2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam annecikler..
prensesim uyudu,uyanmassa :))
sweetcim devam ediyor bende.. ne zmn bitecek ben de soracaktım ....
dogum yapan annecikler,Allah analı babalı buyutsun ... sadece arim kalmış galiba... hayırlı dogumlar arimcim..

yarın biz de dr a gidecez.. göbişimiz hala kanıyoo.. bi de kilosuna bakılacak... umarım kilo almıştır bebişim...

Kızlar sizleri çok özledim.Eksikliginizi hissettim hep.Kaç gündür nete giremedim emirle ve sorunlarla ugraşmaktanPazargünü mevlütümüzü okuttuk.Dün dr. gittik.250 gr almışEşim mama verdik ondan dedi.Dr. mama kilo aldırmaz kiloyu korur düşmesine engel olur.Annesini sütü yaramış dediKeşke kaynanamda olsaydı da duysaydı.Pazar akşamı eşimle tartıştık ve kaynamı postaladım.Emirimi bol bol emziriyorum kendim istedigim gibi bakıyorum.Yemek ve temizlik açısından kaynanamı arıyorumTek çok zormuş bakmak ama alışıcam.Dr. çok aglarsa mamayı ver ama kaşıkla dedi.Gece yatmadan 30 yada 60 ml veriyorum şimdi.Ama sık sık emziriyorum.Dün yarı kırkımız çıktı bu arada.Siz ve minikleriniz nasıl?Dogum yapan vardır elbet.Geçmişi okuyamıycam .İnş. herkes iyidir.

çok tebrik ederim canım

tatlım kilo almıştır inşallah güzel haberini bekliyoruz yarın
maşallah kuuzuna ebrucum

ayy canım güldürdün beni
evet sanırım ben kaldım sadece

canım sana ve bebişine bu ödül yakışırsabırınız için bebişin çok sabırlıymış ama

kız 2 gün kaldı hadi marta yetiş sende. nişanım geldi dedin umutlandık ama oda boş çıktı yaaa.

evet yaaa:84:
siz ne güzel bebeklerinizi anlatıyorsunuz bana bakın
herkes mevlüt resimlerini eklerken, ben ancak doğum hikayemi anlatırım heralde

Son düzenleme:
slm kızlar çok ama çok yorgunum uykusuzum gündüzleride uyuyamıyorum yarın hastaneye gidecez yine şu sarılıktan bir türlü kurtulamadık değerleri yine yüksek çıkmış 2 günde bir yavrumudan kan alıyorlar bebeğim infantil kolik geceleri ağlıyor uyumuyor mememi sürekli ağzında istiyor hiç çıkarma diyo doymuyormu acaba mamayamı başlasam nedersiniz kızlar lütfen akıl verin bana çok ihtiyacım var bilginize sürekli gazı var ilaç kullanmama rağmen

ebrucum hangi mamadan veriyorsun bende vermek istiyorum çünkü bebeğim doymuyor biliyorum enazından gecelerimi versem uyusun diye yoksa ben kafayı yiyecem nisanın 6sında 40kımız çıkıyor eve gidecez 8 aydır annemlerdeyim evimi temizleyecem evim uzakta yardımcım yok ne yaparım ben

canım özel 1 aylıkken yapıyor devlet 2 aylık olduğunda

slm kızlar yardım lütfen bebeğim emerken ağlıyor 5-6 saniye emiyor ondan sonra ağlıyor çıldırıyor resmen

Canım bir arkadaşıma da öyle olmuştu, onunki biraz uzun sürdü tabii, birgün değil.. Sonra bebeğinin inek sütüne alerjisi olduğu ortaya çıktı, arkadaşım inek sütü ürünü yediğinde ya da içtiğinde sütünden bebeğe de geçiyormuş. İstersen doktoruna bir sor..

ayyy canım benimki de öyle..Hep meme ağzında olsun istiyor..Kucağımda mışıl mışıl uyuyor yatırayım gözleri hemen açıyor..Doymasına doyuyorlar da çok keyifciler en azından benim ki öyle kucağımdan hemen bırakmayacağımı biliyor sanki keyif yapıyor sıpa =)))) Eğer memeyi bıraktıktan sonra çok ağlıyor ise doymuyor olabilir valla ben dün gece 5 de bir de bugün öğleden sonra mama verdim sütüm yoktu gelmedi nedense Sağ göğsümde yara zaten parçalandı emziremiyorum doğru dürüst yanıyor çok acıyor

kızlar ben yeni üye oldum yeni konu yazcam bulamadım nasıl nereye yazcam yardım eder misiniz

Aramıza Hoşgeldin canım..Mart anneleri böl. açacaksan mart annelerini tıkla sol üst köşede Yeni Konu Aç butonu var tıkla ve başlığını aç..

iyigclr kızlar...hep aynı sorun gazzzzzzbu gece çok ağladı benim kuzuda..bende kend içtiğim çaydan verdim...ohh büyük insan gb pırtlattı sonra...inşallah ondandır işe yaramıştır...rezene+kimyon+anason...aktardan almıştım...
bizde 4 gündür kaka yapmıyorduk en sonunda dün doktora gittim fitil verdi..mecbur kullandım..2 gündürde tutmuyoraslında katıda değil normal ama neden yapmadı anlamadım..
şu kanama işi canımı sıktı benimde kaç gün oldu ya....offf rüzgarda 10 günde bitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…