teşekkür ederiz teyzesi.inşallah canım
ayyy maşallahhh
bizde sizi öpüyoruz teyzesii. eşim görmesin bunu yazdığımı. şimdiden kıskançlık başlası. gelen oğlu olanlara 0-6 yaş almıyoruz diyor. bi arkadaşı geldi oğlu vardı o diyorki hani seninle sözleşmiştik kızın odu işte. o eskidendi artık geçti oğlunu uzak tut diyor. ne gülüyorum yaaa.maşallah kızına oğluşum ve ben çok öpüyoruz kızını
Allah analı babalı sağlıklı ve hayırlı günlerde büyütmek nasip etsin..uzun ömrü olsun bebişinin inşallah...
canım bende kalmadı gerçi benim karnım çok büyümemişti ama bende sadece kesilen yerin üstünde biraz sarkıklık var orası da çok uumrumda değil yani genel itibariyle çatlak izlerini saymazsak ben doğumdan önceki halime döndüm sanırım yakında en çok sevdiğim topuklu ayakkabımı da giyebilirim...
teşekkür ederiz damla teyzesiii.maşallah elif eylülee annesi pek güzel
gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
başta benimde öyleydi tatlım şimdi indi hafif göbek kaldı hatta hergören gitmiş diyor
canımmm sana dedim ama dürt rahatsız et diye ama neyse yaa az kalmış sen tadını çıkar gökçenciğim. karnından çıkınca insan bi tuhaf oluyor. hareket ediyor ya karnımdadamı böyle yapıyordun sen diyip duruyorsun hayal ediyorsun. o kadar değişik geliyorki.Günaydın arkadaşlar,
Bizde herhangi bir değişiklik yok hala kızım ve ben bir bütün halindeyiz kızım beni çok sevecek inşallah ayrılmak istemiyor. Hiç bir sancı çıkmadı perşembe günü sanırım suni sancı ile getireceğiz artık.. ben doktora niye gelmiyor dedim o da 37-42 haftaları normal dedi acele etme herşey normal bebek de normal bakalım hayırlısıyla sağ salim alalım en azından kendiliğinden gelmezse suni sancı için 5 günümüz kaldı.
Geçmişi okudum alıntı yapmıştım ki bişeyler oldu sayfa kapandı
tekrar okuyup alıntı yapmaya da erindimkusura bakmayın lütfen..
Beni merak edenlere teşekkür ederim öncelikle çok duygulandım.. çok mutlu oldum gerçekten ailemden birileri oldunuz ben de sürekli merak ediyor sürekli aklımda dua ediyorum umarım bebeklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. Son bir haftamız toplamda.. Biz de inşallah anne olacağız ama sanki yaklaşlaştıkça korku ve endişe yaşıyorum doğumdan korkmuyorum nasıl anne olacam nasıl bir bebeğin sorumluluğunu alacağım diye çok endişeliyim hala inanamıyorum tuhaf tarif edilemez bir duygunun içerisindeyim..
Bebeğinin müjdesini veren arkadaşları tebrik ederim.
Pişik olanlar sarılık olanlar var memesi yara olanlar emzirme sorunları olanlar hepinize çok çok geçmiş olsun 6 hafta geçsin herşey düzene giriyor boşuna denilmiyordur alışma süresi inşallah hemen yoluna girer rahat mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir şekilde bebişleri büyütürsünüz.Sizlerin sayesinde biz de nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz gerçekten tecrübe oluyor.
Ayrıca sona kalan normal doğumcu annelerin pazartesi günü artık ne olacağı belli olacakmış ben de pazartesi tekrar bir ntsye girecem ama inanın artık kendimi perşembeye ayarladım erken gelirse çok şok olurum erken gelme ümidim hiç kalmadı en azından planlı normal doğum olmuş olacak panik olmadan herşeyi ayarlarız herkesi birgün önceden haberdar ederiz insanlar da kendilerini ayarlar artık ne yapalım iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.
Dün tam 40 haftalıktım çok güzeldi dışarı çıktım Doktorun doğum günüydü çok güzel çiçek yaptırdık halbuki doktora gittiğim ilk gün Doktor senin bebiş benim doğum günümde gelecek demişti ben de ayy daha ne kadar çok var demiştim o gün bile geçti.
Dün herkes soruyor ne kadarlık diye 40 haftalık deyince insanlarda bir şaşkınlık Ben de hiç 40. haftaya geleceğimi tahmin etmezdim bebeğim epey bir hafta ilerideydi ben de hep biraz erken doğar diye düşünüyordum.
Son 2 haftadır büyümesi durdu bundan sonra kilo bile verebilirmiş. Dün zaten boyunu kilosunu ölçmedi çünkü artık hesaplayamayız yanlışlıklar olur dedi.
