çok güzel maşallah canım yaa. bizimkide aynı sorma. belim sırtım o kadar çok ağrıyorki artık. dünden beri yatarak emziriyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim. ama sadece geceleri tabi. ya uyurken bile göğsümde inince uyanıp ağlamaya başlıyor. dün sarıldım oda uyumuş bende. eşim korkmuş üstüne dönerim diye. uyandırdı. tabi kızımda anında uyandı. baktı olmuyor karışmıyorum artık dedi. emzik veriyorum ben canım ama almıyor. boş ya. geri tükürüyor. doktora söyledim. emsin dedi ne kadar olursa olsun hiç inmesin isterse dedi. sütünde çoğalır bebekte beslenir. belli süre sonra düzene girecek merak etme dedi. eşim bebek doymuyor mama verelim dedi onuda bi kaç kere denei tükürdü vazgeçti.
ooo çok şükür yaa. kız erken doğuracam dedin şimdi doğmak bilmiyor. eee erken doğacak diye verdin rahatı oda burası iyiymiş en iyisi durayım dedi. ama haberlerin çok güzel. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın canım
evet canım bu ilk kan örneği sonucu 2.yi istediler vermiştik zaten onuda doktoruyla görüştük ilaçla tedavi edilir korkmayın dedi ama insan endişelenmeden duramıyo ki miniğim benim hastalıklar bırakmadı yakamızı oğluşumla hamileyken gebelik şekerim çıktı,doğumdan sonra oğlum sarılık oldu bide bu testin sonucu böyle çıktı çok mutsuzum sanırım lohusalık depresyonu benide vurdu
merhaba annecikler
hipperaktifin nişanı gelmiş herhalde hadi gözü aydın.sona kalan annelerde pek bi gelişme yok hala.bebişlerin keyfi yerinde.bugün doktora gittim bende.doktorum perşembe yada cuma doğurursun muhtemelen demişti.bugün beni görünce ne zaman doğurcan sen dedibilmiyorum kızımın keyfi yerinde dedim.muayene etti, herşey yolundaymış çok şükür.suyu da gayet iyi durumda ama artık 40. haftadasın dedi.bu hafta sonu da bekleyelim pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi merakla hafta sonunun geçmesini bekliyorum.inşallah hafta sonu teşrif eder miniğim.2-3 haftadır 26 yada 27 martta doğacak gibi geliyor bana umarım doktor da ben de yanılmayız.haftaya cuma günümüz doluyor bakalım hayırlısı.hem bize hemde bekleyen az sayıdaki anneciklere hayırlı doğumlar diliyorum.
canım benim oğluşumun yüzündede çıktı normal bişey galibaaselam kızlar nasılsınız bakalım
biz oğluşla başbaşayız bugün kayınvalidem gitti pteside annem geliyor yanıma ama ne yalan söyleyeyim evde oğluşumla yalnız olmak hoşuma gitti kv dem ne kadar iyi de olsa insan kendini çok rahat hissedemiyor ama oğluşum nedensiz ağlayınca ve bir süre susturamayınca ister istemez panik oluyorum acemilikten heralde zamanla alışırım...bu arada benim oğluşum erkenden ergenliğe mi girdi ne yüzünde kırmızı kırmızı sivilceler çıktı aynı durumu yaşayan var mı normal bi durum mu acaba herşeyi pimpirik edip dr da soluğu almak istemiyorum da sizlere bi sorayım dedim
canım ya üzülme lütfen inşalah bişey çıkmıcakk dualarım sizinleSelam anneler.. Çok kötüyüm..Topuktan alınan kanda ki değerler yüksek çıkmış sağlık ocağında söylediler..Sinirlerim çok bozuldu başladım ağlamaya..Sonra içeri girip kan verdik..Canım oğlum ağladı bende ağladım..Hemşire kızdı..İlk testde genelde hep yüksek çıkıyor anne sütü almadığı için ikincisi ise % 90 temiz çıkıyor üzülme dediler ama çok kötü oldum
geceleri bende yatarak emziriyorum canım bazen bırakıyo ama ben memeyi kapatınca başlıyo mıkırdanmaya bende meme açık bekliyorum öle uyuycak mı kalkıcak mı die diyorum ya kaç kere göğsüm açık uyuya kalmışımyeter ki emsin diyorum ama göğüslerim felaket oldu sanki uçlarından tutup aşağıya çekiyolar çok ağrıyo
Selam anneler.. Çok kötüyüm..Topuktan alınan kanda ki değerler yüksek çıkmış sağlık ocağında söylediler..Sinirlerim çok bozuldu başladım ağlamaya..Sonra içeri girip kan verdik..Canım oğlum ağladı bende ağladım..Hemşire kızdı..İlk testde genelde hep yüksek çıkıyor anne sütü almadığı için ikincisi ise % 90 temiz çıkıyor üzülme dediler ama çok kötü oldum
Selam anneler.. Çok kötüyüm..Topuktan alınan kanda ki değerler yüksek çıkmış sağlık ocağında söylediler..Sinirlerim çok bozuldu başladım ağlamaya..Sonra içeri girip kan verdik..Canım oğlum ağladı bende ağladım..Hemşire kızdı..İlk testde genelde hep yüksek çıkıyor anne sütü almadığı için ikincisi ise % 90 temiz çıkıyor üzülme dediler ama çok kötü oldum
selam kızlaaaaaaaaar
ben geldim yanlış alarmmış:)bize de tatbikat oldu, gerçi ilçeden il'e gidiyoruz. 20 dk.'cık.
