- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
face yazmışlar doğmuş melisa prensesgözü aydın sağlıkla büytmeyi nasip etsin allah
en başından beri bebeğimle ilgili herşeyi paylaştığım burada artık bebeğimi doğurdum diyebiliyorum.
cuma günü saat 12:13 de bebeğim mert dünyaya geldi. epidural sezeryanla geldi. ikimizde çok şükür iyiyiz. dün eve geldik. Allah bebek isteyen herkese versin vede doğumu bekleyen arkadaşlarada yardımcı olsun.
kimseciklerr yokk:26:
kızlar bugün kontrole gittim benim bebiş hala yan duruyor..yarın saat 10.00 da genel anestezi sezaryen olcam.dua edin ilk fırsatta gelişmelerden haberdar edicembu böyle son günümm
gökçen ve onurcuk da hayırlısıyla sabah bebişlerine kavuşacaklar.arim ve ben kaldık sanırım sadece.nişan geleli sabah 4 gün olacak ama bende hala tık yok.ne sancı ne bişey.bugün tekrar kontrole gittim hafif doğum sancıları çıktı nst de ama ben karnımın sertleşmesi dışında kasıklarımda, belimde en ufak bi sancı hissetmiyorum.tekrar muayene oldum hala hiç açılma yok.artık günü de doluyor doktorumu bir gün daha bekleme konusunda ikna ettim.bebişim bu gece ve gün boyu gelmezse çarşamba günü kavuşucam inşallah.çok şükür kızımın sağlığı gayet iyi herhangi bi sorun yok.benim de inatla bu kadar beklememin sebebi bu.ama artık umarım kendiliğinden gelir miniğim.
selam kızlar topiğimiz çok ıssız herkes bebişleriyle meşgul heralde
kayınvalidem gitti annem geldi şimdi iyide yalnız kalınca ne yapıcam diye düşünmeye başladım uykusuzluk beni çok halsiz yapıyor oğluşum uyur uyumaz bende uyumaya çalışıyorum ev işi yemek ile uğraştığım olmadığı için şimdilik sorun yok ama sonra o işler bana kalınca ne yapacağım hiç bilmiyorum neyse sağlık olsun işler bişekilde hallolur heralde
bu arada benim kuzum çok sık uyanıyo özelliklede gece 2 saat uyuduğu olmuyo sizlerinde öyle mi acaba sütüm doyurmuyor mu nedir nette 3 saate bir doyurun yeter diyo ama bizimki saat başı uyanıyo
birde kızlar kendimi çok bakımsız hissediyorum sürekli pijamalarla oturup duruyorum hiç kendime bakamaz oldum kuaföre gidip bi saçımı kestireyim diyorum bir de boyatmak istiyorum acaba dr na soran oldu mu emzirirken saç boyatmanın zararı var mı
Altı açıkken bacaklarını karnına doğru hareket ettir canım (pedal çevirme hareketi) çok iyi geliyor.gunaydın kızlarrr
aaaaaaa gökçencim dogurdun mu kuzum yaaa?? aradım açmadı gökcen. musait değil galiba...
çookk merak ettim..
buarada bnm kızımın göbişi azıcık kanamış yineyrn dr a gidicez... ayrıca gaz sancımız da basladı..
dun gece kıvrım kıvrım kıvrandı yavrumm.. napacaz bu sancı için???????????
bende alıştım yalnızlığa ama keşke hep yalnız kalsam. siz yine kendi işinizi yapıyorsunuz. ben bide kaynanamın arkasını topluyorum. kadın yiyor tabağını kaldırmıyor. çay içiyor bardağı olduğu yerde. meyve yiyor çöpünü tezgahın üstüne atıyor. eee işler ikiye katlanıyor yani. bide öğlen yemek saati geliyor yemeğinide yiyor. ohhh.
nurayım geçmiş olsun canım. doktor bişeyler verir inşallah canım yaa.
en başından beri bebeğimle ilgili herşeyi paylaştığım burada artık bebeğimi doğurdum diyebiliyorum.
cuma günü saat 12:13 de bebeğim mert dünyaya geldi. epidural sezeryanla geldi. ikimizde çok şükür iyiyiz. dün eve geldik. Allah bebek isteyen herkese versin vede doğumu bekleyen arkadaşlarada yardımcı olsun.
kimseciklerr yokk:26:
kızlar bugün kontrole gittim benim bebiş hala yan duruyor..yarın saat 10.00 da genel anestezi sezaryen olcam.dua edin ilk fırsatta gelişmelerden haberdar edicembu böyle son günümm
face yazmışlar doğmuş melisa prensesgözü aydın sağlıkla büytmeyi nasip etsin allah
mert ağlıyor öğleden sonrada sağlık ocağına gidicez teyzeleri merak ediyorum kilo almışmı:26::26::26:öptük hepinizi:80::80:
evet canım doğru bende biliyorum onu. canın bişey ister yemez yada içmezsen göğsün şişiyor ateş oluyor. canım gazoz bişey yapmazki ama. ben hergün soda içiyorum. sütü arttırıyormuş. bi yudumda olsa alman lazımdı. çok üzüldüm canım yaa. İnşallah hemen geçer.
canım ya amann ya yardıma mı gelmişş işini dahada zorlaştırmayamı Allah kolaylık versin canım ya zorr wallaabende alıştım yalnızlığa ama keşke hep yalnız kalsam. siz yine kendi işinizi yapıyorsunuz. ben bide kaynanamın arkasını topluyorum. kadın yiyor tabağını kaldırmıyor. çay içiyor bardağı olduğu yerde. meyve yiyor çöpünü tezgahın üstüne atıyor. eee işler ikiye katlanıyor yani. bide öğlen yemek saati geliyor yemeğinide yiyor. ohhh.
