gecmis olsun canim..anestol adnda bir ilac var onu makattan sürersen acini alir..selam annelerin en güzelleri
ahh ahhh sormayın ölüyoooommmmmmm
bu hemeroid 2 gündür öldürüyosanki en acı biberi sürmüş gibi yanıyo resmen yaaaaa
ne oturabiliyorum ne yavrumu emdirebiliyorum.tam emerken bi sancı giriyo kıvranarak
yavrumdan özür dileyerek ayırıyorum memeden tuvalete koşuyorum..Allahım kimseye vermesin
çok zor bişey
ne güzel cok bekletmiyor bebisin kolay bir dogumla kucagina saglikla almani dilerim..selam kızlarrrrr az önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicem önce duş alayım dedim.benim için dua edin
canım benim ya Rabbim yardımcın olsun şifa diliyorum tatlımselam annelerin en güzelleri
bu hemeroid 2 gündür öldürüyosanki en acı biberi sürmüş gibi yanıyo resmen yaaaaa
ne oturabiliyorum ne yavrumu emdirebiliyorum.tam emerken bi sancı giriyo kıvranarak
yavrumdan özür dileyerek ayırıyorum memeden tuvalete koşuyorum..Allahım kimseye vermesin
çok zor bişey
ay canım ya bizim göbüş 4.günde düştübizim göbeğimiz düşeli 9 gün oldu ama hala kan geliyo 1-2 damla.geçen pazartesi gidip gösterdik göbek iyi dedi bişeyle sildi.dedim eczaneden bende alabilirmiyim bunu ama yok dediofff pazartesi kilo ölçmeye götüreceğimde gene gösteririm inşallah iyileşir
canımm Rabbim yardımcın olsun çok kolay bi doğum olur inşalahhhhhselam kızlarrrrr az önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicem önce duş alayım dedim.benim için dua edin
ay canım ya bende çok dikkat ediyorum yediklerime ama maleseff gaz inanılmaz oluyor yavrum şekülden şekile giriyo kıpkırmızı oluoyr dün sağlık ocağına gittik ebe hiç bişey kulanmayın dedikızlar bebişinde gaz sorunu çok olan varmı bizde var maalesef çok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede kızımda çok gaz oluyo o ağladıkça içim parçalanıyor hastaneden çıkarken verdikleri damla hiçbişeye yaramıyor başka bi tane aldım yeni bitkisel onu da tam anlamış değilim işe yarıyormu yaramıyormuşu kırkımız bi çıksa belki düzene girer diyorum 9 günümüz kaldı kırkımızın çıkmasına
bizimki tepki veriyor canım kapı çarptığında irkiliyor kalça testide zaten elle bakıyorlar doktorlar bisorun olursa anlıyorlar çünkü bebek ağlamaya başlıyor
özlemcim umarım barışmışsınızdır sanırım dışarı çıkamamak bizi olumsuz etkiliyor bende evde bunalıyorum dışarı çıkıp gezmek istiyorum
bendede arada oluyor ama normalmiş
ayy hadi ayşecim seninde doğum haberi geliyor desene
gözün aydın fatoooocum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
allahın izniyle hiçbir sorun olmıcak mervecim
maşallah elif eylüleannesini rahat bıraksınlarda güzel güzel beslesin kızını
hadi canım seninde netleşmiş kolay bir doğum diliyorum
fatoşcum hoşgeldin ben de seni merak ediyordum doğurdu kaçtı bu kız diyordum.. bebiş sen nasılsınız?
gözün aydın allah bağışlasın sağlıkla büyüt...
tebrikler canım. masallah kızına.bahtı hep açık olsun inşallah.
hayırlı olsun canım. en azından bir tarih konmuş. şimdiden kolay doğumlar diliyorum sana. seninle durumumuz aynı. beni de bugün gördü dr. pzt. yatıracak büyük ihtimal.
şimdiden hayırlı doğumlar canım. inşallah kolay bir operasyonla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım. dualarımız tabii ki seninle.
hayırlı olsun şimdiden kolay doğumlar dilerim canım. pzt. benim için de büyük gün. bugün bana, pzt. gel son bir göreyim ama valizin de yanında olsun dedi.çatın darsa, bebek de bu çatı için büyükse, riske etme ama çekilen sancıların da bizler için yararları var. beyne, ben doğum yaptım sinyali gönderiyor, rahmi toparlıyor, eski haline dönmesi için ve süt gelmesi için gerekli sinyalleri beyne gönderiyor, vs. yani doğum sancılarının da bir amacı var. bugün dr. da dedi aynısını bana.
inşallah doğum sancısıdır canım. inşallah hayırlısı ile normal doğum yaparsın dilediğin gibi.
oohh hayırlı olsun canım.