pedimde kahverengi akıntı vardı demiştim, pembeyle karışık.
NST'ye girdim sonra çatı muayenesi yapıldı( ebe yaptı hem de 2 defa bu sabahki ama) açılma yokmuş. Çooook çoook acıdı. Valla doğruya doğru canım yandı, bir de beklemiyordum yaa.Sonra Öğleleyin arkadaşa gittim, anaaaa bir baktım sancı geliyor önce 10 dk da bir sonra 5 dk'da bir eeee saat 3 oldu biz de tekrar hastanenin yolunu tuttuk, şimdi size bu mesajı yazrken bile sancım giriyor,deliyor, geçiyor...
Öğleleyin gittiğimizde ebe direkt açılma mı olmuş diye tekrar beni aldı 2 defa gene parmakladı, gene bağırdım yaa. Gerçi benden önce de bir kız bağırıyordu, kadın onu bilerek ağrıtmışmış. Resmen orda dolma yapıyor yaaa. Haaa gene açılma yok ama bebek kanala güzel yerleşmişmiş. Canım hala yanıyor, afedersiniz, şimdi idrarımı yaptığımda yanmam oldu üfff. Ben doğurabilir miyim yaa korkuyorum. Annem 5 saatlik mesafede. Haber verdik yarın sabah binip geliyor.
Sabahki muayene sonrası doktorla konuştum doğum şekli konusunda bana "beni yapım gereği sezeryanlık olduğumu, normali yapamayacağımı söyledi" korkak yapımdan:) düşünün karar verin isterseniz yarın gelin, bekletmeyelim dedi. Napayım ben yaaa? Bu arada aynı gün 2. çatı muayenem sonrası , kahverengi akıntım şimdi kırmızı karışık geliyor, ben de dayanamazsam epidurali isteyeyim mi?
herşey hepimiz için ne şekilde hayırlıysa o olsun, bu yazıyı yazarken bu 3. sancı girişi. Kendinize iyi bakın. Öpüldünüz.
çok aksiyon bir gün olmuş neyse hadi hayırlısıyla gelsin kendine nasıl güveniyorsan öyle yap bende iki defa çatı muayenesi oldum açıkçası çok gergindim acıcak diye ama acımadı hiç belki yapana görede değişiyordur bilemem birde doktorum bana bu muayeneden sonra hafif kanamam olabileceğini bunun için endişelenmemei söyledi pedini doldurcak kadar olmadığı sürece sorun yok dedi gerçektende oldu iki seferdede yani şu andada var ama söylemeden edemicem sancıların bu kadar varsa normal doğum için biraz dayan derim
selam kızlaaaaaaaaar
ben geldim yanlış alarmmış:)bize de tatbikat oldu, gerçi ilçeden il'e gidiyoruz. 20 dk.'cık.
NST'ye girdim sonra çatı muayenesi yapıldı( ebe yaptı hem de 2 defa bu sabahki ama) açılma yokmuş. Çooook çoook acıdı. Valla doğruya doğru canım yandı, bir de beklemiyordum yaa.Sonra Öğleleyin arkadaşa gittim, anaaaa bir baktım sancı geliyor önce 10 dk da bir sonra 5 dk'da bir eeee saat 3 oldu biz de tekrar hastanenin yolunu tuttuk, şimdi size bu mesajı yazrken bile sancım giriyor,deliyor, geçiyor...
