2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en başından beri bebeğimle ilgili herşeyi paylaştığım burada artık bebeğimi doğurdum diyebiliyorum.
cuma günü saat 12:13 de bebeğim mert dünyaya geldi. epidural sezeryanla geldi. ikimizde çok şükür iyiyiz. dün eve geldik. Allah bebek isteyen herkese versin vede doğumu bekleyen arkadaşlarada yardımcı olsun.

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı uzun ömürlü olsun İnşallah

kimseciklerr yokk:26:
kızlar bugün kontrole gittim benim bebiş hala yan duruyor..yarın saat 10.00 da genel anestezi sezaryen olcam.dua edin ilk fırsatta gelişmelerden haberdar edicembu böyle son günümm

kızlar bugün kontrole gittim benim bebiş hala yan duruyor..yarın saat 10.00 da genel anestezi sezaryen olcam.dua edin ilk fırsatta gelişmelerden haberdar edicembu böyle son günümm

canım yarın bu saatlerce kuzucuğun kollarında olacak gözlerinin içine bakacak. dünyanın en güzel kokusunu içine çekeceksin. Allahım sağlıkla kavuştursun İnşallah

canım çok sevindim nihayet bi işaret gönderdi senin kızında.sağsalim kavuşursun inşallah bebeğine.iyi haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun

sen de yarın bu sabah bebişine kavuşacaksın inşallah hayırlısıyla.Allah yardımcın olsun kolayca sağlıkla gelsin inşallah bebişin canım

gökçen ve onurcuk da hayırlısıyla sabah bebişlerine kavuşacaklar.arim ve ben kaldık sanırım sadece.nişan geleli sabah 4 gün olacak ama bende hala tık yok.ne sancı ne bişey.bugün tekrar kontrole gittim hafif doğum sancıları çıktı nst de ama ben karnımın sertleşmesi dışında kasıklarımda, belimde en ufak bi sancı hissetmiyorum.tekrar muayene oldum hala hiç açılma yok.artık günü de doluyor doktorumu bir gün daha bekleme konusunda ikna ettim.bebişim bu gece ve gün boyu gelmezse çarşamba günü kavuşucam inşallah.çok şükür kızımın sağlığı gayet iyi herhangi bi sorun yok.benim de inatla bu kadar beklememin sebebi bu.ama artık umarım kendiliğinden gelir miniğim.

gözün aydın canım,inşallah hiç bir sorun çıkmadan sağlıkla,kolayca bebeğine kavuşursun

galiba canım biz kaldık
bebeğin inşallah kendinden gelir yarını beklemeden,gelmese bile en azından bir günün kaldığını biliyosun
inşallah sorunsuz şekilde doğacak bebeğin
şimdiden gözün aydın

bu ikon artık sadece benim
demirbaş oldum ben

özellikle seni de aradım canım ne yaptın diye
bu mesajını görmemişim
bugün doğuma mı gidiyorsun,ayy hadi hayırlısı,tebrik ederim canım
inşallah kolay olur doğumun
güzel haberlerini bekliyorum

gökçenim şimdi kızını almışsındır inşallah kucağına. nazlı melisamız. onurcukta almıştır İnşallah. hadi bekleyenler darısı sizin başınıza. yoksam siz hep hamilemi kalacaksınız. bende son gün keşke hep karnımda kalsan ben alışmıştım demiştim.

Günaydııııııııııııın anneler =))) nasılsınız bebişleriniz nasıl..

canım çok geçmiş olsun üşüttün falanmı acaba Allah korusun. dikkat et kendine.

