Bende senin bir alt sırandayım canım üzülme =))) 22 kilo da ben almıştım 7 kilo gitti doğumda..Kanamam hiç olmadı için çok veremezmişim doktor 40 çıkana kadar 2 kilo daha şişliklerden gider dedi..Sonra da yavaş yavaş verirsin dedi.. inş. 9 ayda geldiği gibi gider =)))
Doğumdan sonra hamilelerin göbüşü çok şirin geliyor bana nedenseçok tatlı görünüyorsun tü tü maşallah diyeyim =)) Odanızda çok şeker görünüyor =))) Güle güle sağlıkla kullan inş.
Amin inş. canım darısı hayırlısı ile sana inş.
Şerbet adeti varmış eşimin tarafında..Şerbet takımlarım çok güzel oldu =))) bir ara resmini çekip ekleyeğim inş.
gökçenim nasılsın canım. kız hadi doğurda prensesini görelim artık. cadı kızın çıksın atık. tezahürat yapalım. melisa dışarı melisa dışarı melisa dışarı
:)) canım benim iyiyim çok sağol sen nasılsın kızın nasıl? gelmiyor yaramaz ne yapayımtezahurat falan işe yaramıyor canım neler vaad ediyoruz neler diyoruz yok kandıramıyoruz!
şimdi 28ini bekliyoruz o da tutmazsa perşembe günü suni sancıyla kavuşacağız inşallah nazlı kızımızla:)
iyi akşamlar kızlar,
Normal doğumun sırrını çözdüm)
Annem ve arkadaşlarına göre SAT'a 10 gün ekliyormuşsun 3 ay geriye gidiyormuşssun bebek o gün doğuyormuş hiç değişmezmiş:))
Benim SAT 18 Hazirandı 18 Hazirana 10 gün ekliyormuşuz ve sonra 3 ay geriye gidiyormuşuz benimki 28 Mart oluyor yani pazartesi doğum yapacağım şimdiki yeni teorimiz de bu... Kendi kendimize eğleniyoruz sanki!!! :))
:)) canım benim iyiyim çok sağol sen nasılsın kızın nasıl? gelmiyor yaramaz ne yapayımtezahurat falan işe yaramıyor canım neler vaad ediyoruz neler diyoruz yok kandıramıyoruz!
şimdi 28ini bekliyoruz o da tutmazsa perşembe günü suni sancıyla kavuşacağız inşallah nazlı kızımızla:)
yaaa kimseler yoook. kızlar bugünün bombasını anlatmam lazım. görümcelerimden biri balıkesirde evli. onun görümcesiyle görüştük. kadın dediki sen ne yapmışsın öyle. ne oldu dedim. burdaki görümcem ordakini arıyor ağlıyor falan ikisi yani ağlaşıyorlar. ben internette emziriyormuşum kızımı. onları dinlemiyormuşum kızıma bakamıyormuşum besleyemiyormuşum. çok dilliymişim çok bilmişim. öbürüde ordan diyorki biliyorum abimi aradım bana sen karışma dedi diyor benim kızım internet çocuğuymuş. ve size daha komik bişey söyleyim ordaki görümcemle görümcesi konuşmuyor lafta öyle diyor bize. evet kızımın adını değiştirelim en iyisi internetcan yapalım. nasıl ama.
görümcelere gelsin bu da şimdiki çocukların hepsi internet çocuğu şekerim
tebrik ederim canım. allah analı babalı büyütsün. allahtan zamanında almışlar bebeğini canım. allah sağlık sıhhat versin ikinize de. inşallah süt ve gaz problemleriniz de bir an önce çözülür de anneliğin tadını doya doya çıkarırsın.
canım benim ya, Sedacım, inşallah biraz olsun hafifler bu sorunlarınız. Öykü kıza büyüdüğünde hatırlatırız bebekken annesini ne kadar üzdüğünü :) annen döndü mü?
maşallah elif eylülee annesi pek güzel
gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
başta benimde öyleydi tatlım şimdi indi hafif göbek kaldı hatta hergören gitmiş diyor
gunaydın annecikler...
