- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
canım geçmiş olsun inşallah herşey düzelecek bak eylülün bebeği muhammetin kalbinde 7mmlik açıklık var demişlerdi şimdi herikiside çoık iyilermiş inşallah senin ve bebişin için de herşey çok güzel olacak inan buna
canım üzülme bak benide aradılar tsh 15.2 çıkmış bizim şimdi 2.yi bekliyoruz bende çok ağladım ama doktor içimi rahatlattı Allah korusun gerçekten böyle bişey çıkarsa erken zamanda tedavi olcağı için gayet sağlıklı bi bebek olur dedi doktor ilaçla tedavi edilir dedi bizm ki için senn yüksek çıkan değer neydi yani bu kan için 2 hastalığa bakıyolar
herkeze selaamkızlar valla hiç fırsatım yok bi yandanda kızçemi ana kucağında ayakla sallıyom bi bakıyım dedim ama okuyamadım yine geçmişi...herkez iyidir inşallah bebişlerde iyidir
bizde gaz sorunuyla uğraşıyoz çok zor valla...benim kız beni çok emiyo çokta gazlanıyo
eczaneden damlaya takviye bebe çayı aldık veriyom...inşallah iyi gelir.
kısmetse yarın 1aylık oluyo kızçemve aşımız var götürcez yarın...bakalım kilosu ne olmuş kızımın...son 10 günlüktü götürdüğümüzde 4110gr.dı
bizim bide pişik sorunumuz var kıpkırmızı kızımın alt bölgesi napsak işe yaramıyo pişik kremleri fayda vermedi:26: saf zeytin yağ sür dediler şimdi onu denicem...pişik sorunu olan varmı?
herkeze selaamkızlar valla hiç fırsatım yok bi yandanda kızçemi ana kucağında ayakla sallıyom bi bakıyım dedim ama okuyamadım yine geçmişi...herkez iyidir inşallah bebişlerde iyidir
bizde gaz sorunuyla uğraşıyoz çok zor valla...benim kız beni çok emiyo çokta gazlanıyo
eczaneden damlaya takviye bebe çayı aldık veriyom...inşallah iyi gelir.
kısmetse yarın 1aylık oluyo kızçemve aşımız var götürcez yarın...bakalım kilosu ne olmuş kızımın...son 10 günlüktü götürdüğümüzde 4110gr.dı
bizim bide pişik sorunumuz var kıpkırmızı kızımın alt bölgesi napsak işe yaramıyo pişik kremleri fayda vermedi:26: saf zeytin yağ sür dediler şimdi onu denicem...pişik sorunu olan varmı?
selam annecikler
nasılsınız
bende daha yeni soluk aldım
bi slm vereyim dedim.
mağlum sarılık, süt , uykusuzluk, meme problemi derken
çok yorgun düştüm.
şimdi de gaz sorunumuz başladı
zinco verdi dr
biraz iyi geldi
kimler doğum yapmadı
bildiğim kadrıyla gökçen in bu aralalar dgm yapacaktı.
herkesi çoook öptüm
inşallah bundan sonra girebilirim
hayırlı olsun canım. ALlah analı babalı büyütsün İnşallah. çok şükür Rabbim yarunu sana bağışlamış canım.kızlaar merhabaaaaaaageçtiğimiz p.tesi doktora kontrole gideceğimi söyledim ve gittim aniden sezeryana aldıalr suyum bitmiş.21 martta bebişimi kucağıma aldımmm spinal sezeryan oldum bebişm momordu tam zamanında almışlar yavrumu solumunu toparlayamadı küveze aldılar yarım saat...sonra yanımdaydıı şükür.mükemmel bir duygu anne olmak...ama çok gazımız vaarrr yaa özellikle geceleri o ağladıkça ben kahroluyorummm şükür sütümde geldi ama memişlerimin ucu çok feci yara kendimi kasmaktan vücudumdaki kemiklerim sızlıyor...lansinoh krem sürüyorummm şimdilik...dün de topuk kanımız alındı inşallah aramazlarr :18:internete hiç giremiyorum kızlarrr gelen giden çok oluyor..bu arada bu szeryanın karın ağrısı ne zaman geçer acaba.. bir ara hikayemide yazarım kızlarr...öpüyorummmm şimdilik :79:
canım bazen çıldırmış gibi ağlıyor benim kızımda. ilk günler hele delirme noktasına geliyordum. Allahım sabrını veriyor. annelik işte başkasının çocuğu olsa sustur artık dersin.Foruma artık girrebilmek için çok az vaktim oluyor.
Dün kızım öğlen 12 den sonra 14 saat süresince hiç uyumadı,gaz krizi,büyüme krizi derken gece 2 ye kadar çıldırma noktasına geldim.Sizde de böyle saatler süren kriz durumu oluyor mu kızlar?
