- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
gidicez kısmetse eşim böle olmaz diyo...ben rezene çayını biberonla veriyom baya içiyo valla öle kaşıkla fayda vermez canmm...çeyrek çay bardağı veriyom ben 1 çay kaşığı rezene katıyom kaynamış ılınmış suya...
Nerdeee var mı şimdi öyle rahatlık =))) Kuzuşum uyudu teyzesi bende bir mutfağa bir pc başına geliyorum heheh =))) bir yandan yemek bir yandan da lak lak geri kalmıyorum heheh =))) Koşturmaca başladı artık =))) Durmak yok
Kendinde içiyor musun..Ben içiyorum hem bana hem oğluşuma iyi geliyor =)))
aynen canım nst de sanc çıktığında bende hiç hissetmiyorum.hemşire sordu kaç kere ağrı hissetmiyor musun diye.sadece karnımın sertleştiğini hissediyorum o kadar.suni sancı konusunda herkes aynı şeyi söylüyor,bebeğim iyi olsunda körü körüne normal diye zorlamanın bi anlamı yok tabii ki.sağsalim hayırlısıyla kavuşalım yeter.iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
azize canım annem bana eğer gözü çapaklanırsa biraz pamuğa sütütnden sağ ve sil demişti..çünkü anne sütüne hç bir mikrop falan bulaşamazmış ya bir dene istersen sonuçta zor bişey değil...geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer..
evet canmm biliyom onu...annem dedi sütünden gözüne damlat diye yaptım ama işe yaramadıki
maşallah mert bebeğe ve tabiki annesine..hayırlısıyla kırkımız çıksaydı herşey daha düzenli olur diyo herkes..bizimde bez sorunumuz var altına bir damla çiş yapsın bağıra bağıra ağlıyo hep kuru olsun istiyo..ilk günden beri prima kullanıyorum hissetmesi biraz zaman alıyo ama elim bezde sürekli alt değiştiryorum
maşallah sana valla ben bu akşama ne yapsam diye düşündüm hiçbişey aklıma gelmedi makarnada karar kıldım rahatım çok şükür..
valla hergün içemiyom canmm aklıma geldikçe içiyom...
bebeğe her akşam içiriyom rahat uyusun diye...
azize gitmişsin ama benim kızımın gözündede vardı. doktora gitmiştik tesadüf bi jel verdi gözüne damlatınca su oluyor. hemen geçti ilk kullanımda. önce süt sağ dediler ama fayda etmemişti.
ben cahillik ettim sırf biri sezaryenle doğuranlar Allah katında anne olmuyomuş bir hocadan duydum dedi ben tabi ilmihallere baktım araştırdım böyle bişey bulamadım ama sanırım bilinçaltıma işlenmiş sancılar esnasında hep bu söz aklıma geldi...drunu dinle sezaryen diyosa ol korkma hem normal doğurmuş hemde sezaryen oldum sayılır ve ilk ayağa kalkış biraz zor oluyo sezaryende başka bir sıkıntısı yok...
kızlar bu topuk kanı alınması ne fena bırşeymiş ya. hastanede aldıklarında hıc ağlamamıştı ben gercı basında yoktum yataktan kalamıyordum ama sesı gelmedı odama eşim de dedi hiç ağlamadı dıye. ama 7. gun sağlık ocagındakı kadın mahfettı çocugumu ağladım orda bir de demez mi siz ögretmenler bizim çocuklarımıza hiç acımıyorsunuz apağır çantaları taşıtıyosunuz nasılmış dedi. oracıkta boğacaktım kadını. önemli hastalıkların erken teşhisinde gerekmeseydi bu topuk kanı asla aldırmazdım sırf devlet ıstıyor dıye. cocugumun bacagı kadının topugunu sıkmasından kırmızı oldu resmen bır de ıyı kan gelmıyor deyıp 2 ayrı yerden deldi.beş tane daireyi doldurma işi de yenı cıkm ıs eskıden 1 daireyi dolduracak kadar kan sıkıyorlarmıs tpugundan. ama maaşallah almilam o kadar uslu ki işlem biter bitmez sustu uzatmadı ağlamasını. zaten dogdugundan berı hıc aglamamıstı ılk kez agladı bagıra bagıra. ben bıraz o yuzden de fena oldum. inşallah kanda bır sorun cıkmaz da bır daha almazlar kanını. yavrum 1 haftanın sonunda dogum kılosunu yakalamıs nihayet. emmeyı henuz beceremıyor yavrum hgunde bırkac kez 5-10 dk denetıyorum gogus ucumu kavramyı ogrensın dıye. sonra da hemen daha once hastane tıpı makınayla sağdıgım 50 ya da 60 cc anne sütünü veriyorum. sonucta allaha sukur anne sutuyle beslenıyor. ama gogsumden emmeyı ogrense onun ıcın de benım ıcın de daha pratık olur. kız cocugu ve 3100 gr ya cenesı cok guclu degıl daha. meme ucunu dogru kavrayana kadar hırslı hırslı mucadele verıyor. kavrayınca 3-4 kez cekıyor sutu hıssedıyorum. sonra da yorulup uyuyakalıyyor. inşallah emmeyi ögrenir teyzeleri
slm herkeze...
