2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım bakalım ben kaç kilo vereceğim doğumdan hemen sonra inşallah 23 kilo veririm :)))))))
beğendiğine sevindim canım kızımızın herşeyi hazır da pek naz yaptı hayırlısı olsun..

gökçenim nasılsın canım. kız hadi doğurda prensesini görelim artık. cadı kızın çıksın atık. tezahürat yapalım. melisa dışarı melisa dışarı melisa dışarı

Amin inş. canım darısı hayırlısı ile sana inş.

Şerbet adeti varmış eşimin tarafında..Şerbet takımlarım çok güzel oldu =))) bir ara resmini çekip ekleyeğim inş.

Amin canım inşallah eklersen çok sevinirim örnek olmuş olur biz daha almadık şerbet adeti yokmuş bizde ama artık her yerde olmaya başladığı için biz de yapalım dedik

gökçenim nasılsın canım. kız hadi doğurda prensesini görelim artık. cadı kızın çıksın atık. tezahürat yapalım. melisa dışarı melisa dışarı melisa dışarı

:)) canım benim iyiyim çok sağol sen nasılsın kızın nasıl? gelmiyor yaramaz ne yapayımtezahurat falan işe yaramıyor canım neler vaad ediyoruz neler diyoruz yok kandıramıyoruz!
şimdi 28ini bekliyoruz o da tutmazsa perşembe günü suni sancıyla kavuşacağız inşallah nazlı kızımızla:)

Son düzenleme:

İnşallah gerek kalmaz canım. ondan önce gelir. pensesim kuzum gel artık teyzeciğiiim

hemen hesapladım bir umut ,ama bir sorun var benim bebeğim sata göre en az 2 hafta geride
bu hesap da işe yaramadı bende
senin için de inşallah diyorum canım

kanmazzz
ama tarihinin belli olması ne güzel
bende daha o da yok

yaaa kimseler yoook. kızlar bugünün bombasını anlatmam lazım. görümcelerimden biri balıkesirde evli. onun görümcesiyle görüştük. kadın dediki sen ne yapmışsın öyle. ne oldu dedim. burdaki görümcem ordakini arıyor ağlıyor falan ikisi yani ağlaşıyorlar. ben internette emziriyormuşum kızımı. onları dinlemiyormuşum kızıma bakamıyormuşum besleyemiyormuşum. çok dilliymişim çok bilmişim. öbürüde ordan diyorki biliyorum abimi aradım bana sen karışma dedi diyor benim kızım internet çocuğuymuş. ve size daha komik bişey söyleyim ordaki görümcemle görümcesi konuşmuyor lafta öyle diyor bize. evet kızımın adını değiştirelim en iyisi internetcan yapalım. nasıl ama.

görümcelere gelsin bu daşimdiki çocukların hepsi internet çocuğu şekerim

görümcelere gelsin bu daşimdiki çocukların hepsi internet çocuğu şekerim

aaa olurmu o kendi kendine büyütmüş ne internet ne dergi gazete. ben burdan okuyup okuyup kızıma uyguluyormuşum. burdakiler ne bilirmiş ki. bide buraya taktılar kafayı. kk ya yani. işleri güçleri kalmamış. neneleride geldi geçen gün aynını söyledi. öznurla sarılıkla ilgili görüşmüştüm o gün kim ne bilirmiş kendileri herşeyi biliyormuş onlara soracakmışım. sarılık değerini söylüyorum anlamıyorlar bile. çocuğum olmadığında tedaviye giderken yumurtam şu kadr diyordum o ne diyordu çocukmu diyordu görümcem. düşün artık. ilk hamile oldu dedimki kanda hcg kaç çıktı. o ne ki dedi.

Tuğbacım uzun süre sıkıntılar sürecek.Dün kuzenimle konuştuk,onunda 1 yaşında kızı var 2 gece önce cinnet geçirecektim dedi.Kızı diş çıkardığı için 1 gün boyunca aralıksız sancıları ve ağlaması olmuş.Biz daha yolun başındayız:26:
Geçen hafta Uğur annemlerin yanına Gelibolu'ya getirdi bizi canım.Uzun sürede kalmayı palanlıyorum.3 ay falan kalabilirim.Arada annemle ayın 1 haftasını İstanbul da geçirip tekrar buraya dönerek Öykü hanımı büyütücez.Şimdilik böyle planlıyoruz.
Kaç gündür seni aramak istiyorum ama İnan fırsat olmuyor telefon insanın aklına bile gelmiyor.
Hele kızımın bu hafta 14 saat süren gaz ve büyüme krizleri olunca

maşallah elif eylülee annesi pek güzel

gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

başta benimde öyleydi tatlım şimdi indi hafif göbek kaldı hatta hergören gitmiş diyor

Yok Damlacım ya bende ki kaldı.İlginçtir ben doğuma girmeden önce daha fittim ya
Süt verebilmek için bir şeyde yapamıyorum.

Nuraycım geçmiş olsun canım.Ara ara gün içinde bizde de hapşurmalar oluyor.
Göbeğin düşmesinden sonra kanama devam ediyorsa alkollü solüsyona devam edin canım.

Ahhh ahh uykuya hasretim.Gerçi annem sağolsun elinden geldiğince gece beni uyutmaya çalışıyor.Süt sağıyorum gece annem kızıma biberonla takviye yapıyor.

