2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler
hipperaktifin nişanı gelmiş herhalde hadi gözü aydın.sona kalan annelerde pek bi gelişme yok hala.bebişlerin keyfi yerinde.bugün doktora gittim bende.doktorum perşembe yada cuma doğurursun muhtemelen demişti.bugün beni görünce ne zaman doğurcan sen dedi bilmiyorum kızımın keyfi yerinde dedim.muayene etti, herşey yolundaymış çok şükür.suyu da gayet iyi durumda ama artık 40. haftadasın dedi.bu hafta sonu da bekleyelim pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi merakla hafta sonunun geçmesini bekliyorum.inşallah hafta sonu teşrif eder miniğim.2-3 haftadır 26 yada 27 martta doğacak gibi geliyor bana umarım doktor da ben de yanılmayız.haftaya cuma günümüz doluyor bakalım hayırlısı.hem bize hemde bekleyen az sayıdaki anneciklere hayırlı doğumlar diliyorum.

Selam anneler.. Çok kötüyüm..Topuktan alınan kanda ki değerler yüksek çıkmış sağlık ocağında söylediler..Sinirlerim çok bozuldu başladım ağlamaya..Sonra içeri girip kan verdik..Canım oğlum ağladı bende ağladım..Hemşire kızdı..İlk testde genelde hep yüksek çıkıyor anne sütü almadığı için ikincisi ise % 90 temiz çıkıyor üzülme dediler ama çok kötü oldum

geceleri bende yatarak emziriyorum canım bazen bırakıyo ama ben memeyi kapatınca başlıyo mıkırdanmaya bende meme açık bekliyorum öle uyuycak mı kalkıcak mı die diyorum ya kaç kere göğsüm açık uyuya kalmışımyeter ki emsin diyorum ama göğüslerim felaket oldu sanki uçlarından tutup aşağıya çekiyolar çok ağrıyo

canım çok geçmiş olsun
bende de tiroid problemi var değerleri oradan biliyorum
ama doğru söylemişler ilaçla bu değer çok kolay düşüyor

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için onlar biliyo gelcekleri zamanı ama bizim heycanımızda haklı biran önce kavuşmak istiyoruzzz bebeklerimize

canım benim oğluşumun yüzündede çıktı normal bişey galibaa
bizde ergen ivilceler diyoruzz:))
canım ya üzülme lütfen inşalah bişey çıkmıcakk dualarım sizinle

canım ya ben cesaret edemiyorum yatarak emzirmeye korkuyorum uyuakalırsam diee
bu arada geçmiş olsun canım ne yaptınız 2. kanıda verdiniz güsel habaelr ver inşalahh

eylül aplacım ne yapıyor haberi olan varmı muhammedi nasıl

bak ne güzel açıklama yapmış hemşire hem dünde aynı durum söz konusuydu ve bilen bir arkadaşımız çok güzel açıklamıştı hiç üzme kendini göriceksin doğru söylüyorlar...

canım üzülme bebeğe yansır. bak hemşirede söylemiş işte inşallah bişey çıkmayacak canım.

ayşe gelmişsin kıs doğurmadınmı sen

selam kızlaaaaaaaaar
ben geldim yanlış alarmmış:)bize de tatbikat oldu, gerçi ilçeden il'e gidiyoruz. 20 dk.'cık.
pedimde kahverengi akıntı vardı demiştim, pembeyle karışık.
NST'ye girdim sonra çatı muayenesi yapıldı( ebe yaptı hem de 2 defa bu sabahki ama) açılma yokmuş. Çooook çoook acıdı. Valla doğruya doğru canım yandı, bir de beklemiyordum yaa.Sonra Öğleleyin arkadaşa gittim, anaaaa bir baktım sancı geliyor önce 10 dk da bir sonra 5 dk'da bir eeee saat 3 oldu biz de tekrar hastanenin yolunu tuttuk, şimdi size bu mesajı yazrken bile sancım giriyor,deliyor, geçiyor...
Öğleleyin gittiğimizde ebe direkt açılma mı olmuş diye tekrar beni aldı 2 defa gene parmakladı, gene bağırdım yaa. Gerçi benden önce de bir kız bağırıyordu, kadın onu bilerek ağrıtmışmış. Resmen orda dolma yapıyor yaaa. Haaa gene açılma yok ama bebek kanala güzel yerleşmişmiş. Canım hala yanıyor, afedersiniz, şimdi idrarımı yaptığımda yanmam oldu üfff. Ben doğurabilir miyim yaa korkuyorum. Annem 5 saatlik mesafede. Haber verdik yarın sabah binip geliyor.
Sabahki muayene sonrası doktorla konuştum doğum şekli konusunda bana "beni yapım gereği sezeryanlık olduğumu, normali yapamayacağımı söyledi" korkak yapımdan:) düşünün karar verin isterseniz yarın gelin, bekletmeyelim dedi. Napayım ben yaaa? Bu arada aynı gün 2. çatı muayenem sonrası , kahverengi akıntım şimdi kırmızı karışık geliyor, ben de dayanamazsam epidurali isteyeyim mi?
herşey hepimiz için ne şekilde hayırlıysa o olsun, bu yazıyı yazarken bu 3. sancı girişi. Kendinize iyi bakın. Öpüldünüz.

