2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pufff hiç haberim yoktu..Geçmişe hiç bakamadım bir aydır..Rabbime emanetler iyi olmalarına çok sevindim..Rabbim sağlık sıhhat versin inş.

İnş. canım hayırlısı ile temiz sonucumuzu alırız..

Pufff inş. temiz haberini alırsın canım..Çok geçmiş olsun..

3 hastalığa bakılıyor die biliyorum canım..Sağlık ocağından söylemediler..Bilmiyoruz bir üst kurumdan arayıp bildirdiler dediler..Hastaneyi aradım oradan da sağlık ocağından öğrenebilirsiniz dediler..Çok sinir oldum..Pazartesi bir daha sağlık ocağını arayacağım..Sadece değer yüksek dediler..Kaç olduğunu öğrenemedim hala..

Elbette tedavisi olan bişey şükürler olsun ama insan yine de düşünmeden üzülmeden yapamıyor..Rabbim sağlık sıhhat versin inş. bebeklerimize de bizlere de inş.

kızlaar merhabaaaaaaa geçtiğimiz p.tesi doktora kontrole gideceğimi söyledim ve gittim aniden sezeryana aldıalr suyum bitmiş.21 martta bebişimi kucağıma aldımmm spinal sezeryan oldum bebişm momordu tam zamanında almışlar yavrumu solumunu toparlayamadı küveze aldılar yarım saat...sonra yanımdaydıı şükür.mükemmel bir duygu anne olmak...ama çok gazımız vaarrr yaa özellikle geceleri o ağladıkça ben kahroluyorummm şükür sütümde geldi ama memişlerimin ucu çok feci yara kendimi kasmaktan vücudumdaki kemiklerim sızlıyor...lansinoh krem sürüyorummm şimdilik...dün de topuk kanımız alındı inşallah aramazlarr :18:internete hiç giremiyorum kızlarrr gelen giden çok oluyor..bu arada bu szeryanın karın ağrısı ne zaman geçer acaba..bir ara hikayemide yazarım kızlarr...öpüyorummmm şimdilik :79:

Foruma artık girrebilmek için çok az vaktim oluyor.
Dün kızım öğlen 12 den sonra 14 saat süresince hiç uyumadı,gaz krizi,büyüme krizi derken gece 2 ye kadar çıldırma noktasına geldim.Sizde de böyle saatler süren kriz durumu oluyor mu kızlar?
2011 Mart bebeklerinin beslenmesi başlığına da durumumuzu ayrıca yazdım,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bizde 5 gündür büyük boyutlu olmasa da pişikle mücadele ediyoruz canım.
Düzenli olarak hergün chicco pişik önleyici krem kullanmamıza ve hergün banyo yapmasına rağmen kızımın poposu az da olsa pişik oldu.
5 gündür uni baby pişik kremi kullanıyoruz,banyosunun dışında akşam yine poposunu yıkıyoruz.
Canını acıtacak biçimde pişiği olmasa da az olan kızarıklık henüz geçmiş değil.

kızlar gaz problemi biz çok yaşadık benim oğlum kolik sancısı çekti tam 3 ay boyunca
gaz sancısı için birkaç yöntem söyleyeyim

1 çay kaşığı anne sütüne 1-2 bıçak darbesiyle kazınmış muskat (çok işe yarıyo )

acı elma yağıyla ayak tabanlarına ,karnına masaj oda çok rahatlatıyor

birde gün içinde bebekler için olan rezene çayı rahatlıkla verebilirsiniz

buarada pişik için en iyi tedavi zeytin yağı ve genelde bebeğinizin poposunu su ile ıslatılmış pamukla silip mutlaka iyice kurulayın

ıslak mendil kullansanız bile bir kurulama beziniz olsun onunla mutlaka kurulayın o zaman pişik yaşamazsınız

hayırlı olsun canım. ALlah analı babalı büyütsün İnşallah. çok şükür Rabbim yarunu sana bağışlamış canım.

canım bazen çıldırmış gibi ağlıyor benim kızımda. ilk günler hele delirme noktasına geliyordum. Allahım sabrını veriyor. annelik işte başkasının çocuğu olsa sustur artık dersin.

canım bende dalinin ıslak mendillerinden kullanıyorum ama mutlaka kurulama beziylede kuruluyorum. inşallah pişik problemi yaşamayız yaa

Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kuzunuzu..

