- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ohhh maşallah annesiii
gözün aydın canım maşallah kuzuna
kızlar bu topuk kanı alınması ne fena bırşeymiş ya. hastanede aldıklarında hıc ağlamamıştı ben gercı basında yoktum yataktan kalamıyordum ama sesı gelmedı odama eşim de dedi hiç ağlamadı dıye. ama 7. gun sağlık ocagındakı kadın mahfettı çocugumu ağladım orda bir de demez mi siz ögretmenler bizim çocuklarımıza hiç acımıyorsunuz apağır çantaları taşıtıyosunuz nasılmış dedi. oracıkta boğacaktım kadını. önemli hastalıkların erken teşhisinde gerekmeseydi bu topuk kanı asla aldırmazdım sırf devlet ıstıyor dıye. cocugumun bacagı kadının topugunu sıkmasından kırmızı oldu resmen bır de ıyı kan gelmıyor deyıp 2 ayrı yerden deldi.beş tane daireyi doldurma işi de yenı cıkm ıs eskıden 1 daireyi dolduracak kadar kan sıkıyorlarmıs tpugundan. ama maaşallah almilam o kadar uslu ki işlem biter bitmez sustu uzatmadı ağlamasını. zaten dogdugundan berı hıc aglamamıstı ılk kez agladı bagıra bagıra. ben bıraz o yuzden de fena oldum. inşallah kanda bır sorun cıkmaz da bır daha almazlar kanını. yavrum 1 haftanın sonunda dogum kılosunu yakalamıs nihayet. emmeyı henuz beceremıyor yavrum hgunde bırkac kez 5-10 dk denetıyorum gogus ucumu kavramyı ogrensın dıye. sonra da hemen daha once hastane tıpı makınayla sağdıgım 50 ya da 60 cc anne sütünü veriyorum. sonucta allaha sukur anne sutuyle beslenıyor. ama gogsumden emmeyı ogrense onun ıcın de benım ıcın de daha pratık olur. kız cocugu ve 3100 gr ya cenesı cok guclu degıl daha. meme ucunu dogru kavrayana kadar hırslı hırslı mucadele verıyor. kavrayınca 3-4 kez cekıyor sutu hıssedıyorum. sonra da yorulup uyuyakalıyyor. inşallah emmeyi ögrenir teyzeleri
slm herkeze...
kızlar benim kızımın sağ gözü her sulanıyo sarı sarı akıntı oluyosonrada kuruyo çapaklanıyo
internetten okudum masaj yapılması gerekirmiş...dr.götürmedim götürmeyede korkuyom bebeğimin canını yakcaklardiye :26: offff güzel kızım benim:26:
kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
maşallah mert bebeğe ve tabiki annesine..hayırlısıyla kırkımız çıksaydı herşey daha düzenli olur diyo herkes..bizimde bez sorunumuz var altına bir damla çiş yapsın bağıra bağıra ağlıyo hep kuru olsun istiyo..ilk günden beri prima kullanıyorum hissetmesi biraz zaman alıyo ama elim bezde sürekli alt değiştiryorum
canım öncelikle geçmiş olsun.ne sinir bozucu insanlar var.iyi yapmışsın azarlamakla bazı insanlar başka dilden anlamıyorlar çünkü.bu arada doğurmayan arim ve ben varız.doğuramadık gitti
sağol canım desene oğluşun masraflıtemiz olcak demekki ne güzel özlemcim
canım çok sevindim. biz de bugün gittik doktora . aynı kaygı bende de vardı. ekin de kilo almış çok mutlu oldum.bide göbeği iyileşmemiş yaktı doktor. inşallah iyileşir artık. yakmak diyince ben çok endişelendim. ilk önce benim elime yaptı. acımadığına beni ikna ettikten sonra yapabildi.kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
canım o topuk kanı alınırken ben, eşim,ekinim hepimiz ağladık. ben kan görmeye dayanamayan insan kızımın elini hiç bırakmadım. çok üzüldüm ya. ne zor şey gerçekten anne olmak.kızlar bu topuk kanı alınması ne fena bırşeymiş ya. hastanede aldıklarında hıc ağlamamıştı ben gercı basında yoktum yataktan kalamıyordum ama sesı gelmedı odama eşim de dedi hiç ağlamadı dıye. ama 7. gun sağlık ocagındakı kadın mahfettı çocugumu ağladım orda bir de demez mi siz ögretmenler bizim çocuklarımıza hiç acımıyorsunuz apağır çantaları taşıtıyosunuz nasılmış dedi. oracıkta boğacaktım kadını. önemli hastalıkların erken teşhisinde gerekmeseydi bu topuk kanı asla aldırmazdım sırf devlet ıstıyor dıye. cocugumun bacagı kadının topugunu sıkmasından kırmızı oldu resmen bır de ıyı kan gelmıyor deyıp 2 ayrı yerden deldi.beş tane daireyi doldurma işi de yenı cıkm ıs eskıden 1 daireyi dolduracak kadar kan sıkıyorlarmıs tpugundan. ama maaşallah almilam o kadar uslu ki işlem biter bitmez sustu uzatmadı ağlamasını. zaten dogdugundan berı hıc aglamamıstı ılk kez agladı bagıra bagıra. ben bıraz o yuzden de fena oldum. inşallah kanda bır sorun cıkmaz da bır daha almazlar kanını. yavrum 1 haftanın sonunda dogum kılosunu yakalamıs nihayet. emmeyı henuz beceremıyor yavrum hgunde bırkac kez 5-10 dk denetıyorum gogus ucumu kavramyı ogrensın dıye. sonra da hemen daha once hastane tıpı makınayla sağdıgım 50 ya da 60 cc anne sütünü veriyorum. sonucta allaha sukur anne sutuyle beslenıyor. ama gogsumden emmeyı ogrense onun ıcın de benım ıcın de daha pratık olur. kız cocugu ve 3100 gr ya cenesı cok guclu degıl daha. meme ucunu dogru kavrayana kadar hırslı hırslı mucadele verıyor. kavrayınca 3-4 kez cekıyor sutu hıssedıyorum. sonra da yorulup uyuyakalıyyor. inşallah emmeyi ögrenir teyzeleri
canım sen ihmal etme git jel filan verirler.slm herkeze...
