maşallah aplam oğluşunaa ay pipi gitti kıyamam ya geçmiş olsun artı hayırlı olsun:))
canım ya Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim canımcım..
çok geçmiş olsun canım..
sağol canım..
Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
canım senin adına çok sevindim.. bebeşini öptüm
tebrikler canım hayırlı olsun
canım olsun bekle bir hafta daha bebek kendi gelir gibi geliyor bana
maşallah ne tatlı bir bebek Allah bağışlasın..
çok çok geçmiş olsun..
Allah kabul etsin canım iyi düşünmüşsünüz..
naber annecikler??
ben yorgun uykusuz... bebişim de hala nezle,burnu tıkalı,hışır hışır sesi geldikçe iim gidiyor... sabahtan akşama kdr hep emzirdim. 2 gunde sutum azaldı kızlar ya üzüntüden.. bebişim hasta diye...
önceden akıyodu,gögus pedi ıslanıyodu,dunden beri kupkuru ...(
üzülmicem diye şartlıyorum kendimi yine de üzülüyorum bebşim hasta diye...
göbişten bugun de kan geldi.. ama dr ilaç fln vermedi ki bize... pansuman fln hiçbişi yapmadım ben... 1-2 damla kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanamış. kuruyan kanı temizlemesem mi acaba? firstnimbus sen daha iyi bilirsin cnm,ne yapmalıyım?
şimdi uyudu kızım,3 saat sonrasına kurdum saati uyanmazsa uyandırıp emzirecem diye.. dr öyle dedi.max. 3 saatte 1 emzir dedi.. ben de yatim,uyuyim biraz.. valla zombi gibi oldum kızlar ya.. ben de depresyona mı girdim ne...( bakımsız,çirkin hiçbişiden zevk almayan bi tip oldum çıktım :S
kızım iyileşsin dua edin bize kızlar... hepinize iyi geceler...
kızlar gelişmeleri yazayım dedim.henüz doğurmadım14:15 te nişan gelmişti.nişan gelince hemen doktoru aradım.miktarını sordu.hastaneye gelmeme gerek var mı dedim ağrın sancın kanaman yoksa henüz gelmene gerek yok dedi.benim niyetim de öyleydi ama onay almak istedim.duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım yemek yedim gayet rahattım ki yavaş yavaş belime ağrı girmeye başladı ama şiddetli değildi.evdekilerin sürekli ısrarlar sonucunda ağrılarımın da az biraz artmasıyla 22:00 de hastaneye gittik.gitmez olaydım.o meşhuuurr açılma var mı diye bakma anı beni mahvetti çok canım yandı.hiç açılma yokmuş.nst ye girdim doğum sancıları başlamış.sonrasında ultrasonla kontrol oldu bebişim iyiymiş çok şükür.ama açılma olmadığı için yatış yapmamıza gerke yok dedi.evde hastaneye yakın olduğu için geri geldim.sancım çok sıklaşmadığı yada kanamam olmadığı,suyum gelmediği sürece gitmeme gerek yok.o kadar bağırdığımla kaldım yani.o muayeneden sonra kanamam oldu.şimdi her tuvalete gittiğimde biraz geliyor ama sancım hala hiç yok.umarım yarın bol sancı ve açılmayla gelir bebişim.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.henüz doğum yapmamış annecikler Allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizi
İnşallah gerek kalmaz canım. ondan önce gelir. pensesim kuzum gel artık teyzeciğiiim
hemen hesapladım bir umut ,ama bir sorun var benim bebeğim sata göre en az 2 hafta geride
bu hesap da işe yaramadı bende
senin için de inşallah diyorum canım
kanmazzz
ama tarihinin belli olması ne güzel
bende daha o da yok
yaaa kimseler yoook. kızlar bugünün bombasını anlatmam lazım. görümcelerimden biri balıkesirde evli. onun görümcesiyle görüştük. kadın dediki sen ne yapmışsın öyle. ne oldu dedim. burdaki görümcem ordakini arıyor ağlıyor falan ikisi yani ağlaşıyorlar. ben internette emziriyormuşum kızımı. onları dinlemiyormuşum kızıma bakamıyormuşum besleyemiyormuşum. çok dilliymişim çok bilmişim. öbürüde ordan diyorki biliyorum abimi aradım bana sen karışma dedi diyor benim kızım internet çocuğuymuş. ve size daha komik bişey söyleyim ordaki görümcemle görümcesi konuşmuyor lafta öyle diyor bize. evet kızımın adını değiştirelim en iyisi internetcan yapalım. nasıl ama.
