2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gitmedim ,aramadım da
hiç sancı yok ki onu bekliyorum
nişan geldikten sonra genelde 24 saat içinde sancı ya da doğum oluyormuş
doktora gitmek için devamını bekliyorum

canım bence ara çünkü doktor bana suyun ya da kan gelirse hemen ara demişti. Sancılar başlayınca da 10-5dk aralıklarla olursa ara demişti.

kızlarrr nbr? bızde baya bısorunluyuz oglumun 7 gunlukken gobegı dustu ama gecen hafta cok agladıgındandan dolayı kanadı ve sımdı onu aglatmamak ıcın elımızden gelenı yapıuoruz ve her dk memede gecıyor bu durumdam efemde cokk sıkıldı ya sunnete ettırcem cok agıcak ve gobegı kanıcak dıye korkuyoruz doktoru dvm lı olmuyorsa sorun yok ama hep kanarsa yakmamaız gerek dedı fakat öle dvmlı kanamıyor offf cokk ama cok cnmm sıkkın bu duruma kızlar...

benden böle sızden hbrler nsl?bende bıtkın ve yorgun bı durumdayım yanı dogum yapan annelerle aynı durumdayım..

canım sıkma canını düzelecek inşallah.. çok geçmiş olsun..

canım bebeğin bir an evvel iyileşir inşallah. sünnet zamanı bizim karar veremediğimiz bir konu. 15 günlükken yaptırmanın bir sebebi var mı? narkoz verdiler mi bebişine?
benim oğlum gaz sancısı çekiyor bu aralar ve acır diye sünnete cesaret edemiyoruz. sanırım 1 yaşına kadar yapılması iyi diyor doktorlar.
çok öpüyorum tatlı bebeğini...

slmlar benimde 40 haftam doldu hala hiç utanmadan giriyorum doğurmadım diye tık yok üstelik bugün bütün ıkea ı gezdim kocam yolda bütün çukurlara girdi azcık zorladık ama hala bomba gibiyim resmen eğlence çıktı bize yarın erkenden doktora gidicez yarın en geç salı suni sancıyla başlatcak doğumu işin esprisi bir yana inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun çok aktif olmasam bile sizlerle çok güzel zaman geçirdim çok şey öğrendim herkeze teşekkürler biz sona kalanlarda inşallah en hayırlı zamanda en güzel ve kolay şekilde kucaklarımıza alırız ve hepimiz güzelliklerle bebeklerimizi büyütürüz...

amin canım güzel dileklerin için.. sana iyi şanslar umarım sağlıkla kucağına alırsın.. haberlerini bekliyoruz..

teşekkürler kızlar iyi ki varsınız..bakalım artık ne olacak durum?yoklama alan arkadaş heralde doğurduben de bu gidişle nisan annesi olcam:)))

tek tek alıntı yapamadım kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.nişan geldi diye çok sevinmiştim ama geceki hastane maceramız dışında bi gelişme yok maalesef.hatta bugün en ufak bi sancım dahi olmadı.o kadar iş yaptım dışarı çıktım dolaştım tık yok bu gece de doğuramazsam yarın tekrar doktora gidicez bakalım hayırlısı.arimin de nişanı gelmiş gözün aydın ama sancın yoksa beklemeye devam et canım inşallah kısa sürede gelir sancın.diğer bekleyen anneciklere de sabırlı bekleyişler diliyorum

Merhaba kızlar, yarın için dr. çağırmıştı. son bir bakacak. valiziniz de yanınızda olsun demişti. muhtemelen yarın yatışımı yapacak ve fitil-suni sancı denemelerine başlıycaz.
içim böyle bir garip bir süredir. her an ağlayacak gibiyim. her şey batıyor ve çok asabiyim. odama girip yalnız takılmak istiyorum ama son gecem belki de.. annemler eşim kardeşim falan salondayken onlara ayıp olur diye gitmiyorum. kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum. inşallah doğumdan sonra bu durumum lohusa depresyonu olarak devam etmez. zira çok yatkınım. konuştukça çevremdekileri üzüyorum gibi geliyor. ondan sus pus oturuyorum.

hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede sağsalimkavuşursun bebeğine.duygusal değişimler gayet normal bir de biz son zamanlara kaldık daha bi stres oldu sanki.bende çok hassasım bazen yersiz ağlamaya başlıyorum bazen de olmadık şeylere sinirleniyorum.inşallah bebişler gelince bunların hepsi geçer.bu gece rahat olmaya çalış güzelce uyu inşallah her şey çok güzel olacak

sağol tatlım. inşallah...
inşallah sen de hayırlısı ile sağlıklı olarak alırsın bebeğini kucağına canım.

nuraycım geçmiş olsun nil bebiş biran önce iyileşir inşallah aslında giriyorum yazıyorum ama ben olduğumda kimse olmuyorşimdide sadece onurcuk var topikde..birde misafir daha bitmedi dünde vardı gene bugünde vardı bitse şu misafir faslı bol bol vakit bulabilcem...
tuğbacım hadi bakalım yarın bebişin kucağında olucak desene kolay bir doğum diliyorum

canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran zira ben bugün öyle yaptım.yatak odasına gittim uzandım baya iyi geldi.inşallah yarın ssağlıkla alırsın yavrunu kucağına ben de salı günü yaşıcam yarın yaşayacaklarını.

merhaba annecikler sonunda gelebildim
sevgili almila'mız 21 mart pazartesi akşamı saat 17:00 de dunyaya geldi. genel anestezi sezeryanı tercih ettim. ama ne yazıkkı vucudum narkoza tepkı gosterdıgınden amelıyat esnasında şişip sumo güreşçisi gibi olmuşum. ve de zaten varlıgını bıldıgım 3 adet zararsız mıyomu almışlar. bu sebeplerden bebegım babasına 17:30da kavuştu ama ben ayıldıgımda saat 19:30 du. ilk 2 gun tabı agrılı sızılıydı. bir de bebeğim emmedi. kolostrum gelıyordu ama emmıyordu . mecburen mama verdıler. şimdi 6 gunluk olduk hala her acıktıgında bır meme savası verıyoruz. en fazla 3 kez emip çekip süt gelmeyınce bıberondakı gıbı yoruluyor ve bırakıyor. medelanın hastane tıpı sut sağma makınasını kıraladık şimdi onunla sağıp bıberonla verıyoruz mecbur. hala arada meme savaşı verıyouz ama olmuyo emmıyor bayag bı canım sıkıldı bu duruma bugun ağladım eşim olsun anne sütü alıyor ya sonucta dedı. ama kalk o acıkmadan yarım saat once sağ sonra bıraz meme savası vermeyı dene. olmayınca sağdıgın sutu dr browns bıberona koy emzır. ardından bıberonu ve sut sağma makınası aparatlarını yıka sterılızasyon makınasına koy..... bu rutını gunde 10 kez tek basıma nasıl yapıcam eşimin izni bıttıgınde. offf allahım of bır emse. önerısı olan varsa çokkkk mınnettar olurum..
bu arada almılacıgım 3100 gr ve 51 cm dogdu. canım benım o kadar tatlı ki. upuzun kırpıklerı var maaşallah. doğar dogmaz amelıyathanedekı herkes bayılmışlar kızıma. hemşireler de odamdan cıkmıyorlardı almıla almıla dıye ... sonradan kılo kaybettı tabı kızımız normal olarak şu anda dogum kılosunu yakaladı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…