merhaba annecikler sonunda gelebildim
sevgili almila'mız 21 mart pazartesi akşamı saat 17:00 de dunyaya geldi. genel anestezi sezeryanı tercih ettim. ama ne yazıkkı vucudum narkoza tepkı gosterdıgınden amelıyat esnasında şişip sumo güreşçisi gibi olmuşum. ve de zaten varlıgını bıldıgım 3 adet zararsız mıyomu almışlar. bu sebeplerden bebegım babasına 17:30da kavuştu ama ben ayıldıgımda saat 19:30 du. ilk 2 gun tabı agrılı sızılıydı. bir de bebeğim emmedi. kolostrum gelıyordu ama emmıyordu . mecburen mama verdıler. şimdi 6 gunluk olduk hala her acıktıgında bır meme savası verıyoruz. en fazla 3 kez emip çekip süt gelmeyınce bıberondakı gıbı yoruluyor ve bırakıyor. medelanın hastane tıpı sut sağma makınasını kıraladık şimdi onunla sağıp bıberonla verıyoruz mecbur. hala arada meme savaşı verıyouz ama olmuyo emmıyor bayag bı canım sıkıldı bu duruma bugun ağladım eşim olsun anne sütü alıyor ya sonucta dedı. ama kalk o acıkmadan yarım saat once sağ sonra bıraz meme savası vermeyı dene. olmayınca sağdıgın sutu dr browns bıberona koy emzır. ardından bıberonu ve sut sağma makınası aparatlarını yıka sterılızasyon makınasına koy..... bu rutını gunde 10 kez tek basıma nasıl yapıcam eşimin izni bıttıgınde. offf allahım of bır emse. önerısı olan varsa çokkkk mınnettar olurum..
bu arada almılacıgım 3100 gr ve 51 cm dogdu. canım benım o kadar tatlı ki. upuzun kırpıklerı var maaşallah. doğar dogmaz amelıyathanedekı herkes bayılmışlar kızıma. hemşireler de odamdan cıkmıyorlardı almıla almıla dıye... sonradan kılo kaybettı tabı kızımız normal olarak şu anda dogum kılosunu yakaladı ama
sevgili almila'mız 21 mart pazartesi akşamı saat 17:00 de dunyaya geldi. genel anestezi sezeryanı tercih ettim. ama ne yazıkkı vucudum narkoza tepkı gosterdıgınden amelıyat esnasında şişip sumo güreşçisi gibi olmuşum. ve de zaten varlıgını bıldıgım 3 adet zararsız mıyomu almışlar. bu sebeplerden bebegım babasına 17:30da kavuştu ama ben ayıldıgımda saat 19:30 du. ilk 2 gun tabı agrılı sızılıydı. bir de bebeğim emmedi. kolostrum gelıyordu ama emmıyordu . mecburen mama verdıler. şimdi 6 gunluk olduk hala her acıktıgında bır meme savası verıyoruz. en fazla 3 kez emip çekip süt gelmeyınce bıberondakı gıbı yoruluyor ve bırakıyor. medelanın hastane tıpı sut sağma makınasını kıraladık şimdi onunla sağıp bıberonla verıyoruz mecbur. hala arada meme savaşı verıyouz ama olmuyo emmıyor bayag bı canım sıkıldı bu duruma bugun ağladım eşim olsun anne sütü alıyor ya sonucta dedı. ama kalk o acıkmadan yarım saat once sağ sonra bıraz meme savası vermeyı dene. olmayınca sağdıgın sutu dr browns bıberona koy emzır. ardından bıberonu ve sut sağma makınası aparatlarını yıka sterılızasyon makınasına koy..... bu rutını gunde 10 kez tek basıma nasıl yapıcam eşimin izni bıttıgınde. offf allahım of bır emse. önerısı olan varsa çokkkk mınnettar olurum..
bu arada almılacıgım 3100 gr ve 51 cm dogdu. canım benım o kadar tatlı ki. upuzun kırpıklerı var maaşallah. doğar dogmaz amelıyathanedekı herkes bayılmışlar kızıma. hemşireler de odamdan cıkmıyorlardı almıla almıla dıye... sonradan kılo kaybettı tabı kızımız normal olarak şu anda dogum kılosunu yakaladı ama
Merhaba kızlar, yarın için dr. çağırmıştı. son bir bakacak. valiziniz de yanınızda olsun demişti. muhtemelen yarın yatışımı yapacak ve fitil-suni sancı denemelerine başlıycaz.
içim böyle bir garip bir süredir. her an ağlayacak gibiyim. her şey batıyor ve çok asabiyim. odama girip yalnız takılmak istiyorum ama son gecem belki de.. annemler eşim kardeşim falan salondayken onlara ayıp olur diye gitmiyorum. kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum. inşallah doğumdan sonra bu durumum lohusa depresyonu olarak devam etmez. zira çok yatkınım. konuştukça çevremdekileri üzüyorum gibi geliyor. ondan sus pus oturuyorum.
