çok teşekkür ediyoruz bilgilerin içinHerkese merabalar ,,,,
ben 2009 mart annesiyim kızım 21 mart 2009 doğumlu konunuzda 2-3 sayfa okudum ve çok duygulandım 2 yıl önce bugünler de bende sizlerin yaşadığınız herşeyi yaşadım size nacizane bir kaç tecrübemi paylaşmak isterim
hiç stres yapmayın emin olun bebeğiniz doyuyordur doymasa emin olun siz deil tüm komşularınız aksi olsa duyar
bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu sizden daha iyi bilen hiç kimse yoktur başkası emzir dediği için emzirmeyin veya yıka yıkama dediği için yıkamayın herşeyin en iyisini siz anlar ve hissedersiniz kimseye ihtiyacınız yok kendinize güvenin hiç kimse için kendinizi üzmeyin sütünüzü azaltmayın herşeye hehe deyin kendi bildiğinizi yapın lohusalık sendromuna girmeyin o minik mis kokulu meleklerinizin size ihtiyacı var ,
bide çocuğunuzun boş veya dolu emdiğini merak ediyorsanız çocuk emerken yutkunma sesi yapıyorsa boş emiyordur zaten doymasa ağlar
kendinize ve meleklerinize iyi bakın
çok teşekkür ediyoruz bilgilerin için
Günaydın kızlar,
bugün 40 haftalık oldum 40'ı görmek de güzel.. misafirlerim var giremeyebilirim ama bugün akşam kontrolümden sonra yazmaya çalışacağım. Doğum yapan olursa şimdiden kolylıklar dilerim hepinizi öpüyorum..
bu arada evet gökçen yok,inşallah doğuma gitmiştir dicem ama sanmıyorum
yok canım burdayım ama ben 31.den önce doğum yaparsam daha hastanedeyken mutlaka haber veririm. sizler de haber vermeden gitmeyin birbirimize dua ederiz hamilelerin duaları kabul oluyor ne de olsa:) görüşmek üzere
kolay gelsin canım
evet yazabilirsen iyi olur meraktayımm
konuşamazsak sana da acısız sancısız bir doğum dilerim[/QUO
çok teşekkür ederim canım şimdi çıkmam lazım kusura bakmayın hepinizi tek tek öpüyorum..
kızlarrrrrrrrrr biz geldik hoş pek kimse yok baya sessiz
canım ya üzülme lütfen inşalah bişey çıkmıcakk dualarım sizinle
bak ne güzel açıklama yapmış hemşire hem dünde aynı durum söz konusuydu ve bilen bir arkadaşımız çok güzel açıklamıştı hiç üzme kendini göriceksin doğru söylüyorlar...
canım üzülme bebeğe yansır. bak hemşirede söylemiş işte inşallah bişey çıkmayacak canım.
canım üzülme sakın yanlış sonuçtur gör bak
Teşekkür ederim hepinize..İnş. dediğiniz gibi olur..İnsan üzülmeden takılmadan yapamıyor..Anne olmak çok zormuş gerçekten..Güzel mükkemmel birşey anne olmak ama bir o kadar da zormuş gerçekten..Rabbim yavrularımıza da bize sağlık sıhhat nasip etsin inş.
canım geçmiş olsun inşallah herşey düzelecek bak eylülün bebeği muhammetin kalbinde 7mmlik açıklık var demişlerdi şimdi herikiside çoık iyilermiş inşallah senin ve bebişin için de herşey çok güzel olacak inan buna
aman iyi olsun minicik bebiş allah korusun bütün bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?