merhaba sona kalanlardan biri dün gece bebğine kavuştu bugün suni sancılarla doğumu başlatcaz demiştim hani dün gece 12 de kızım kanama ve küçük sancılar eşliğinde ne zaman geliceğime siz değil ben karar veririm dedi ve 4.30 da dünyaya geldi güzel bir doğumdu salancılar kolay dersem yalan olur ama doğum gerçekleşir gerçekleşmez gülmeye başlıyorsunuz hepsi anında geçiyor kızımız arya 3350 gr 50 cm aynı babası kopya çıkarmışım sanki darısı diğer bekleyenler başına...
tatlım kilo almıştır inşallah güzel haberini bekliyoruz yarınselam annecikler..
prensesim uyudu,uyanmassa :))
sweetcim devam ediyor bende.. ne zmn bitecek ben de soracaktım ....
dogum yapan annecikler,Allah analı babalı buyutsun ... sadece arim kalmış galiba... hayırlı dogumlar arimcim..
yarın biz de dr a gidecez.. göbişimiz hala kanıyoo..bi de kilosuna bakılacak... umarım kilo almıştır bebişim...
maşallah kuuzuna ebrucumKızlar sizleri çok özledim.Eksikliginizi hissettim hep.Kaç gündür nete giremedim emirle ve sorunlarla ugraşmaktanPazargünü mevlütümüzü okuttuk.Dün dr. gittik.250 gr almış Eşim mama verdik ondan dedi.Dr. mama kilo aldırmaz kiloyu korur düşmesine engel olur.Annesini sütü yaramış dedi Keşke kaynanamda olsaydı da duysaydı.Pazar akşamı eşimle tartıştık ve kaynamı postaladım.Emirimi bol bol emziriyorum kendim istedigim gibi bakıyorum.Yemek ve temizlik açısından kaynanamı arıyorum Tek çok zormuş bakmak ama alışıcam.Dr. çok aglarsa mamayı ver ama kaşıkla dedi.Gece yatmadan 30 yada 60 ml veriyorum şimdi.Ama sık sık emziriyorum.Dün yarı kırkımız çıktı bu arada.Siz ve minikleriniz nasıl?Dogum yapan vardır elbet.Geçmişi okuyamıycam .İnş. herkes iyidir.
ayy canım güldürdün beni
evet sanırım ben kaldım sadece
canım sana ve bebişine bu ödül yakışırsabırınız için bebişin çok sabırlıymış ama
beklenen doğum tarihimiz aynıydı canım senle mert bey 2 haftalık oldu,ben de burada demirbaş oldum
kız 2 gün kaldı hadi marta yetiş sende. nişanım geldi dedin umutlandık ama oda boş çıktı yaaa.
Kızlar sizleri çok özledim.Eksikliginizi hissettim hep.Kaç gündür nete giremedim emirle ve sorunlarla ugraşmaktanPazargünü mevlütümüzü okuttuk.Dün dr. gittik.250 gr almış Eşim mama verdik ondan dedi.Dr. mama kilo aldırmaz kiloyu korur düşmesine engel olur.Annesini sütü yaramış dedi Keşke kaynanamda olsaydı da duysaydı.Pazar akşamı eşimle tartıştık ve kaynamı postaladım.Emirimi bol bol emziriyorum kendim istedigim gibi bakıyorum.Yemek ve temizlik açısından kaynanamı arıyorum Tek çok zormuş bakmak ama alışıcam.Dr. çok aglarsa mamayı ver ama kaşıkla dedi.Gece yatmadan 30 yada 60 ml veriyorum şimdi.Ama sık sık emziriyorum.Dün yarı kırkımız çıktı bu arada.Siz ve minikleriniz nasıl?Dogum yapan vardır elbet.Geçmişi okuyamıycam .İnş. herkes iyidir.
kıslar kalça çıkıklığını testi ne zaman yapılıyor 1 aylıkken mi 2 aylıken mi kafam karıştı 1 aylıkken gittik dr 2 aylıkken yapılıyor dedi burda okudum kızlarda hep 1 aylıkken yaptırmış
slm kızlar yardım lütfen bebeğim emerken ağlıyor 5-6 saniye emiyor ondan sonra ağlıyor çıldırıyor resmen
slm kızlar çok ama çok yorgunum uykusuzum gündüzleride uyuyamıyorum yarın hastaneye gidecez yine şu sarılıktan bir türlü kurtulamadık değerleri yine yüksek çıkmış 2 günde bir yavrumudan kan alıyorlar bebeğim infantil kolik geceleri ağlıyor uyumuyor mememi sürekli ağzında istiyor hiç çıkarma diyo doymuyormu acaba mamayamı başlasam nedersiniz kızlar lütfen akıl verin bana çok ihtiyacım var bilginize sürekli gazı var ilaç kullanmama rağmen
kızlar ben yeni üye oldum yeni konu yazcam bulamadım nasıl nereye yazcam yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?