gökçencim,fotografın cook tatlı
persembeye az kaldı,hadi hayırlısı canım bnm:))
endişelerini cok iyi anlıyorum ama haklısın da . bir bebeğin sorumlulugunu almak cok zor,herşeyiyle sana muhtaç... ama cok guzel bi duygu tabi..
son 5 gununde bol bol uyu canım bnm ...
ayşee nerde ya?? kesin dogum yaptıı. cok merak ediyorum...
buarada kızım sürekli hapşuruyo,dun dr.a gittik,nezle olmuş kuzum( sakınan göze çöp batarmış,ben o kdr dikkat ettim ama yavrum daha 10. gununde hasta oldu.burnu tıkalı,nasıl zorlanıyo yavrum. bize dua edin...
bi de bizim göbişimizden 2-3 damla kan geliyo.sizde de oldu mu???
aynı şekilde bende çok özledim uyumayı bazen diyorum ki imkanım olsa da gece uyurken karnıma koysam yine kızımı bende rahatça uyusambu uykusuzluk beynimi yedi galiba neler düşünüyo insan kilo olarak da rekor bendedir cnm 27 kilo almış şekilde doğuma gittim
kızlar bebişinde gaz sorunu çok olan varmı bizde var maalesef çok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede kızımda çok gaz oluyo o ağladıkça içim parçalanıyor hastaneden çıkarken verdikleri damla hiçbişeye yaramıyor başka bi tane aldım yeni bitkisel onu da tam anlamış değilim işe yarıyormu yaramıyormuşu kırkımız bi çıksa belki düzene girer diyorum 9 günümüz kaldı kırkımızın çıkmasına
yaaa kimseler yoook. kızlar bugünün bombasını anlatmam lazım. görümcelerimden biri balıkesirde evli. onun görümcesiyle görüştük. kadın dediki sen ne yapmışsın öyle. ne oldu dedim. burdaki görümcem ordakini arıyor ağlıyor falan ikisi yani ağlaşıyorlar. ben internette emziriyormuşum kızımı. onları dinlemiyormuşum kızıma bakamıyormuşum besleyemiyormuşum. çok dilliymişim çok bilmişim. öbürüde ordan diyorki biliyorum abimi aradım bana sen karışma dedi diyor benim kızım internet çocuğuymuş. ve size daha komik bişey söyleyim ordaki görümcemle görümcesi konuşmuyor lafta öyle diyor bize. evet kızımın adını değiştirelim en iyisi internetcan yapalım. nasıl ama.
yok şekerim seninki kız olsa olsa internetnur olur
senin bu kaynanan ve tayfasıgiller bizi bile burada çıldırtıyor
senin durumunu düşünemiyorum bile canım
oohhh ben rahatım oğullarının 8 seneden sonra çocuğu oldu daha görmeye bile gelmediler.nisanda bir haftasonu uğramayı düşünüyorlarmış.eşim öyle diyor
bizim evde k.k ya hiç karışılmaz eşim mutlu bu konuda o kendi laptobunda ben kendiminkinde takılıyorduk bebek olmadan önce.şimdi birinin yahyayla ilgilenmesi gerektiğinden biri hiç açılmıyorne kadar şanslısın yaaa. ayyy keşke bizimkilerde öyle olsa. ama görümcem gelmez herhalde artık. yani İnşallah. bencede internetnur daha güzel olur. yada kknur olsun. eee hamile olmadansa burada başka sayfadaydım nede olsa. ama o zaman kimse yoktu karışmıyorlardıda üzülende yoktu. şimdi karışacak bişey buldular ya. gülüyorum artık. buradan neler öğrendim ben. buradaki kimsede boş değil. çocuğumuz yokken bile neler neler okuyup öğrendik ki. mart annelerinde neler öğrendim ben. kim ne derse desin bırakmayıda düşünmüyorum.
cnm ben de 4 martta doğum yaptım kızım 19 günlük oldu 1 aylıkken kalça usg si yapılıyol yapcaklarını sanmıyorum bende uykusuzluktan bitiyorum resmen eşim alıyo battaniyesini öbür odaya kaçıyo off inş kırkı çıkınca rahatlarız...
bu arada benim kuşum yarım kilo aldı inş seninki de almıştır çokça...
naber annecikler??
ben yorgun uykusuz... bebişim de hala nezle,burnu tıkalı,hışır hışır sesi geldikçe iim gidiyor... sabahtan akşama kdr hep emzirdim. 2 gunde sutum azaldı kızlar ya üzüntüden.. bebişim hasta diye...
