2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kendinde içiyor musun..Ben içiyorum hem bana hem oğluşuma iyi geliyor =)))

maşallah sana valla ben bu akşama ne yapsam diye düşündüm hiçbişey aklıma gelmedi makarnada karar kıldım rahatım çok şükür..

ben cahillik ettim sırf biri sezaryenle doğuranlar Allah katında anne olmuyomuş bir hocadan duydum dedi ben tabi ilmihallere baktım araştırdım böyle bişey bulamadım ama sanırım bilinçaltıma işlenmiş sancılar esnasında hep bu söz aklıma geldi...drunu dinle sezaryen diyosa ol korkma hem normal doğurmuş hemde sezaryen oldum sayılır ve ilk ayağa kalkış biraz zor oluyo sezaryende başka bir sıkıntısı yok...

evet canmm biliyom onu...annem dedi sütünden gözüne damlat diye yaptım ama işe yaramadıki

aaa bende bi tek benm kızım böle diyordum. aynı yaaa. bez dayanmıyor cadıya.
damlacığım canım aşallah mertime. darısı bize inşallah canım.
syble sizede maşallah canım. bende sağlık ocağına götürüp tarttırayım diyorum. bide ağzında pamukçuk çıkmış onu göstercem.
fafuel çok üzüldm canım. Allahmı böyle acıyı kimseye yaşatmasın canım.

kızlar Allah'a emanet olun hepiniz ve dünya tatlısı bebişleriniz..ben çıkayım oğluşum mızırdanmaya başladı.

maşallah sana valla ben bu akşama ne yapsam diye düşündüm hiçbişey aklıma gelmedi makarnada karar kıldım rahatım çok şükür..

Bende yeni geldi aklıma =))) Ahhh ne güzel benim eşim makarna sevmez ayda 1 defa yaparım ancak bende aksine çok severim =))) Hem kolay hem lezzetli =))

valla hergün içemiyom canmm aklıma geldikçe içiyom...
bebeğe her akşam içiriyom rahat uyusun diye...

Pufff canım Rabbim yardımcımız olsun inş. gazlı bebek gerçekten çok zormuş

azize gitmişsin ama benim kızımın gözündede vardı. doktora gitmiştik tesadüf bi jel verdi gözüne damlatınca su oluyor. hemen geçti ilk kullanımda. önce süt sağ dediler ama fayda etmemişti.

azize gitmişsin ama benim kızımın gözündede vardı. doktora gitmiştik tesadüf bi jel verdi gözüne damlatınca su oluyor. hemen geçti ilk kullanımda. önce süt sağ dediler ama fayda etmemişti.

bana verdiği de öyle gerçekten işe yaradı..Korktum doktor ilk işe yaramaz ise göz uzmanına gidin masaj yaparlar açılmaz ise amelyat dedi..Yenidoğan bebeklerde genelde olurmuş..

bunu söyleyen hoca müslüman mı şimdi...töbe töbe

gecmis olsun canim bizdende hatali oldugu icin 3 kez alinmak zorunda kaldi topuk kani, yavrum nasil agladi. allah beterinden korusun tabi, bunun icin aglasin sadece..

gecmis olsun canim. canim sen doktoruna danişs yine de mutlaka..

basiniz sagolsun canim. Allah sabir versin ailesine..

canım ben doktora sordum bitkisel saç boyasıyla boyanabilir dedi......
Allah sabır versin canım....ne büyük bir acı.....
kızlarrr biz geldik şükür kilo almışız içim rahat değildi sürekli meme isteyince doymuyormu diyordum içim rahatladı
maşallah damlacım mert bebişe
kolay bir doğum olur inş. canım

haklısın azizecim... bende aynı durumdayım girip fazla kalmadan çıkıyorum.....

Kızlar herkese merhaba,
4 gündür giremiyorum, çünkü meleğim artık kollarımdaaaaaaaaaaaa
Cumartesi günü kontrole gittiğimde bebeğimin çok az suyunun kaldığını öğrendik,
hemen yine elle muayene de yaptı dr hiiiiiç açılma yoktu yine.. kalp atışları iyiyken almamız lazım, su miktarı 53e düşmüşken bekletmememiz gerek, hazır bebeğin sağlığı iyiyken almamız lazım dedi dr.um, ve öğlenden sonra saat 15:00te sezeryana alındım, saat 15:35te bebeğim dünyaya geldi, saat 4:30da kollarımdaydı meleğim.. 3610 gr ve 49 cm.
inanılmaz bi duygu, 3 gündür bıkmadan usanmadan onunla uğraşıyorum.. 3 günde toplam 1,5 saat uyudum emzirme problemimiz var biraz ama bugün daha iyi emdi, sanırım yavaş yavaş rayına oturucak, bugün sütüm daha çok geliyo çünkü..
Şimdi çıkıp yine emzirmeye girişmem lazım, cevap veremeyebilirim tekrar.. kimler doğurdu kimler kaldı hiç bilmiyorum ama doğuranların bebişlerini Allah analı babalı büyütsün, doğurmayanlara da inşallah kısa zamanda hayırlı doğum nasip etsin allahım..

bizde cuma günü topuk kanımızı verdik.....
c.tesi günü de doktor amcamızı ziyarete gittik...
tam tüm giysilerini çıkarttım doktor muayene edicek bir baktık göbeğimiz pat diye düştü
oğlum doktor olacak galiba
doktora gitmemizi beklemiş göbeğimiz tam 10.gün düştü.....

slm kızlar yardım lütfen bebeğim emerken ağlıyor 5-6 saniye emiyor ondan sonra ağlıyor çıldırıyor resmen

ankarada oturan anneler
çocuk dr u kimi seçtiniz
duyduğunuz tavsiye edilen biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…