canım geçmiş olsun inşallah herşey düzelecek bak eylülün bebeği muhammetin kalbinde 7mmlik açıklık var demişlerdi şimdi herikiside çoık iyilermiş inşallah senin ve bebişin için de herşey çok güzel olacak inan buna
herkeze selaamkızlar valla hiç fırsatım yok bi yandanda kızçemi ana kucağında ayakla sallıyom bi bakıyım dedim ama okuyamadım yine geçmişi...herkez iyidir inşallah bebişlerde iyidir
bizde gaz sorunuyla uğraşıyoz çok zor valla...benim kız beni çok emiyo çokta gazlanıyo
eczaneden damlaya takviye bebe çayı aldık veriyom...inşallah iyi gelir.
kısmetse yarın 1aylık oluyo kızçemve aşımız var götürcez yarın...bakalım kilosu ne olmuş kızımın...son 10 günlüktü götürdüğümüzde 4110gr.dı
bizim bide pişik sorunumuz var kıpkırmızı kızımın alt bölgesi napsak işe yaramıyo pişik kremleri fayda vermedi:26: saf zeytin yağ sür dediler şimdi onu denicem...pişik sorunu olan varmı?
slm kızlar ben geldim en son eşimle kavga ettiğimi ve onun evi terkettiğini söylemiştim ya dönüşte bana 41 tane gül almış herbirine de nazar boncuğu taktırmış benden bir sürü özür diledi bende çay yapmıştım ve kek hazırlamıştım tabaklara tam özür dileyecektim benden önce davrandı tabi ben de biraz daha naz yaptım sonrasında herşey çok güzel oldu..oğluşumu akşam banyo yaptırdık çok güzel uyudu gece 2.5saat hiç uyanmadıben şaşkınlıktan uyumayı unuttum ne zaman uyanacak diye bekledim yine uykusuz kaldım anlayacağınız...az önce EYLÜLle konuştum muhammet bebek ve kendisi iyiymiş dua edelim de daha iyi olsunlar...HANDANcım canım annem gittiğinde sadece 10 günlüktük ve ben hiç zorlanmadım sanki yıllardır bebek bakıyormuşum gibiydi..sadece geceleri kalkmam gerekirken yardım almak zorunda kaldım çünkü dikişlerim hala b,raz ağrıyordu şimdi onlarda geçti çok şükür herşey çok güzel...GÖKÇEN VE DOĞUM YAPMAMIŞ DİĞER HAMİŞLER hepiniz inşallah güzel doğumlarla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız..kendinizi uykusuz gecelere alıştırın şimdiden..kolay olmayacak emzirirken kafalarınız düşecek uyuklayacaksınız bu arada herkese hayırlı cumalar
herkeze selaamkızlar valla hiç fırsatım yok bi yandanda kızçemi ana kucağında ayakla sallıyom bi bakıyım dedim ama okuyamadım yine geçmişi...herkez iyidir inşallah bebişlerde iyidir
bizde gaz sorunuyla uğraşıyoz çok zor valla...benim kız beni çok emiyo çokta gazlanıyo
eczaneden damlaya takviye bebe çayı aldık veriyom...inşallah iyi gelir.
kısmetse yarın 1aylık oluyo kızçemve aşımız var götürcez yarın...bakalım kilosu ne olmuş kızımın...son 10 günlüktü götürdüğümüzde 4110gr.dı
bizim bide pişik sorunumuz var kıpkırmızı kızımın alt bölgesi napsak işe yaramıyo pişik kremleri fayda vermedi:26: saf zeytin yağ sür dediler şimdi onu denicem...pişik sorunu olan varmı?
Teşekkür ederim hepinize..İnş. dediğiniz gibi olur..İnsan üzülmeden takılmadan yapamıyor..Anne olmak çok zormuş gerçekten..Güzel mükkemmel birşey anne olmak ama bir o kadar da zormuş gerçekten..Rabbim yavrularımıza da bize sağlık sıhhat nasip etsin inş.
herkese günaydıın
40+1 ve hala doğurmadım
herkes bebeklerin beslenmesini,gaz problemlerini konuşuyor
ben hala göbeğimi açıp bebeğin hareketlerini izleme evresindeyim
artık kimse ilgilenmiyor bile:84::84:
Herkese merabalar ,,,,
ben 2009 mart annesiyim kızım 21 mart 2009 doğumlu konunuzda 2-3 sayfa okudum ve çok duygulandım 2 yıl önce bugünler de bende sizlerin yaşadığınız herşeyi yaşadım size nacizane bir kaç tecrübemi paylaşmak isterim
hiç stres yapmayın emin olun bebeğiniz doyuyordur doymasa emin olun siz deil tüm komşularınız aksi olsa duyar
bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu sizden daha iyi bilen hiç kimse yoktur başkası emzir dediği için emzirmeyin veya yıka yıkama dediği için yıkamayın herşeyin en iyisini siz anlar ve hissedersiniz kimseye ihtiyacınız yok kendinize güvenin hiç kimse için kendinizi üzmeyin sütünüzü azaltmayın herşeye hehe deyin kendi bildiğinizi yapın lohusalık sendromuna girmeyin o minik mis kokulu meleklerinizin size ihtiyacı var ,
bide çocuğunuzun boş veya dolu emdiğini merak ediyorsanız çocuk emerken yutkunma sesi yapıyorsa boş emiyordur zaten doymasa ağlar
kendinize ve meleklerinize iyi bakın
bilgilerin için çok teşekkürler inşallah bizde seneye 2012 mart annelerine bilgi veririz bize bıraksalar herşey çok daha güzel olcak ama bıraksalar gece olunca hepsi horul horul uyuyor gündüzde kafa tutuyorlar ah bu kaynanalar
ah prensesim çok tatlı annesi rabbim esirgesin 41kere maşallahallah analı babalı büyütsün
merhaba mart anneleri Allah hepinizin yavrusunu sizlere sağlığıyla bağışlasın inşallahben sizlere bir soru soracağım arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı kızının bir gözü sürekli çapaklanıyor ve yapışıyor aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?
canım sorma ben en çok geceleri seviyorum ama kuzumla tek başınayım karışan yok laf söyleyen yok. sessizlik çoook güzel ah bide uykusuzluk olmasa
canım benim kızımın gözünde vardı enfeksiyon kapmış doktor ilaç verdi. özelden yazayım sana adını olurmu.
benim kızımda öyle canım ben araştırdım bebekler sadece anneyi görürmüş tanırmış canım. bende duyuyorda . çünkü ağlarken sesimi duyunca susuyor. bende öyleymişim annem dedi. bizim ikinci günü yaptılar işitme testini.hiç sorma bende geceleri seviyorum prensesimi benimsin diyorum benim yavrum benim öyle yüzüme bakıyor acaba beni görmeye başladımıki dün işitme testimiz oldu rabbime şükürler olun temiz çıktı kimse yok eşimde yolda olduğu için gidiyoruz odamıza inşallah kırkımız çıksın evimize gidecez
evet canım ilk kullanımda iyileşti çok şükür.çok teşekkür ederim okudum özel mesajdangeçmiş olsun bebeğinin gözü iyileşti mi şimdi?
Oyyyyyy maaşallahhhh
canım benim ya tam melek bu bebekler...
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?