nurayım geçmiş olsun canım. doktor bişeyler verir inşallah canım yaa.
maşalah çok sevindimm Rabbim hayırlı ömür versinnface yazmışlar doğmuş melisa prensesgözü aydın sağlıkla büytmeyi nasip etsin allah
slm herkeze...
kızlar benim kızımın sağ gözü her sulanıyo sarı sarı akıntı oluyosonrada kuruyo çapaklanıyo
internetten okudum masaj yapılması gerekirmiş...dr.götürmedim götürmeyede korkuyom bebeğimin canını yakcaklardiye :26: offff güzel kızım benim:26:
kızlar bu topuk kanı alınması ne fena bırşeymiş ya. hastanede aldıklarında hıc ağlamamıştı ben gercı basında yoktum yataktan kalamıyordum ama sesı gelmedı odama eşim de dedi hiç ağlamadı dıye. ama 7. gun sağlık ocagındakı kadın mahfettı çocugumu ağladım orda bir de demez mi siz ögretmenler bizim çocuklarımıza hiç acımıyorsunuz apağır çantaları taşıtıyosunuz nasılmış dedi. oracıkta boğacaktım kadını. önemli hastalıkların erken teşhisinde gerekmeseydi bu topuk kanı asla aldırmazdım sırf devlet ıstıyor dıye. cocugumun bacagı kadının topugunu sıkmasından kırmızı oldu resmen bır de ıyı kan gelmıyor deyıp 2 ayrı yerden deldi.beş tane daireyi doldurma işi de yenı cıkm ıs eskıden 1 daireyi dolduracak kadar kan sıkıyorlarmıs tpugundan. ama maaşallah almilam o kadar uslu ki işlem biter bitmez sustu uzatmadı ağlamasını. zaten dogdugundan berı hıc aglamamıstı ılk kez agladı bagıra bagıra. ben bıraz o yuzden de fena oldum. inşallah kanda bır sorun cıkmaz da bır daha almazlar kanını. yavrum 1 haftanın sonunda dogum kılosunu yakalamıs nihayet. emmeyı henuz beceremıyor yavrum hgunde bırkac kez 5-10 dk denetıyorum gogus ucumu kavramyı ogrensın dıye. sonra da hemen daha once hastane tıpı makınayla sağdıgım 50 ya da 60 cc anne sütünü veriyorum. sonucta allaha sukur anne sutuyle beslenıyor. ama gogsumden emmeyı ogrense onun ıcın de benım ıcın de daha pratık olur. kız cocugu ve 3100 gr ya cenesı cok guclu degıl daha. meme ucunu dogru kavrayana kadar hırslı hırslı mucadele verıyor. kavrayınca 3-4 kez cekıyor sutu hıssedıyorum. sonra da yorulup uyuyakalıyyor. inşallah emmeyi ögrenir teyzeleri
kızlar slm bundan 2 ay önce bahsetmiştim bir yengemiz vardı 6 aylık doğum yapmıştı bebiş yoğun bakımdaydı 1 -2 hafta önce düzeldi diye yoğun bakımdan da çıkarmışlardı bu sabah vefat etmiş minik kuzu nisan ayının sonuna doğru çıkacaktı hastaneden çok perişan oldum üzüntüdenallah evlatlarımız bizlere bağışlasın kimseye böyle acılar yaşatmasın rabbim
slm herkeze...
kızlar benim kızımın sağ gözü her sulanıyo sarı sarı akıntı oluyosonrada kuruyo çapaklanıyo
internetten okudum masaj yapılması gerekirmiş...dr.götürmedim götürmeyede korkuyom bebeğimin canını yakcaklardiye :26: offff güzel kızım benim:26:
kızlar slm bundan 2 ay önce bahsetmiştim bir yengemiz vardı 6 aylık doğum yapmıştı bebiş yoğun bakımdaydı 1 -2 hafta önce düzeldi diye yoğun bakımdan da çıkarmışlardı bu sabah vefat etmiş minik kuzu nisan ayının sonuna doğru çıkacaktı hastaneden çok perişan oldum üzüntüdenallah evlatlarımız bizlere bağışlasın kimseye böyle acılar yaşatmasın rabbim
slm kızlar nasılsınız?ben artık uykusuzluğa alıştım geceleri uyanırken zorlanmıyorum çok şükür sütümde arttı...artık oğluşum ikisini birden emince doyuyo sanırım çünkü hemen uyuo karnıda kocaman oluyotek derdim yalnızlık çok bunaldım evin içinde tek başıma topuk kanı alınırken bende çok ağladım geçen sefer kadın kanı eline koluna bulaştırdı ama bir türlü o tüplerin içine alamadı 10dk sürdü kan alma işlemi mahvolduk oğluşumla kuzumun bacağı ve topuğu morardı birde tek bir yerden delmedi iki ayağını 3er defa deldi yok neymiş kanı yokmuş.kolundaki el,indeki kanlar noluyo be kadın .neyse biraz bekleyin kucağıma alayım sakinleştireyim dedim kadın ammada abarttınız altıüstü bir kaç damla kan demez mi ben tabi açtım ağzımı yumdum gözümü öyle çok sinirlendim ki eşim bağırmalarımı duyunca geldi bana kızıyo işlerini yapıyo onlar diyo birde onu azarladım başka bir hemşire gelinceye kadar çocuğumu kucağımdan indirmedim...başka biri geldi 2 dkda bitirdi..neyse doğurmayan varmı kızlar:26:
kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?