2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim doğumuma sadece üç gün kaldı..heyecanlıyım..yazdıklarınızı okuyunca şu uykusuzluk konusu baya düşündürücü.. bakalım bizi neler bekliyor..

kızlar gelişmeleri yazayım dedim.henüz doğurmadım 14:15 te nişan gelmişti.nişan gelince hemen doktoru aradım.miktarını sordu.hastaneye gelmeme gerek var mı dedim ağrın sancın kanaman yoksa henüz gelmene gerek yok dedi.benim niyetim de öyleydi ama onay almak istedim.duşumu aldım son hazırlıklarımı yaptım yemek yedim gayet rahattım ki yavaş yavaş belime ağrı girmeye başladı ama şiddetli değildi.evdekilerin sürekli ısrarlar sonucunda ağrılarımın da az biraz artmasıyla 22:00 de hastaneye gittik.gitmez olaydım.o meşhuuurr açılma var mı diye bakma anı beni mahvetti çok canım yandı.hiç açılma yokmuş.nst ye girdim doğum sancıları başlamış.sonrasında ultrasonla kontrol oldu bebişim iyiymiş çok şükür.ama açılma olmadığı için yatış yapmamıza gerke yok dedi.evde hastaneye yakın olduğu için geri geldim.sancım çok sıklaşmadığı yada kanamam olmadığı,suyum gelmediği sürece gitmeme gerek yok.o kadar bağırdığımla kaldım yani.o muayeneden sonra kanamam oldu.şimdi her tuvalete gittiğimde biraz geliyor ama sancım hala hiç yok.umarım yarın bol sancı ve açılmayla gelir bebişim.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.henüz doğum yapmamış annecikler Allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
maşallah aplam oğluşunaa ay pipi gitti kıyamam ya geçmiş olsun artı hayırlı olsun:))

canım ya Allah yardımcın olsun

tesekkurler..

canim benim oglumda 2 gundur hiriltili burnu, geniz akintisi var.. evdeki herkes hasta malesef. allah beni korusun insallah. en yakin temasta olan benim cunku yavruma. diger herkes uzak durmaya calisiyor ama ayni hava solundugu icin bulsati yavruma.. neyse allah beterinden korusun simdilik tuzlu su damlatip aspiratorle cekiyorum. insallah kurur bir an once....

hakkinda hayirlisi canim. saglikla alirsin insallah kuzunu kucagina.

Günaydın arkadaşlar,
iyi pazarlar

İnşallah gerek kalmaz canım. ondan önce gelir. pensesim kuzum gel artık teyzeciğiiim

teyzesi gelecek inşallah.. sağol tatlım

hemen hesapladım bir umut ,ama bir sorun var benim bebeğim sata göre en az 2 hafta geride
bu hesap da işe yaramadı bende
senin için de inşallah diyorum canım

inşallah canım hayırlısıyla..

kanmazzz
ama tarihinin belli olması ne güzel
bende daha o da yok

canım ptesi büyük ihtimal seninki de belli olur merak etme son haftamız:)

iyice kafayı yemiş bunlar üzmesinler seni ya ne biçim insansınız bu kadar da olmaz!! çok ayıp sen de hiç dinleme canım dedikodu taşımasınlar sana seni çok etkiliyor senin bunları değil bebeğini en iyi şekilde nasıl büyütürsün beslersin bunları düşünmen lazım..