merhaba komsucum. bende kızıma 22 martta kavustum. sanırım biz keciorenlilerin kaderi aynı. benim Kaylam'da emmiyor dediğin gibi 3 kez anca cekiyor emmedigi icin sutumde dogru duzgun gelmiyor. Cok uzuluyorum bu duruma. dua edin kızlar bende kızımı emzirmeyi cok istiyorum..
kızlarrr nbr? bızde baya bısorunluyuz oglumun 7 gunlukken gobegı dustu ama gecen hafta cok agladıgındandan dolayı kanadı ve sımdı onu aglatmamak ıcın elımızden gelenı yapıuoruz ve her dk memede gecıyor bu durumdam efemde cokk sıkıldı ya sunnete ettırcem cok agıcak ve gobegı kanıcak dıye korkuyoruz doktoru dvm lı olmuyorsa sorun yok ama hep kanarsa yakmamaız gerek dedı fakat öle dvmlı kanamıyor offf cokk ama cok cnmm sıkkın bu duruma kızlar...
benden böle sızden hbrler nsl?bende bıtkın ve yorgun bı durumdayım yanı dogum yapan annelerle aynı durumdayım..
canım bebeğin bir an evvel iyileşir inşallah. sünnet zamanı bizim karar veremediğimiz bir konu. 15 günlükken yaptırmanın bir sebebi var mı? narkoz verdiler mi bebişine?
benim oğlum gaz sancısı çekiyor bu aralar ve acır diye sünnete cesaret edemiyoruz. sanırım 1 yaşına kadar yapılması iyi diyor doktorlar.
çok öpüyorum tatlı bebeğini...
günaydıın
40+4 oldum ve hala doğurmadım
nişan gelmesi fln da işe yaramadı
canım günaydın,
olsun bekliyoruz işte hepberaber..
bende de bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu. Bu nişan sayılmaz di mi((
bilmem canım ama ilk defa olduğu için belki de sayılır
rengi herkeste farklı olabilir
bende bgn gene geldi seninki de belki başlangıçtır
inşallah suni sancı istemiyorum gelsin kendi kendine işte di mi!! Aslında bugün biraz karnım da ağrıyor ama nişan biraz daha sümüğümsü hafif kanlı oluyor ya bu sayılmaz herhalde ama belki yakında geleceğim sinyali olabilir..
nişan geldikten sonra haftalar günler sonra sancı başlayabiliyormuş:)) ne kadar ilginç değil mi sezeryan olsaydık bebeğin yarı kırkı çıkmıştı şimdi.. umarım son anda sezeryana almazlar.. en büyük korkum da bu..
evet hani nişan değil de onun habercisidri inşallah canım
çok araştırdım nerdeyse herkesin nişandan sonra 24 saat içinde doğumu gerçekleşmiş
benim gibi uzayan o kadar az kişi var ki
doktorum öğleden sonra hastaneye gelecekmiş aradık ama başka bir doktora da sorduk
iki defa geldiyse bgn doğar demiş ama ümitsizim
sezeryanı ben de hep söylüyorum olsaydı bebekle gezmeye başlamıştım
ama ben hala korkmuyorum geç oldu ama normal olacak inşallah ikimizin de
ay inşallah bugün doğar belli olmaz iki kez gelmesi ihtimali kuvvetlendiriyor hayırlısı olsun canım giderken mutlaka haber ver..
senin bebişin adı neydi canım
nihal ayşe canım
aslında iki isim hiç sevmiyorum ama ayşe koyacağıma söz vermiştim dönmedim
ben de dğuma gidersem haber vermek istiyorum canım
günü böyle geçen senle ben kaldığımızdan sana bakmak için giriyorum
ablamlar bile tanıyor artık gıyaben seni
iki ismi de çok güzel maşallah.. bahtları güzel olsun inşallah..
bana da kız bebek geç kalmaz sen tarihi yanlış biliyorsun diyorlar beni sinir ediyorlar bak burda genelde kız bebekler geç kaldı di mi!
Ablanlara da çok selam söyle canım benim annem kayınvalidem de tanıyor sizleri:) onlar da artık merak ediyorlar arkadaşların ne yaptı bebekler doğdu mu ne oldu diye:))
çok az kişi kaldık ama sadece sen ve ben değiliz canım 10-12 kişi vardık.. onurcukda bizim gibi bekliyor birkaç arkadaş da belki bugün doğum yapacak bakalım iyi haberleri gelir inşallah
bana da kız bebekler erken doğar diyorlar evet ama demek öyle değilmiş
diğer arkadaşları da biliyorum canım nişanı gelen var,son günü belli olan var
ama günü en ilerde olan biz varız ya sen doğurursan ben de doğururum sanıyorum
evet doğru ikimizin geçti bayağı neyse nazlı olsunlar boşver daha iyi ağırdan satıyorlar kendilerini aferin kızlarımıza..
canım bugünü saymazsam bi salı bi de çarşamba var yani 2 gün diyebiliriz perşembe günü artık ben alıyorum kucağıma inşallah seninki de bugün olmasa bile en geç yarın gelecek gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?