gökçencim çok şirinsinnnnizzzz
nuraycım bizde kanama olmadı
sultancım gözünüz aydın sizinde en güzeli üniversiteye gömülsün bende odtüye gömdürücem annemde dönsün hemencecik göbişi gömsünler
doğumu bekleyen arkadaşlarada sabır ve kolay doğum diliyorum
selam kızlarrrrr az önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicem önce duş alayım dedim.benim için dua edin
selam kızlarrrrr az önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicem önce duş alayım dedim.benim için dua edin
maşallah aplam oğluşunaa ay pipi gitti kıyamam ya geçmiş olsun artı hayırlı olsun:))herkese merhaba, 2 cocuk ve evde misafirlerle daha zormus internete girmek.. bugun Cem oglusum tam 15 gunluk oldu ve bugun sunnet ettirdik kuzumu. Insallah cabucak iyilesir. Dogum yapanlara tebrikler. Yapacak olanlar bir avazda saglikla kucaginiza alin insallah kuzularinizi. biraz duzene girelim insallah daha sık girmeye calisacagim. herkesi ve kuzulari cok opuyorum..
ayy ne güzel canım
inşallah kolayca sağlıkla doğurursun bebeğini
40+2 de olduğumu yazmıştım
doktor herşey çok iyi olduğu için bir hafta bekleyebiliriz dedi
sanırım nisan annelerine transfer olmalıyım
merhaba kizlaaarrr biraz gecmisi okudum hala doguramayannn annislerimiz var ins sizdee bir an önce alirsiniz bbeisinizi kucaginizaaa cokk guzel ve anlatilmaz bi duyguu ben dogurduktan sonra bebisimi kucagima verdiklerinde mutluluktannn aglama krizine girdim resmen bu benim kiziimmi diye
anlatilamazzz bi duyguu simdilik ALLAH a sukur cok iiyii bebisimin ins böyle devam eder...carsamaba gunu doktor randevumuz varr ins hersey yolundDIR bebisiminnn bende haberler boylee kizlarr firsat buldukca girmeye calisiyorum malum gelen giden cok oluoo fakit bulamiyorumm bide 40 mizi cikarsaydik hersey daha guzel olcakkk ins bir an önce onuda atlatirizzzz....
selam annelerin en güzelleri
çok zor bişey
gökçencim çok şirinsinnnnizzzz
nuraycım bizde kanama olmadı
sultancım gözünüz aydın sizinde en güzeli üniversiteye gömülsün bende odtüye gömdürücem annemde dönsün hemencecik göbişi gömsünler
doğumu bekleyen arkadaşlarada sabır ve kolay doğum diliyorum
selam annelerin en güzelleri
çok zor bişey
bizim göbeğimiz düştü ama göbeğinin ortası hala kupkuru değil. nemli nemli görünüyor. kan yok ama.. ben de iyice kurumasını bekliyorum banyo yaptırmak için..
benim büyük kızımda gaz problemimiz olmuştu. ne kullandıysak fayda etmemişti. bi çocuk doktoru acı elma yağı sürün ayaklarının altına dedi. o fayda etti bir tek. aktardan alıyorsun canım acı elma yağını..
evet canım herkes bir aradayken normalde eğlenceli olur ama bebek geldikten sonra nedense o kalabalık insanı rahatsız ediyor. lohusa psikolojisi de etkili oluyordur belki böyle hissetmemizde.. zaten uyumak istiyor insan sürekli. yorgun oluyorsun. bir de evde o curcuna çok feci rahatsız ediyor. bu arada canım fotoğrafın da çok güzel. çok tatlı çıkmışsınız
merhaba kizlaaarrr biraz gecmisi okudum hala doguramayannn annislerimiz var ins sizdee bir an önce alirsiniz bbeisinizi kucaginizaaa cokk guzel ve anlatilmaz bi duyguu ben dogurduktan sonra bebisimi kucagima verdiklerinde mutluluktannn aglama krizine girdim resmen bu benim kiziimmi diye
anlatilamazzz bi duyguu simdilik ALLAH a sukur cok iiyii bebisimin ins böyle devam eder...carsamaba gunu doktor randevumuz varr ins hersey yolundDIR bebisiminnn bende haberler boylee kizlarr firsat buldukca girmeye calisiyorum malum gelen giden cok oluoo fakit bulamiyorumm bide 40 mizi cikarsaydik hersey daha guzel olcakkk ins bir an önce onuda atlatirizzzz....
herkese merhaba, 2 cocuk ve evde misafirlerle daha zormus internete girmek.. bugun Cem oglusum tam 15 gunluk oldu ve bugun sunnet ettirdik kuzumu. Insallah cabucak iyilesir. Dogum yapanlara tebrikler. Yapacak olanlar bir avazda saglikla kucaginiza alin insallah kuzularinizi. biraz duzene girelim insallah daha sık girmeye calisacagim. herkesi ve kuzulari cok opuyorum..
ayy ne güzel canım
inşallah kolayca sağlıkla doğurursun bebeğini
40+2 de olduğumu yazmıştım
doktor herşey çok iyi olduğu için bir hafta bekleyebiliriz dedi
sanırım nisan annelerine transfer olmalıyım
çok çok geçmiş olsun..canım ya bu doğum yapanların kaderi hep aynı mı oluyor hamilelikte bile bu kadar zorlamamıştı hemoroid o bıçak saplanması gelince zıplıyorum oturduğum yerden çığlık atıyorum eşim bakıyo noluyo diyehemoroid kremi kullanıyorum ekstra olarak zeytinyağı içiyorum sabah akşam 1 çorba kaşığı birde zeytin yağını pamuğa batırıp afedersin popomun arasına şişen memelerin üstüne koyuyorum yağını emene kadar duruyo orda daha ne yapıcağımı bilemiyorum şaşırdım artık cnm
Selammmmmm anneler..
