2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze selaam kızlar valla hiç fırsatım yok bi yandanda kızçemi ana kucağında ayakla sallıyom bi bakıyım dedim ama okuyamadım yine geçmişi...herkez iyidir inşallah bebişlerde iyidir
bizde gaz sorunuyla uğraşıyoz çok zor valla...benim kız beni çok emiyo çokta gazlanıyo
eczaneden damlaya takviye bebe çayı aldık veriyom...inşallah iyi gelir.
kısmetse yarın 1aylık oluyo kızçem ve aşımız var götürcez yarın...bakalım kilosu ne olmuş kızımın...son 10 günlüktü götürdüğümüzde 4110gr.dı

bizim bide pişik sorunumuz var kıpkırmızı kızımın alt bölgesi napsak işe yaramıyo pişik kremleri fayda vermedi:26: saf zeytin yağ sür dediler şimdi onu denicem...pişik sorunu olan varmı?

nolmuş? haberim yok:26: çok geçmiş olsun.Rabbim korusun hepimizin evlatlarını.

selam annecikler
nasılsınız
bende daha yeni soluk aldım
bi slm vereyim dedim.
mağlum sarılık, süt , uykusuzluk, meme problemi derken
çok yorgun düştüm.
şimdi de gaz sorunumuz başladı
zinco verdi dr
biraz iyi geldi
kimler doğum yapmadı
bildiğim kadrıyla gökçen in bu aralalar dgm yapacaktı.
herkesi çoook öptüm
inşallah bundan sonra girebilirim

bizde de gaz sorunu var bide kakasını zor yapıyor çok ağlıyor oğlum ben de o ağladıkça kahroluyorum geçer inş.
canım pişik için dalin nivea gibi işik önleyici mi kullanıyorsun yoksa eczanelerden alınan pişik kremlerinimi çünkü nivea dalin gibi kremler pişik önleyici diye geçiyor pişik olduktan sonra fayda etmiyor eczaneden pişik kremleri alman lazım doktorun tavsiye eder yada etmiştir belki geçmiş olsun çok zor inş geçer kısa sürede...

Sevindim canım ya, baya üzülmüştün o akşam, ne güzel jestleşmişsiniz eşinle, geçmiş gitmiş işte ne güzel

Canım ben hala doğuramadım ( )ama eltimin kızına hiç bi bebe yağı yada pişik kremi fln sürmemişler doğduğunda, hep saf zeytinyağı sürmüşler yıkadıktan sonra bebişi, ne kafasında konak olmuş, ne pişik ne bişey.. Şimdi 3,5 yaşında o kadar zaman geçti hala da yumuşak ama dayanıklıdır teni.. Tabi yine diğer annelerden de fikir almak lazım, belki ciltten cilde değişiyodur ama,benim annem bize kaynanam da eşim ve kardeşlerine aynısını yapmış eskiden, hep iyi gelmiş, benim bildiğim zeytinyağı iyi geliyo.. :26:

canım üzülme bak benide aradılar tsh 15.2 çıkmış bizim şimdi 2.yi bekliyoruz bende çok ağladım ama doktor içimi rahatlattı Allah korusun gerçekten böyle bişey çıkarsa erken zamanda tedavi olcağı için gayet sağlıklı bi bebek olur dedi doktor ilaçla tedavi edilir dedi bizm ki için senn yüksek çıkan değer neydi yani bu kan için 2 hastalığa bakıyolar

