- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
cano ekin de öyle illa memede uyuyacak. tracy hogg' u kitabında yatağına koyun şşşş-pat yöntemiyle uyutun diyor. ama benim de uykum geliyor, tm uykumuzu alamadığımız için. bekleyemiyorum valla.
kızlar kundaklarken sıkı kundak yapıyor musunuz. annem eski yöntem ayağını düzeltip sıkıca kundaklayalım , ben sizi öyle büyüttüm diyor. ben de rahat kundaklıyorum ellerini oynatıp uyandırmayacak kadar.
cano ekin de öyle illa memede uyuyacak. tracy hogg' u kitabında yatağına koyun şşşş-pat yöntemiyle uyutun diyor. ama benim de uykum geliyor, tm uykumuzu alamadığımız için. bekleyemiyorum valla.
kızlar kundaklarken sıkı kundak yapıyor musunuz. annem eski yöntem ayağını düzeltip sıkıca kundaklayalım , ben sizi öyle büyüttüm diyor. ben de rahat kundaklıyorum ellerini oynatıp uyandırmayacak kadar.
ben de nette araştırdığımda aynı şeyleri okudum annem çok ısrar edince kafam karıştı.
aynen özellikle geeleri uyuyacam nerdeyse ekin emerken. dikkat emek lazım valla.
doktora gittim
hiç açılma yokmuş 1cm bile
bebeğin kafası tam yerleşmemiş
nişan gelince bir hafta içinde olabilirmiş doğum
ben ümidi kestim martttan nisan bebeği olacak benimkisi
doktora gittim
hiç açılma yokmuş 1cm bile
bebeğin kafası tam yerleşmemiş
nişan gelince bir hafta içinde olabilirmiş doğum
ben ümidi kestim martttan nisan bebeği olacak benimkisi
selam kızlar:80:
uykusuz geçen 26 günden sonra eşimden incilerle geldim size
bebeğin mama saati geldiğini farkedince; aşkım sen yahyayı yemledin mi sorusu
bebeğin altını değiştirip değiştirmediğimi merak edince; aşkım sen yahyayı söktün mü
veee son incimizde bugün geldi,aşkım bizim oğlanın imalat hatası var galiba hiç uyumuyor fabrika ayarlarınada geri dönemeyiz ki.....
yani anlayacağınız kociş resmen sapıttı yahya uyumayınca:86::86::86::86:
slm kızlar...Allahın izninle 1aylık oldu güzel kızımcumartesi aşımızıda olduk...muayenemizide olduk dr.gelişimi çok güzel dedi emzirmeye devam dedi hiç bişey verme dedi...5kg.olmuş kızçem 3,5cm.uzamış 1ayda 1kilo 100gr.almış
tek sorunumuz gazımız ve alt bölgesindeki pişikler:26: dr.ıslak mendil kullanma dedi kaynamış ılınmış pamukla siliyom artık...özel ilaçta verdi sürüyoz inşallah iyi gelir aşkıma...her altını açtığımda içim acıyo kızımın o kıpkırmızı pişiklerini gördükçe:26: nasıl acıyodur sanki yanık gibi olmuş yaa...
tam 3bebek bezi deyiştik yaramıyo mu diye ama anlıyamadım hangisi yaramıyo:26:
şimdi prima kullanıyom...offffff geçsin şu pişik...
dr.bide gaz ilacı verdi SAP bakalım nolcak...d vitaminide verdi günde 1kez kullanıyoz.
maşallah sana ya nasıl bekliyorsun sabırla..yanında birileri var mı aileden? onların beklemesi insanı yoruyor...takdir ettim seni inşallah kolaycacık doğurursun...
hoşgeldin canım,
Nisan daha iyi tam bahar bebeği..
son 1 hafta aylarca bekledik de 1 hafta mı bekleyemeyeceğiz di mi?
belki annesi sürpriz yapar kızın..