çok aksiyon bir gün olmuş neyse hadi hayırlısıyla gelsin kendine nasıl güveniyorsan öyle yap bende iki defa çatı muayenesi oldum açıkçası çok gergindim acıcak diye ama acımadı hiç belki yapana görede değişiyordur bilemem birde doktorum bana bu muayeneden sonra hafif kanamam olabileceğini bunun için endişelenmemei söyledi pedini doldurcak kadar olmadığı sürece sorun yok dedi gerçektende oldu iki seferdede yani şu andada var ama söylemeden edemicem sancıların bu kadar varsa normal doğum için biraz dayan derim

daha önceden yani hamilelik öncesinde vajinal muayenede bu kadar canım yanmamıştı. Dediğin gibi yapana göre değişiyordur. Resmen kadın bana, elime bebeğin başı bile geldi dedi yaaa, kanala yerlemişmiş, o kadar soktu kiii üffff.
az önce annemle tlfda konuştum o da bana " haaadiii yaparsın, Allah kimseyi darda koymaz, yardım eder, güç verir"dedi. Epidural için ne düşünüyorsun sen peki?

gerçekten de bebek gelmeden yormuş sizi

doğum şekli için de ben hep normal doğum taraftarıyım ne epidural ne sezeryan en normalini istiyorum
sen de dişini sık,öyle yap isterim
bebek çıkınca bi anda geçicek zaten ağrı ,sancı
ama nasıl seçersen inşallah hayırlısı olur
hayırlı doğumlar dileyeyim şimdiden

ne maceralı olmuş..canım zaten nişandan sonra 2 gün içinde oluyormuş sancıların da var ne güzel kanala da yerleşmiş doğar o sezaryene gerek yok darısı başımıza ayyy heyecanlandım duymuştur inşallah kızımmmm:)))

canım inşallah en kısa zamanda sende sağlıkla bebişine kavuşursun
canım üzülme sakın yanlış sonuçtur gör bak

tatbikat olmuş demek size ayşecim bence bebişinin gelmesi yakındır tatlım

arkadaşlar şimdi dua isteme sırası bende. bugün kontrole gittik, bebişim mertin suyu çok az kalmış ve de doğum kanalına girmediği için bebişimin normal doğumla doğması risk altındaymış. doktorum sezeryanla yarın alalım dedi. bunun için sabah son kontrolümü olup ssaat 11 de sezeryana gireceğim. inşallah en hayırlısı nasılsa öyle olur.

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnnn..

Kızlar bugün kontrolüm vardı.. Moralim bozuldu yaa..
Nst'de sancılarım 20lerde geziniyo,bi gıdım bile açılmam yok, ama pazar günü son günüm?:26:
Normal doğum istiyodum kendimi hep ona alıştırdım 9 aydır.
Ama eğer pazara kadar doğuramazsam, doktor pazartesi pılını pırtını topla gel dedi, ya suni sancıyla açılma sağlamaya çalışıcaz yada sezeryan yapıcaz dedi? Suni sancı ile doğuran varmı aranızda nası bişey? Bide benim çatım dar çıkmıştı, suni sancı olsa bile çok zor bi doğum olur dedi doktor, sizce sezeryanı mı seçmeliyim eğer pazartesiye kadar doğuramazsam?:26:

ben herşeyiyle yaşamak istiyorum birde ıkınma sırasında sancıları hissetmek biraz daha işi kolaylaştırır gibi geliyor çünkü acıyla ıkınıcaksın nerde yapman gerekiyorsa öbür türlü onlar yönlendiricek bunu kendi doktorumla konuşmadım ama başka bir kadın doktoruna sorduğumda doğru demişti bu arada annen çok haklı allah gücünü vericektir biz bilmesekte bedenimiz ve bebeğimiz ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor allah yardımcın olsun inşallah çok kolay çok güzel bir doğumun olsun))

Hadi hayırlısı canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Tabii darısı da başımıza en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…