2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen emerken uyuyakalıyorum bazen iyimi geceleri biz kundak yapmıyoruz hemşire örtü olmasın dedi yakın hissedicekmiş emerken bebişler

canım ben de bir kitapçık var bebek bakımıyla ilgili zübeyde hanım kadın hast. hastanesinin.. biz de kundak yapacaktık kundak falan da almıştım ama hala düşünüyorum belki çok gevşek sıkmadan yaparız kitapçıkta aynen şöyle yazıyor.

"Bebeğinizi kesinlikle kundak yapmayınız. Kundaklama bebeğin bacaklarını ve kalça kısmını sıkacağından dolayı doğum sonrası kalça çıkıklarının oluşmasına sebep olabilir."

ben de nette araştırdığımda aynı şeyleri okudum annem çok ısrar edince kafam karıştı.
aynen özellikle geeleri uyuyacam nerdeyse ekin emerken. dikkat emek lazım valla.

ben de nette araştırdığımda aynı şeyleri okudum annem çok ısrar edince kafam karıştı.
aynen özellikle geeleri uyuyacam nerdeyse ekin emerken. dikkat emek lazım valla.

evet dikkat etmek lazım görüşürüzzz:80::80::80:
bizde çıkalım kızlar misafir gelicek

doktora gittim
hiç açılma yokmuş 1cm bile
bebeğin kafası tam yerleşmemiş
nişan gelince bir hafta içinde olabilirmiş doğum
ben ümidi kestim martttan nisan bebeği olacak benimkisi

doktora gittim

maşallah sana ya nasıl bekliyorsun sabırla..yanında birileri var mı aileden? onların beklemesi insanı yoruyor...takdir ettim seni inşallah kolaycacık doğurursun...

doktora gittim

hoşgeldin canım,
Nisan daha iyi tam bahar bebeği..
son 1 hafta aylarca bekledik de 1 hafta mı bekleyemeyeceğiz di mi?
belki annesi sürpriz yapar kızın..

Bu arada benimle dalga geçiyorlar bebek doğana kadar dişi mişi çıkmış olacak diyorlar..
diş buğdayı yapamayacam galiba:)

selam kızlar:80:
uykusuz geçen 26 günden sonra eşimden incilerle geldim size
bebeğin mama saati geldiğini farkedince; aşkım sen yahyayı yemledin mi sorusu
bebeğin altını değiştirip değiştirmediğimi merak edince; aşkım sen yahyayı söktün mü
veee son incimizde bugün geldi,aşkım bizim oğlanın imalat hatası var galiba hiç uyumuyor fabrika ayarlarınada geri dönemeyiz ki.....
yani anlayacağınız kociş resmen sapıttı yahya uyumayınca:86::86::86::86:

slm kızlar...Allahın izninle 1aylık oldu güzel kızım cumartesi aşımızıda olduk...muayenemizide olduk dr.gelişimi çok güzel dedi emzirmeye devam dedi hiç bişey verme dedi...5kg.olmuş kızçem3,5cm.uzamış 1ayda 1kilo 100gr.almış

tek sorunumuz gazımız ve alt bölgesindeki pişikler:26: dr.ıslak mendil kullanma dedi kaynamış ılınmış pamukla siliyom artık...özel ilaçta verdi sürüyoz inşallah iyi gelir aşkıma...her altını açtığımda içim acıyo kızımın o kıpkırmızı pişiklerini gördükçe:26: nasıl acıyodur sanki yanık gibi olmuş yaa...
tam 3bebek bezi deyiştik yaramıyo mu diye ama anlıyamadım hangisi yaramıyo:26:
şimdi prima kullanıyom...offffff geçsin şu pişik...
dr.bide gaz ilacı verdi SAP bakalım nolcak...d vitaminide verdi günde 1kez kullanıyoz.

slm kızlar,

Kızımı uyuttum size bakayım dedim. Ne güzel sabırla bebeklerinin gelmelerini bekleyen anne adayları valla size imrendim. Çok cesur ve sabırlısınız. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah... Normal doğum gibisi yok. Benim biraz göbek kaldı malesef. Bakalım nasıl gidecek.:26:

İlknurcum senin kocişde alemmişÇok güldüm

Maşallah Azize'cim. Çok güzel kilo almış kızın. Duru'm malesef henüz 800 gr aldı ve 4 kilo oldu. Doğduktan 10 gün sonra 3,200'e düşmüştüHala çok zayıf, minyon bir kızım var. Çok üzülüyorum. Sütüm yetmio, mamayıda çok sevmiyor. Birde devamlı kusuyor. İştahsız bir kızım var malesef

maşallah sana ya nasıl bekliyorsun sabırla..yanında birileri var mı aileden? onların beklemesi insanı yoruyor...takdir ettim seni inşallah kolaycacık doğurursun...

sağol canım inşallah hepimiz kolayca doğururuz
yanımda annem ablam ve kardeşim vardı,annemler bugün pes etti gitti ablam var
kayınvalidemler çok yakın,hatta bugün gezisini iptal etti doğum olur diye hastane dönüşü baya bozuldu.eşim de bozuluyo ama ben hayatımda ilk defa bu kadar sabırlıyım,kendimle eğleniyorum
ne yapayım
benim elimden ne gelir

hoşgeldin canım,
Nisan daha iyi tam bahar bebeği..
son 1 hafta aylarca bekledik de 1 hafta mı bekleyemeyeceğiz di mi?
belki annesi sürpriz yapar kızın..

burçları önemsemem ama olacaksa da koç olsun çok istiyordum oldu çok şükür:82:
sağlıkla doğsun da nisanda doğsun artık
ne kaldı şurada evet
akşamki kontrolünde sana ne diyecek bakalım doktor

Bu arada benimle dalga geçiyorlar bebek doğana kadar dişi mişi çıkmış olacak diyorlar..
diş buğdayı yapamayacam galiba:)

aynen
yürüyerek çıkacak ,dişleri olacak aban da aynı şeyleri söylüyorlar hatta doğumdan ümidi kesenler içinde büyüteceksin diyor

sağol canmm senin kızda 4kilo olmuş negüzel 800gr.iyi sen neden üzülüyon ki bizimki biraz fazla tosun habire meme istiyo sütüm yaradı çok şükür
benimkide kusuyo...her bebek kusar canmm fazlalığını kusuyolar...sağlıklı olsunlarda önemli olan o.

yarın sağlık ocağına gidicez bakalım kilo almışmıyız:26::26::26::26:
inşallah almışasınızdır
mert bebişi öpüorum canım

sağol canım
deneyeyim
sana da geçmiş olsun

canım hayırlısıyla al bebişini kucağına

Bebeğim geliyor kızlar..
Nişanım gelmiş sancılarım da başlamış henüz açılma olmamış..
Bu gece bebiş gelir dedi doktor gelmezse yarın sabah 8.30da hastanede olacağız.
Benim için dua edin lütfen.. teşekkürler..

ayyy çok sevindim canım
hatta ablam mutfakta ona seslendim hemen
inşallah ağrısız sancısız kolayca doğum yaparsın,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
hayırlı haberlerini bekliyorum

maşallah canım bizede verdi aynı ilaçtan sab düzenli kullanırsan iyi geliyo bizim sıpa kendi attırıyo artık yattığı yerden

ay canım benim dualarımız seninle Allah ın izniyle bi avazda kurtul tatlım

canım çok sevindim. allah yardımcınız olsun. ikinizi de sağlıklı sıhhatli, iyi haberlerle bekliyor olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…