slm kızlar yardım lütfen bebeğim emerken ağlıyor 5-6 saniye emiyor ondan sonra ağlıyor çıldırıyor resmen
sütün geliyo mu cnm?
ya da ememiyo da sütmü gelmiyo acaba?
süt geliyor canım ya ağlamaya başlayına ağzındanda geliyor ama neden böle oldu panik oldum ya çıldırıyor resmenn ayaklarını falan öle hareket ettiriyoki canı yandığı belli
bilemedim valla temizliğinden mi yoksa fenalığından mı anlamadım..damla canım oğluşum yalnızlıktan korkuyo gibi geliyo bana dönencesini açıyorum yalnız bırakırken sizde de varmı bu?başında Kuranı cevşeni var yine de ağlıyo..korkuyorum albasması falan aklıma geliyo birde evde yalnız olunca çok daha zor geliyo bana..
amin canım inşallah.benimde 2 gündür yapmadığım şey kalmadı kendiliğinden gelsin diye ama olan sancım da gitti.hele bugün uyandığımdan beri daha yeni oturdum temizlik yaptım epey yoruldum ama hala belirti yok.nişanım geleli 4 gün oldu bi değişiklik yok bende.bugece de gelmezse yarın kavuşucam inşallah bebişime.doktor bugün alacaktı ama 1 gün daha beklemek istedim.önce suni sancı istiyorum umarım normal doğurabilirim bu kadar beklemeye,yoksa sezaryan olcak mecbur
aranızda işitme testini yaptıran var mı
15 günlükken yapılması gerekiyo demişti dr
şart mı 15. günde olması acaba?
gazı vardır heralde
benimki de öyle
hem emmeye çalışıyo hem ayaklarını çekiyo
gaz sancısındandır
rezene içiriyoruz biz
bi de şurup aldık bitkisel
bugün ona başladık bakalım işe yarayacakmı
gazınıda çıkarttı ama hepsini çıkartmadı galibaa sırtınıda sıvazladım masajda yaptım ama ölede sakinleşmediigazı vardır büyük ihtimalle. benim kızım da arada bir böyle yapıyor, kaldırıp sırtını sıvazlıyorum. gaz çıkarınca rahatlıyor..
aranızda işitme testini yaptıran var mı
15 günlükken yapılması gerekiyo demişti dr
şart mı 15. günde olması acaba?
merhaba sona kalanlardan biri dün gece bebğine kavuştu bugün suni sancılarla doğumu başlatcaz demiştim hani dün gece 12 de kızım kanama ve küçük sancılar eşliğinde ne zaman geliceğime siz değil ben karar veririm dedi ve 4.30 da dünyaya geldi güzel bir doğumdu salancılar kolay dersem yalan olur ama doğum gerçekleşir gerçekleşmez gülmeye başlıyorsunuz hepsi anında geçiyor kızımız arya 3350 gr 50 cm aynı babası kopya çıkarmışım sanki darısı diğer bekleyenler başına...
merhaba sona kalanlardan biri dün gece bebğine kavuştu bugün suni sancılarla doğumu başlatcaz demiştim hani dün gece 12 de kızım kanama ve küçük sancılar eşliğinde ne zaman geliceğime siz değil ben karar veririm dedi ve 4.30 da dünyaya geldi güzel bir doğumdu salancılar kolay dersem yalan olur ama doğum gerçekleşir gerçekleşmez gülmeye başlıyorsunuz hepsi anında geçiyor kızımız arya 3350 gr 50 cm aynı babası kopya çıkarmışım sanki darısı diğer bekleyenler başına...
gözünüz aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşşalh kuzunaKızlar herkese merhaba,
4 gündür giremiyorum, çünkü meleğim artık kollarımdaaaaaaaaaaaa
Cumartesi günü kontrole gittiğimde bebeğimin çok az suyunun kaldığını öğrendik,
hemen yine elle muayene de yaptı dr hiiiiiç açılma yoktu yine.. kalp atışları iyiyken almamız lazım, su miktarı 53e düşmüşken bekletmememiz gerek, hazır bebeğin sağlığı iyiyken almamız lazım dedi dr.um, ve öğlenden sonra saat 15:00te sezeryana alındım, saat 15:35te bebeğim dünyaya geldi, saat 4:30da kollarımdaydı meleğim..3610 gr ve 49 cm.
inanılmaz bi duygu, 3 gündür bıkmadan usanmadan onunla uğraşıyorum.. 3 günde toplam 1,5 saat uyudum emzirme problemimiz var biraz ama bugün daha iyi emdi, sanırım yavaş yavaş rayına oturucak, bugün sütüm daha çok geliyo çünkü..
Şimdi çıkıp yine emzirmeye girişmem lazım, cevap veremeyebilirim tekrar.. kimler doğurdu kimler kaldı hiç bilmiyorum ama doğuranların bebişlerini Allah analı babalı büyütsün, doğurmayanlara da inşallah kısa zamanda hayırlı doğum nasip etsin allahım..
gözünüz aydın neslihancımbizde cuma günü topuk kanımızı verdik.....
c.tesi günü de doktor amcamızı ziyarete gittik...
tam tüm giysilerini çıkarttım doktor muayene edicek bir baktık göbeğimiz pat diye düştü
oğlum doktor olacak galiba
doktora gitmemizi beklemiş göbeğimiz tam 10.gün düştü.....
bende 11martta doğum yaptım tatlımsweetcim tşk ederim cnm
sen ne zaman doğum yaptın?
Kızlar herkese merhaba,
4 gündür giremiyorum, çünkü meleğim artık kollarımdaaaaaaaaaaaa
Cumartesi günü kontrole gittiğimde bebeğimin çok az suyunun kaldığını öğrendik,
hemen yine elle muayene de yaptı dr hiiiiiç açılma yoktu yine.. kalp atışları iyiyken almamız lazım, su miktarı 53e düşmüşken bekletmememiz gerek, hazır bebeğin sağlığı iyiyken almamız lazım dedi dr.um, ve öğlenden sonra saat 15:00te sezeryana alındım, saat 15:35te bebeğim dünyaya geldi, saat 4:30da kollarımdaydı meleğim..3610 gr ve 49 cm.
inanılmaz bi duygu, 3 gündür bıkmadan usanmadan onunla uğraşıyorum.. 3 günde toplam 1,5 saat uyudum emzirme problemimiz var biraz ama bugün daha iyi emdi, sanırım yavaş yavaş rayına oturucak, bugün sütüm daha çok geliyo çünkü..
Şimdi çıkıp yine emzirmeye girişmem lazım, cevap veremeyebilirim tekrar.. kimler doğurdu kimler kaldı hiç bilmiyorum ama doğuranların bebişlerini Allah analı babalı büyütsün, doğurmayanlara da inşallah kısa zamanda hayırlı doğum nasip etsin allahım..
kızlar bu kanama nezamana kadar devam edicek sizinde hala devam ediyormu
benim azar azar da olsa 40 ı doldurana kadar devam etmişti canım ilkinde.. hatta 40 günden sonra da bir süre devam etti. doktor normal olduğunu söylemişti. şimdikinde ise halen devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?