Kızlar bugün kontrolüm vardı.. Moralim bozuldu yaa..
Nst'de sancılarım 20lerde geziniyo,bi gıdım bile açılmam yok, ama pazar günü son günüm?:26:
Normal doğum istiyodum kendimi hep ona alıştırdım 9 aydır.
Ama eğer pazara kadar doğuramazsam, doktor pazartesi pılını pırtını topla gel dedi, ya suni sancıyla açılma sağlamaya çalışıcaz yada sezeryan yapıcaz dedi? Suni sancı ile doğuran varmı aranızda nası bişey? Bide benim çatım dar çıkmıştı, suni sancı olsa bile çok zor bi doğum olur dedi doktor, sizce sezeryanı mı seçmeliyim eğer pazartesiye kadar doğuramazsam?:26:
evet canım bu ilk kan örneği sonucu 2.yi istediler vermiştik zaten onuda doktoruyla görüştük ilaçla tedavi edilir korkmayın dedi ama insan endişelenmeden duramıyo ki miniğim benim hastalıklar bırakmadı yakamızı oğluşumla hamileyken gebelik şekerim çıktı,doğumdan sonra oğlum sarılık oldu bide bu testin sonucu böyle çıktı çok mutsuzum sanırım lohusalık depresyonu benide vurdu
merhaba kızlar. gökçenim bugünde geçti. kız bence sen kızını biraz dürt rahatsız et yeri rahat buldu cadı. hiperaktiften haber varmı. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına almıştır kuzusunu.
bizde doktordan geldik. eveeet 2 gündür yanımda kimse yok kızıma kendi istediğim gibi baktım. çok şükür sütüm düzeliyor. veee sarılığımız düşmüş kızımda 2 günde 80 gram almış. doktor çok güzel dedi. demekki kızımla bizi rahat bıraksalar hiç bunlar olmayacaktı. üstelik hiç mama vermedim. doktor iyi etmişsin sütün besliyor demekki dedi. böyle devam et dedi. eşimde bu çocuk annesini emzik olarak kullanıyor galiba hiç çekmiyor ağzını dedi. doktorda emzik değil dedi iyi besleniyor işte dedi. boş çekmez çocuk dedi. bişey diyemedi. herkesin sütü bol olsun İnşallaaaaaah
Selam anneler.. Çok kötüyüm..Topuktan alınan kanda ki değerler yüksek çıkmış sağlık ocağında söylediler..Sinirlerim çok bozuldu başladım ağlamaya..Sonra içeri girip kan verdik..Canım oğlum ağladı bende ağladım..Hemşire kızdı..İlk testde genelde hep yüksek çıkıyor anne sütü almadığı için ikincisi ise % 90 temiz çıkıyor üzülme dediler ama çok kötü oldum
Nst'de sancılarım 20lerde geziniyo,bi gıdım bile açılmam yok, ama pazar günü son günüm?:26:
Ama eğer pazara kadar doğuramazsam, doktor pazartesi pılını pırtını topla gel dedi, ya suni sancıyla açılma sağlamaya çalışıcaz yada sezeryan yapıcaz dedi? Suni sancı ile doğuran varmı aranızda nası bişey? Bide benim çatım dar çıkmıştı, suni sancı olsa bile çok zor bi doğum olur dedi doktor, sizce sezeryanı mı seçmeliyim eğer pazartesiye kadar doğuramazsam?:26:
Dr. endişelenmeyin dediyse demekki korkulacak bi durum yoktur canım.Herşey üst üste gelmiş ve üstüne lohusalık.Ama üzülüp sütlerindende olma(benim gibi)İnş. bundan sonra herşey güzel olur sizin için
Canım senin adına çok sevindim.Ne güzel kiloda almış kuzun.Darısı benim oğlumun başına.Kaynanamda bana her agladıgında bu çocuk aç doymuyor.Sen geliyor sanıyosundur gelmiyordur belki.Sag bakalım süt çıkacak mıdiyor.Bende sagmaya korkuyorum.Ya o haklıysa ya sadece emzik niyetine boş boş çekiyorsaYüzleşmektan ve onun haklı çıkmasından korkuyorum belkide.Geceleri bir kez veriyorum mama.Sarılık olur diye korktugum için Çaresizlik çok kötü bişey hele bir anne için.Sütümün gelip gelmedigini nasıl anlayabilirim??????Günde 6 kez çişini yapıyor.Dr. 5 ten fazlaysa süt yetiyor demişti.OOOFF en iyisi gizlice sagıp iyi yada kötü sonucu görmek
Üzülme canım bak hemşirede söylemiş zaten.İnş. ikincisi temiz çıkar.
