inşallah sağlıcakla doğurursun canım..günaydıın
40+4 oldum ve hala doğurmadım
nişan gelmesi fln da işe yaramadı
nişan olabilir sonuçta ilk defa gelmiş.ya da söyle diyeyim inşallah nişandırcanım günaydın,
olsun bekliyoruz işte hepberaber..
bende de bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu. Bu nişan sayılmaz di mi((
evet ben de bekliyorum hala...dün biraz sancım oldu umutlanmıştım ama gaz sancısıymışiki ismi de çok güzel maşallah.. bahtları güzel olsun inşallah..
bana da kız bebek geç kalmaz sen tarihi yanlış biliyorsun diyorlar beni sinir ediyorlar bak burda genelde kız bebekler geç kaldı di mi!
Ablanlara da çok selam söyle canım benim annem kayınvalidem de tanıyor sizleri:) onlar da artık merak ediyorlar arkadaşların ne yaptı bebekler doğdu mu ne oldu diye:))
çok az kişi kaldık ama sadece sen ve ben değiliz canım 10-12 kişi vardık.. onurcukda bizim gibi bekliyor birkaç arkadaş da belki bugün doğum yapacak bakalım iyi haberleri gelir inşallah
bana da ayva çekirdeklerini gerçek gülsuyunun içine koyup dolapta beklet jel haline geliyor hemen iyileştiriyor dediler.benim 2 arkadaşım kantoron yağının çok işe yaradığını söylediler ben de şimdiden kantoron yağı sürüyorum inşallah yara olmadan kurtarırız..kızlar göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş..
ayva çekirdeğini jöle haline gelene kadar 5dk kaynatıp içine birkaç damla zeytinyağı koyup sürecekmişiz çok iyi gelirmiş gülbende dinledik şimdi..
tünaydın kızlarrrrrrrr:80::80::80:biz geldikkkk
günaydın annişlerrr
nasılsınız
bende uykusuz bir geceden sonra burdayım
beliz dün çektiği gaz sancılarından sonra
bugunde sabah 6 dan beri uyuyor
emzirmeye çalışıorum olmuor
ne yapsam acaba
mama mı versem
canım kızım yaaa
bu annelik ne zor uyuyor
neden uyanmadı diorum
uyumuor uyumupor die üzülüorum
kızlar göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş..
ayva çekirdeğini jöle haline gelene kadar 5dk kaynatıp içine birkaç damla zeytinyağı koyup sürecekmişiz çok iyi gelirmiş gülbende dinledik şimdi..
canım inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınızahoşgeldiniz şanslı mart anneleri:84: nerdeyse bebişlerin kırkı çıkcak biz hala doğurcaz diye bekliyoruz
slm kızlar
ya çok özlüyorum sizleri ama girecek fırsatı bulamıyorum.kayınvalidem de burda hala ve ben pc başında kalamıyorum.bi kere elime aldım 2.dk.da "annesi bırak bilgisayarı da bebeğe bak" gibi laaflar etmeye başladı.
sağolsun yardım ediyor Allah var hakkını yemeyeyim ama arada laf sokmadan duramıyor
göğüs ucu ağrıyan arkadaşlar lansinoh, e vitamini kapsülü, zeytinyağı vs bi sürü şey kullandım pek fayda etmiyor .zeytinyağı iyi yumuşatıyor ama acı devam ediyor.göğsünüzü kurutup kapatmaya dikkat edin nemli bırakmamaya çalışın
bebeğimde reflü çıktı ya.zavallımın boğzaındaki hırıltıdan nefesi tıkanıyor,sürekli kusuyor.ilaca başladık mecburenuykusuz geceler tam gaz devam ediyor.gaz da başladı :)
öpüyorum herkesi
slmlarrrr bizde şimdi doktordan geldik yarın kısmetse 40+3 te suni sancılarla başlatıcaz dogumudoktorum çok bekletmekten yana değil bende öyle suda azalmaya başlamış zaten bugün yine nst son derece muntazamdı dümdüz bir çizgi her zamanki gibi eşim dalga geçiyo bir doğurmayı beceremedin bir daha bebek yok sana diye inşallah güzel kolay bir doğum olur ve sağlıcakla alırım kızımı kucağıma kız erken gelir diyenler utansınlardiğer bekleyenlerinde darısı başına inşallah....
merhaba annecikler sonunda gelebildim
sevgili almila'mız 21 mart pazartesi akşamı saat 17:00 de dunyaya geldi. genel anestezi sezeryanı tercih ettim. ama ne yazıkkı vucudum narkoza tepkı gosterdıgınden amelıyat esnasında şişip sumo güreşçisi gibi olmuşum. ve de zaten varlıgını bıldıgım 3 adet zararsız mıyomu almışlar. bu sebeplerden bebegım babasına 17:30da kavuştu ama ben ayıldıgımda saat 19:30 du. ilk 2 gun tabı agrılı sızılıydı. bir de bebeğim emmedi. kolostrum gelıyordu ama emmıyordu . mecburen mama verdıler. şimdi 6 gunluk olduk hala her acıktıgında bır meme savası verıyoruz. en fazla 3 kez emip çekip süt gelmeyınce bıberondakı gıbı yoruluyor ve bırakıyor. medelanın hastane tıpı sut sağma makınasını kıraladık şimdi onunla sağıp bıberonla verıyoruz mecbur. hala arada meme savaşı verıyouz ama olmuyo emmıyor bayag bı canım sıkıldı bu duruma bugun ağladım eşim olsun anne sütü alıyor ya sonucta dedı. ama kalk o acıkmadan yarım saat once sağ sonra bıraz meme savası vermeyı dene. olmayınca sağdıgın sutu dr browns bıberona koy emzır. ardından bıberonu ve sut sağma makınası aparatlarını yıka sterılızasyon makınasına koy..... bu rutını gunde 10 kez tek basıma nasıl yapıcam eşimin izni bıttıgınde. offf allahım of bır emse. önerısı olan varsa çokkkk mınnettar olurum..
