2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın annecikler...
gökçencim,fotografın cook tatlı
persembeye az kaldı,hadi hayırlısı canım bnm:))
endişelerini cok iyi anlıyorum ama haklısın da . bir bebeğin sorumlulugunu almak cok zor,herşeyiyle sana muhtaç... ama cok guzel bi duygu tabi..
son 5 gununde bol bol uyu canım bnm ...

ayşee nerde ya?? kesin dogum yaptıı. cok merak ediyorum...

buarada kızım sürekli hapşuruyo,dun dr.a gittik,nezle olmuş kuzum ( sakınan göze çöp batarmış,ben o kdr dikkat ettim ama yavrum daha 10. gununde hasta oldu.burnu tıkalı,nasıl zorlanıyo yavrum. bize dua edin...

bi de bizim göbişimizden 2-3 damla kan geliyo.sizde de oldu mu???

inşallah canım

ayyy maşallahhh
teşekkür ederiz teyzesi.
bizde sizi öpüyoruz teyzesii. eşim görmesin bunu yazdığımı. şimdiden kıskançlık başlası. gelen oğlu olanlara 0-6 yaş almıyoruz diyor. bi arkadaşı geldi oğlu vardı o diyorki hani seninle sözleşmiştik kızın odu işte. o eskidendi artık geçti oğlunu uzak tut diyor. ne gülüyorum yaaa.

maşallah elif eylülee annesi pek güzel

gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

başta benimde öyleydi tatlım şimdi indi hafif göbek kaldı hatta hergören gitmiş diyor

teşekkür ederiz damla teyzesiii.
canımmm sana dedim ama dürt rahatsız et diye ama neyse yaa az kalmış sen tadını çıkar gökçenciğim. karnından çıkınca insan bi tuhaf oluyor. hareket ediyor ya karnımdadamı böyle yapıyordun sen diyip duruyorsun hayal ediyorsun. o kadar değişik geliyorki.

geçmiş olsun canım. elif eylülde sürekli hapşuruyordu ama ilk doğduğundan beri. doktor bişey olmaz demişti. tıkanıklık yoktu sadece hapşuruyordu. hemencecik iyileşir inşallah

kızlaaar dün gece itibariyle göbeğimiz düştü çok şükür. dayısı üniversitede çalışıyor ona verecez götürüğ gömsün diye dayısı gibi olsa keşke ne kadar isterdim. siz ne yaptınız göbekleri kızlar.
günaydın demeyi unutmuşummm. ne unutkan oldum yaaaa

canım geçmiş olsun benim kızımda göz nezlesi oldu bizde daha 1 aylığız damla falan kullanıyoruz şimdilik göbek kanına gelince bizim göbüşümüz düştükten spnra gelmişti bi kaç gün hatta çok korkmuştum sonra göbek artık iyice içeri çektikçe kendini kesildi şimdi iyileşti sen göbeği düşse bile verdikleri spreyle hergün temizle bence

Toplamda bende 13 kilo almıştım 7 si doğumda gitti.Kalan da sadece karnımda mı kaldı nedir

Hepimiz aynıyız canım.Deliksiz uyumayı o kadar çok özledim ki..

aynı şekilde bende çok özledim uyumayı bazen diyorum ki imkanım olsa da gece uyurken karnıma koysam yine kızımı bende rahatça uyusam bu uykusuzluk beynimi yedi galiba neler düşünüyo insan kilo olarak da rekor bendedir cnm 27 kilo almış şekilde doğuma gittim

kızlar bebişinde gaz sorunu çok olan varmı bizde var maalesef çok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede kızımda çok gaz oluyo o ağladıkça içim parçalanıyor hastaneden çıkarken verdikleri damla hiçbişeye yaramıyor başka bi tane aldım yeni bitkisel onu da tam anlamış değilim işe yarıyormu yaramıyormu şu kırkımız bi çıksa belki düzene girer diyorum 9 günümüz kaldı kırkımızın çıkmasına

gökçencim maşalhh çok tatlı çıkmışsın tatlım seni merake ttim geldim sabah sabahhh
inşalah kendi karar verir gelmeye meleğin
bu arada rekor bende kanımca tatlım 30a yakın kilo aldım ben ama çoğu şişmişti şimdi hamile kaldığım kiloma dönmeme 5 kilo varr

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşş canım, kılolar o kadar hızla gıdıyo kı hıç takılma bıle

slm cnm sız bır aylık olmuşsunuz uyku duzenı ılk zamanlar gıbımı yoksa değiştimi, uykusuzluk felaket gerçekten

bızım babamız tam maça halı saha maçına gıtmek için hazırlanıyordu kı göbüşümüzün düştüğünü farkettık tabıı babamız kaptığı gıbı sahaya goturdu

günaydınlarr:))gökçen sanırım benim kızım da seninki gibi olacakbu ikonu ömür boyu kullanacakmışım gibi geliyorr
bebeği doğum kanalına yerleşmiş arkadaşlara sorum olacak.2 gündür çok fazla su içmememe rağmen çok tuvalete çıkıyorum biraz da baskı var bir de akıntım sulu gelmeye başladı..bunlar bebeğin doğum kanalına yerleştiği işareti olabilir mi acaba?