yok şekerim seninki kız olsa olsa internetnur olur
senin bu kaynanan ve tayfasıgiller bizi bile burada çıldırtıyor
senin durumunu düşünemiyorum bile canım
oohhh ben rahatım oğullarının 8 seneden sonra çocuğu oldu daha görmeye bile gelmediler.nisanda bir haftasonu uğramayı düşünüyorlarmış.eşim öyle diyor
naber annecikler??
ben yorgun uykusuz... bebişim de hala nezle,burnu tıkalı,hışır hışır sesi geldikçe iim gidiyor... sabahtan akşama kdr hep emzirdim. 2 gunde sutum azaldı kızlar ya üzüntüden.. bebişim hasta diye...
önceden akıyodu,gögus pedi ıslanıyodu,dunden beri kupkuru ...(
üzülmicem diye şartlıyorum kendimi yine de üzülüyorum bebşim hasta diye...
göbişten bugun de kan geldi.. ama dr ilaç fln vermedi ki bize... pansuman fln hiçbişi yapmadım ben... 1-2 damla kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanamış. kuruyan kanı temizlemesem mi acaba? firstnimbus sen daha iyi bilirsin cnm,ne yapmalıyım?
şimdi uyudu kızım,3 saat sonrasına kurdum saati uyanmazsa uyandırıp emzirecem diye.. dr öyle dedi.max. 3 saatte 1 emzir dedi.. ben de yatim,uyuyim biraz.. valla zombi gibi oldum kızlar ya.. ben de depresyona mı girdim ne...( bakımsız,çirkin hiçbişiden zevk almayan bi tip oldum çıktım :S
kızım iyileşsin dua edin bize kızlar... hepinize iyi geceler...
benim doğumuma sadece üç gün kaldı..heyecanlıyım..yazdıklarınızı okuyunca şu uykusuzluk konusu baya düşündürücü.. bakalım bizi neler bekliyor..
kızlar gelişmeleri yazayım dedim.henüz doğurmadım14:15 te nişan gelmişti.nişan gelince hemen doktoru aradım.miktarını sordu.hastaneye gelmeme gerek var mı dedim ağrın sancın kanaman yoksa henüz gelmene gerek yok dedi.benim niyetim de öyleydi ama onay almak istedim.duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım yemek yedim gayet rahattım ki yavaş yavaş belime ağrı girmeye başladı ama şiddetli değildi.evdekilerin sürekli ısrarlar sonucunda ağrılarımın da az biraz artmasıyla 22:00 de hastaneye gittik.gitmez olaydım.o meşhuuurr açılma var mı diye bakma anı beni mahvetti çok canım yandı.hiç açılma yokmuş.nst ye girdim doğum sancıları başlamış.sonrasında ultrasonla kontrol oldu bebişim iyiymiş çok şükür.ama açılma olmadığı için yatış yapmamıza gerke yok dedi.evde hastaneye yakın olduğu için geri geldim.sancım çok sıklaşmadığı yada kanamam olmadığı,suyum gelmediği sürece gitmeme gerek yok.o kadar bağırdığımla kaldım yani.o muayeneden sonra kanamam oldu.şimdi her tuvalete gittiğimde biraz geliyor ama sancım hala hiç yok.umarım yarın bol sancı ve açılmayla gelir bebişim.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.henüz doğum yapmamış annecikler Allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizi
canım inşallah kolay bi doğum olur. uykusuzluktan korkma canım inan Allahım öyle bi güç veriyorki. öyle normalde uykusuz kaldığında olduğun gibi olmuyor. inan yüzne bakınca ne uykusuzluk kalıyor ne bişey.benim doğumuma sadece üç gün kaldı..heyecanlıyım..yazdıklarınızı okuyunca şu uykusuzluk konusu baya düşündürücü.. bakalım bizi neler bekliyor..