bu arada almılacıgım 3100 gr ve 51 cm dogdu. canım benım o kadar tatlı ki. upuzun kırpıklerı var maaşallah. doğar dogmaz amelıyathanedekı herkes bayılmışlar kızıma. hemşireler de odamdan cıkmıyorlardı almıla almıla dıye... sonradan kılo kaybettı tabı kızımız normal olarak şu anda dogum kılosunu yakaladı ama
Merhaba kızlar, yarın için dr. çağırmıştı. son bir bakacak. valiziniz de yanınızda olsun demişti. muhtemelen yarın yatışımı yapacak ve fitil-suni sancı denemelerine başlıycaz.
içim böyle bir garip bir süredir. her an ağlayacak gibiyim. her şey batıyor ve çok asabiyim. odama girip yalnız takılmak istiyorum ama son gecem belki de.. annemler eşim kardeşim falan salondayken onlara ayıp olur diye gitmiyorum. kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum. inşallah doğumdan sonra bu durumum lohusa depresyonu olarak devam etmez. zira çok yatkınım. konuştukça çevremdekileri üzüyorum gibi geliyor. ondan sus pus oturuyorum.
uyku haaa. ohhh. bizde uyku yok. sürekli emmek istiyor bizim cadı. gazımız daha iyi çok şükür. kızlar kesinlikle maden suyu için sanırım o iyi geldi. bi sabah bi akşam içiyorum. çok şükür gaz sorunumuzda düzeldi.sürekli kayısı hoşadfı içiyorum. bide çiğ soğan yemeyi kestik. artık hangisindense
canım lohusalık depresyonu birazda eşine ve etrafındakilere bağlı. hani doktor nurayın eşine demiş ya nuray ne diyorsa o diye. işte biraz öyle. inşallah sen yaşamazsın. tadını çıkarırsın canım.
slmlarrrr bizde şimdi doktordan geldik yarın kısmetse 40+3 te suni sancılarla başlatıcaz dogumudoktorum çok bekletmekten yana değil bende öyle suda azalmaya başlamış zaten bugün yine nst son derece muntazamdı dümdüz bir çizgi her zamanki gibi eşim dalga geçiyo bir doğurmayı beceremedin bir daha bebek yok sana diye inşallah güzel kolay bir doğum olur ve sağlıcakla alırım kızımı kucağıma kız erken gelir diyenler utansınlardiğer bekleyenlerinde darısı başına inşallah....
tünaydın kızlarrrrrrrr:80::80::80:biz geldikkkk
günaydın annişlerrr
nasılsınız
bende uykusuz bir geceden sonra burdayım
beliz dün çektiği gaz sancılarından sonra
bugunde sabah 6 dan beri uyuyor
emzirmeye çalışıorum olmuor
ne yapsam acaba
mama mı versem
canım kızım yaaa
bu annelik ne zor uyuyor
neden uyanmadı diorum
uyumuor uyumupor die üzülüorum
ben istemiyordum ama çok baskı var
1 de doktora gidiyoruz bakalım nişandan sonra açılma oluyormuş sancı ya da su olmasa bile
farklı doktorlara sorduk
ama yoksa öyle bir şey benim daha ctsye kadar vaktim var
inşallah sağlıcakla doğurursun canım..
nişan olabilir sonuçta ilk defa gelmiş.ya da söyle diyeyim inşallah nişandır
evet ben de bekliyorum hala...dün biraz sancım oldu umutlanmıştım ama gaz sancısıymışbenim karnımı gören herkes bu erkek diyordu şimdi de bebek geç kalınca yoksa erkek mi olacak kehanetleri arttı.kızçem doğ artık da göster herkese erkek olmadığını
bana da ayva çekirdeklerini gerçek gülsuyunun içine koyup dolapta beklet jel haline geliyor hemen iyileştiriyor dediler.benim 2 arkadaşım kantoron yağının çok işe yaradığını söylediler ben de şimdiden kantoron yağı sürüyorum inşallah yara olmadan kurtarırız..
yarın sağlık ocağına gidicez bakalım kilo almışmıyız:26::26::26::26:
çok sağol gökçencim almış olsun mama vermeyelim tek sorunumuz memede uyumak istemesi ve yatağına koyduğum an ağlaması beni zorlayan tek konu senin şafak kaç en son
çok sağol gökçencim almış olsun mama vermeyelim tek sorunumuz memede uyumak istemesi ve yatağına koyduğum an ağlaması beni zorlayan tek konu senin şafak kaç en son
canım benim inşallah mama vermek zounda kalmazsın..
canım bir şekilde ağlasa da bu huyundan vazgeçirmeye çalışın yoksa senin hayatın ileride daha da zorlaşır..
benim kendi gelmezse zorla perşembe günü getireceğiz 3günümüz kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?