2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba sonunda bende yavas yavas ilk soku atlatıyorum sanırım. Uykusuzluk,yorgunlukla dolu 5 gunu geride bıraktım. Kızım 6 gunluk oldu. bugun gobegimiz dustu. gecmisi okuyamadım umarım herkes iyidir.dogum yapanları tebrik ediyorum.

merhaba komsucum. bende kızıma 22 martta kavustum. sanırım biz keciorenlilerin kaderi aynı. benim Kaylam'da emmiyor dediğin gibi 3 kez anca cekiyor emmedigi icin sutumde dogru duzgun gelmiyor. Cok uzuluyorum bu duruma. dua edin kızlar bende kızımı emzirmeyi cok istiyorum..

ne güzel sağlıkla kucağına almışsın.tebrik ederim darısı başımaaaa:)))

Günaydın arkadaşlar,
Umarım bu hafta doğum faslı biter haftasonuna kalmaz bizler de artık bebeklerimizden konuşabiliriz.

Canım sana da iyi şanslar dilerim umarım bugün sağ salim bebeğine kavuşursun yatışın da olmazsa mutlaka haber ver doğumun da olacaksa sana çok kolay rahat bir doğum dilerim.. Haberlerini bekliyoruz.

Emelcim çok tebrikler canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin şansı bahtı açık olsun..
canım burdaki hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşadı yaşıyor yavaş yavaş alışacak canım hiç üzülme.. kilosu boyu maşallah çok iyi herşey çok iyi olacak emmeyi de öğrenir çok yakında.. Almılanı öp benim için..

Merhaba canım seni de tebrik ederim tekrar inşallah senin Kayla'da emmeyi öğrenir bir an önce.. Herşeyden önce sağlık olsun sonuçta emmeselerde şimdilik besinlerini alıyorlar önemli olan bu ve emmeye de alışacaklardır mutlaka.. üzülmeyin sakın..

gecmis olsun canim. hayirlisi olsun sunnet icin. gobus icinde gecmis olsun..

Amin canim sagol.. Benim buyuk oglum 35 gunlukken genel anesteziyle sunnet oldu (pipi darligimiz vardi ama iyi ki erken oldu..) Bu oglumda da genel olsun istemedim cok sıkıntılıydı cunku. o yuzden sariliginin gecmesini bekledik, o da 15 gunu buldu. lokal anesteziyle oldu. 1 aya kadar lokal yapiyoruz sonrasi genele ceviriyoruz dedi urologumuz.o yuzden 1 ay icinde olmasini tercih ettik.

günaydıın
40+4 oldum ve hala doğurmadım
nişan gelmesi fln da işe yaramadı

Son düzenleme:
canım günaydın,
olsun bekliyoruz işte hepberaber..
bende de bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu. Bu nişan sayılmaz di mi((

bilmem canım ama ilk defa olduğu için belki de sayılır
rengi herkeste farklı olabilir
bende bgn gene geldi seninki de belki başlangıçtır

bilmem canım ama ilk defa olduğu için belki de sayılır
rengi herkeste farklı olabilir
bende bgn gene geldi seninki de belki başlangıçtır

inşallah suni sancı istemiyorum gelsin kendi kendine işte di mi!! Aslında bugün biraz karnım da ağrıyor ama nişan biraz daha sümüğümsü hafif kanlı oluyor ya bu sayılmaz herhalde ama belki yakında geleceğim sinyali olabilir..

nişan geldikten sonra haftalar günler sonra sancı başlayabiliyormuş:)) ne kadar ilginç değil mi sezeryan olsaydık bebeğin yarı kırkı çıkmıştı şimdi.. umarım son anda sezeryana almazlar.. en büyük korkum da bu..

evet hani nişan değil de onun habercisidri inşallah canım
çok araştırdım nerdeyse herkesin nişandan sonra 24 saat içinde doğumu gerçekleşmiş
benim gibi uzayan o kadar az kişi var ki

doktorum öğleden sonra hastaneye gelecekmiş aradık ama başka bir doktora da sorduk
iki defa geldiyse bgn doğar demiş ama ümitsizim

sezeryanı ben de hep söylüyorum olsaydı bebekle gezmeye başlamıştım
ama ben hala korkmuyorum geç oldu ama normal olacak inşallah ikimizin de

ay inşallah bugün doğar belli olmaz iki kez gelmesi ihtimali kuvvetlendiriyor hayırlısı olsun canım giderken mutlaka haber ver..
senin bebişin adı neydi canım

ay inşallah bugün doğar belli olmaz iki kez gelmesi ihtimali kuvvetlendiriyor hayırlısı olsun canım giderken mutlaka haber ver..
senin bebişin adı neydi canım

nihal ayşe canım
aslında iki isim hiç sevmiyorum ama ayşe koyacağıma söz vermiştim dönmedim
ben de dğuma gidersem haber vermek istiyorum canım
günü böyle geçen senle ben kaldığımızdan sana bakmak için giriyorum
ablamlar bile tanıyor artık gıyaben seni

Son düzenleme:

iki ismi de çok güzel maşallah.. bahtları güzel olsun inşallah..
bana da kız bebek geç kalmaz sen tarihi yanlış biliyorsun diyorlar beni sinir ediyorlar bak burda genelde kız bebekler geç kaldı di mi!
Ablanlara da çok selam söyle canım benim annem kayınvalidem de tanıyor sizleri:) onlar da artık merak ediyorlar arkadaşların ne yaptı bebekler doğdu mu ne oldu diye:))
çok az kişi kaldık ama sadece sen ve ben değiliz canım 10-12 kişi vardık.. onurcukda bizim gibi bekliyor birkaç arkadaş da belki bugün doğum yapacak bakalım iyi haberleri gelir inşallah

bana da kız bebekler erken doğar diyorlar evet ama demek öyle değilmiş
diğer arkadaşları da biliyorum canım nişanı gelen var,son günü belli olan var
ama günü en ilerde olan biz varız ya sen doğurursan ben de doğururum sanıyorum

evet doğru ikimizin geçti bayağı neyse nazlı olsunlar boşver daha iyi ağırdan satıyorlar kendilerini aferin kızlarımıza..
canım bugünü saymazsam bi salı bi de çarşamba var yani 2 gün diyebiliriz perşembe günü artık ben alıyorum kucağıma inşallah seninki de bugün olmasa bile en geç yarın gelecek gibi..

kızlar göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş..
ayva çekirdeğini jöle haline gelene kadar 5dk kaynatıp içine birkaç damla zeytinyağı koyup sürecekmişiz çok iyi gelirmiş gülbende dinledik şimdi..

günaydın annişlerrr
nasılsınız
bende uykusuz bir geceden sonra burdayım
beliz dün çektiği gaz sancılarından sonra
bugunde sabah 6 dan beri uyuyor
emzirmeye çalışıorum olmuor
ne yapsam acaba
mama mı versem
canım kızım yaaa
bu annelik ne zor uyuyor
neden uyanmadı diorum
uyumuor uyumupor die üzülüorum

ben istemiyordum ama çok baskı var
1 de doktora gidiyoruz bakalım nişandan sonra açılma oluyormuş sancı ya da su olmasa bile
farklı doktorlara sorduk
ama yoksa öyle bir şey benim daha ctsye kadar vaktim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…