kızlar benim kızımın sağ gözü her sulanıyo sarı sarı akıntı oluyosonrada kuruyo çapaklanıyo
internetten okudum masaj yapılması gerekirmiş...dr.götürmedim götürmeyede korkuyom bebeğimin canını yakcaklardiye :26: offff güzel kızım benim:26:
kızlar slm bundan 2 ay önce bahsetmiştim bir yengemiz vardı 6 aylık doğum yapmıştı bebiş yoğun bakımdaydı 1 -2 hafta önce düzeldi diye yoğun bakımdan da çıkarmışlardı bu sabah vefat etmiş minik kuzu nisan ayının sonuna doğru çıkacaktı hastaneden çok perişan oldum üzüntüdenallah evlatlarımız bizlere bağışlasın kimseye böyle acılar yaşatmasın rabbim
canım ben doktora sordum bitkisel saç boyasıyla boyanabilir dedi......selam kızlar topiğimiz çok ıssız herkes bebişleriyle meşgul heralde
kayınvalidem gitti annem geldi şimdi iyide yalnız kalınca ne yapıcam diye düşünmeye başladım uykusuzluk beni çok halsiz yapıyor oğluşum uyur uyumaz bende uyumaya çalışıyorum ev işi yemek ile uğraştığım olmadığı için şimdilik sorun yok ama sonra o işler bana kalınca ne yapacağım hiç bilmiyorum neyse sağlık olsun işler bişekilde hallolur heralde
bu arada benim kuzum çok sık uyanıyo özelliklede gece 2 saat uyuduğu olmuyo sizlerinde öyle mi acaba sütüm doyurmuyor mu nedir nette 3 saate bir doyurun yeter diyo ama bizimki saat başı uyanıyo
birde kızlar kendimi çok bakımsız hissediyorum sürekli pijamalarla oturup duruyorum hiç kendime bakamaz oldum kuaföre gidip bi saçımı kestireyim diyorum bir de boyatmak istiyorum acaba dr na soran oldu mu emzirirken saç boyatmanın zararı var mı
Allah sabır versin canım....ne büyük bir acı.....kızlar slm bundan 2 ay önce bahsetmiştim bir yengemiz vardı 6 aylık doğum yapmıştı bebiş yoğun bakımdaydı 1 -2 hafta önce düzeldi diye yoğun bakımdan da çıkarmışlardı bu sabah vefat etmiş minik kuzu nisan ayının sonuna doğru çıkacaktı hastaneden çok perişan oldum üzüntüdenallah evlatlarımız bizlere bağışlasın kimseye böyle acılar yaşatmasın rabbim
maşallah damlacım mert bebişekızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
kolay bir doğum olur inş. canımamin canım inşallah.benimde 2 gündür yapmadığım şey kalmadı kendiliğinden gelsin diye ama olan sancım da gitti.hele bugün uyandığımdan beri daha yeni oturdum temizlik yaptım epey yoruldum ama hala belirti yok.nişanım geleli 4 gün oldu bi değişiklik yok bende.bugece de gelmezse yarın kavuşucam inşallah bebişime.doktor bugün alacaktı ama 1 gün daha beklemek istedim.önce suni sancı istiyorum umarım normal doğurabilirim bu kadar beklemeye,yoksa sezaryan olcak mecbur
sağol canmm...ahhhhh fırsat yokki canmm :26: bi bakıp çıkıyom hiç bi iş yapamıyom artık...
sağol canmm...eşimde yarın götürcez diyo inşallah canını yakmazlarbende masajı duydum inşallah hemen geçer.
taçsız prenses:sağol canmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?