Öğleleyin gittiğimizde ebe direkt açılma mı olmuş diye tekrar beni aldı 2 defa gene parmakladı, gene bağırdım yaa. Gerçi benden önce de bir kız bağırıyordu, kadın onu bilerek ağrıtmışmış. Resmen orda dolma yapıyor yaaa. Haaa gene açılma yok ama bebek kanala güzel yerleşmişmiş. Canım hala yanıyor, afedersiniz, şimdi idrarımı yaptığımda yanmam oldu üfff. Ben doğurabilir miyim yaa korkuyorum. Annem 5 saatlik mesafede. Haber verdik yarın sabah binip geliyor.
Sabahki muayene sonrası doktorla konuştum doğum şekli konusunda bana "beni yapım gereği sezeryanlık olduğumu, normali yapamayacağımı söyledi" korkak yapımdan:) düşünün karar verin isterseniz yarın gelin, bekletmeyelim dedi. Napayım ben yaaa? Bu arada aynı gün 2. çatı muayenem sonrası , kahverengi akıntım şimdi kırmızı karışık geliyor, ben de dayanamazsam epidurali isteyeyim mi?
herşey hepimiz için ne şekilde hayırlıysa o olsun, bu yazıyı yazarken bu 3. sancı girişi. Kendinize iyi bakın. Öpüldünüz.
ne maceralı olmuş..canım zaten nişandan sonra 2 gün içinde oluyormuş sancıların da var ne güzel kanala da yerleşmiş doğar o sezaryene gerek yok darısı başımıza ayyy heyecanlandım duymuştur inşallah kızımmmm:)))selam kızlaaaaaaaaar
canım inşallah en kısa zamanda sende sağlıkla bebişine kavuşursunmerhaba annecikler
hipperaktifin nişanı gelmiş herhalde hadi gözü aydın.sona kalan annelerde pek bi gelişme yok hala.bebişlerin keyfi yerinde.bugün doktora gittim bende.doktorum perşembe yada cuma doğurursun muhtemelen demişti.bugün beni görünce ne zaman doğurcan sen dedibilmiyorum kızımın keyfi yerinde dedim.muayene etti, herşey yolundaymış çok şükür.suyu da gayet iyi durumda ama artık 40. haftadasın dedi.bu hafta sonu da bekleyelim pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi merakla hafta sonunun geçmesini bekliyorum.inşallah hafta sonu teşrif eder miniğim.2-3 haftadır 26 yada 27 martta doğacak gibi geliyor bana umarım doktor da ben de yanılmayız.haftaya cuma günümüz doluyor bakalım hayırlısı.hem bize hemde bekleyen az sayıdaki anneciklere hayırlı doğumlar diliyorum.
canım üzülme sakın yanlış sonuçtur gör bakSelam anneler.. Çok kötüyüm..Topuktan alınan kanda ki değerler yüksek çıkmış sağlık ocağında söylediler..Sinirlerim çok bozuldu başladım ağlamaya..Sonra içeri girip kan verdik..Canım oğlum ağladı bende ağladım..Hemşire kızdı..İlk testde genelde hep yüksek çıkıyor anne sütü almadığı için ikincisi ise % 90 temiz çıkıyor üzülme dediler ama çok kötü oldum
selam kızlaaaaaaaaar
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnnn..arkadaşlar şimdi dua isteme sırası bende. bugün kontrole gittik, bebişim mertin suyu çok az kalmış ve de doğum kanalına girmediği için bebişimin normal doğumla doğması risk altındaymış. doktorum sezeryanla yarın alalım dedi. bunun için sabah son kontrolümü olup ssaat 11 de sezeryana gireceğim. inşallah en hayırlısı nasılsa öyle olur.
daha önceden yani hamilelik öncesinde vajinal muayenede bu kadar canım yanmamıştı. Dediğin gibi yapana göre değişiyordur. Resmen kadın bana, elime bebeğin başı bile geldi dedi yaaa, kanala yerlemişmiş, o kadar soktu kiii üffff.
az önce annemle tlfda konuştum o da bana " haaadiii yaparsın, Allah kimseyi darda koymaz, yardım eder, güç verir"dedi. Epidural için ne düşünüyorsun sen peki?
arkadaşlar şimdi dua isteme sırası bende. bugün kontrole gittik, bebişim mertin suyu çok az kalmış ve de doğum kanalına girmediği için bebişimin normal doğumla doğması risk altındaymış. doktorum sezeryanla yarın alalım dedi. bunun için sabah son kontrolümü olup ssaat 11 de sezeryana gireceğim. inşallah en hayırlısı nasılsa öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?