Bu arada benimle dalga geçiyorlar bebek doğana kadar dişi mişi çıkmış olacak diyorlar..
diş buğdayı yapamayacam galiba:)
slm kızlar,
Kızımı uyuttum size bakayım dedim. Ne güzel sabırla bebeklerinin gelmelerini bekleyen anne adayları valla size imrendim. Çok cesur ve sabırlısınız. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah... Normal doğum gibisi yok. Benim biraz göbek kaldı malesef. Bakalım nasıl gidecek.:26:
İlknurcum senin kocişde alemmişÇok güldüm
Maşallah Azize'cim. Çok güzel kilo almış kızın. Duru'm malesef henüz 800 gr aldı ve 4 kilo oldu. Doğduktan 10 gün sonra 3,200'e düşmüştü Hala çok zayıf, minyon bir kızım var. Çok üzülüyorum. Sütüm yetmio, mamayıda çok sevmiyor. Birde devamlı kusuyor. İştahsız bir kızım var malesef
inşallah almışasınızdıryarın sağlık ocağına gidicez bakalım kilo almışmıyız:26::26::26::26:
selam kızlaarr
ben şu hemoroid ağrısından kurtulamadım.biraz hafifledi ama.kızım kuzum aşkım bitanem çok iyi
bugün tartılmaya gideceğiz bakalım kaç kilo olmuş.ay kızlarrr bende acayip gaz var yaaa
kızımda öyle ama bana noluyosa gazman oldum çıktım
ahuss canım ben kızımı uyartmak istediğim zaman bacaklarını soyuyorum biraz gıdıklıyorum uyanıyo
canım hayırlısıyla al bebişini kucağınaslmlarrrr bizde şimdi doktordan geldik yarın kısmetse 40+3 te suni sancılarla başlatıcaz dogumudoktorum çok bekletmekten yana değil bende öyle suda azalmaya başlamış zaten bugün yine nst son derece muntazamdı dümdüz bir çizgi her zamanki gibi eşim dalga geçiyo bir doğurmayı beceremedin bir daha bebek yok sana diye inşallah güzel kolay bir doğum olur ve sağlıcakla alırım kızımı kucağıma kız erken gelir diyenler utansınlardiğer bekleyenlerinde darısı başına inşallah....
Bebeğim geliyor kızlar..
Nişanım gelmiş sancılarım da başlamış henüz açılma olmamış..
Bu gece bebiş gelir dedi doktor gelmezse yarın sabah 8.30da hastanede olacağız.
Benim için dua edin lütfen.. teşekkürler..
slm kızlar...Allahın izninle 1aylık oldu güzel kızımcumartesi aşımızıda olduk...muayenemizide olduk dr.gelişimi çok güzel dedi emzirmeye devam dedi hiç bişey verme dedi...5kg.olmuş kızçem 3,5cm.uzamış 1ayda 1kilo 100gr.almış
tek sorunumuz gazımız ve alt bölgesindeki pişikler:26: dr.ıslak mendil kullanma dedi kaynamış ılınmış pamukla siliyom artık...özel ilaçta verdi sürüyoz inşallah iyi gelir aşkıma...her altını açtığımda içim acıyo kızımın o kıpkırmızı pişiklerini gördükçe:26: nasıl acıyodur sanki yanık gibi olmuş yaa...
tam 3bebek bezi deyiştik yaramıyo mu diye ama anlıyamadım hangisi yaramıyo:26:
şimdi prima kullanıyom...offffff geçsin şu pişik...
dr.bide gaz ilacı verdi SAP bakalım nolcak...d vitaminide verdi günde 1kez kullanıyoz.
Bebeğim geliyor kızlar..
Bebeğim geliyor kızlar..
Bebeğim geliyor kızlar..
Benim için dua edin lütfen.. teşekkürler..[/QUOT
ayyy nasıl heycanladım bilemezsin kendim gibi çok güzel inşallah sağlıkla al kucağına kolay güzel bir doğum olsun bizim kızlar aynı günün kızları olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?