Sultancım kızın maşallah çok güzel çok tatlı Allah korusun .. canım dünyanın en mutlu en zengin insanları biziz aslında. Şu sahip olduğun benim olacağım meleklere bak..Daha büyük mutluluk zenginlik yok bu dünyada..
Ben burda üzülen anneleri okuyunca inanın çok üzülüyorum üzenleri hiç anlayamıyorum, anneler siz de hiçbirşeyi umursamayın sahip olduklarızı düşünüp bu mutluluğu yaşamanıza engel olmalarına izin vermeyin.
Ben de 40.haftada dün kızımla çektirdiğim resmimi 2011 mart annelerinin son göbüş resimleri olarak ekliyorum.. bu da biteecek işte.. bişey bitmeden başka birşey başlamıyor!!
vee bu da ben ve Melisam hala bir bütünken:))
Bu arada rekor bende herhalde tam 24 kilo almışım..
gunaydın annecikler...
gökçencim,fotografın cook tatlı
persembeye az kaldı,hadi hayırlısı canım bnm:))
endişelerini cok iyi anlıyorum ama haklısın da . bir bebeğin sorumlulugunu almak cok zor,herşeyiyle sana muhtaç... ama cok guzel bi duygu tabi..
son 5 gununde bol bol uyu canım bnm ...
ayşee nerde ya?? kesin dogum yaptıı. cok merak ediyorum...
buarada kızım sürekli hapşuruyo,dun dr.a gittik,nezle olmuş kuzum( sakınan göze çöp batarmış,ben o kdr dikkat ettim ama yavrum daha 10. gununde hasta oldu.burnu tıkalı,nasıl zorlanıyo yavrum. bize dua edin...
bi de bizim göbişimizden 2-3 damla kan geliyo.sizde de oldu mu???
gunaydın annecikler...
endişelerini cok iyi anlıyorum ama haklısın da . bir bebeğin sorumlulugunu almak cok zor,herşeyiyle sana muhtaç... ama cok guzel bi duygu tabi..
buarada kızım sürekli hapşuruyo,dun dr.a gittik,nezle olmuş kuzum( sakınan göze çöp batarmış,ben o kdr dikkat ettim ama yavrum daha 10. gununde hasta oldu.burnu tıkalı,nasıl zorlanıyo yavrum. bize dua edin...
Toplamda bende 13 kilo almıştım 7 si doğumda gitti.Kalan da sadece karnımda mı kaldı nedir
Hepimiz aynıyız canım.Deliksiz uyumayı o kadar çok özledim ki..
Günaydın arkadaşlar,
Bizde herhangi bir değişiklik yok hala kızım ve ben bir bütün halindeyiz kızım beni çok sevecek inşallah ayrılmak istemiyor. Hiç bir sancı çıkmadı perşembe günü sanırım suni sancı ile getireceğiz artık.. ben doktora niye gelmiyor dedim o da 37-42 haftaları normal dedi acele etme herşey normal bebek de normal bakalım hayırlısıyla sağ salim alalım en azından kendiliğinden gelmezse suni sancı için 5 günümüz kaldı.
Geçmişi okudum alıntı yapmıştım ki bişeyler oldu sayfa kapandı
tekrar okuyup alıntı yapmaya da erindimkusura bakmayın lütfen..
Beni merak edenlere teşekkür ederim öncelikle çok duygulandım.. çok mutlu oldum gerçekten ailemden birileri oldunuz ben de sürekli merak ediyor sürekli aklımda dua ediyorum umarım bebeklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. Son bir haftamız toplamda.. Biz de inşallah anne olacağız ama sanki yaklaşlaştıkça korku ve endişe yaşıyorum doğumdan korkmuyorum nasıl anne olacam nasıl bir bebeğin sorumluluğunu alacağım diye çok endişeliyim hala inanamıyorum tuhaf tarif edilemez bir duygunun içerisindeyim..
Bebeğinin müjdesini veren arkadaşları tebrik ederim.
Pişik olanlar sarılık olanlar var memesi yara olanlar emzirme sorunları olanlar hepinize çok çok geçmiş olsun 6 hafta geçsin herşey düzene giriyor boşuna denilmiyordur alışma süresi inşallah hemen yoluna girer rahat mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir şekilde bebişleri büyütürsünüz.Sizlerin sayesinde biz de nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz gerçekten tecrübe oluyor.
Ayrıca sona kalan normal doğumcu annelerin pazartesi günü artık ne olacağı belli olacakmış ben de pazartesi tekrar bir ntsye girecem ama inanın artık kendimi perşembeye ayarladım erken gelirse çok şok olurum erken gelme ümidim hiç kalmadı en azından planlı normal doğum olmuş olacak panik olmadan herşeyi ayarlarız herkesi birgün önceden haberdar ederiz insanlar da kendilerini ayarlar artık ne yapalım iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.
