2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

face yazmışlar doğmuş melisa prensesgözü aydın sağlıkla büytmeyi nasip etsin allah

mert ağlıyor öğleden sonrada sağlık ocağına gidicez teyzeleri merak ediyorum kilo almışmı:26::26::26:öptük hepinizi:80::80:

Bizimde 3 gündür gündüz uykuya karşı direnmelerimiz sürüyor.Kızım gün boyunca uyumuyor.

Ne güzel hemen hemen herkes doğum yaptı
Dün gece Tuğba'da (Moongoddess) doğum yapacaktı.Arağımda telefon açılmadı ama sonra eşi mesajla gece yarısından sonra doğum olacağını haber verdi.1 Saat önce tekrar aradım ama telefon açılmadı.Umarım bebişimiz gelmiştir.

Gözünaydın canım,bebeğimizde hoşgelmiş

kimseciklerr yokk:26:
kızlar bugün kontrole gittim benim bebiş hala yan duruyor..yarın saat 10.00 da genel anestezi sezaryen olcam.dua edin ilk fırsatta gelişmelerden haberdar edicembu böyle son günümm

İnşallah bebeğini kucağına almışsındır canım.

Canım seninde az kalmış,hakkında hayırlısı olsun.

Hepimizin derdi aynı uykusuzluk, annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.Uzman tv de doğum sonrası-emzirme sorunları bölümünden bebek beslenmesi kısmında doyup doymadıklarının belirtilerini anlaylatıyorlar izle istersen canım.

Altı açıkken bacaklarını karnına doğru hareket ettir canım (pedal çevirme hareketi) çok iyi geliyor.

Sultancım annnelerimiz dışında kimseden fayda yok canım.

Gözün aydın canım. güle güle büyüt bebeğini..

kimseciklerr yokk:26:
kızlar bugün kontrole gittim benim bebiş hala yan duruyor..yarın saat 10.00 da genel anestezi sezaryen olcam.dua edin ilk fırsatta gelişmelerden haberdar edicembu böyle son günümm

hayırlısı olsun canım. sağ salim gelsinler de ne zaman ve nasıl geldikleri önemli diil. umarım herşey çok güzel geçer..

face yazmışlar doğmuş melisa prensesgözü aydın sağlıkla büytmeyi nasip etsin allah

çok şükür gökçen de kavuştu bebeğine :)

mert ağlıyor öğleden sonrada sağlık ocağına gidicez teyzeleri merak ediyorum kilo almışmı:26::26::26:öptük hepinizi:80::80:

inşallah iyi haberlerle dönersin canım..

Çok fena bişeymiş canım ya böyle olacağını bilsem 2,5 litre içiverirdim cidden çok fena oldum..Sağ tarafıma yatıncva bile göğsüm zonkladı Benim eşim çok hassas bu yeme içme konusunda bazen abartabiliyorda =))) Annem aldı gizlice gelip umduğun bu olsun diye 3 defa sırtıma vurdu ne oluyor ya dedim Göğsüme sürdüm pamukla gazoz sonra da içtim bir güzel Tuhaf ama şimdi o kadar çok ağrımıyor =))) Kocakarı işleri diyordum ama işe yaradı

canım ya amann ya yardıma mı gelmişş işini dahada zorlaştırmayamı Allah kolaylık versin canım ya zorr wallaa
maşalah çok sevindimm Rabbim hayırlı ömür versinn

kızlar bu topuk kanı alınması ne fena bırşeymiş ya. hastanede aldıklarında hıc ağlamamıştı ben gercı basında yoktum yataktan kalamıyordum ama sesı gelmedı odama eşim de dedi hiç ağlamadı dıye. ama 7. gun sağlık ocagındakı kadın mahfettı çocugumu ağladım orda bir de demez mi siz ögretmenler bizim çocuklarımıza hiç acımıyorsunuz apağır çantaları taşıtıyosunuz nasılmış dedi. oracıkta boğacaktım kadını. önemli hastalıkların erken teşhisinde gerekmeseydi bu topuk kanı asla aldırmazdım sırf devlet ıstıyor dıye. cocugumun bacagı kadının topugunu sıkmasından kırmızı oldu resmen bır de ıyı kan gelmıyor deyıp 2 ayrı yerden deldi.beş tane daireyi doldurma işi de yenı cıkm ıs eskıden 1 daireyi dolduracak kadar kan sıkıyorlarmıs tpugundan. ama maaşallah almilam o kadar uslu ki işlem biter bitmez sustu uzatmadı ağlamasını. zaten dogdugundan berı hıc aglamamıstı ılk kez agladı bagıra bagıra. ben bıraz o yuzden de fena oldum. inşallah kanda bır sorun cıkmaz da bır daha almazlar kanını. yavrum 1 haftanın sonunda dogum kılosunu yakalamıs nihayet. emmeyı henuz beceremıyor yavrum hgunde bırkac kez 5-10 dk denetıyorum gogus ucumu kavramyı ogrensın dıye. sonra da hemen daha once hastane tıpı makınayla sağdıgım 50 ya da 60 cc anne sütünü veriyorum. sonucta allaha sukur anne sutuyle beslenıyor. ama gogsumden emmeyı ogrense onun ıcın de benım ıcın de daha pratık olur. kız cocugu ve 3100 gr ya cenesı cok guclu degıl daha. meme ucunu dogru kavrayana kadar hırslı hırslı mucadele verıyor. kavrayınca 3-4 kez cekıyor sutu hıssedıyorum. sonra da yorulup uyuyakalıyyor. inşallah emmeyi ögrenir teyzeleri