Suni sancı mı....İfade koymak istemiyorum.Korkutmak istemiyorum.Açılma olmadıgında suni sancı çekme zor oluyor.ben 3 buçuk saat çektim.Belkide ben dayanıksızımdır.Asla korkutmak istemem.Ben illa normal dogurcam diye inat ettim ama nasip olmadı 2 cm açılma vardı.Tabi yinede karar senin.İçinde kte kalmasın dene bir.Ben öyle düşündüm denemk istedim olmayınca sezeryana mecbur kaldım.İNŞ. SENİN HMEN AÇILMAN OLUR VE KOLAY BİR NORMAL DOGUM NASİP OLUR.
slm kizlarr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
gecmisi ookuyamadimmm ama ins herkesler iyidir...
ben 18 mart cuma gunu sabah saat 10da kizimi kucagima aldim normal dogumla kizim akilli cikti tam beklenen dogum gununde geldiigunler cok cabuk gecioo kizimla yarin 1 haftalik olcakk...gayet akilli kizim beni hic uzmuuyoo 40 bin kere massallah deyimm benimde biraz dikislerim rahatsiz ediyoo ins oda bir an once gecerr bizden habeerle böyle kizlar sizler nasilsniiizzz ....
bekleyenlereeee sabirlar diliyorummm beklemek cok kotu birseyyy ins sizde atlatirsiniz bir an once:))
bende geldim şimdi doktordan güzel sayılabilecek haberlerim var doğum hazırlığı var vücutta açılma başlamış çok güzel dedi bi sancılık işim kalmış ama sancıdan tık yok suyumda biraz azalmaya başlamış o yüzden pazartesiye kadar beklicez hiçbirşey olmazsa salı günü suni sancılarla doğumu başlatıcaz dedi mutlu oldum en azından biraz daha belirgin bir durum allahın izniyle inşallah hala korkuyorum kesin konuşmaya ama normal doğum olucağı için çok mutluyum gerçekten
arkadaşlar şimdi dua isteme sırası bende. bugün kontrole gittik, bebişim mertin suyu çok az kalmış ve de doğum kanalına girmediği için bebişimin normal doğumla doğması risk altındaymış. doktorum sezeryanla yarın alalım dedi. bunun için sabah son kontrolümü olup ssaat 11 de sezeryana gireceğim. inşallah en hayırlısı nasılsa öyle olur.
canım hayırlısı olsun.inşallah sağsalim kavuşursun bebişine.Allah yardımcın olsun.
canım moralini bozma her şeyin hayırlısı.bugün bende kontroldeydim, aynen senin gibi açılma vs. bişey yok sancı vardı ama çok şiddetli çıkmadı.doktor pazartesiye kadar bekleyeylim ama sonrası bebeği zorlayabilir sezaryana yönelebiliriz dedi.bende yıkıldım bi anda.çünkü normal olmasıno çoook istiyorum.bu kadar istediğim için mi olmuyo acaba dedim haklısın dedi.bugüne kadar kim neyi çok istese tersi oluyo, hamileliğin başından beri sezaryan isteyenin 37-38. haftada pat suyu geliyo açılma 6 cm hemen normal doğuruyo, senin gibi normal diye diretenlerde böyle bekliyo sonuna kadar bekliyo bazen almak zorrunda kalıyoruz dedi.ne kadar düşünürsek düşünelim kaderimiz belli hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.madem sende bu kadar isteklisin bence suni sancıyı dene.inşallah bi an önce kendiliğinden gelir sancımız.benim bir kaç saattir var ama emin olamıyorum sancıdan çok bel ağrısı gibi :26:
canolar nasılsınız. heyecanla bekleyen arkadaşlar tez vakitte kavuşun inşallah bebişlerinize. allah yardımcnız olsun. göbek bağımız düştü dün banyo yaptık. benim kız su kuşu çıktı. göbeğin düzelmesini nasıl kolaylaştırırız. bez sürtünce kötü oluyor sanki. siz birşey sürdünüz mü?