canım yaaa. şimdiye gittinmi acaba hastaneye. başı biraz kötü olmuş ama inşallah devamında kolay bi doğum olur. sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın hemen.kızlar gelişmeleri yazayım dedim.henüz doğurmadım14:15 te nişan gelmişti.nişan gelince hemen doktoru aradım.miktarını sordu.hastaneye gelmeme gerek var mı dedim ağrın sancın kanaman yoksa henüz gelmene gerek yok dedi.benim niyetim de öyleydi ama onay almak istedim.duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım yemek yedim gayet rahattım ki yavaş yavaş belime ağrı girmeye başladı ama şiddetli değildi.evdekilerin sürekli ısrarlar sonucunda ağrılarımın da az biraz artmasıyla 22:00 de hastaneye gittik.gitmez olaydım.o meşhuuurr açılma var mı diye bakma anı beni mahvetti çok canım yandı.hiç açılma yokmuş.nst ye girdim doğum sancıları başlamış.sonrasında ultrasonla kontrol oldu bebişim iyiymiş çok şükür.ama açılma olmadığı için yatış yapmamıza gerke yok dedi.evde hastaneye yakın olduğu için geri geldim.sancım çok sıklaşmadığı yada kanamam olmadığı,suyum gelmediği sürece gitmeme gerek yok.o kadar bağırdığımla kaldım yani.o muayeneden sonra kanamam oldu.şimdi her tuvalete gittiğimde biraz geliyor ama sancım hala hiç yok.umarım yarın bol sancı ve açılmayla gelir bebişim.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.henüz doğum yapmamış annecikler Allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun canım. hemencecik iyileşir inşallah kuzucuk.tesekkurler..
canim benim oglumda 2 gundur hiriltili burnu, geniz akintisi var.. evdeki herkes hasta malesef. allah beni korusun insallah. en yakin temasta olan benim cunku yavruma. diger herkes uzak durmaya calisiyor ama ayni hava solundugu icin bulsati yavruma.. neyse allah beterinden korusun simdilik tuzlu su damlatip aspiratorle cekiyorum. insallah kurur bir an once....
hakkinda hayirlisi canim. saglikla alirsin insallah kuzunu kucagina.
Günaydın arkadaşlar,
iyi pazarlar
teyzesi gelecek inşallah.. sağol tatlım
inşallah canım hayırlısıyla..
canım ptesi büyük ihtimal seninki de belli olur merak etme son haftamız:)
iyice kafayı yemiş bunlar üzmesinler seni ya ne biçim insansınız bu kadar da olmaz!! çok ayıp sen de hiç dinleme canım dedikodu taşımasınlar sana seni çok etkiliyor senin bunları değil bebeğini en iyi şekilde nasıl büyütürsün beslersin bunları düşünmen lazım..
Canım inşallah bir an önce gelirler de torunlarını görürler bir daha da böyle davranmazlar insan ne kadar umursamasa da ilgi bekler sultancım ne güzel demiş ama o zaman da ilgilenmiyorlar diye üzülürdü.İkisi de kötü ne çok herşeye karışacaklar ne de karışmamazlık yapacaklar ikisi de hoş değil..Ortasını da malesef bulabilen aile çok az..
ah canım benim sakın sakın üzülme lütfen iyileşecek inşallah bunlar çok normal küçük bebek hapşırır kendini iyi hissetmez çoğu bebeğinin göbeği kanıyor bak doktor ilaç bile vermemiş önemli olsa vermez mi hiç bunlara çok üzülüp sütünden olma lütfen..
Canım boşver saçını başını hiç önemli değil.. kuaförünü ara gelsin eve istersen kendini iyi hissetmek istersen ama hiç önemi yok bir 40ı çıksın bak herşey çok güzel olacak!!
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ne yapalım bir süre uykusuz kalacağız ben de hiç uyanık kalamam geceleri en geç 10da yatarım ne yapacağım hiç bilmiyorum gündüz de hiç uyuyamam..
canım umarım bugün hemen açılman olur sancıların suyun gelir bebeğini birkaç saatin içinde kucağına ağrısız sızısz alırsın.. haberlerini bekliyoruz..