Biz ne yersek yiyelim,ne kadar dikkat etsek de bebeklerin sindirim sistemleri geliştiğinden gaz problemi oluyor canım.

yok şekerim seninki kız olsa olsa internetnur olur
senin bu kaynanan ve tayfasıgiller bizi bile burada çıldırtıyor
senin durumunu düşünemiyorum bile canım
oohhh ben rahatım oğullarının 8 seneden sonra çocuğu oldu daha görmeye bile gelmediler.nisanda bir haftasonu uğramayı düşünüyorlarmış.eşim öyle diyor

ne kadar şanslısın yaaa. ayyy keşke bizimkilerde öyle olsa. ama görümcem gelmez herhalde artık. yani İnşallah. bencede internetnur daha güzel olur. yada kknur olsun. eee hamile olmadansa burada başka sayfadaydım nede olsa. ama o zaman kimse yoktu karışmıyorlardıda üzülende yoktu. şimdi karışacak bişey buldular ya. gülüyorum artık. buradan neler öğrendim ben. buradaki kimsede boş değil. çocuğumuz yokken bile neler neler okuyup öğrendik ki. mart annelerinde neler öğrendim ben. kim ne derse desin bırakmayıda düşünmüyorum.

naber annecikler??
ben yorgun uykusuz... bebişim de hala nezle,burnu tıkalı,hışır hışır sesi geldikçe iim gidiyor... sabahtan akşama kdr hep emzirdim. 2 gunde sutum azaldı kızlar ya üzüntüden.. bebişim hasta diye...
önceden akıyodu,gögus pedi ıslanıyodu,dunden beri kupkuru ... (
üzülmicem diye şartlıyorum kendimi yine de üzülüyorum bebşim hasta diye...
göbişten bugun de kan geldi.. ama dr ilaç fln vermedi ki bize... pansuman fln hiçbişi yapmadım ben... 1-2 damla kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanamış. kuruyan kanı temizlemesem mi acaba? firstnimbus sen daha iyi bilirsin cnm,ne yapmalıyım?

şimdi uyudu kızım,3 saat sonrasına kurdum saati uyanmazsa uyandırıp emzirecem diye.. dr öyle dedi.max. 3 saatte 1 emzir dedi.. ben de yatim,uyuyim biraz.. valla zombi gibi oldum kızlar ya.. ben de depresyona mı girdim ne... ( bakımsız,çirkin hiçbişiden zevk almayan bi tip oldum çıktım :S

kızım iyileşsin dua edin bize kızlar... hepinize iyi geceler...

bizim evde k.k ya hiç karışılmaz eşim mutlu bu konuda o kendi laptobunda ben kendiminkinde takılıyorduk bebek olmadan önce.şimdi birinin yahyayla ilgilenmesi gerektiğinden biri hiç açılmıyor
k.validemlerde izmitte oturuyorlar.küçük görümcem bekar henüz.geçen yaz ben oradayken k.k buluşması olmuştu birlikte gitmiştik buluşmaya çok güzel olmuştu.
yaşasın k.k

işitme testi iyi çıktı kalça usgesini pazartesi yapacak dr bu arada prensesim 13de 560gr almış yani şuanda 3500gr olmuş bunada şükür allahtan benim eşim uzun yolda eve gelse bile gündüz geliyor yani benim zorluklarımı pek göremiyor şanslı sadece kızını sevmek kalıyor ona

Son düzenleme:

iyi olur inşallah üzülme bunlarda bizim için biz anneyiz sabırlı olmalıyız benim prensesiminde göbeği kanıyordu iğne yaptılar şimdi düzeldi

çok geçmiş olsun canım. daha öncede yazmıştım ama okuma fırsatın olduğunu sanmıyorum. göbüşle ilgili bilgim yok canım. ama uyku konusunda bizde aynıyız. ama artık uykuya duyarsız hale geldim sanırım. pek dokunmuyor bakımsızlık konusuna gelince hiç deme. saçlarımı bile taramıyorum çoğu zaman. kızıma bakacak kimse yok banyo yapayım diyorum onu bile yapamıyorum yaa. kızım sağolsun çok uyumuyor.ben odadan çıkıyorum başlıyor ağlamaya. yemeği zor yiyorum. ama geçecek annesi 40 ından sonra düzene girermiş uykuları. ama işte nilin grip olması seni daha çok yordu. nasıl bulaştıki acaba gripli birimi geldi.hemencecik iyileşir İnşallah

canım bizdede karışılmazdı ama doğumdan sonra ben biliyorum diyince tamam burdan öğreniyor. bahsediyorum arkadaşlarım falan diye artık tepki gösteriyorlar. ben buluşmalara hiç gidemedim. çalışıyordum. bi türlü denk gelmedi yaa. çok istedim ama.hamileyken sadece tüp bebek merkezlerinden arkadaşlarla görüştük. çok güzel geçti. şimdi kızımı hayırlamaya gelecekler. ve bence kk dostluğu çıkarsız tamamen karşılıklı düşünceye ilgiye dayalı bi dostluk. iyiki girmişim üye olmuşum kk ya. yaşasın kk

canım öncelikle geçmiş olsun nezleniz için.eminim çabucak geçer.göbeğiniz için endişelenmene gerek yok.bizde de olmuştu aynı durum hem doktorumuz endişelecek bir durum olmadığını söylemişti hemde bir hafta içinde kendiliğinden bitip gittiğini bizzat yaşadım canım.
depresyonda bende sınır tanımıyorum canım.gak deyip ağlıyorum guk deyip gülüyorum.inşallah birsüre sonra geçecek bu depresif hallerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…