2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sütün geliyo mu cnm?
ya da ememiyo da sütmü gelmiyo acaba?

süt geliyor canım ya ağlamaya başlayına ağzındanda geliyor ama neden böle oldu panik oldum ya çıldırıyor resmenn ayaklarını falan öle hareket ettiriyoki canı yandığı belli

gazı vardır heralde
benimki de öyle
hem emmeye çalışıyo hem ayaklarını çekiyo
gaz sancısındandır
rezene içiriyoruz biz
bi de şurup aldık bitkisel
bugün ona başladık bakalım işe yarayacakmı

süt geliyor canım ya ağlamaya başlayına ağzındanda geliyor ama neden böle oldu panik oldum ya çıldırıyor resmenn ayaklarını falan öle hareket ettiriyoki canı yandığı belli

gazı vardır büyük ihtimalle. benim kızım da arada bir böyle yapıyor, kaldırıp sırtını sıvazlıyorum. gaz çıkarınca rahatlıyor..

aranızda işitme testini yaptıran var mı
15 günlükken yapılması gerekiyo demişti dr
şart mı 15. günde olması acaba?

benim kızım yalnız duruyor ama benim içim rahat etmiyor. gözümün önünde olsun istiyorum hep. bebek arabasını dışarıda daha kullanmadık, temiz yani. evde onu kullanıyorum şimdi. nereye gitsem yanımda götürüyorum evde. tabi salon ve mutfak arasında geçiyor bütün zamanım gündüz. annem de kırklı bebek yalnız bırakılmaz diyor, bir bildiği vardır diye yalnız bırakmamaya çalışıyorum ben de..

doğumdan önce doğumda kullanılmak üzere bir enerji oluşuyormuş annede. sakın bune evde temizlikle, dışarda alışverişle tüketmeyin diyorlar.

aslında bizim de bugün yaptırmamız gerekiyordu ama daha yaptırmadık canım. yarın gitmeyi düşünüyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar..

gazı vardır büyük ihtimalle. benim kızım da arada bir böyle yapıyor, kaldırıp sırtını sıvazlıyorum. gaz çıkarınca rahatlıyor..
gazınıda çıkarttı ama hepsini çıkartmadı galibaa sırtınıda sıvazladım masajda yaptım ama ölede sakinleşmedii
zorla uyuttum
inşalah gazdır ya başka bişey olmasında çıkartırız Rabbimin izniyle bende rezene veriyim inşalah işe yarar
Rabbim bebişlerimize sıkıntı vermesin inşalah

canım ben 1 aylıkken yaptırdım bana 15 gün falan demediler

kıslar kalça çıkıklığını testi ne zaman yapılıyor 1 aylıkken mi 2 aylıken mi kafam karıştı 1 aylıkken gittik dr 2 aylıkken yapılıyor dedi burda okudum kızlarda hep 1 aylıkken yaptırmış

merhaba sona kalanlardan biri dün gece bebğine kavuştu bugün suni sancılarla doğumu başlatcaz demiştim hani dün gece 12 de kızım kanama ve küçük sancılar eşliğinde ne zaman geliceğime siz değil ben karar veririm dedi ve 4.30 da dünyaya geldi güzel bir doğumdu salancılar kolay dersem yalan olur ama doğum gerçekleşir gerçekleşmez gülmeye başlıyorsunuz hepsi anında geçiyor kızımız arya 3350 gr 50 cm aynı babası kopya çıkarmışım sanki darısı diğer bekleyenler başına...

maşalah canım çok sevindimmmm Rabbim hayırlı ömürler versinn

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. marta yetişti hadi bakalım canım.

gözünüz aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşşalh kuzuna
gözünüz aydın neslihancım
sweetcim tşk ederim cnm
sen ne zaman doğum yaptın?
bende 11martta doğum yaptım tatlım

gözünüz aydın canım sağlıkla üyütmeyi nasip etsin allahmaşallah aryaya

gözün aydın canım.. doğumdan sonra ben de çok neşelenip gülmüştüm. duygusallık sıfır bende

Güle güle büyüt bebeğini canım. geceleri bol uykulu, gazsız günler diliyorum

o zaman şu anda sadece arim mi kaldı doğum yapmayan?

hayırlı olsun canım. maşallah elaya. sağlıkla büyüsün İnşallah doğurmayan kaç kişi kaldı yaa. arimmi var sadece şimdi.

chika senin de gözün aydın canım. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Allahım.. ömrü uzun, güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…