Sağol canım..yok üşütme değil sebep de yok annemler umma olmuşsun diyorlar..Çamlıca gazoz istedi canım eşim de almadı bebeğede sana da zararlı dedi..Göğsüm şişti taş gibi oldu..SOnra da o gece ateşim 37,7 ye çıktı ertesi gün 39 a çıktı akciğer filmi tahliller temiz çıktı..Anlamadım nedenini doğrusu..

evet canım doğru bende biliyorum onu. canın bişey ister yemez yada içmezsen göğsün şişiyor ateş oluyor. canım gazoz bişey yapmazki ama. ben hergün soda içiyorum. sütü arttırıyormuş. bi yudumda olsa alman lazımdı. çok üzüldüm canım yaa. İnşallah hemen geçer.

selam kızlar topiğimiz çok ıssız herkes bebişleriyle meşgul heralde
kayınvalidem gitti annem geldi şimdi iyide yalnız kalınca ne yapıcam diye düşünmeye başladım uykusuzluk beni çok halsiz yapıyor oğluşum uyur uyumaz bende uyumaya çalışıyorum ev işi yemek ile uğraştığım olmadığı için şimdilik sorun yok ama sonra o işler bana kalınca ne yapacağım hiç bilmiyorum neyse sağlık olsun işler bişekilde hallolur heralde
bu arada benim kuzum çok sık uyanıyo özelliklede gece 2 saat uyuduğu olmuyo sizlerinde öyle mi acaba sütüm doyurmuyor mu nedir nette 3 saate bir doyurun yeter diyo ama bizimki saat başı uyanıyo

birde kızlar kendimi çok bakımsız hissediyorum sürekli pijamalarla oturup duruyorum hiç kendime bakamaz oldum kuaföre gidip bi saçımı kestireyim diyorum bir de boyatmak istiyorum acaba dr na soran oldu mu emzirirken saç boyatmanın zararı var mı

kızlar gökçen doğum yptı sanırım. çünkü facede bi resim yayınlanmış hoşgeldin melisa bebek yazıyor bi hastane kapısı gibi bi yerde. çok şükür yaa. darısı daha bekleyenlere inşallah

kızlar nbr? nasıl gıdıyor? off benım baya baya bı yorucu bu arada gokcen ne yapıyor acaba dogum yaptımı? bebeksu onurcuık ay sımdı bebısleryledır onlar sonunda kuvustullar..

gunaydın kızlarrr
aaaaaaa gökçencim dogurdun mu kuzum yaaa?? aradım açmadı gökcen. musait değil galiba...
çookk merak ettim..
buarada bnm kızımın göbişi azıcık kanamış yine yrn dr a gidicez... ayrıca gaz sancımız da basladı..
dun gece kıvrım kıvrım kıvrandı yavrumm.. napacaz bu sancı için???????????

canım ya inşalah sağlıkla al yavrunu dualarımdasın
canım hakkınızda hayırlısı olsun
canım ya evet bilen biri bişey söylerse iyi olur bende aynen hem kestirip hemde boyatacam aynen bende pijamalarla dolaşıyorum çok çirkin hissediyorum kendimi
ben yalnızım yemek temizlik hepsi bende alıştım artık ben uykusuzluğa normal geliyor artık bana:))
sende alışırsın canım

canım o gaz ayy çok çekiyoruz yaa canım karnıyla çok bastırmadan piyano çalar gibi oyna çok değil ama sonra çıkartıyor gazını ilk başlarda yapamamıştım am şimdi işer yarıyor çıkartıyor yavrumm

bende alıştım yalnızlığa ama keşke hep yalnız kalsam. siz yine kendi işinizi yapıyorsunuz. ben bide kaynanamın arkasını topluyorum. kadın yiyor tabağını kaldırmıyor. çay içiyor bardağı olduğu yerde. meyve yiyor çöpünü tezgahın üstüne atıyor. eee işler ikiye katlanıyor yani. bide öğlen yemek saati geliyor yemeğinide yiyor. ohhh.
nurayım geçmiş olsun canım. doktor bişeyler verir inşallah canım yaa.

bekleyenler mi
bi ben kaldım doğurmayan

ayy canım hiç istemem yerinde olmayı
etrafımda insan sevmem zaten ALLAH kolaylık versin

canım gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah benimde spinal sezeryanla doğdu bebişim
oğlumun adaşı gelmiş gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sanırım şimdi bebişin kollarındadır

canım ben boyadım hamileyken bile doktor boya dedi aynen annem gidince nasıl yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…