2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağ sağlim güzellikle bebeğini kucağına al inşallah ne kadar heycanlı ne kadar güzel allah kolaylık versin

canım hayırlısı olsun.inşallah sağsalim kavuşursun bebişine.Allah yardımcın olsun

canım moralini bozma her şeyin hayırlısı.bugün bende kontroldeydim, aynen senin gibi açılma vs. bişey yok sancı vardı ama çok şiddetli çıkmadı.doktor pazartesiye kadar bekleyeylim ama sonrası bebeği zorlayabilir sezaryana yönelebiliriz dedi.bende yıkıldım bi anda.çünkü normal olmasıno çoook istiyorum.bu kadar istediğim için mi olmuyo acaba dedim haklısın dedi.bugüne kadar kim neyi çok istese tersi oluyo, hamileliğin başından beri sezaryan isteyenin 37-38. haftada pat suyu geliyo açılma 6 cm hemen normal doğuruyo, senin gibi normal diye diretenlerde böyle bekliyo sonuna kadar bekliyo bazen almak zorrunda kalıyoruz dedi.ne kadar düşünürsek düşünelim kaderimiz belli hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.madem sende bu kadar isteklisin bence suni sancıyı dene.inşallah bi an önce kendiliğinden gelir sancımız.benim bir kaç saattir var ama emin olamıyorum sancıdan çok bel ağrısı gibi :26:

Evet normal olmasını çok istiyorum canım ya..
Ama doktor zor olur mor olur diyince de insanın içi elvermiyo illa normal beklicem demeye, kendim için de değil he, umrum olmaz çekeceğim acı, ama söz konusu bebeğimiz olunca doktor azcık burun kıvırsa canımızı istese veresi geliyo insanın..
Bi de kayınvalidem eşimi öyle çok zor doğurmuş, normal olmamış bi ttürlü sonra suni sancı vermişler tam çıkıcak derken bakmşlar kordonu dolanmış boynuna 2 kere, sabahtan akşama sancı yiyip sonunda yine sezeryana girmek zorunda kalmış. Eğer bana sorarsan, pazartesiye kalırsa, yani ya suni yada sezeryan derse doktorun hiç düşünme sezeryan ol kızım, ama yine sen bilirsin dedi.. Bilmiyorum ya, eşim de doktor ya o ya o derse sezeryan ol diyo..

Uff gelse şu 3 günde de sıpa, hiç düşündürtmese bizi

canım aslına bakarsan haklısın benimde en çok korktuğum şey suni sancı verilince sancıyı çekip çekip açılma olmazsa yine sezaryana girmek bir de gına geldi telefonlardan ne ev ne cep telefonu susuyo.sağolsunlar düşünüp soruyolar ama bana sinir geliyo daha çok.bugün sağlık ocağındaki hemşire bile aradı doğurdun mu diye ikimizinki de pazartesiye kadar gelir inşallah hayırlısıyla sağsalim

Sorma ya, biz kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz. Kadına bile gına getirdiler "ağız tadıyla tuvaletimi yapamıyom ya" diyo kadın, tuvaletteyken biri arasa yada arasa da arka odadan duymasa, meraklanıp kaynanamı kaynpederimi görümcemi eltimi falan sırayla cepten arıyolar evi aradık açmadınız Eda mı doğurdu" diye
Dediğin gibi sağolsunlar ama bize sinir geldi artık, yaydı popişini bizimki, derdi sülaleyi tuttu

hayırlısı olsun inş. herşey güzel geçer. ben de normal diye bekleyip son dakika sezeryan oldum. allah yardımcın olsun inş çok güzel sağlıklı bi doğum olur sağlıklı mutlu haberlerini alırız...

hayırlısı olsun canım bende kendimi normal doğuma hazırlamıştım ama olmadı 40+3 de sezeryan oldu suni sancı istemedim ben suni sancı verildiği halde doğum olmayabiliyor ve ben bunun örneğini çok duyduğum için tereddüt ettim. senin çatında darmış bence kendini ve vücudunu zorlama derim tabi en doğru kararı sen ve eşin verirsiniz. hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuş bebeğine...