canım aynı şeyleri bende duyuyordum ve sinirlerim daha çok bozuluyordu. ama çok şükür kaynanamların dediği çıkmadı. doktorda destekledi. bebek kilo aldığına göre besleniyordur sütüde iyidir dedi. ben hiç çekmek istemiyor ağzını dedim ne güzel işte dedi bu sütünü dahada arttırır dedi. canım inan stres yaptıkça daha çok azalıyor ben onu gördüm. kaynanan konuşsun dursun bana sinek vızıltısı gibi geliyor artık. çünkü inan onlar susmuyor ve her dedikleri daha kötü sonuca götürüyor bizi. kuzuna bak ve iyi düşün canım ben öyle yapıyorum. bugün akşam kaynanam aradı. yine saçma saçma konuştu konuştu 2 gündür gelemedim dedi hiç bişey demedim. ama içimden keşke hiç gelmesen dedim. yarın gelecekmiş. çocuk beşikte uyumuyor diyorum diyorki yanında yatır . iyide kaç gündür beşikte uyumadığına göre nerde yatırıyor olabilirim.Dr. endişelenmeyin dediyse demekki korkulacak bi durum yoktur canım.Herşey üst üste gelmiş ve üstüne lohusalık.Ama üzülüp sütlerindende olma(benim gibi)İnş. bundan sonra herşey güzel olur sizin için
Canım senin adına çok sevindim.Ne güzel kiloda almış kuzun.Darısı benim oğlumun başına.Kaynanamda bana her agladıgında bu çocuk aç doymuyor.Sen geliyor sanıyosundur gelmiyordur belki.Sag bakalım süt çıkacak mıdiyor.Bende sagmaya korkuyorum.Ya o haklıysa ya sadece emzik niyetine boş boş çekiyorsaYüzleşmektan ve onun haklı çıkmasından korkuyorum belkide.Geceleri bir kez veriyorum mama.Sarılık olur diye korktugum için Çaresizlik çok kötü bişey hele bir anne için.Sütümün gelip gelmedigini nasıl anlayabilirim??????Günde 6 kez çişini yapıyor.Dr. 5 ten fazlaysa süt yetiyor demişti.OOOFF en iyisi gizlice sagıp iyi yada kötü sonucu görmek
Üzülme canım bak hemşirede söylemiş zaten.İnş. ikincisi temiz çıkar.
Suni sancı mı....İfade koymak istemiyorum.Korkutmak istemiyorum.Açılma olmadıgında suni sancı çekme zor oluyor.ben 3 buçuk saat çektim.Belkide ben dayanıksızımdır.Asla korkutmak istemem.Ben illa normal dogurcam diye inat ettim ama nasip olmadı 2 cm açılma vardı.Tabi yinede karar senin.İçinde kte kalmasın dene bir.Ben öyle düşündüm denemk istedim olmayınca sezeryana mecbur kaldım.İNŞ. SENİN HMEN AÇILMAN OLUR VE KOLAY BİR NORMAL DOGUM NASİP OLUR.
ebrucum elinle sıkınca bile süt çıkıyor ben öyle anlıyorum
kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. nst'de yine 20 dk aralıklı sancılar çıktı. bebiş 3720 gr gibi bir kiloda görünüyor ama +- hata payı var bu hesaplamalarda, hele bu haftalarda dedi ama her halukarda 3,5 kg'nun üzerinde olacak dedi. çatım normal olduğundan sorun olmaz dedi. benim pzt-salı 40 haftam doluyor. 40 haftadan fazla bekleme yanlısı değiliz dedi. pzt. yine göreyim, alttan da bakarız, ama siz gelirken hazırlıklı gelin, valiziniz arabada olsun dedi.
fitille açılmayı başlatacaklar. sonra sancılar kendiğinden yavaş yavaş başlar dedi. bekleriz baktık başlamadı, suni sancı veririz dedi, baktık açılma 5 cmde falan kaldı hiç ilerleme olmuyor, o zaman doğum şeklini değiştiririz dedi.
"ben suni sancı almayayım direkt sezaryen olayım" diye düşünmeyin dedi. çünkü bu sancıların bir görevi var sizin bedeniniz için dedi. rahmin toparlanıp eski haline çabucak dönmesini, hormonların olması gerektiği gibi olmasını, süt üretiminin başlamasını, kısaca vücudun doğum yaptığını anlaması için gerekli sinyallerin beyne gönderilmesini sağlıyor dedi. ben de onunla aynı fikirdeyim. inşallah sezaryen olmak zorunda kalmam...
pzt. sabah dananın kuyruğu kopacak yani. gördüğüm kadarıyla bebeksu, chika, caretta, dr.larınız size de artık pzt.den sonra başlatalım doğumu demiş. hepimiz için hayırlısı olur inşallahhhh!