2011 Mart bebeklerinin beslenmesi başlığına da durumumuzu ayrıca yazdım,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bizde 5 gündür büyük boyutlu olmasa da pişikle mücadele ediyoruz canım.
Düzenli olarak hergün chicco pişik önleyici krem kullanmamıza ve hergün banyo yapmasına rağmen kızımın poposu az da olsa pişik oldu.
5 gündür uni baby pişik kremi kullanıyoruz,banyosunun dışında akşam yine poposunu yıkıyoruz.
Canını acıtacak biçimde pişiği olmasa da az olan kızarıklık henüz geçmiş değil.
kızlar gaz problemi biz çok yaşadık benim oğlum kolik sancısı çekti tam 3 ay boyunca
gaz sancısı için birkaç yöntem söyleyeyim
1 çay kaşığı anne sütüne 1-2 bıçak darbesiyle kazınmış muskat (çok işe yarıyo )
acı elma yağıyla ayak tabanlarına ,karnına masaj oda çok rahatlatıyor
birde gün içinde bebekler için olan rezene çayı rahatlıkla verebilirsiniz
buarada pişik için en iyi tedavi zeytin yağı ve genelde bebeğinizin poposunu su ile ıslatılmış pamukla silip mutlaka iyice kurulayın
ıslak mendil kullansanız bile bir kurulama beziniz olsun onunla mutlaka kurulayın o zaman pişik yaşamazsınız
kızlaar merhabaaaaaaageçtiğimiz p.tesi doktora kontrole gideceğimi söyledim ve gittim aniden sezeryana aldıalr suyum bitmiş.21 martta bebişimi kucağıma aldımmm spinal sezeryan oldum bebişm momordu tam zamanında almışlar yavrumu solumunu toparlayamadı küveze aldılar yarım saat...sonra yanımdaydıı şükür.mükemmel bir duygu anne olmak...ama çok gazımız vaarrr yaa özellikle geceleri o ağladıkça ben kahroluyorummm şükür sütümde geldi ama memişlerimin ucu çok feci yara kendimi kasmaktan vücudumdaki kemiklerim sızlıyor...lansinoh krem sürüyorummm şimdilik...dün de topuk kanımız alındı inşallah aramazlarr :18:internete hiç giremiyorum kızlarrr gelen giden çok oluyor..bu arada bu szeryanın karın ağrısı ne zaman geçer acaba.. bir ara hikayemide yazarım kızlarr...öpüyorummmm şimdilik :79:
kızlaar merhabaaaaaaageçtiğimiz p.tesi doktora kontrole gideceğimi söyledim ve gittim aniden sezeryana aldıalr suyum bitmiş.21 martta bebişimi kucağıma aldımmm spinal sezeryan oldum bebişm momordu tam zamanında almışlar yavrumu solumunu toparlayamadı küveze aldılar yarım saat...sonra yanımdaydıı şükür.mükemmel bir duygu anne olmak...ama çok gazımız vaarrr yaa özellikle geceleri o ağladıkça ben kahroluyorummm şükür sütümde geldi ama memişlerimin ucu çok feci yara kendimi kasmaktan vücudumdaki kemiklerim sızlıyor...lansinoh krem sürüyorummm şimdilik...dün de topuk kanımız alındı inşallah aramazlarr :18:internete hiç giremiyorum kızlarrr gelen giden çok oluyor..bu arada bu szeryanın karın ağrısı ne zaman geçer acaba.. bir ara hikayemide yazarım kızlarr...öpüyorummmm şimdilik :79:
ah canımsınya az kaldı sabredin kurtulacaksınız allahın izniyle sizlere konuşacaksınız uykusuzluk gaz problemi meme yarası emmeme çok azkaldı sabredin bir avazda
inşallah
Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar merak ediyorum sizinde 4-5 aylık hamile gibi karnınız kaldı mı?:26:
Dikişlerimin acısı taze olduğunda bu kadar takılmıyordum ama dikiş acım geçmeye başladıkça bu durum canımı sıkmaya başladı.
