2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende güzel haberimizi veriyim zeka testi için alınan 2.kan örneği temiz çıktı çok şükür..bide sarılık geçen hafta düşmüştü tekrarlamaya gerek yok dedi doktor ama hala oğluşun gözlerinin akı sarı ne zaman geçer ki?

ayyy çok sevindim canım
hatta ablam mutfakta ona seslendim hemen
inşallah ağrısız sancısız kolayca doğum yaparsın,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
hayırlı haberlerini bekliyorum

canım çok sevindim. allah yardımcınız olsun. ikinizi de sağlıklı sıhhatli, iyi haberlerle bekliyor olacağız.

çok çok sevindim çok güzel bir haber.. gözün aydın canım.. Allah korusun tüm bebişleri..

Biz de sarılıkla çok uğraştık 2 aylık oldu gözbebeklerindeki sarı daha yeni yeni hafifledi.Doktor en son göz bebeklerinden çıkar demişti.Endişelenme yani normal.

Allah gonlunuze gore versin canım insallah kolay bir dogum yaparsınız.

Allah gonlunuze gore versin canım insallah kolay bir dogum yaparsınız.

çok çok sevindim çok güzel bir haber.. gözün aydın canım.. Allah korusun tüm bebişleri..
çok sağol gökçenciğim güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla
Biz de sarılıkla çok uğraştık 2 aylık oldu gözbebeklerindeki sarı daha yeni yeni hafifledi.Doktor en son göz bebeklerinden çıkar demişti.Endişelenme yani normal.

:26:bende geçmedi mi acaba tahlil mi yanlıştı die endişeleniyodum sağol canım bizim daha 16 gün oldu..

çok çok teşekkür ederim arkadaşlar,
yalnız hiç heyecanlı değilim hiçbirşey hissetmiyorum şu an.. Yarın hastaneden haber veririm. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sonunda sen de kavuşuyorsun ha bebişine. Gözünaydın, her şey yolunda gitsin, sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Bana da sütaş diyor kocam, çok bozuluyorum

SAP dediğin sap simplex mi ne öyle bir ilaç varmış o mu ya? Ona çok iyi diyorlardı. Sen memnun musun? Biz de deliriyoruz gazdan, o kadar kıvranıyor ki ne yapacğımızı şaşırıyoruz. Doktor bize bio gaia diye bir ilaç verdi, netten araştırdım, mucize ilaç filan yazmışlar ama bizim kız mucizelere inanmıyor zannımca Humana'nın rezene çayını aldım bugün, 1. haftadan itibaren kullanılır yazıyor, inşallah işe yarar.:26:

Son düzenleme:

gözünüz aydın allah sağlığını daim etsin inş.

gözün aydın hadi hayırlısı inş. çoook kolay sağlıklı bir doğum olur güzel haberlerini bekliyoruz...

gökçencim güzel haberlerini bekliyoruz yarın
azizecim maşallah kızına
duygucum üzülme sakın alır kilosunu inşallah
ilknurcum eşinin incileri harika

ayyy gökçenim çok şükür bu haberide aldık ya artık. İnşallah kolay bi doğum olur canım. sağlıkla melisamızı kucağına alırsın.
arim canım senin nişansa nişanmış yaa. baksana ne açılma yaptı ne sancı. hadi bakalım yakala martı. azizeciğim maşallah kızına. Allahım korusun. benim kızımdoğumda sonra sarılık falan derken 500 gram kaybetmişti. sağlık ocağına götürüp tarttıryım diyorum. doktor sütün besliyor dedi geçen hafta. İnşallah öyledir ve hemen kilo alır İnşallah yaa.
damlacığım canım benim kızımda öyle memeyi bırakmak istemiyor. sarılıktan sonrada tam alıştı artık hep yapışığız.
asaely maşallah kızına 800 gramda iyi canım. kusması doyduğunu gösterirmiş canım.
ilknur maşallah eşindede inciler süpermiş. fabrika ayarları ha. adam ukusuzluktan artık ne hale geldiyse.

mervecim seninde gözün aydın sevindim çok sonuçların temiz çıkmasına

çok sağol gökçenciğim güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla

:26:bende geçmedi mi acaba tahlil mi yanlıştı die endişeleniyodum sağol canım bizim daha 16 gün oldu..

canım yaaa sana demiştik üzülme boşuna üzülüyorsun diye. gözün aydın çok şükür canım

bölük pörçük yazmak bu olsa gerek kolay bir doğum diliyorum gökçencim dualarımızda seninleee

gökçencim allah yardımcın olsun epidural normalı tercıh etmekle cok ıyı yapmıssın ben de keske onu secseydım sezeryan benı cok zorladı. herşey cok guzel olacak senın ıcın ve mınık kızın gorunce ona aşık olacaksın emın ol ben almilama oldum cunku

doğum yapan herkese geçmiş olsun bebişleriniz sağlıkla büyüsün inş
ben de 15inde doğum yaptım giremedim bitürlü kk ya
zaman buldukça girerim artık
spinal sezaryenle doğdu bebeğim
kızımın adı da asya oldu
herkesi merak ediyorum
poseidon,sweetcim,firstnimbus sizin doğumları da merak ediyorum okuyamadım nasıl olduğunu
gökçencim sen de kolay bi şekilde alırsın inş kucağına bebeğini

İnş. canım geldikleri gibi giderler inş. =)))) Çok nazlı olacak annesi minik kuşun =)))

Amin canım inşallah eklersen çok sevinirim örnek olmuş olur biz daha almadık şerbet adeti yokmuş bizde ama artık her yerde olmaya başladığı için biz de yapalım dedik

Fırsat bulamadım eklemeye..2gündür ateşim var dün akşam hastaneye gittik acile..Bişey yok dediler kan idrar tahlili yapıldı..Yarın ekleyeceğim inş. =))) Yine bişey olmaz isee =)))

canım çok geçmiş olsun üşüttün falanmı acaba Allah korusun. dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…