slm herkeze...
kızlar benim kızımın sağ gözü her sulanıyo sarı sarı akıntı oluyosonrada kuruyo çapaklanıyo
internetten okudum masaj yapılması gerekirmiş...dr.götürmedim götürmeyede korkuyom bebeğimin canını yakcaklardiye :26: offff güzel kızım benim:26:

geçmiş olsun ....
2011 mart bebekleri geliyor topiğine bilgilerimizi yazdığımız halde bizi eklememişsin azize :26:
tekrar hatırlatıyım 18 mart 3360 gr 50 cm epidural spinal kombine sezaryenla 38+2 de dünyaya geldi EYMENİM.....

slm kızlar nasılsınız?ben artık uykusuzluğa alıştım geceleri uyanırken zorlanmıyorum çok şükür sütümde arttı...artık oğluşum ikisini birden emince doyuyo sanırım çünkü hemen uyuo karnıda kocaman oluyo tek derdim yalnızlık çok bunaldım evin içinde tek başıma topuk kanı alınırken bende çok ağladım geçen sefer kadın kanı eline koluna bulaştırdı ama bir türlü o tüplerin içine alamadı 10dk sürdü kan alma işlemi mahvolduk oğluşumla kuzumun bacağı ve topuğu morardı birde tek bir yerden delmedi iki ayağını 3er defa deldi yok neymiş kanı yokmuş.kolundaki el,indeki kanlar noluyo be kadın.neyse biraz bekleyin kucağıma alayım sakinleştireyim dedim kadın ammada abarttınız altıüstü bir kaç damla kan demez mi ben tabi açtım ağzımı yumdum gözümü öyle çok sinirlendim ki eşim bağırmalarımı duyunca geldi bana kızıyo işlerini yapıyo onlar diyo birde onu azarladım başka bir hemşire gelinceye kadar çocuğumu kucağımdan indirmedim...başka biri geldi 2 dkda bitirdi..neyse doğurmayan varmı kızlar:26:

kızlar slm bundan 2 ay önce bahsetmiştim bir yengemiz vardı 6 aylık doğum yapmıştı bebiş yoğun bakımdaydı 1 -2 hafta önce düzeldi diye yoğun bakımdan da çıkarmışlardı bu sabah vefat etmiş minik kuzu nisan ayının sonuna doğru çıkacaktı hastaneden çok perişan oldum üzüntüden allah evlatlarımız bizlere bağışlasın kimseye böyle acılar yaşatmasın rabbim

Okurken sinir oldum ya geri kadın manyak mıdır nedir Madem çok zorlarına gidiyor okutmasınlar o zaman böyle saçmalık mı olur ya geri kadın sinir oldum valla İnş. temiz sonucunu alırsın canım..Bizim ilk testimiz yüksek çıktı 2.sini bekliyoruz şimdi inş. normal değerlerde görülür..

Emme konusunda da Rabbim hepimizin yardımcısı olur inş.

başınız sağolsun canım Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Allah yardımcısı olsun yengenizinde bol bol sabır ve dayanma gücü versin.evet hatırladım sanırım sigarayı çok içiyodu dimi erken doğum olmasını tetikleyen neden buydu..

Puff kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun..Benimde oğluşumun gözü öyle oldu..Aile hekimi jel verdi.. Kullandım bir kaç geçer gibi oldu çayın demi ile pansuman yaptım bir de kaynamış ılık su ile..Geçti şimdi hamd olsun..

Başınız sağolsun..Rabbim annesine babasına sabır versin..Gerçekten çok ağır bir imtahan..Rabbim eşimiz ve çocuklarımızla imtahan etmesin inş. Acılarını tattırmasın..
Amin inş. Canım..Rabbime emanetler inş.

çok üzüldüm canım yaaaallah rahmet eylesin sabır versin ailesine

canım öncelikle geçmiş olsun.ne sinir bozucu insanlar var.iyi yapmışsın azarlamakla bazı insanlar başka dilden anlamıyorlar çünkü.bu arada doğurmayan arim ve ben varız.doğuramadık gitti

başınız sağolsun canım.çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın Allah sabır versin

kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…