cnm bende sezeryan oldum 1 ay gecti üstünden 15 kilo verdim ama karnımın hepsi gitmiyo bende çok takyım bu konuya
kızlar selam böle bodozlama atladım hemenen sonunda bilgisayarım yapıldı cep telefonundan ancak facebboka giriyordum ona da vaktim olursa kızım dün 1 aylık oldu teyzeleri ama çok perişan oldum onun gazı benim uykusuxzluğum çok kötüyüm çoookkk sizler nasılsınız sanırım çok az kaldı doğurmayan doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah analı babalı sağlıklı ve hayırlı günlerde büyütmek nasip etsin..uzun ömrü olsun bebişinin inşallah...kızlaar merhabaaaaaaageçtiğimiz p.tesi doktora kontrole gideceğimi söyledim ve gittim aniden sezeryana aldıalr suyum bitmiş.21 martta bebişimi kucağıma aldımmm spinal sezeryan oldum bebişm momordu tam zamanında almışlar yavrumu solumunu toparlayamadı küveze aldılar yarım saat...sonra yanımdaydıı şükür.mükemmel bir duygu anne olmak...ama çok gazımız vaarrr yaa özellikle geceleri o ağladıkça ben kahroluyorummm şükür sütümde geldi ama memişlerimin ucu çok feci yara kendimi kasmaktan vücudumdaki kemiklerim sızlıyor...lansinoh krem sürüyorummm şimdilik...dün de topuk kanımız alındı inşallah aramazlarr :18:internete hiç giremiyorum kızlarrr gelen giden çok oluyor..bu arada bu szeryanın karın ağrısı ne zaman geçer acaba.. bir ara hikayemide yazarım kızlarr...öpüyorummmm şimdilik :79:
Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar merak ediyorum sizinde 4-5 aylık hamile gibi karnınız kaldı mı?:26:
Dikişlerimin acısı taze olduğunda bu kadar takılmıyordum ama dikiş acım geçmeye başladıkça bu durum canımı sıkmaya başladı.
maşallah kızına oğluşum ve ben çok öpüyoruz kızını
Allah analı babalı sağlıklı ve hayırlı günlerde büyütmek nasip etsin..uzun ömrü olsun bebişinin inşallah...
canım bende kalmadı gerçi benim karnım çok büyümemişti ama bende sadece kesilen yerin üstünde biraz sarkıklık var orası da çok uumrumda değil yani genel itibariyle çatlak izlerini saymazsak ben doğumdan önceki halime döndüm sanırım yakında en çok sevdiğim topuklu ayakkabımı da giyebilirim...
Foruma artık girrebilmek için çok az vaktim oluyor.
Dün kızım öğlen 12 den sonra 14 saat süresince hiç uyumadı,gaz krizi,büyüme krizi derken gece 2 ye kadar çıldırma noktasına geldim.Sizde de böyle saatler süren kriz durumu oluyor mu kızlar?
2011 Mart bebeklerinin beslenmesi başlığına da durumumuzu ayrıca yazdım,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bizde 5 gündür büyük boyutlu olmasa da pişikle mücadele ediyoruz canım.
Düzenli olarak hergün chicco pişik önleyici krem kullanmamıza ve hergün banyo yapmasına rağmen kızımın poposu az da olsa pişik oldu.
5 gündür uni baby pişik kremi kullanıyoruz,banyosunun dışında akşam yine poposunu yıkıyoruz.
Canını acıtacak biçimde pişiği olmasa da az olan kızarıklık henüz geçmiş değil.
gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsinkızlaar merhabaaaaaaageçtiğimiz p.tesi doktora kontrole gideceğimi söyledim ve gittim aniden sezeryana aldıalr suyum bitmiş.21 martta bebişimi kucağıma aldımmm spinal sezeryan oldum bebişm momordu tam zamanında almışlar yavrumu solumunu toparlayamadı küveze aldılar yarım saat...sonra yanımdaydıı şükür.mükemmel bir duygu anne olmak...ama çok gazımız vaarrr yaa özellikle geceleri o ağladıkça ben kahroluyorummm şükür sütümde geldi ama memişlerimin ucu çok feci yara kendimi kasmaktan vücudumdaki kemiklerim sızlıyor...lansinoh krem sürüyorummm şimdilik...dün de topuk kanımız alındı inşallah aramazlarr :18:internete hiç giremiyorum kızlarrr gelen giden çok oluyor..bu arada bu szeryanın karın ağrısı ne zaman geçer acaba.. bir ara hikayemide yazarım kızlarr...öpüyorummmm şimdilik :79:
başta benimde öyleydi tatlım şimdi indi hafif göbek kaldı hatta hergören gitmiş diyorSezeryan ile doğum yapan arkadaşlar merak ediyorum sizinde 4-5 aylık hamile gibi karnınız kaldı mı?:26:
selam kızlarrr ben henüz doğurmadımdiğer bekleyen anneler neredesiniz.ay doğum yapan oldu mu acaba :26: özellikle hipperaktifi çok merak ediyorum dün de gelmedi hiç.hayırlısıyla kavuşmuştur inşallah bebişine.dün çok sancım oldu ama bugün en ufak bir şey yok.doğurdun mu diyenlerin yanında hala sancın yok mu diyenler eklendi iyice çıldırıyorum sanki benim elimde 3-4 gün önce milupadan paket geldi onda bile artık bebeğinizi kucağınıza aldınız tebrik ederiz yazıyor.doğurmadım kardeşim doğurmadım yaaa çığlık atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?