Yarın oğluşumun mevlüdü var =))) 40 çıkmadan yapalım gelenler bir defada gelsin gitsin dediler bende bana uyar dedim =)))
Günaydın arkadaşlar,
Bizde herhangi bir değişiklik yok hala kızım ve ben bir bütün halindeyiz kızım beni çok sevecek inşallah ayrılmak istemiyor. Hiç bir sancı çıkmadı perşembe günü sanırım suni sancı ile getireceğiz artık.. ben doktora niye gelmiyor dedim o da 37-42 haftaları normal dedi acele etme herşey normal bebek de normal bakalım hayırlısıyla sağ salim alalım en azından kendiliğinden gelmezse suni sancı için 5 günümüz kaldı.
Geçmişi okudum alıntı yapmıştım ki bişeyler oldu sayfa kapandı
tekrar okuyup alıntı yapmaya da erindimkusura bakmayın lütfen..
Beni merak edenlere teşekkür ederim öncelikle çok duygulandım.. çok mutlu oldum gerçekten ailemden birileri oldunuz ben de sürekli merak ediyor sürekli aklımda dua ediyorum umarım bebeklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. Son bir haftamız toplamda.. Biz de inşallah anne olacağız ama sanki yaklaşlaştıkça korku ve endişe yaşıyorum doğumdan korkmuyorum nasıl anne olacam nasıl bir bebeğin sorumluluğunu alacağım diye çok endişeliyim hala inanamıyorum tuhaf tarif edilemez bir duygunun içerisindeyim..
Bebeğinin müjdesini veren arkadaşları tebrik ederim.
Pişik olanlar sarılık olanlar var memesi yara olanlar emzirme sorunları olanlar hepinize çok çok geçmiş olsun 6 hafta geçsin herşey düzene giriyor boşuna denilmiyordur alışma süresi inşallah hemen yoluna girer rahat mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir şekilde bebişleri büyütürsünüz.Sizlerin sayesinde biz de nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz gerçekten tecrübe oluyor.
Ayrıca sona kalan normal doğumcu annelerin pazartesi günü artık ne olacağı belli olacakmış ben de pazartesi tekrar bir ntsye girecem ama inanın artık kendimi perşembeye ayarladım erken gelirse çok şok olurum erken gelme ümidim hiç kalmadı en azından planlı normal doğum olmuş olacak panik olmadan herşeyi ayarlarız herkesi birgün önceden haberdar ederiz insanlar da kendilerini ayarlar artık ne yapalım iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.
Dün tam 40 haftalıktım çok güzeldi dışarı çıktım Doktorun doğum günüydü çok güzel çiçek yaptırdık halbuki doktora gittiğim ilk gün Doktor senin bebiş benim doğum günümde gelecek demişti ben de ayy daha ne kadar çok var demiştim o gün bile geçti.
Dün herkes soruyor ne kadarlık diye 40 haftalık deyince insanlarda bir şaşkınlık Ben de hiç 40. haftaya geleceğimi tahmin etmezdim bebeğim epey bir hafta ilerideydi ben de hep biraz erken doğar diye düşünüyordum.
Son 2 haftadır büyümesi durdu bundan sonra kilo bile verebilirmiş. Dün zaten boyunu kilosunu ölçmedi çünkü artık hesaplayamayız yanlışlıklar olur dedi.
Sultancım kızın maşallah çok güzel çok tatlı Allah korusun .. canım dünyanın en mutlu en zengin insanları biziz aslında. Şu sahip olduğun benim olacağım meleklere bak..Daha büyük mutluluk zenginlik yok bu dünyada..
Ben burda üzülen anneleri okuyunca inanın çok üzülüyorum üzenleri hiç anlayamıyorum, anneler siz de hiçbirşeyi umursamayın sahip olduklarızı düşünüp bu mutluluğu yaşamanıza engel olmalarına izin vermeyin.
Ben de 40.haftada dün kızımla çektirdiğim resmimi 2011 mart annelerinin son göbüş resimleri olarak ekliyorum.. bu da biteecek işte.. bişey bitmeden başka birşey başlamıyor!!
vee bu da ben ve Melisam hala bir bütünken:))
Bu arada rekor bende herhalde tam 24 kilo almışım..
Allah kabul etsin canım iyi düşünmüşsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?