Dün tam 40 haftalıktım çok güzeldi dışarı çıktım Doktorun doğum günüydü çok güzel çiçek yaptırdık halbuki doktora gittiğim ilk gün Doktor senin bebiş benim doğum günümde gelecek demişti ben de ayy daha ne kadar çok var demiştim o gün bile geçti.
Dün herkes soruyor ne kadarlık diye 40 haftalık deyince insanlarda bir şaşkınlık Ben de hiç 40. haftaya geleceğimi tahmin etmezdim bebeğim epey bir hafta ilerideydi ben de hep biraz erken doğar diye düşünüyordum.
Son 2 haftadır büyümesi durdu bundan sonra kilo bile verebilirmiş. Dün zaten boyunu kilosunu ölçmedi çünkü artık hesaplayamayız yanlışlıklar olur dedi.
Sultancım kızın maşallah çok güzel çok tatlı Allah korusun .. canım dünyanın en mutlu en zengin insanları biziz aslında. Şu sahip olduğun benim olacağım meleklere bak..Daha büyük mutluluk zenginlik yok bu dünyada..
Ben burda üzülen anneleri okuyunca inanın çok üzülüyorum üzenleri hiç anlayamıyorum, anneler siz de hiçbirşeyi umursamayın sahip olduklarızı düşünüp bu mutluluğu yaşamanıza engel olmalarına izin vermeyin.
Ben de 40.haftada dün kızımla çektirdiğim resmimi 2011 mart annelerinin son göbüş resimleri olarak ekliyorum.. bu da biteecek işte.. bişey bitmeden başka birşey başlamıyor!!
vee bu da ben ve Melisam hala bir bütünken:))
Bu arada rekor bende herhalde tam 24 kilo almışım..
aynı şekilde bende çok özledim uyumayı bazen diyorum ki imkanım olsa da gece uyurken karnıma koysam yine kızımı bende rahatça uyusambu uykusuzluk beynimi yedi galiba neler düşünüyo insan kilo olarak da rekor bendedir cnm 27 kilo almış şekilde doğuma gittim
kızlaaar dün gece itibariyle göbeğimiz düştü çok şükür. dayısı üniversitede çalışıyor ona verecez götürüğ gömsün diye dayısı gibi olsa keşke ne kadar isterdim. siz ne yaptınız göbekleri kızlar.
günaydın demeyi unutmuşummm. ne unutkan oldum yaaaa
slm cnm sız bır aylık olmuşsunuz uyku duzenı ılk zamanlar gıbımı yoksa değiştimi, uykusuzluk felaket gerçekten
cnm ilk zamanlar çok sık uyanıyordu şimdilerde 3 kez uyanıyor fakat sadece emse sorun olmaz ama gaz,kaka,hıçkırık derken açıyo gözlerini bi utanmadan gülücükler atıp oyun istiyo gece gece annesindeninanırmısın 1 aydır uyuduğum saatler sayılıdır alıştım gibi artık inşallah kırkımız çıkınca düzelicez
bizim göbeğimiz düşeli 9 gün oldu ama hala kan geliyo 1-2 damla.geçen pazartesi gidip gösterdik göbek iyi dedi bişeyle sildi.dedim eczaneden bende alabilirmiyim bunu ama yok dedibi de bizim göbişimizden 2-3 damla kan geliyo.sizde de oldu mu???
gunaydın annecikler...
kızlar bebişinde gaz sorunu çok olan varmı bizde var maalesef çok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede kızımda çok gaz oluyo o ağladıkça içim parçalanıyor hastaneden çıkarken verdikleri damla hiçbişeye yaramıyor başka bi tane aldım yeni bitkisel onu da tam anlamış değilim işe yarıyormu yaramıyormuşu kırkımız bi çıksa belki düzene girer diyorum 9 günümüz kaldı kırkımızın çıkmasına
ara ara girmeye çalışıyorum sabahları herkes uyuyorken zaman bulabiliyorum ama sonra zor oluyor misafirlerle şimdilik sadece okuyabildim doğum yapanları çok iyi anlıyorum bir taraftan aileler misafirler bir taraftan da bebiş çok zordur eminim.. benim ortada bebiş yok sadece aileler bile inanılmaz zaman alıyor..
gökçencim çok şirinsinnnnizzzz
nuraycım bizde kanama olmadı
sultancım gözünüz aydın sizinde en güzeli üniversiteye gömülsün bende odtüye gömdürücem annemde dönsün hemencecik göbişi gömsünler
doğumu bekleyen arkadaşlarada sabır ve kolay doğum diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?