2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrr az önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicem önce duş alayım dedim.benim için dua edin

gecmis olsun canim..anestol adnda bir ilac var onu makattan sürersen acini alir..

selam kızlarrrrr az önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicem önce duş alayım dedim.benim için dua edin
ne güzel cok bekletmiyor bebisin kolay bir dogumla kucagina saglikla almani dilerim..

canım benim ya Rabbim yardımcın olsun şifa diliyorum tatlım
ay canım ya bizim göbüş 4.günde düştü
kan falan gelmedi sadece bi kaç gün bi sıvı geldi o kadar sürekli pansuman yaptık
canımm Rabbim yardımcın olsun çok kolay bi doğum olur inşalahhhhh

ay canım ya bende çok dikkat ediyorum yediklerime ama maleseff gaz inanılmaz oluyor yavrum şekülden şekile giriyo kıpkırmızı oluoyr dün sağlık ocağına gittik ebe hiç bişey kulanmayın dedi
karnına piyano çalargibi parmaklarıyla bastırdı nasıl yaptıysa bilmiyorum çocuk o anda hem kak yaptı hemde gazı çıkarttı bugünde rezene verdim bugünlük fayda eeti bakalım inşalah rahat rahat geçer
40 çıkınca bitermi bu sancılar ya

fatoşcum hoşgeldin ben de seni merak ediyordum doğurdu kaçtı bu kız diyordum.. bebiş sen nasılsınız?

gözün aydın allah bağışlasın sağlıkla büyüt...

heppinizzzz coook saolun kizlarrrr eksik olmayinn

merhaba kizlaaarrr biraz gecmisi okudum hala doguramayannn annislerimiz var ins sizdee bir an önce alirsiniz bbeisinizi kucaginizaaa cokk guzel ve anlatilmaz bi duyguu ben dogurduktan sonra bebisimi kucagima verdiklerinde mutluluktannn aglama krizine girdim resmen bu benim kiziimmi diye
anlatilamazzz bi duyguu simdilik ALLAH a sukur cok iiyii bebisimin ins böyle devam eder...carsamaba gunu doktor randevumuz varr ins hersey yolundDIR bebisiminnn bende haberler boylee kizlarr firsat buldukca girmeye calisiyorum malum gelen giden cok oluoo fakit bulamiyorumm bide 40 mizi cikarsaydik hersey daha guzel olcakkk ins bir an önce onuda atlatirizzzz....

bugün kardeşim geldi. abla diyor rektörlüğün önüne gömeyim rektör olsun. dalga geçyor benimle. neyse tıp fakültesinin önüne gömecek anlaştık. bencede sende iyi karar vermişsin.

herkese merhaba, 2 cocuk ve evde misafirlerle daha zormus internete girmek.. bugun Cem oglusum tam 15 gunluk oldu ve bugun sunnet ettirdik kuzumu. Insallah cabucak iyilesir. Dogum yapanlara tebrikler. Yapacak olanlar bir avazda saglikla kucaginiza alin insallah kuzularinizi. biraz duzene girelim insallah daha sık girmeye calisacagim. herkesi ve kuzulari cok opuyorum..

ayy ne güzel canım
inşallah kolayca sağlıkla doğurursun bebeğini

40+2 de olduğumu yazmıştım
doktor herşey çok iyi olduğu için bir hafta bekleyebiliriz dedi
sanırım nisan annelerine transfer olmalıyım

maşallah aplam oğluşunaa ay pipi gitti kıyamam ya geçmiş olsun artı hayırlı olsun:))

canım ya Allah yardımcın olsun

Güle güle büyüt bebeğini canım. hayırlı bir evlat olsun inşallah.. Allah acılarını göstermesin, çok güzel bir duygu anne olmak..

hadi gözün aydın canım.. inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. nişanın geldiği gün doğdu benim bebeğim. genelde nişandan sonraki 2 gün içerisinde bebek doğuyormuş..

canım ya bu doğum yapanların kaderi hep aynı mı oluyor hamilelikte bile bu kadar zorlamamıştı hemoroid o bıçak saplanması gelince zıplıyorum oturduğum yerden çığlık atıyorum eşim bakıyo noluyo diye hemoroid kremi kullanıyorum ekstra olarak zeytinyağı içiyorum sabah akşam 1 çorba kaşığı birde zeytin yağını pamuğa batırıp afedersin popomun arasına şişen memelerin üstüne koyuyorum yağını emene kadar duruyo orda daha ne yapıcağımı bilemiyorum şaşırdım artık cnm

Selammmmmm anneler..

Yarın oğluşumun mevlüdü var =))) 40 çıkmadan yapalım gelenler bir defada gelsin gitsin dediler bende bana uyar dedim =)))

teşekkür ederim canımcım..

çok geçmiş olsun canım..

sağol canım..

Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

canım senin adına çok sevindim.. bebeşini öptüm

tebrikler canım hayırlı olsun

canım olsun bekle bir hafta daha bebek kendi gelir gibi geliyor bana

oğlumdan seçmeler teyzeleri...

Eki Görüntüle 168188

maşallah ne tatlı bir bebek Allah bağışlasın..

çok çok geçmiş olsun..

Selammmmmm anneler..

Yarın oğluşumun mevlüdü var =))) 40 çıkmadan yapalım gelenler bir defada gelsin gitsin dediler bende bana uyar dedim =)))

Allah kabul etsin canım iyi düşünmüşsünüz..

Bende senin bir alt sırandayım canım üzülme =))) 22 kilo da ben almıştım 7 kilo gitti doğumda..Kanamam hiç olmadı için çok veremezmişim doktor 40 çıkana kadar 2 kilo daha şişliklerden gider dedi..Sonra da yavaş yavaş verirsin dedi.. inş. 9 ayda geldiği gibi gider =)))

Doğumdan sonra hamilelerin göbüşü çok şirin geliyor bana nedense çok tatlı görünüyorsun tü tü maşallah diyeyim =)) Odanızda çok şeker görünüyor =))) Güle güle sağlıkla kullan inş.

iyi akşamlar kızlar,
Normal doğumun sırrını çözdüm)
Annem ve arkadaşlarına göre SAT'a 10 gün ekliyormuşsun 3 ay geriye gidiyormuşssun bebek o gün doğuyormuş hiç değişmezmiş:))
Benim SAT 18 Hazirandı 18 Hazirana 10 gün ekliyormuşuz ve sonra 3 ay geriye gidiyormuşuz benimki 28 Mart oluyor yani pazartesi doğum yapacağım şimdiki yeni teorimiz de bu... Kendi kendimize eğleniyoruz sanki!!! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…