ayyy çok sevindim canım
hatta ablam mutfakta ona seslendim hemen
inşallah ağrısız sancısız kolayca doğum yaparsın,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
hayırlı haberlerini bekliyorum
maşallah canım bizede verdi aynı ilaçtan sab düzenli kullanırsan iyi geliyo bizim sıpa kendi attırıyo artık yattığı yerden
ay canım benim dualarımız seninle Allah ın izniyle bi avazda kurtul tatlım
canım çok sevindim. allah yardımcınız olsun. ikinizi de sağlıklı sıhhatli, iyi haberlerle bekliyor olacağız.
Bebeğim geliyor kızlar..
Nişanım gelmiş sancılarım da başlamış henüz açılma olmamış..
Bu gece bebiş gelir dedi doktor gelmezse yarın sabah 8.30da hastanede olacağız.
Benim için dua edin lütfen.. teşekkürler..[/QUOT
ayyy nasıl heycanladım bilemezsin kendim gibi çok güzel inşallah sağlıkla al kucağına kolay güzel bir doğum olsun bizim kızlar aynı günün kızları olcak sanırım
çok çok teşekkür ederim arkadaşlar,
yalnız hiç heyecanlı değilim hiçbirşey hissetmiyorum şu an.. Yarın hastaneden haber veririm. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bende güzel haberimizi veriyim zeka testi için alınan 2.kan örneği temiz çıktı çok şükür..bide sarılık geçen hafta düşmüştü tekrarlamaya gerek yok dedi doktor ama hala oğluşun gözlerinin akı sarı ne zaman geçer ki?
bende güzel haberimizi veriyim zeka testi için alınan 2.kan örneği temiz çıktı çok şükür..bide sarılık geçen hafta düşmüştü tekrarlamaya gerek yok dedi doktor ama hala oğluşun gözlerinin akı sarı ne zaman geçer ki?
Allah gonlunuze gore versin canım insallah kolay bir dogum yaparsınız.inşallah suni sancı istemiyorum gelsin kendi kendine işte di mi!! Aslında bugün biraz karnım da ağrıyor ama nişan biraz daha sümüğümsü hafif kanlı oluyor ya bu sayılmaz herhalde ama belki yakında geleceğim sinyali olabilir..
evet hani nişan değil de onun habercisidri inşallah canım
çok araştırdım nerdeyse herkesin nişandan sonra 24 saat içinde doğumu gerçekleşmiş
benim gibi uzayan o kadar az kişi var ki
doktorum öğleden sonra hastaneye gelecekmiş aradık ama başka bir doktora da sorduk
iki defa geldiyse bgn doğar demiş ama ümitsizim
sezeryanı ben de hep söylüyorum olsaydı bebekle gezmeye başlamıştım
ama ben hala korkmuyorum geç oldu ama normal olacak inşallah ikimizin de
çok sağol gökçenciğim güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanlaçok çok sevindim çok güzel bir haber.. gözün aydın canım.. Allah korusun tüm bebişleri..
Biz de sarılıkla çok uğraştık 2 aylık oldu gözbebeklerindeki sarı daha yeni yeni hafifledi.Doktor en son göz bebeklerinden çıkar demişti.Endişelenme yani normal.
yalnız hiç heyecanlı değilim hiçbirşey hissetmiyorum şu an.. Yarın hastaneden haber veririm. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
selam kızlar:80:
uykusuz geçen 26 günden sonra eşimden incilerle geldim size
bebeğin mama saati geldiğini farkedince; aşkım sen yahyayı yemledin mi sorusu
bebeğin altını değiştirip değiştirmediğimi merak edince; aşkım sen yahyayı söktün mü
veee son incimizde bugün geldi,aşkım bizim oğlanın imalat hatası var galiba hiç uyumuyor fabrika ayarlarınada geri dönemeyiz ki.....
yani anlayacağınız kociş resmen sapıttı yahya uyumayınca:86::86::86::86:
slm kızlar...Allahın izninle 1aylık oldu güzel kızımcumartesi aşımızıda olduk...muayenemizide olduk dr.gelişimi çok güzel dedi emzirmeye devam dedi hiç bişey verme dedi...5kg.olmuş kızçem 3,5cm.uzamış 1ayda 1kilo 100gr.almış
tek sorunumuz gazımız ve alt bölgesindeki pişikler:26: dr.ıslak mendil kullanma dedi kaynamış ılınmış pamukla siliyom artık...özel ilaçta verdi sürüyoz inşallah iyi gelir aşkıma...her altını açtığımda içim acıyo kızımın o kıpkırmızı pişiklerini gördükçe:26: nasıl acıyodur sanki yanık gibi olmuş yaa...
tam 3bebek bezi deyiştik yaramıyo mu diye ama anlıyamadım hangisi yaramıyo:26:
şimdi prima kullanıyom...offffff geçsin şu pişik...
dr.bide gaz ilacı verdi SAP bakalım nolcak...d vitaminide verdi günde 1kez kullanıyoz.
Bebeğim geliyor kızlar..
Benim için dua edin lütfen.. teşekkürler..
çok sağol gökçenciğim güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla
:26:bende geçmedi mi acaba tahlil mi yanlıştı die endişeleniyodum sağol canım bizim daha 16 gün oldu..
Bebeğim geliyor kızlar..
Benim için dua edin lütfen.. teşekkürler..
Çok sağol canım bakalım ben kaç kilo vereceğim doğumdan hemen sonra inşallah 23 kilo veririm :)))))))
beğendiğine sevindim canım kızımızın herşeyi hazır da pek naz yaptı hayırlısı olsun..
Amin canım inşallah eklersen çok sevinirim örnek olmuş olur biz daha almadık şerbet adeti yokmuş bizde ama artık her yerde olmaya başladığı için biz de yapalım dedik
İnş. canım geldikleri gibi giderler inş. =)))) Çok nazlı olacak annesi minik kuşun =)))
Fırsat bulamadım eklemeye..2gündür ateşim var dün akşam hastaneye gittik acile..Bişey yok dediler kan idrar tahlili yapıldı..Yarın ekleyeceğim inş. =))) Yine bişey olmaz isee =)))
ayy canım benim ya çok sevindim inşalah şu an almışsındır melissanı kucağına dualarım sizinlee
çok öptükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?