2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar. bakalım, belki de bazılarımız bu gece sancılanır da hastaneye zor yetişir :) hayırlısı....

kocaman öpüyorum hepinizi kader arkadaşlarım benim.

Herkese merabalar ,,,,
ben 2009 mart annesiyim kızım 21 mart 2009 doğumlu konunuzda 2-3 sayfa okudum ve çok duygulandım 2 yıl önce bugünler de bende sizlerin yaşadığınız herşeyi yaşadım size nacizane bir kaç tecrübemi paylaşmak isterim
hiç stres yapmayın emin olun bebeğiniz doyuyordur doymasa emin olun siz deil tüm komşularınız aksi olsa duyar
bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu sizden daha iyi bilen hiç kimse yoktur başkası emzir dediği için emzirmeyin veya yıka yıkama dediği için yıkamayın herşeyin en iyisini siz anlar ve hissedersiniz kimseye ihtiyacınız yok kendinize güvenin hiç kimse için kendinizi üzmeyin sütünüzü azaltmayın herşeye hehe deyin kendi bildiğinizi yapın lohusalık sendromuna girmeyin o minik mis kokulu meleklerinizin size ihtiyacı var ,
bide çocuğunuzun boş veya dolu emdiğini merak ediyorsanız çocuk emerken yutkunma sesi yapıyorsa boş emiyordur zaten doymasa ağlar
kendinize ve meleklerinize iyi bakın

çok teşekkür ediyoruz bilgilerin için

herkese günaydıın
40+1 ve hala doğurmadım

herkes bebeklerin beslenmesini,gaz problemlerini konuşuyor
ben hala göbeğimi açıp bebeğin hareketlerini izleme evresindeyim
artık kimse ilgilenmiyor bile:84::84:

Günaydın kızlar,
bugün 40 haftalık oldum 40'ı görmek de güzel.. misafirlerim var giremeyebilirim ama bugün akşam kontrolümden sonra yazmaya çalışacağım. Doğum yapan olursa şimdiden kolylıklar dilerim hepinizi öpüyorum..

kolay gelsin canım
evet yazabilirsen iyi olur meraktayımm
konuşamazsak sana da acısız sancısız bir doğum dilerim

bu arada evet gökçen yok,inşallah doğuma gitmiştir dicem ama sanmıyorum

yok canım burdayım ama ben 31.den önce doğum yaparsam daha hastanedeyken mutlaka haber veririm. sizler de haber vermeden gitmeyin birbirimize dua ederiz hamilelerin duaları kabul oluyor ne de olsa:) görüşmek üzere

yok canım burdayım ama ben 31.den önce doğum yaparsam daha hastanedeyken mutlaka haber veririm. sizler de haber vermeden gitmeyin birbirimize dua ederiz hamilelerin duaları kabul oluyor ne de olsa:) görüşmek üzere

ben de doğum yaparsam gitmeden yazmayı planlıyorum
hadi hayırlısı canım
dua edicem
hoşçakall..

slmlar yiner pek sessiz kalmışız herkez bebekleriyle belki bu sabah gökçen güzel bir haber verir deik ama olmadı işte gerçekten sona kalanlar toptan doğurcak galiba biz bir süre elimizi ayağamızı çekcez bu arada yeni anneliğe alışanlar dönmeye başlıcaklar aslında biz biraz daha şanslıyız galiba bol tecrübeden faydalancaz hamileleikte olduğu gibi bebeklerimizi büyütürkende birbirimizden faydalanmak çok güzel olucak...

slm kızlar ben geldim en son eşimle kavga ettiğimi ve onun evi terkettiğini söylemiştim ya dönüşte bana 41 tane gül almış herbirine de nazar boncuğu taktırmış benden bir sürü özür diledi bende çay yapmıştım ve kek hazırlamıştım tabaklara tam özür dileyecektim benden önce davrandı tabi ben de biraz daha naz yaptım sonrasında herşey çok güzel oldu..oğluşumu akşam banyo yaptırdık çok güzel uyudu gece 2.5saat hiç uyanmadıben şaşkınlıktan uyumayı unuttum ne zaman uyanacak diye bekledim yine uykusuz kaldım anlayacağınız...az önce EYLÜLle konuştum muhammet bebek ve kendisi iyiymiş dua edelim de daha iyi olsunlar...HANDANcım canım annem gittiğinde sadece 10 günlüktük ve ben hiç zorlanmadım sanki yıllardır bebek bakıyormuşum gibiydi..sadece geceleri kalkmam gerekirken yardım almak zorunda kaldım çünkü dikişlerim hala b,raz ağrıyordu şimdi onlarda geçti çok şükür herşey çok güzel...GÖKÇEN VE DOĞUM YAPMAMIŞ DİĞER HAMİŞLER hepiniz inşallah güzel doğumlarla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız..kendinizi uykusuz gecelere alıştırın şimdiden..kolay olmayacak emzirirken kafalarınız düşecek uyuklayacaksınızbu arada herkese hayırlı cumalar

canım ya üzülme lütfen inşalah bişey çıkmıcakk dualarım sizinle

bak ne güzel açıklama yapmış hemşire hem dünde aynı durum söz konusuydu ve bilen bir arkadaşımız çok güzel açıklamıştı hiç üzme kendini göriceksin doğru söylüyorlar...

canım üzülme bebeğe yansır. bak hemşirede söylemiş işte inşallah bişey çıkmayacak canım.

canım üzülme sakın yanlış sonuçtur gör bak

Teşekkür ederim hepinize..İnş. dediğiniz gibi olur..İnsan üzülmeden takılmadan yapamıyor..Anne olmak çok zormuş gerçekten..Güzel mükkemmel birşey anne olmak ama bir o kadar da zormuş gerçekten..Rabbim yavrularımıza da bize sağlık sıhhat nasip etsin inş.

canım geçmiş olsun inşallah herşey düzelecek bak eylülün bebeği muhammetin kalbinde 7mmlik açıklık var demişlerdi şimdi herikiside çoık iyilermiş inşallah senin ve bebişin için de herşey çok güzel olacak inan buna

aman iyi olsun minicik bebiş allah korusun bütün bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…