Canım inşallah bir an önce gelirler de torunlarını görürler bir daha da böyle davranmazlar insan ne kadar umursamasa da ilgi bekler sultancım ne güzel demiş ama o zaman da ilgilenmiyorlar diye üzülürdü.İkisi de kötü ne çok herşeye karışacaklar ne de karışmamazlık yapacaklar ikisi de hoş değil..Ortasını da malesef bulabilen aile çok az..

ah canım benim sakın sakın üzülme lütfen iyileşecek inşallah bunlar çok normal küçük bebek hapşırır kendini iyi hissetmez çoğu bebeğinin göbeği kanıyor bak doktor ilaç bile vermemiş önemli olsa vermez mi hiç bunlara çok üzülüp sütünden olma lütfen..
Canım boşver saçını başını hiç önemli değil.. kuaförünü ara gelsin eve istersen kendini iyi hissetmek istersen ama hiç önemi yok bir 40ı çıksın bak herşey çok güzel olacak!!

benim doğumuma sadece üç gün kaldı..heyecanlıyım..yazdıklarınızı okuyunca şu uykusuzluk konusu baya düşündürücü.. bakalım bizi neler bekliyor..

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ne yapalım bir süre uykusuz kalacağız ben de hiç uyanık kalamam geceleri en geç 10da yatarım ne yapacağım hiç bilmiyorum gündüz de hiç uyuyamam..

canım umarım bugün hemen açılman olur sancıların suyun gelir bebeğini birkaç saatin içinde kucağına ağrısız sızısz alırsın.. haberlerini bekliyoruz..

canım inşallah kolay bi doğum olur. uykusuzluktan korkma canım inan Allahım öyle bi güç veriyorki. öyle normalde uykusuz kaldığında olduğun gibi olmuyor. inan yüzne bakınca ne uykusuzluk kalıyor ne bişey.

canım yaaa. şimdiye gittinmi acaba hastaneye. başı biraz kötü olmuş ama inşallah devamında kolay bi doğum olur. sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın hemen.

çok geçmiş olsun canım. hemencecik iyileşir inşallah kuzucuk.

canım çoook sağol. inan umrumda değiller. tek düşündüğüm kızım. ama şu var demekki bişeyler yapmışım ve iyiki yapmışım artık karışamıyorlar. ne halleri varsa görsünler. benim için en önemli şey kızım. sadece o. bide babam tabiki. inşallah babam iyileşir kızımıda o büyütür. geceleri kızımla sarılıp uyuyoruz. en kısa zamanda sende yaşarsın İnşallah canım. zaman azalıyor hemencecik gelsin prensesim yaaa. annesi ve teyzeleri onu bekliyor. gül yüzünü görelim artık

kızlar herzaman giremiyorum....
bebişimden geri kalan zamanlarda uyumaya çalışıyorum çünkü.....
geçmişi okumak mümkün değil kimler doğum yaptı çok merk ediyorum....
Allah doğum yapanlara analı babalı büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere de tez zamanda kavuşmayı....

40+3 teyim ve nişanım geldiii

Allah yardımcın olsun canım ....kolay bir doğum nasip eylesin inş....

arimcim carettacım hadi gözünüz aydın normal doğumu beklemek ne güzel ve heycanlı bişey yaa bende sizinle heycanlanıyorum gökçencim belki doğuma gitmişsindir dedim ama burdaymışsın sabah...sultancım eşinin tarafıda tam atraksoyunluymuş birara seneryo yazıp kanallara yollasalar hiç fene olmazburcucum hayırlı olsun sünnet olmuş bebiş bizim doktor önermedi oyüzden yaptırmadık yoksa bende çok istiyordum

bu gün itibariyle 40 haftam bitti. ve doğumum gerçekleşmedi.birkaçgün daha bekleyeceğiz? doktordan birbelge yada rapor almam gerekiyor mu?yoksa direk doğum sonrasından kullanabilirmiyim?

bu gün itibariyle 40 haftam bitti. ve doğumum gerçekleşmedi.birkaçgün daha bekleyeceğiz? doktordan birbelge yada rapor almam gerekiyor mu?yoksa direk doğum sonrasından kullanabilirmiyim?

evet.doğum izninin başlatıldığı kağıdı doktora götürüyorsun 10 gün daha rapor veriyor.fakat bu 10 günü doğum sonrası izninden kullanıyorsun.