önceden akıyodu,gögus pedi ıslanıyodu,dunden beri kupkuru ...(
üzülmicem diye şartlıyorum kendimi yine de üzülüyorum bebşim hasta diye...
göbişten bugun de kan geldi.. ama dr ilaç fln vermedi ki bize... pansuman fln hiçbişi yapmadım ben... 1-2 damla kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanamış. kuruyan kanı temizlemesem mi acaba? firstnimbus sen daha iyi bilirsin cnm,ne yapmalıyım?
şimdi uyudu kızım,3 saat sonrasına kurdum saati uyanmazsa uyandırıp emzirecem diye.. dr öyle dedi.max. 3 saatte 1 emzir dedi.. ben de yatim,uyuyim biraz.. valla zombi gibi oldum kızlar ya.. ben de depresyona mı girdim ne...( bakımsız,çirkin hiçbişiden zevk almayan bi tip oldum çıktım :S
kızım iyileşsin dua edin bize kızlar... hepinize iyi geceler...
çok geçmiş olsun canım. daha öncede yazmıştım ama okuma fırsatın olduğunu sanmıyorum. göbüşle ilgili bilgim yok canım. ama uyku konusunda bizde aynıyız. ama artık uykuya duyarsız hale geldim sanırım. pek dokunmuyor bakımsızlık konusuna gelince hiç deme. saçlarımı bile taramıyorum çoğu zaman. kızıma bakacak kimse yok banyo yapayım diyorum onu bile yapamıyorum yaa. kızım sağolsun çok uyumuyor.ben odadan çıkıyorum başlıyor ağlamaya. yemeği zor yiyorum. ama geçecek annesi 40 ından sonra düzene girermiş uykuları. ama işte nilin grip olması seni daha çok yordu. nasıl bulaştıki acaba gripli birimi geldi.hemencecik iyileşir İnşallahnaber annecikler??
ben yorgun uykusuz... bebişim de hala nezle,burnu tıkalı,hışır hışır sesi geldikçe iim gidiyor... sabahtan akşama kdr hep emzirdim. 2 gunde sutum azaldı kızlar ya üzüntüden.. bebişim hasta diye...
göbişten bugun de kan geldi.. ama dr ilaç fln vermedi ki bize... pansuman fln hiçbişi yapmadım ben... 1-2 damla kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanamış. kuruyan kanı temizlemesem mi acaba? firstnimbus sen daha iyi bilirsin cnm,ne yapmalıyım?
şimdi uyudu kızım,3 saat sonrasına kurdum saati uyanmazsa uyandırıp emzirecem diye.. dr öyle dedi.max. 3 saatte 1 emzir dedi.. ben de yatim,uyuyim biraz.. valla zombi gibi oldum kızlar ya.. ben de depresyona mı girdim ne...( bakımsız,çirkin hiçbişiden zevk almayan bi tip oldum çıktım :S
bizim evde k.k ya hiç karışılmaz eşim mutlu bu konuda o kendi laptobunda ben kendiminkinde takılıyorduk bebek olmadan önce.şimdi birinin yahyayla ilgilenmesi gerektiğinden biri hiç açılmıyor
k.validemlerde izmitte oturuyorlar.küçük görümcem bekar henüz.geçen yaz ben oradayken k.k buluşması olmuştu birlikte gitmiştik buluşmaya çok güzel olmuştu.
yaşasın k.k
canım öncelikle geçmiş olsun nezleniz için.eminim çabucak geçer.göbeğiniz için endişelenmene gerek yok.bizde de olmuştu aynı durum hem doktorumuz endişelecek bir durum olmadığını söylemişti hemde bir hafta içinde kendiliğinden bitip gittiğini bizzat yaşadım canım.naber annecikler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?