Bunlar her agladıgında aç bu emzir diyolar.Mama verdikten sonrada aglıyor dedim.Bebek bu aglıycak tabi.Altı pistir,gazı vardır.İlla aç diye mi aglar.
kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. nst'de yine 20 dk aralıklı sancılar çıktı. bebiş 3720 gr gibi bir kiloda görünüyor ama +- hata payı var bu hesaplamalarda, hele bu haftalarda dedi ama her halukarda 3,5 kg'nun üzerinde olacak dedi. çatım normal olduğundan sorun olmaz dedi. benim pzt-salı 40 haftam doluyor. 40 haftadan fazla bekleme yanlısı değiliz dedi. pzt. yine göreyim, alttan da bakarız, ama siz gelirken hazırlıklı gelin, valiziniz arabada olsun dedi.
fitille açılmayı başlatacaklar. sonra sancılar kendiğinden yavaş yavaş başlar dedi. bekleriz baktık başlamadı, suni sancı veririz dedi, baktık açılma 5 cmde falan kaldı hiç ilerleme olmuyor, o zaman doğum şeklini değiştiririz dedi.
"ben suni sancı almayayım direkt sezaryen olayım" diye düşünmeyin dedi. çünkü bu sancıların bir görevi var sizin bedeniniz için dedi. rahmin toparlanıp eski haline çabucak dönmesini, hormonların olması gerektiği gibi olmasını, süt üretiminin başlamasını, kısaca vücudun doğum yaptığını anlaması için gerekli sinyallerin beyne gönderilmesini sağlıyor dedi. ben de onunla aynı fikirdeyim. inşallah sezaryen olmak zorunda kalmam...
pzt. sabah dananın kuyruğu kopacak yani. gördüğüm kadarıyla bebeksu, chika, caretta, dr.larınız size de artık pzt.den sonra başlatalım doğumu demiş. hepimiz için hayırlısı olur inşallahhhh!
Bunlar her agladıgında aç bu emzir diyolar.Mama verdikten sonrada aglıyor dedim.Bebek bu aglıycak tabi.Altı pistir,gazı vardır.İlla aç diye mi aglar.
canım aynı şeyleri bende duyuyordum ve sinirlerim daha çok bozuluyordu. ama çok şükür kaynanamların dediği çıkmadı. doktorda destekledi. bebek kilo aldığına göre besleniyordur sütüde iyidir dedi. ben hiç çekmek istemiyor ağzını dedim ne güzel işte dedi bu sütünü dahada arttırır dedi. canım inan stres yaptıkça daha çok azalıyor ben onu gördüm. kaynanan konuşsun dursun bana sinek vızıltısı gibi geliyor artık. çünkü inan onlar susmuyor ve her dedikleri daha kötü sonuca götürüyor bizi. kuzuna bak ve iyi düşün canım ben öyle yapıyorum. bugün akşam kaynanam aradı. yine saçma saçma konuştu konuştu 2 gündür gelemedim dedi hiç bişey demedim. ama içimden keşke hiç gelmesen dedim. yarın gelecekmiş. çocuk beşikte uyumuyor diyorum diyorki yanında yatır . iyide kaç gündür beşikte uyumadığına göre nerde yatırıyor olabilirim.güldüm sadece. eskiden olsa sinirlenirdim. hıı bide durun son bombayı söyleyimde gülün. emzirme sütyeni kullanıyordum ya onada takmışlar. eşimede söylemişler eşim geldi diyorki o sütyen iyi emzirmeni engelliyor galiba falan dedi. ve evelki gün eşimin ninesi geldi o sütyeni takma bi daha o ne biçim çocuk ememiyor dedi. işin ilginci ondan bi gün önce eşim onu bi yere götürmüştü ve gelince söylemişti. canımsın mutlaka seni üzecek bişey bulurlar. sütün bol olacak inşallah sabret canım. kiloda alacak inşallah. bana kayısı hoşafı iyi geliyor bide soda sabah akşam içiyorum. sende iç canım.
bende aynen. bide boş olsa yani süt olmasa bebek ağlar diye düşünüyorum. doktorada söyledim bugün evet doğru dedi.
ben suni sanci ile dogum aptim,3 cm ile hastaneye gitmistim, beklememek için direk suni sanci verdiler(
kendi dogal sancıma gore oldukca can yakıcıydı.
bol bol gezinmeni ve ılık dusu tavsiye ederim. Allah bir avazda kurtarsın..