40+3 teyim ve nişanım geldiii
40+3 teyim ve nişanım geldiii
bu gün itibariyle 40 haftam bitti. ve doğumum gerçekleşmedi.birkaçgün daha bekleyeceğiz? doktordan birbelge yada rapor almam gerekiyor mu?yoksa direk doğum sonrasından kullanabilirmiyim?
yarın ben de kontrole gidiyorumm bebek hala yan duruyorsa salı günü kucağıma alcam.doktor biraz daha bekleyelim derse duruma göre hareket etcem.dua edin kızlar son günler gerçekten zor.psikolojik açıdan.bence lohusa depresyonu bununla ilgili şu an o kadar boş ki zaman geçmiyor bebek gelince birden doluyor ya adaptasyon sorunu özellikle çalışanlar için
Selam kızlar
daha 1 saat önce kahvaltı yapabildim. uyku düzenimizi kızımınkine göre yeniden ayarladık artık.. sabaha karşı 2-3 saatlik bir emzirme ve gaz çıkarma ve sebepsiz ağlama maratonumuz oluyor. sonra yogun düşüp öğlene kadar uyuyoruz hep beraber :) kırkı çıkana kadar umarım yeniden eski düzenimize döneriz..
caretta ve arim gözünüz aydın, nişanlanmışsınız
ayyy canım sorma. bugünde geldiler. neneleri teyzeye bu diyor emzirmeyi beceremiyordu şimdi beceriyor ama öğrettik bende dedimki o dikişlerle sende böyle emzirde göreyim. oda var dedi. sustu. ama karışacak başka şeyler buldular. bende bi bahaneyle odadan çıktım onlar gidene kadar girmedim. artık umrumda değiller. iki dakika geliyorlar ya herşey oldu sanıyorlar.arimcim carettacım hadi gözünüz aydın normal doğumu beklemek ne güzel ve heycanlı bişey yaa bende sizinle heycanlanıyorum gökçencim belki doğuma gitmişsindir dedim ama burdaymışsın sabah...sultancım eşinin tarafıda tam atraksoyunluymuş birara seneryo yazıp kanallara yollasalar hiç fene olmazburcucum hayırlı olsun sünnet olmuş bebiş bizim doktor önermedi oyüzden yaptırmadık yoksa bende çok istiyordum
canım Allah kolay doğum nasip etsin İnşallah. hakkında hayırlsı neyse o olsun.yarın ben de kontrole gidiyorumm bebek hala yan duruyorsa salı günü kucağıma alcam.doktor biraz daha bekleyelim derse duruma göre hareket etcem.dua edin kızlar son günler gerçekten zor.psikolojik açıdan.bence lohusa depresyonu bununla ilgili şu an o kadar boş ki zaman geçmiyor bebek gelince birden doluyor ya adaptasyon sorunu özellikle çalışanlar için
uyku haaa. ohhh. bizde uyku yok. sürekli emmek istiyor bizim cadı. gazımız daha iyi çok şükür. kızlar kesinlikle maden suyu için sanırım o iyi geldi. bi sabah bi akşam içiyorum. çok şükür gaz sorunumuzda düzeldi.sürekli kayısı hoşadfı içiyorum. bide çiğ soğan yemeyi kestik. artık hangisindenseSelam kızlar
daha 1 saat önce kahvaltı yapabildim. uyku düzenimizi kızımınkine göre yeniden ayarladık artık.. sabaha karşı 2-3 saatlik bir emzirme ve gaz çıkarma ve sebepsiz ağlama maratonumuz oluyor. sonra yogun düşüp öğlene kadar uyuyoruz hep beraber :) kırkı çıkana kadar umarım yeniden eski düzenimize döneriz..
caretta ve arim gözünüz aydın, nişanlanmışsınız
Hakkında hayırlısı olsun canım..
Hamilelik hüznü lohusalığın 3.günü hormonların hızla düşmesiyle ilgiliymiş ama tabi ki bunun da etkisi çok büyüktür çünkü birden çok yoğun tempoyla karşılaşıyoruz uykusuzluk yorgunluk aileler misafirler hepsi üst üste.. Hamileliğin ve doğumun yorgunluğunu atamadan daha yoğun bir tempo insanı bunaltmak için yeterli..
Umarım bu zor günleri çok etkilenmeden bir an önce atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?