kızlar benim kızımın sağ gözü her sulanıyo sarı sarı akıntı oluyosonrada kuruyo çapaklanıyo
internetten okudum masaj yapılması gerekirmiş...dr.götürmedim götürmeyede korkuyom bebeğimin canını yakcaklardiye :26: offff güzel kızım benim:26:
başınız sağolsun canım Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Allah yardımcısı olsun yengenizinde bol bol sabır ve dayanma gücü versin.evet hatırladım sanırım sigarayı çok içiyodu dimi erken doğum olmasını tetikleyen neden buydu..
evet sigara çok fazla içiyordu cnm
altta online görünen kızlar merhaba:79: bir ses verin ayol
bebişler rahat annesien güzel doğumlarla inşallah bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza...ben hiç doğuramayacağım zannederdim hiç beklemediğim bir anda geliverdi ama ben o gün eğpey temizlik yapmmıştım belki doğumu tetiklemiştir diye düşünüyorum..senin dr ne diyo doğum hakkında
ceeeeeee =))))
amin canım inşallah.benimde 2 gündür yapmadığım şey kalmadı kendiliğinden gelsin diye ama olan sancım da gitti.hele bugün uyandığımdan beri daha yeni oturdum temizlik yaptım epey yoruldum ama hala belirti yok.nişanım geleli 4 gün oldu bi değişiklik yok bende.bugece de gelmezse yarın kavuşucam inşallah bebişime.doktor bugün alacaktı ama 1 gün daha beklemek istedim.önce suni sancı istiyorum umarım normal doğurabilirim bu kadar beklemeye,yoksa sezaryan olcak mecbur
sağol canmm...ahhhhh fırsat yokki canmm :26: bi bakıp çıkıyom hiç bi iş yapamıyom artık...geçmiş olsun ....
2011 mart bebekleri geliyor topiğine bilgilerimizi yazdığımız halde bizi eklememişsin azize :26:
tekrar hatırlatıyım 18 mart 3360 gr 50 cm epidural spinal kombine sezaryenla 38+2 de dünyaya geldi EYMENİM.....
geçmiş olsun hiç korkma ve üzülme arkadaşımın bebeğinde de olmuştu damla verdiler ve masaj yaptılar geçti doktora git masajı nasıl yapman gerektiğini anlatır zor ve can yakan bişey değil korkma . esas gitmezsen kötü olabilir aklında olsun inş hemen geçer annesi...
sağol canmm...ahhhhh fırsat yokki canmm :26: bi bakıp çıkıyom hiç bi iş yapamıyom artık...
sağol canmm...eşimde yarın götürcez diyo inşallah canını yakmazlarbende masajı duydum inşallah hemen geçer.
taçsız prenses:sağol canmm.
oooo hoşgeldiniz hoşgeldiniz azıcık canlansın şu forum ya artık şu bebişler uyusa da
canım çok sevindim. biz de bugün gittik doktora . aynı kaygı bende de vardı. ekin de kilo almış çok mutlu oldum.bide göbeği iyileşmemiş yaktı doktor. inşallah iyileşir artık. yakmak diyince ben çok endişelendim. ilk önce benim elime yaptı. acımadığına beni ikna ettikten sonra yapabildi.
canım o topuk kanı alınırken ben, eşim,ekinim hepimiz ağladık. ben kan görmeye dayanamayan insan kızımın elini hiç bırakmadım. çok üzüldüm ya. ne zor şey gerçekten anne olmak.
canım sen ihmal etme git jel filan verirler.
bu arada benim melek kızım da meleklikten çıktı. gaz sancıları başladı artık. az önce 1 tatlı kaşığı rezene içirdim( eczacı bebeğe de verebilirsin dedi bi sorun olmaz demi) . ben de içtim. bir de gazason diye bir masaj yağı var, doktor bugün verdi.. onunla da kanına masaj yaptım. iyi geldi ekine bunlar.
ayy gözünü korkutmayı asla istemem ama suni sancı olayı çok kötü gerçi ben sancılarım 160ları bulurken çıtımı bile çıkarmadım hatta ebeler nasıl bir kadınsın sen ya hissetmiyomusun bunları dediler ama tavsiyem çok zorlama normal olsun diye diretme ben az kalsın inadım yüzünden bebeğime zarar veriyordum çok şükür drum çok iyiydi de hep takip etti..oğluşumun elleri ve ayakları morarmıştı sıkıntıdan sırf annesi normal doğum istiyo diye saatlerce sancı çekti sonrasında sezaryene alınmam ve bebeğimi görmem 10 dkyı buldu...inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?