2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğim ya inş. öğrenir annesi en kısa zamanda ve güzel güzel kilo alır...

geçmiş olsun hiç korkma ve üzülme arkadaşımın bebeğinde de olmuştu damla verdiler ve masaj yaptılar geçti doktora git masajı nasıl yapman gerektiğini anlatır zor ve can yakan bişey değil korkma . esas gitmezsen kötü olabilir aklında olsun inş hemen geçer annesi...

kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı

maşallah mert bebeğe ve tabiki annesine..hayırlısıyla kırkımız çıksaydı herşey daha düzenli olur diyo herkes..bizimde bez sorunumuz var altına bir damla çiş yapsın bağıra bağıra ağlıyo hep kuru olsun istiyo..ilk günden beri prima kullanıyorum hissetmesi biraz zaman alıyo ama elim bezde sürekli alt değiştiryorum

sağol canım desene oğluşun masraflıtemiz olcak demekki ne güzel özlemcim

canım öncelikle geçmiş olsun.ne sinir bozucu insanlar var.iyi yapmışsın azarlamakla bazı insanlar başka dilden anlamıyorlar çünkü.bu arada doğurmayan arim ve ben varız.doğuramadık gitti

bebişler rahat annesi en güzel doğumlarla inşallah bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza...ben hiç doğuramayacağım zannederdim hiç beklemediğim bir anda geliverdi ama ben o gün eğpey temizlik yapmmıştım belki doğumu tetiklemiştir diye düşünüyorum..senin dr ne diyo doğum hakkında

sağol canım desene oğluşun masraflıtemiz olcak demekki ne güzel özlemcim

bilemedim valla temizliğinden mi yoksa fenalığından mı anlamadım..damla canım oğluşum yalnızlıktan korkuyo gibi geliyo bana dönencesini açıyorum yalnız bırakırken sizde de varmı bu?başında Kuranı cevşeni var yine de ağlıyo..korkuyorum albasması falan aklıma geliyo birde evde yalnız olunca çok daha zor geliyo bana..

kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
canım çok sevindim. biz de bugün gittik doktora . aynı kaygı bende de vardı. ekin de kilo almış çok mutlu oldum.bide göbeği iyileşmemiş yaktı doktor. inşallah iyileşir artık. yakmak diyince ben çok endişelendim. ilk önce benim elime yaptı. acımadığına beni ikna ettikten sonra yapabildi.
canım o topuk kanı alınırken ben, eşim,ekinim hepimiz ağladık. ben kan görmeye dayanamayan insan kızımın elini hiç bırakmadım. çok üzüldüm ya. ne zor şey gerçekten anne olmak.
canım sen ihmal etme git jel filan verirler.

bu arada benim melek kızım da meleklikten çıktı. gaz sancıları başladı artık. az önce 1 tatlı kaşığı rezene içirdim( eczacı bebeğe de verebilirsin dedi bi sorun olmaz demi) . ben de içtim. bir de gazason diye bir masaj yağı var, doktor bugün verdi.. onunla da kanına masaj yaptım. iyi geldi ekine bunlar.

evet sigara çok fazla içiyordu cnm

evet sigara çok fazla içiyordu cnm

Allah sabır versin...ben ilk hamile kaldığımı duyduğum anda kahveyi çok sevmeme rağmen bırakmıştım...her tercih iyi yada kötü bir şekilde bebişlerimizi ve bizi etkiliyor..umarım biran önce atlatır bu durumu

amin canım inşallah.benimde 2 gündür yapmadığım şey kalmadı kendiliğinden gelsin diye ama olan sancım da gitti.hele bugün uyandığımdan beri daha yeni oturdum temizlik yaptım epey yoruldum ama hala belirti yok.nişanım geleli 4 gün oldu bi değişiklik yok bende.bugece de gelmezse yarın kavuşucam inşallah bebişime.doktor bugün alacaktı ama 1 gün daha beklemek istedim.önce suni sancı istiyorum umarım normal doğurabilirim bu kadar beklemeye,yoksa sezaryan olcak mecbur

ayy gözünü korkutmayı asla istemem ama suni sancı olayı çok kötü gerçi ben sancılarım 160ları bulurken çıtımı bile çıkarmadım hatta ebeler nasıl bir kadınsın sen ya hissetmiyomusun bunları dediler ama tavsiyem çok zorlama normal olsun diye diretme ben az kalsın inadım yüzünden bebeğime zarar veriyordum çok şükür drum çok iyiydi de hep takip etti..oğluşumun elleri ve ayakları morarmıştı sıkıntıdan sırf annesi normal doğum istiyo diye saatlerce sancı çekti sonrasında sezaryene alınmam ve bebeğimi görmem 10 dkyı buldu...inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına

sağol canmm...ahhhhh fırsat yokki canmm :26: bi bakıp çıkıyom hiç bi iş yapamıyom artık...

sağol canmm...eşimde yarın götürcez diyo inşallah canını yakmazlarbende masajı duydum inşallah hemen geçer.
taçsız prenses:sağol canmm.

azize canım annem bana eğer gözü çapaklanırsa biraz pamuğa sütütnden sağ ve sil demişti..çünkü anne sütüne hç bir mikrop falan bulaşamazmış ya bir dene istersen sonuçta zor bişey değil...geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer..

oooo hoşgeldiniz hoşgeldiniz azıcık canlansın şu forum ya artık şu bebişler uyusa da

Nerdeee var mı şimdi öyle rahatlık =))) Kuzuşum uyudu teyzesi bende bir mutfağa bir pc başına geliyorum heheh =))) bir yandan yemek bir yandan da lak lak geri kalmıyorum heheh =))) Koşturmaca başladı artık =))) Durmak yok

gidicez kısmetse eşim böle olmaz diyo...ben rezene çayını biberonla veriyom baya içiyo valla öle kaşıkla fayda vermez canmm...çeyrek çay bardağı veriyom ben 1 çay kaşığı rezene katıyom kaynamış ılınmış suya...

aynen canım nst de sanc çıktığında bende hiç hissetmiyorum.hemşire sordu kaç kere ağrı hissetmiyor musun diye.sadece karnımın sertleştiğini hissediyorum o kadar.suni sancı konusunda herkes aynı şeyi söylüyor,bebeğim iyi olsunda körü körüne normal diye zorlamanın bi anlamı yok tabii ki.sağsalim hayırlısıyla kavuşalım yeter.iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…