Bana da aynısını dedi, cumartesi gelirken de yine arabada olsun çantan ama eğer ctesi bişey çıkmazsa pztesi direkt valizinle gel dedi..hayırlı olsun şimdiden kolay doğumlar dilerim canım. pzt. benim için de büyük gün. bugün bana, pzt. gel son bir göreyim ama valizin de yanında olsun dedi.çatın darsa, bebek de bu çatı için büyükse, riske etme ama çekilen sancıların da bizler için yararları var. beyne, ben doğum yaptım sinyali gönderiyor, rahmi toparlıyor, eski haline dönmesi için ve süt gelmesi için gerekli sinyalleri beyne gönderiyor, vs. yani doğum sancılarının da bir amacı var. bugün dr. da dedi aynısını bana.
evet durumumuz hatta satımız bile aynı galiba seninle hayırlsıı olsun inşallah ama şimdi bana bir rahatlık geldi ki sorma sanki salı garanti gün almış gibi rahatladım bu rahatlıkla öncesinde doğarsa hiç şaşmam hatta çok gülerim
amin canım.cidden hepimizin doktoru sözleşmiş gibi aynı şeyi söylemişpazartesi hepimiz için büyük gün.inşallah pazartesiye kalmadan doğurbiliriz
zorlanırsın ama kafan rahat olur ebrucum sıktığında sütte geliyorsa sorun etme canım ettikçe sen daha kötü sütün kesilirDamlacım elimle sıkıca geliyor.Uyuyorda demekki doyuyor.Şimdi kaynanam eşime niye kilo almamı.şDemekki sütü yetmiyor dedi.Acaba süt besleyici degil mi?Ama doymasa uyumaz hep aglar dimi?Pazar günü bebek mevlütünden sonra gidicek.Ev işi yemek felan zorlanıcam yalnız ama en azından kafam rahat olacak.İstedigmi uygulıycam bebegime.
tuğbacım hadi bakalım şafak pazartesi bitiyor desene kesinlikle normali oluyorsa en güzeli normal doğum bukadar bekledikten sonrada sezeryan olmasın zaten...kuzunada maşallahkızlar benim de bugün kontrolüm vardı. nst'de yine 20 dk aralıklı sancılar çıktı. bebiş 3720 gr gibi bir kiloda görünüyor ama +- hata payı var bu hesaplamalarda, hele bu haftalarda dedi ama her halukarda 3,5 kg'nun üzerinde olacak dedi. çatım normal olduğundan sorun olmaz dedi. benim pzt-salı 40 haftam doluyor. 40 haftadan fazla bekleme yanlısı değiliz dedi. pzt. yine göreyim, alttan da bakarız, ama siz gelirken hazırlıklı gelin, valiziniz arabada olsun dedi.
ya açtır ya gazı vardır yada altı pistir demi amaa...Bunlar her agladıgında aç bu emzir diyolar.Mama verdikten sonrada aglıyor dedim.Bebek bu aglıycak tabi.Altı pistir,gazı vardır.İlla aç diye mi aglar.
bu arada gökçen yok sabahtan beri hep olurdu ama doğurdumu acaba ayyy ne güzel olur öyle bir haber verse...
Bana da aynısını dedi, cumartesi gelirken de yine arabada olsun çantan ama eğer ctesi bişey çıkmazsa pztesi direkt valizinle gel dedi..
Normal doğum istememin tek sebebi bu saydıkların zaten canım inan, sütün gelmesi, rahmin toparlanması, ve bebeğin doğum kanalından geçerken aldığı antikorların bebeğin bağışıklık sistemini çalıştırarak 6 ay boyunca enfeksiyonlardan koruması vs. birsürü yararı var, hem anneye hem bebeğe.. İnşallah olur bu 3 gün..
Duy be kızım noooluurr..
Aminnnn canım, ya 3 gün içinde doğucaklar, yada pazartesi günü forum belediyenin toplu nikahları gibi toplu bi doğuma sahne olucak
tuğbacım hadi bakalım şafak pazartesi bitiyor desene kesinlikle normali oluyorsa en güzeli normal doğum bukadar bekledikten sonrada sezeryan olmasın zaten...kuzunada maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?