Canım gözünaydın seninde
Bende spinal anestezi ile doğum yaptım 27 gündür karın ağrısı çekiyorum.Drum karın ağrısının szeryan ile ilgisi olmadığını söylese de ben inanmadım.
Tek sıkıntı yaşayan benim zannediyordum.
Demek ki sezeryan sonrası böyle bir ağrı olabiliyormuş.

Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar merak ediyorum sizinde 4-5 aylık hamile gibi karnınız kaldı mı?:26:
Dikişlerimin acısı taze olduğunda bu kadar takılmıyordum ama dikiş acım geçmeye başladıkça bu durum canımı sıkmaya başladı.

cnm bende sezeryan oldum 1 ay gecti üstünden 15 kilo verdim ama karnımın hepsi gitmiyo bende çok takyım bu konuya

kızlar selam böle bodozlama atladım hemen en sonunda bilgisayarım yapıldı cep telefonundan ancak facebboka giriyordum ona da vaktim olursa kızım dün 1 aylık oldu teyzeleri ama çok perişan oldum onun gazı benim uykusuxzluğum çok kötüyüm çoookkk sizler nasılsınız sanırım çok az kaldı doğurmayan doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allah analı babalı büyütsün inşallah

cnm bende sezeryan oldum 1 ay gecti üstünden 15 kilo verdim ama karnımın hepsi gitmiyo bende çok takyım bu konuya

Toplamda bende 13 kilo almıştım 7 si doğumda gitti.Kalan da sadece karnımda mı kaldı nedir

Hepimiz aynıyız canım.Deliksiz uyumayı o kadar çok özledim ki..

maşallah kızına oğluşum ve ben çok öpüyoruz kızını
Allah analı babalı sağlıklı ve hayırlı günlerde büyütmek nasip etsin..uzun ömrü olsun bebişinin inşallah...

canım bende kalmadı gerçi benim karnım çok büyümemişti ama bende sadece kesilen yerin üstünde biraz sarkıklık var orası da çok uumrumda değil yani genel itibariyle çatlak izlerini saymazsak ben doğumdan önceki halime döndüm sanırım yakında en çok sevdiğim topuklu ayakkabımı da giyebilirim...

Bende de tam tersi Özlemcim tek çatlak yok ama karnım var:26:

selam kızlarrr ben henüz doğurmadım diğer bekleyen anneler neredesiniz.ay doğum yapan oldu mu acaba :26: özellikle hipperaktifi çok merak ediyorum dün de gelmedi hiç.hayırlısıyla kavuşmuştur inşallah bebişine.dün çok sancım oldu ama bugün en ufak bir şey yok.doğurdun mu diyenlerin yanında hala sancın yok mu diyenler eklendi iyice çıldırıyorum sanki benim elimde 3-4 gün önce milupadan paket geldi onda bile artık bebeğinizi kucağınıza aldınız tebrik ederiz yazıyor.doğurmadım kardeşim doğurmadım yaaa çığlık atmak istiyorum

tebrik ederim canım. allah analı babalı büyütsün. allahtan zamanında almışlar bebeğini canım. allah sağlık sıhhat versin ikinize de. inşallah süt ve gaz problemleriniz de bir an önce çözülür de anneliğin tadını doya doya çıkarırsın.

canım benim ya, Sedacım, inşallah biraz olsun hafifler bu sorunlarınız. Öykü kıza büyüdüğünde hatırlatırız bebekken annesini ne kadar üzdüğünü :) annen döndü mü?

maşallah elif eylülee annesi pek güzel
gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
başta benimde öyleydi tatlım şimdi indi hafif göbek kaldı hatta hergören gitmiş diyor

