2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıın
40+4 oldum ve hala doğurmadım
nişan gelmesi fln da işe yaramadı
inşallah sağlıcakla doğurursun canım..

canım günaydın,
olsun bekliyoruz işte hepberaber..
bende de bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu. Bu nişan sayılmaz di mi((
nişan olabilir sonuçta ilk defa gelmiş.ya da söyle diyeyim inşallah nişandır

evet ben de bekliyorum hala...dün biraz sancım oldu umutlanmıştım ama gaz sancısıymışbenim karnımı gören herkes bu erkek diyordu şimdi de bebek geç kalınca yoksa erkek mi olacak kehanetleri arttı.kızçem doğ artık da göster herkese erkek olmadığını
bana da ayva çekirdeklerini gerçek gülsuyunun içine koyup dolapta beklet jel haline geliyor hemen iyileştiriyor dediler.benim 2 arkadaşım kantoron yağının çok işe yaradığını söylediler ben de şimdiden kantoron yağı sürüyorum inşallah yara olmadan kurtarırız..

tünaydın kızlarrrrrrrr:80::80::80:biz geldikkkk

hoşgeldiniz şanslı mart anneleri:84: nerdeyse bebişlerin kırkı çıkcak biz hala doğurcaz diye bekliyoruz

bunu hemen denıcem çunku sol gogüs ucum felaket oldu o kadar lansınoh surduğum halde emzıremıyorum şişiyo ateş yapıyo zorla sağıp bıberonla verıyorum

slm annecikler ve mis kokulu bebişler
nasılsınız arkadaşlar....
oğluş uyurken bir bakiyim dedim....
umarım herkes iyidir....
sanırım halen doğumunu bekleyen arkadaşlar var....
allah tez zamanda kavuşmayı nasip eylesin....
göğüs ucundaki yaralardan bahsetmişsiniz bana lansinoh iyi geldi...
şuan yarık geçmiş durumda

hoşgeldiniz şanslı mart anneleri:84: nerdeyse bebişlerin kırkı çıkcak biz hala doğurcaz diye bekliyoruz
canım inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza
canım çok klişe olacak ama
doğumdan önce bol bol moral depolayın uyku ile birlikte

slm kızlar
ya çok özlüyorum sizleri ama girecek fırsatı bulamıyorum.kayınvalidem de burda hala ve ben pc başında kalamıyorum.bi kere elime aldım 2.dk.da "annesi bırak bilgisayarı da bebeğe bak" gibi laaflar etmeye başladı.
sağolsun yardım ediyor Allah var hakkını yemeyeyim ama arada laf sokmadan duramıyor
göğüs ucu ağrıyan arkadaşlar lansinoh, e vitamini kapsülü, zeytinyağı vs bi sürü şey kullandım pek fayda etmiyor .zeytinyağı iyi yumuşatıyor ama acı devam ediyor.göğsünüzü kurutup kapatmaya dikkat edin nemli bırakmamaya çalışın
bebeğimde reflü çıktı ya.zavallımın boğzaındaki hırıltıdan nefesi tıkanıyor,sürekli kusuyor.ilaca başladık mecburenuykusuz geceler tam gaz devam ediyor.gaz da başladı :)

öpüyorum herkesi

ne kadarlık oldu canım bebışın

ahucum yanaklarıyla çenesiyle oynayın dedi bize hemşire
handancım geçmiş olsun bebişin tez vakitte iyileşir inşallah

selam kızlaarr
ben şu hemoroid ağrısından kurtulamadım.biraz hafifledi ama.kızım kuzum aşkım bitanem çok iyi
bugün tartılmaya gideceğiz bakalım kaç kilo olmuş.ay kızlarrr bende acayip gaz var yaaa
kızımda öyle ama bana noluyosa gazman oldum çıktım
ahuss canım ben kızımı uyartmak istediğim zaman bacaklarını soyuyorum biraz gıdıklıyorum uyanıyo

slmlarrrr bizde şimdi doktordan geldik yarın kısmetse 40+3 te suni sancılarla başlatıcaz dogumudoktorum çok bekletmekten yana değil bende öyle suda azalmaya başlamış zaten bugün yine nst son derece muntazamdı dümdüz bir çizgi her zamanki gibi eşim dalga geçiyo bir doğurmayı beceremedin bir daha bebek yok sana diye inşallah güzel kolay bir doğum olur ve sağlıcakla alırım kızımı kucağıma kız erken gelir diyenler utansınlardiğer bekleyenlerinde darısı başına inşallah....