naber güzel kral ve kraliçe anneleri benim meleğimin dün kontrolu vardı prensesimin 2 elinden bacağından kan aldılar rutin kontrol için idrar testi istedi ama meleğim sadece 2 gün uğraştırdı bizi çok az çiş yaptı koştur koştur hastaneye gittik yarım saatte yetişmesi gerekiyormuş kültür istedi sarılık için kan aldılar kurtulamadık gitti şu sarılıktan yine sınırda çıktı dikat et ded 2 aylık olunca kalça usgesi çekilecekmiş prensesim pazar günü 1aylık olacak pazartesi 2ci hepatit aşımız yapılacak dr gazı var dedim ağlayınca morarıyor kasılıp kalıyor dedim yok annesi gazı az dedi kalbindede sorun yok dedi ben kan alınırken ağladım dayanamadım dr dışarı çıkarttı dr teyzemizde hamile çok ağlamış kasılmış içeri girince ilaç yazdı çok gazı var hemen al dedi ya ben söylemiştim inanmadı sanki bana bitane metsil yazdı bitaede krem yazdı yeni çıkmış karnına sürülüyormuş masaj yaparak çok rahatlatıyormuş bebeği şimdilik metsili aldım ilkdefa düngece 1den 3e kadar uyanmadan uyudu yavrum ay nezormuş bu gaz işi nezaman kurtulacaz bilmiyorumki:97:

Son düzenleme:
merhaba kızlar. bi umutla sayfayı açtım ama hala kimse doğurmamış. hadi bakalım büyük gün pazartesi. İnşallah kolay doğumlar olun hepinize.

herkese günaydıın
40+1 ve hala doğurmadım

herkes bebeklerin beslenmesini,gaz problemlerini konuşuyor
ben hala göbeğimi açıp bebeğin hareketlerini izleme evresindeyim
artık kimse ilgilenmiyor bile:84::84:

ah canımsınya az kaldı sabredin kurtulacaksınız allahın izniyle sizlere konuşacaksınız uykusuzluk gaz problemi meme yarası emmeme çok azkaldı sabredin bir avazda
inşallah

bilgilerin için çok teşekkürler inşallah bizde seneye 2012 mart annelerine bilgi veririz bize bıraksalar herşey çok daha güzel olcak ama bıraksalar gece olunca hepsi horul horul uyuyor gündüzde kafa tutuyorlar ah bu kaynanalar

canım sorma ben en çok geceleri seviyorum ama kuzumla tek başınayım karışan yok laf söyleyen yok. sessizlik çoook güzel ah bide uykusuzluk olmasa

merhaba mart anneleri Allah hepinizin yavrusunu sizlere sağlığıyla bağışlasın inşallah ben sizlere bir soru soracağım arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı kızının bir gözü sürekli çapaklanıyor ve yapışıyor aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

canım benim kızımın gözünde vardı enfeksiyon kapmış doktor ilaç verdi. özelden yazayım sana adını olurmu.

canım sorma ben en çok geceleri seviyorum ama kuzumla tek başınayım karışan yok laf söyleyen yok. sessizlik çoook güzel ah bide uykusuzluk olmasa

hiç sorma bende geceleri seviyorum prensesimi benimsin diyorum benim yavrum benim öyle yüzüme bakıyor acaba beni görmeye başladımıki dün işitme testimiz oldu rabbime şükürler olun temiz çıktı kimse yok eşimde yolda olduğu için gidiyoruz odamıza inşallah kırkımız çıksın evimize gidecez

canım benim kızımın gözünde vardı enfeksiyon kapmış doktor ilaç verdi. özelden yazayım sana adını olurmu.

çok teşekkür ederim okudum özel mesajdan geçmiş olsun bebeğinin gözü iyileşti mi şimdi?

benim kızımda öyle canım ben araştırdım bebekler sadece anneyi görürmüş tanırmış canım. bende duyuyorda . çünkü ağlarken sesimi duyunca susuyor. bende öyleymişim annem dedi. bizim ikinci günü yaptılar işitme testini.

çok teşekkür ederim okudum özel mesajdan geçmiş olsun bebeğinin gözü iyileşti mi şimdi?
evet canım ilk kullanımda iyileşti çok şükür.

Oyyyyyy maaşallahhhh
canım benim ya tam melek bu bebekler...
Allah analı babalı büyütsün inşallah...

sağol canımmm. darısı sana inşallaaaah. Allah razı olsun teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…