yarın ben de kontrole gidiyorumm bebek hala yan duruyorsa salı günü kucağıma alcam.doktor biraz daha bekleyelim derse duruma göre hareket etcem.dua edin kızlar son günler gerçekten zor.psikolojik açıdan.bence lohusa depresyonu bununla ilgili şu an o kadar boş ki zaman geçmiyor bebek gelince birden doluyor ya adaptasyon sorunu özellikle çalışanlar için

Selam kızlar

daha 1 saat önce kahvaltı yapabildim. uyku düzenimizi kızımınkine göre yeniden ayarladık artık.. sabaha karşı 2-3 saatlik bir emzirme ve gaz çıkarma ve sebepsiz ağlama maratonumuz oluyor. sonra yogun düşüp öğlene kadar uyuyoruz hep beraber :) kırkı çıkana kadar umarım yeniden eski düzenimize döneriz..

caretta ve arim gözünüz aydın, nişanlanmışsınız

kızlar bu gidişte bizim topikten nisan annesi de çıkacak. hadi bakalım. allah kolaylık versin canolar sizlere inşallah tek avazda bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza.
ben de ekin den vakit buldukça bakmaya çalışıyorum size. çok vaktim de olmuyor zaten. . gaz sancısı biz de yeni başladı. çok zor oluyor gerçekten. ben depresyona girersem. yetersizmiyim depresyonu olacak bu. o ağladıkça ben de ağlıyorum. tüm annelere dua ediyorum hep. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun canım..
Hamilelik hüznü lohusalığın 3.günü hormonların hızla düşmesiyle ilgiliymiş ama tabi ki bunun da etkisi çok büyüktür çünkü birden çok yoğun tempoyla karşılaşıyoruz uykusuzluk yorgunluk aileler misafirler hepsi üst üste.. Hamileliğin ve doğumun yorgunluğunu atamadan daha yoğun bir tempo insanı bunaltmak için yeterli..
Umarım bu zor günleri çok etkilenmeden bir an önce atlatırız

Olsun canım geçici bir süre böyle olacak ne yapalım. 40ından sonra düzene girer inşallah..

ayyy canım sorma. bugünde geldiler. neneleri teyzeye bu diyor emzirmeyi beceremiyordu şimdi beceriyor ama öğrettik bende dedimki o dikişlerle sende böyle emzirde göreyim. oda var dedi. sustu. ama karışacak başka şeyler buldular. bende bi bahaneyle odadan çıktım onlar gidene kadar girmedim. artık umrumda değiller. iki dakika geliyorlar ya herşey oldu sanıyorlar.

canım Allah kolay doğum nasip etsin İnşallah. hakkında hayırlsı neyse o olsun.

uyku haaa. ohhh. bizde uyku yok. sürekli emmek istiyor bizim cadı. gazımız daha iyi çok şükür. kızlar kesinlikle maden suyu için sanırım o iyi geldi. bi sabah bi akşam içiyorum. çok şükür gaz sorunumuzda düzeldi.sürekli kayısı hoşadfı içiyorum. bide çiğ soğan yemeyi kestik. artık hangisindense

canım lohusalık depresyonu birazda eşine ve etrafındakilere bağlı. hani doktor nurayın eşine demiş ya nuray ne diyorsa o diye. işte biraz öyle. inşallah sen yaşamazsın. tadını çıkarırsın canım.

canlarımm naber???
aynen periliev gibi ben de saat 2de kahvaltı yapabildim...

kızım hasta ya..hiç uyku yok.. bi de sutum azaldı bebişim hep meme istio...

nişanları elenlere kolay doğumlar diliyorum... ayşeeeeeeeeeee nerde yaaa kesin doğurdu..:) ayse ses ver merak ettikk...

gökçencim,sen nasılsın???
damlaaaa,hiç nete girmez oldun yaaa...
sultancım,elifin nasıl??sen nasılsın??
hepinizi optum

tek tek alıntı yaptım ama beceremedim karıştı

herkese teşekkür ederim arkadaşlar
evet nişanlandım ama öylece bekliyorum başka bir gelişme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…