kizimla yarin 1 haftalik olcakk...gayet akilli kizim beni hic uzmuuyoo 40 bin kere massallah deyimm benimde biraz dikislerim rahatsiz ediyoo ins oda bir an once gecerr bizden habeerle böyle kizlar sizler nasilsniiizzz ....
bekleyenlereeee sabirlar diliyorummm beklemek cok kotu birseyyy ins sizde atlatirsiniz bir an once:))
allahın izniyle hiçbir sorun olmıcak mervecimevet canım bu ilk kan örneği sonucu 2.yi istediler vermiştik zaten onuda doktoruyla görüştük ilaçla tedavi edilir korkmayın dedi ama insan endişelenmeden duramıyo ki miniğim benim hastalıklar bırakmadı yakamızı oğluşumla hamileyken gebelik şekerim çıktı,doğumdan sonra oğlum sarılık oldu bide bu testin sonucu böyle çıktı çok mutsuzum sanırım lohusalık depresyonu benide vurdu
maşallah elif eylülemerhaba kızlar. gökçenim bugünde geçti. kız bence sen kızını biraz dürt rahatsız et yeri rahat buldu cadı. hiperaktiften haber varmı. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına almıştır kuzusunu.
bizde doktordan geldik. eveeet 2 gündür yanımda kimse yok kızıma kendi istediğim gibi baktım. çok şükür sütüm düzeliyor. veee sarılığımız düşmüş kızımda 2 günde 80 gram almış. doktor çok güzel dedi. demekki kızımla bizi rahat bıraksalar hiç bunlar olmayacaktı. üstelik hiç mama vermedim. doktor iyi etmişsin sütün besliyor demekki dedi. böyle devam et dedi. eşimde bu çocuk annesini emzik olarak kullanıyor galiba hiç çekmiyor ağzını dedi. doktorda emzik değil dedi iyi besleniyor işte dedi. boş çekmez çocuk dedi. bişey diyemedi. herkesin sütü bol olsun İnşallaaaaaah
bende geldim şimdi doktordan güzel sayılabilecek haberlerim var doğum hazırlığı var vücutta açılma başlamış çok güzel dedi bi sancılık işim kalmış ama sancıdan tık yok suyumda biraz azalmaya başlamış o yüzden pazartesiye kadar beklicez hiçbirşey olmazsa salı günü suni sancılarla doğumu başlatıcaz dedi mutlu oldum en azından biraz daha belirgin bir durum allahın izniyle inşallah hala korkuyorum kesin konuşmaya ama normal doğum olucağı için çok mutluyum gerçekten
aa çok güzel canım.. benim eşim de hırvat kökenli amerikalı.. akraba sayılırsınızhala hırvatistana yazları tatile gideriz. Çok güzel bir ırkınız var kızım slav ırkının özelliklerini alsın istiyorum:)
çok güzel maşallah canım yaa. bizimkide aynı sorma. belim sırtım o kadar çok ağrıyorki artık. dünden beri yatarak emziriyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim. ama sadece geceleri tabi. ya uyurken bile göğsümde inince uyanıp ağlamaya başlıyor. dün sarıldım oda uyumuş bende. eşim korkmuş üstüne dönerim diye. uyandırdı. tabi kızımda anında uyandı. baktı olmuyor karışmıyorum artık dedimaşallah canım bizimkide aynı meme aşığı oldu çocuk memede uyumak her dakka memeyle durmak istiyo sütüm mü yok diyorum ama ağzından akıyo sütler emerken:44:doktorumda seni yalancı meme yapmış bu annesi diogeceleri bazen göğüslerim açık kalmış vaziyette uyuyup kalıyorum eşim emzik verelim dio ama kıyamıyorum paşama..
bende geldim şimdi doktordan güzel sayılabilecek haberlerim var doğum hazırlığı var vücutta açılma başlamış çok güzel dedi bi sancılık işim kalmış ama sancıdan tık yok suyumda biraz azalmaya başlamış o yüzden pazartesiye kadar beklicez hiçbirşey olmazsa salı günü suni sancılarla doğumu başlatıcaz dedi mutlu oldum en azından biraz daha belirgin bir durum allahın izniyle inşallah hala korkuyorum kesin konuşmaya ama normal doğum olucağı için çok mutluyum gerçekten
evet canım bu ilk kan örneği sonucu 2.yi istediler vermiştik zaten onuda doktoruyla görüştük ilaçla tedavi edilir korkmayın dedi ama insan endişelenmeden duramıyo ki miniğim benim hastalıklar bırakmadı yakamızı oğluşumla hamileyken gebelik şekerim çıktı,doğumdan sonra oğlum sarılık oldu bide bu testin sonucu böyle çıktı çok mutsuzum sanırım lohusalık depresyonu benide vurdu
çok güzel maşallah canım yaa. bizimkide aynı sorma. belim sırtım o kadar çok ağrıyorki artık. dünden beri yatarak emziriyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim. ama sadece geceleri tabi. ya uyurken bile göğsümde inince uyanıp ağlamaya başlıyor. dün sarıldım oda uyumuş bende. eşim korkmuş üstüne dönerim diye. uyandırdı. tabi kızımda anında uyandı. baktı olmuyor karışmıyorum artık dedi. emzik veriyorum ben canım ama almıyor. boş ya. geri tükürüyor. doktora söyledim. emsin dedi ne kadar olursa olsun hiç inmesin isterse dedi. sütünde çoğalır bebekte beslenir. belli süre sonra düzene girecek merak etme dedi. eşim bebek doymuyor mama verelim dedi onuda bi kaç kere denei tükürdü vazgeçti.
ooo çok şükür yaa. kız erken doğuracam dedin şimdi doğmak bilmiyor. eee erken doğacak diye verdin rahatı oda burası iyiymiş en iyisi durayım dedi. ama haberlerin çok güzel. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın canım[/QUOT
teşekkürederim inşallah valla sorma utanıyorum artık yalancı çıktım resmen yaa telefon susmak bilmiyo her telefonu daha doğurmadım diye açıyorum kızım rahat ama ben çok baskı altındayım:84:
merhaba kızlar. gökçenim bugünde geçti. kız bence sen kızını biraz dürt rahatsız et yeri rahat buldu cadı. hiperaktiften haber varmı. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına almıştır kuzusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?