Son düzenleme:
Hamileliğimde uykusuzluk çekmedim ama bebeğim geldiğinden beri bu gece gözüme uyku girmedi. sabaha karşı lazım olucak bu uykular biliyorum ama napim uyuyamadım :78:

bi selam verip çıkayım dedim ben de :) herkese iyi geceleeeeerrr :80:

bir ara da çizelgemi değiştirmeliyim :) hala hamileyim oraya göre..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,
Bizde herhangi bir değişiklik yok hala kızım ve ben bir bütün halindeyiz kızım beni çok sevecek inşallah ayrılmak istemiyor. Hiç bir sancı çıkmadı perşembe günü sanırım suni sancı ile getireceğiz artık.. ben doktora niye gelmiyor dedim o da 37-42 haftaları normal dedi acele etme herşey normal bebek de normal bakalım hayırlısıyla sağ salim alalım en azından kendiliğinden gelmezse suni sancı için 5 günümüz kaldı.
Geçmişi okudum alıntı yapmıştım ki bişeyler oldu sayfa kapandı
tekrar okuyup alıntı yapmaya da erindim kusura bakmayın lütfen..

Beni merak edenlere teşekkür ederim öncelikle çok duygulandım.. çok mutlu oldum gerçekten ailemden birileri oldunuz ben de sürekli merak ediyor sürekli aklımda dua ediyorum umarım bebeklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. Son bir haftamız toplamda.. Biz de inşallah anne olacağız ama sanki yaklaşlaştıkça korku ve endişe yaşıyorum doğumdan korkmuyorum nasıl anne olacam nasıl bir bebeğin sorumluluğunu alacağım diye çok endişeliyim hala inanamıyorum tuhaf tarif edilemez bir duygunun içerisindeyim..

Bebeğinin müjdesini veren arkadaşları tebrik ederim.
Pişik olanlar sarılık olanlar var memesi yara olanlar emzirme sorunları olanlar hepinize çok çok geçmiş olsun 6 hafta geçsin herşey düzene giriyor boşuna denilmiyordur alışma süresi inşallah hemen yoluna girer rahat mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir şekilde bebişleri büyütürsünüz.Sizlerin sayesinde biz de nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz gerçekten tecrübe oluyor.

Ayrıca sona kalan normal doğumcu annelerin pazartesi günü artık ne olacağı belli olacakmış ben de pazartesi tekrar bir ntsye girecem ama inanın artık kendimi perşembeye ayarladım erken gelirse çok şok olurum erken gelme ümidim hiç kalmadı en azından planlı normal doğum olmuş olacak panik olmadan herşeyi ayarlarız herkesi birgün önceden haberdar ederiz insanlar da kendilerini ayarlar artık ne yapalım iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.

Dün tam 40 haftalıktım çok güzeldi dışarı çıktım Doktorun doğum günüydü çok güzel çiçek yaptırdık halbuki doktora gittiğim ilk gün Doktor senin bebiş benim doğum günümde gelecek demişti ben de ayy daha ne kadar çok var demiştim o gün bile geçti.
Dün herkes soruyor ne kadarlık diye 40 haftalık deyince insanlarda bir şaşkınlık Ben de hiç 40. haftaya geleceğimi tahmin etmezdim bebeğim epey bir hafta ilerideydi ben de hep biraz erken doğar diye düşünüyordum.
Son 2 haftadır büyümesi durdu bundan sonra kilo bile verebilirmiş. Dün zaten boyunu kilosunu ölçmedi çünkü artık hesaplayamayız yanlışlıklar olur dedi.

Sultancım kızın maşallah çok güzel çok tatlı Allah korusun .. canım dünyanın en mutlu en zengin insanları biziz aslında. Şu sahip olduğun benim olacağım meleklere bak..Daha büyük mutluluk zenginlik yok bu dünyada..

Ben burda üzülen anneleri okuyunca inanın çok üzülüyorum üzenleri hiç anlayamıyorum, anneler siz de hiçbirşeyi umursamayın sahip olduklarızı düşünüp bu mutluluğu yaşamanıza engel olmalarına izin vermeyin.

Ben de 40.haftada dün kızımla çektirdiğim resmimi 2011 mart annelerinin son göbüş resimleri olarak ekliyorum.. bu da biteecek işte.. bişey bitmeden başka birşey başlamıyor!!

vee bu da ben ve Melisam hala bir bütünken:))
Bu arada rekor bende herhalde tam 24 kilo almışım..

Eklentiler

• $190656_10150131791572980_564682979_6500567_6873517_n[1].webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…