Sağol canım,amin ne diyim.. eşim de bende suni sancı mı sezeryan mı derse doktor, sezeryanı seçme taraftarıyız gibi görünüyo.. İnşallah gelir bebişimz de bunları düşünmek zorunda kalmayız ama gelmezse de dediğin gibi hayırlısı olsun, artık sezeryan deriz napalım.. :26:

canolar nasılsınız. heyecanla bekleyen arkadaşlar tez vakitte kavuşun inşallah bebişlerinize. allah yardımcnız olsun. göbek bağımız düştü dün banyo yaptık. benim kız su kuşu çıktı. göbeğin düzelmesini nasıl kolaylaştırırız. bez sürtünce kötü oluyor sanki. siz birşey sürdünüz mü?

canım normal doğum istiyodun galiba
ama senin yapabileceğin bir şey kalmamış üzülme,korkma da
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

bunları okudukça korkuyorum ben de doğuramıcam galiba
bugün 40 hafta doldu ama tık yok
sen de, ben de inşallah normal sancıyla normal doğum yapabiliriz
ctsye kadar doğmazsa tekrar gidicem ve herhangi bir gün belirlenip de suni sancı ya da sezeryan teklif edilirse sanırım suni sancı isterim gene de

selam kızlar sona kalan 3-5 kişi hep aynı şeyleri yaşıyoruz nedense benim doktor son günü çağırddı beni arada acil bişey olursa gel diyeee...bence en güzeli doktoru dinlemek hakkımızda hayırlısı neyse o artıkk düşünmeyelim düşündükçe olmuyorrr çünkü

bencede valla ben fb ta bile yazdım artık "düşünmekle olsa çoktaan" diye ama olmuyo nerdeyse lahusa depresyonuna gircem ama hala doğuramadım diye dalga geçiyorum kendimle bütün telefonlarıda daha doğurmadım diye açıyorum oynatmaya az kaldı

ben de tlflara "daha doğurmadım"diye bakıyorum:)

kızlar benim 5 dkda bir sancılarım geliyor. 2 defa çatı muayenesinde açılmam çıkmadı eee bu sancılar neyin nesi? akıntım kanla karışık n'olacak şimdi bu geceyi atlatırsam, sürekli çekecem mi bu sancıyı? Eşim bile doğumda sancı olur bu nedir diyor. Haa bir de garibim Allah acılarının yarısını bana versin diyor. Her sancıda yerimden kalkıp ona sarılıyorum, elini sıkıyorum, resmen sevgi yumağı oldum

mutluluğunuz bebeğinizle taçlansın inşallah dayan annesi gidişatı nasıl olursa olsun sonu çok güzel olucak

canım benmde senın gıbıydı ertesı gun doğum yaptım ılk 9 saatte sadece 1 cm açılmam olmuştu

ıyı akşamlar cnm, bızde bugun banyo yaptık bana dr babusol dıye bışey vermıştı sterıl bez ve alkol var ıcınde onunla sılıyorum sabah akşam kurutuyo

doğurmayan arkadaşlar Allahım yardımcınız olsun. hemencecik gönlünüde göre doğumlarınız olsun İnşallah. bebekleriniz sağlıkla olsunda canlarım yolu önemli değil inanın. ben normal dedim dedim ama doktorumuz sezeryan önerdi. ama gerçekten iiki doktoru dinlemişim diyorum.
hiperaktifim canım. tek seste kurtulasın İnşallah. yarın sabaha kuzucuğun kollarında olmuş olur İnşallah

canım sağlıkla hayırlısıyla kuzucuğun kollarında olsun İnşallaaah. Allahım yardımcın olsun

dualarımız seninle kolay bir doğum diliyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…