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin alllah kolay bir doğum diliyorum

Güle güle büyüt bebeğini canım. inşallah emme probleminiz bir an önce düzelir.. maşallah kızının boyuna posuna

hayırlısı olsun canım, valizle gitmek baya bir heyecana sokar heralde insanı :)

gaz için ben de günde 1 kupa rezene çayı içiyorum. içtiğim günler rahat geçiyor. bir de acı elma yağı sürüyorum kızımın ayaklarının altına. bana da sağlık ocağındaki doktor çiğ soğan yeme sakın, çok yedirirler ama sütün tadını bozuyo ve terinden de kokar bebeği rahatsız eder dedi. baklagil, acı, baharatlı yeme, süt içme ama sütlü tatlı, peynir, yoğurt ye dedi doktor.

inşallah bütün problemleriniz bir an önce son bulur canım.. başındaki diğer problemler de dahil , Allah sabır versin sana, onlara da akıl fikir versin biraz ..

hayırlısı olsun canım. benim ilk kızım 41+3 te sunni sancı ile gelmişti, daha doğrusu getirtmiştik. suyum gelmeye başladığı için suni sancı verilmişti..

tünaydın kızlarrrrrrrr:80::80::80:biz geldikkkk

merhaba canım hoşgeldin bak artık biz birkaç kişi burda nöbetçi hamileyiz nöbeti devraldık:))

ahucum sen de hoşgeldin canım bebeğine içinden ne geliyorsa onu yap içgüdüsel davran biraz.. bebek için en iyisini annesi bilir.. sakın üzülme canım.. geçmiş olsun..

ben istemiyordum ama çok baskı var
1 de doktora gidiyoruz bakalım nişandan sonra açılma oluyormuş sancı ya da su olmasa bile
farklı doktorlara sorduk
ama yoksa öyle bir şey benim daha ctsye kadar vaktim var

iyi yapmışsın canım farklı doktorlara sormakla ama genelde aynı şeyler yine de insanın içi rahatlıyor. Bakalım ben de bu akşam gidecem karnım ağrıyor umarım sancılar başlamıştır. Bide doktor bana her gittiğimde akıntı var mı diye soruyordu bugün akıntı başladı diyecem sonunda..

inşallah canım yazık ya suni sancı istemiyorum perşembeye kadar kendiliğinden gelsin kuzucuk.. bıraksak gelecekler de ne bileyim doktorlar da çok bekletmeyelim deyince insan korkuyor..

yarın sağlık ocağına gidicez bakalım kilo almışmıyız:26::26::26::26:

Maşallah Mert bebek büyümüş kilo almış canım facebooktaki son fotosundan belli maşallahı var..

canım hadi gözün aydın yarın bebişine kavuşuyorsun.. sağ salim al kucağına al insallah haber vermeyi unutma bize..
Dünya tersine döndü artık kızlar erkek gibi oldu:) bekleyen bebekler hep kız:)

çok sağol gökçencim almış olsun mama vermeyelim tek sorunumuz memede uyumak istemesi ve yatağına koyduğum an ağlaması beni zorlayan tek konu senin şafak kaç en son

çok sağol gökçencim almış olsun mama vermeyelim tek sorunumuz memede uyumak istemesi ve yatağına koyduğum an ağlaması beni zorlayan tek konu senin şafak kaç en son

canım benim inşallah mama vermek zounda kalmazsın..
canım bir şekilde ağlasa da bu huyundan vazgeçirmeye çalışın yoksa senin hayatın ileride daha da zorlaşır..
benim kendi gelmezse zorla perşembe günü getireceğiz 3günümüz kaldı:)

cano ekin de öyle illa memede uyuyacak. tracy hogg' u kitabında yatağına koyun şşşş-pat yöntemiyle uyutun diyor. ama benim de uykum geliyor, tm uykumuzu alamadığımız için. bekleyemiyorum valla.

kızlar kundaklarken sıkı kundak yapıyor musunuz. annem eski yöntem ayağını düzeltip sıkıca kundaklayalım , ben sizi öyle büyüttüm diyor. ben de rahat kundaklıyorum ellerini oynatıp uyandırmayacak kadar.

evet canım şuanda bile çok zor annem olmasa napardım bilmiyorum şuanda küçük anne kokusunu arıyor diyorlar inşallah öyledir :26::26::26:
desene mart annesi olucan ucundaninşallah kendiliğinden gelmeye karar verir melisa prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…