slm cnm sız bır aylık olmuşsunuz uyku duzenı ılk zamanlar gıbımı yoksa değiştimi, uykusuzluk felaket gerçekten

cnm ilk zamanlar çok sık uyanıyordu şimdilerde 3 kez uyanıyor fakat sadece emse sorun olmaz ama gaz,kaka,hıçkırık derken açıyo gözlerini bi utanmadan gülücükler atıp oyun istiyo gece gece annesinden inanırmısın 1 aydır uyuduğum saatler sayılıdır alıştım gibi artık inşallah kırkımız çıkınca düzelicez

inş canım sayılı gun çabuk gecer bekleyelım bakalım

bgn 40+2 olduk
az önce nst çektirdim
gerçi doktor 1de geleceği için sonucu gösteremedim
ama hemşire de söyledi, artık ben de anlıyorum kağıttan
ne sancı çıktı ne bişey beklemeye devam sanırım
sadece bebeğim kocaman bi hıçkırdı nstdeyken

slmlar kızlar bende bu yine bu gece doğuramadım babamız geldi dün gece ne var ne yok evde unutmuş diş fırçasını bile yuh dedim sancıyla doğum başlıyo gel diye çağarsaydım nolurdu bilmem artık bende herşey yolunda hala keyfim yerinde sevinsemmi üzülsemmi bilemedim onurcuk dediklerin bendede oluyor ama inan ne ifade ediyor bilmiyorum daha öncede okadar yorumladımki kendimi hepsi fos çıktı bende bıraktım artık doğunca doğar işte dedim madem hala tık yok bari bugünde gezelim havada güzel babamıza kavuşmuşuz hasret giderelim hepinizi öpüyorum

ara ara girmeye çalışıyorum sabahları herkes uyuyorken zaman bulabiliyorum ama sonra zor oluyor misafirlerle şimdilik sadece okuyabildim doğum yapanları çok iyi anlıyorum bir taraftan aileler misafirler bir taraftan da bebiş çok zordur eminim.. benim ortada bebiş yok sadece aileler bile inanılmaz zaman alıyor..

gökçencim çok şirinsinnnnizzzz
nuraycım bizde kanama olmadı
sultancım gözünüz aydın sizinde en güzeli üniversiteye gömülsün bende odtüye gömdürücem annemde dönsün hemencecik göbişi gömsünler
doğumu bekleyen arkadaşlarada sabır ve kolay doğum diliyorum

bi de bizim göbişimizden 2-3 damla kan geliyo.sizde de oldu mu???
bizim göbeğimiz düşeli 9 gün oldu ama hala kan geliyo 1-2 damla.geçen pazartesi gidip gösterdik göbek iyi dedi bişeyle sildi.dedim eczaneden bende alabilirmiyim bunu ama yok dediofff pazartesi kilo ölçmeye götüreceğimde gene gösteririm inşallah iyileşir

selam annelerin en güzelleri
ahh ahhh sormayın ölüyoooommmmmmm
bu hemeroid 2 gündür öldürüyosanki en acı biberi sürmüş gibi yanıyo resmen yaaaaa
ne oturabiliyorum ne yavrumu emdirebiliyorum.tam emerken bi sancı giriyo kıvranarak
yavrumdan özür dileyerek ayırıyorum memeden tuvalete koşuyorum..Allahım kimseye vermesin
çok zor bişey

bizim göbeğimiz düştü ama göbeğinin ortası hala kupkuru değil. nemli nemli görünüyor. kan yok ama.. ben de iyice kurumasını bekliyorum banyo yaptırmak için..

benim büyük kızımda gaz problemimiz olmuştu. ne kullandıysak fayda etmemişti. bi çocuk doktoru acı elma yağı sürün ayaklarının altına dedi. o fayda etti bir tek. aktardan alıyorsun canım acı elma yağını..

evet canım herkes bir aradayken normalde eğlenceli olur ama bebek geldikten sonra nedense o kalabalık insanı rahatsız ediyor. lohusa psikolojisi de etkili oluyordur belki böyle hissetmemizde.. zaten uyumak istiyor insan sürekli. yorgun oluyorsun. bir de evde o curcuna çok feci rahatsız ediyor. bu arada canım fotoğrafın da çok güzel. çok tatlı çıkmışsınız

Ankarada olanların göbek gömme yeri sanırım ÖDTÜ :)) ben de ilk kızımın göbeğini oraya gömmeyi düşünmüşütm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…