2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk bebegimde bol bol rezene kimyon ictim.cok faydasini gördüm.san hazirda bekliyo..rezene ve kimyonu tohmhalinde alip demledim..kimyonu ayrica toz olarak özellikle gaz yapacagini düsündügüm yemeklere kattim normalde sevmem ama ise yarayinca kullandim

banada kimyonu yemeklerine kat diye kemşire söylemişti..benimde büyük oğlum çok gazlıyydı..hatta resmen kolikti..2.5 ay deli gb ağladı..hiçbişeyde işe yaramadı

doğumdan önce doğumda kullanılmak üzere bir enerji oluşuyormuş annede. sakın bune evde temizlikle, dışarda alışverişle tüketmeyin diyorlar.

evet canım bende öyle duydum ama artık çok geç ne kadar yorulsam da bebiş için hala enerjim var çok şükür

canım gözün aydın ne güzel kendiliğinden gelmiş bebiş.bizim kız da bu gece ben kendim gelicem demezse yarın 12:30da hastanede olucaz zorla alıcaz kısmetse

hayırlı olsun canım. maşallah elaya. sağlıkla büyüsün İnşallah doğurmayan kaç kişi kaldı yaa. arimmi var sadece şimdi.

son günüm de olsa hala bende varım doğurmayan daha doğrusu doğuramayan ama öğlen kavuşucam kısmetse.bu gece son şansımız kendiliğinden gelmesi için

Aptamil veriyorum canım.Çünkü iki gögsümüde emiyor ve hala aranıyor ve aglıyor bazen o zaman veriyorum mışıl mışıl uyuyor.

canım bizde de
bez ve ıslak mendil dayanmıyor
3. ayda daha az bez kirletirlermiş
yaani geçici durum allahtan
boklu prensesim benim

slm kızlar yardım lütfen bebeğim emerken ağlıyor 5-6 saniye emiyor ondan sonra ağlıyor çıldırıyor resmen
canım gazı olabilir

canım

hayırlısıyla büyüt

ben sana eslik edeyim canim..aktif katilamasamda bastan beri bende vardim..

normal doğum mu bekliyorsun canım ,daha günün yeni doluyor çizelgen doğruysa
bekleyecek misin
benden bgn ablam da umudu kesti normal doğuramıcaksın diyor ee bi hafta geçti
bu kadar beklemeye sezeryan olmasam bari:84::84::84:

aaa kaçırmışım canım . kusura bakma. ama sen marta yetişeceksin hadi inşallah

canım bizde de
boklu prensesim benim

canım gazı olabilir

canım

hayırlısıyla büyüt
sorma canım aynen. bende öyle diyorum . boklu cadı diyorum. ya o değil yapar yapmaz anında bağırmaya başlıyor.

arimmm doğur artıkk. kuzucuuuuk bekleme artık martı kaçırma yaaa. nişanda geldi e hadi düğün olsun artık.

arimmm doğur artıkk. kuzucuuuuk bekleme artık martı kaçırma yaaa. nişanda geldi e hadi düğün olsun artık.

ama doğmuyor
ağrı ,sancı hiç bir fark da yok.herkes normal doğuramayacaksın diyor
40+6 olduk bugün
nisan ,mayıs kabul ama sezeryadan korkuyorum o olmasa bari

sezeryanda idrar torbası takılıyormuş yeni öğrendim, herkese mi peki
senin nasıldı

bende korkuyordum ama ne lavman yapıldı ne sonda takıldı. zaten 2.5 saat sonra ayaklarımı hissettim. hsyırlısı neyse o olsun canım.bende normal çok istedim ama kısmet. iyikide olmuşum. bak 66 kiloyla hamile kaldım. 80 le bitirdim. dün tartıldım 67 kilo olmuşum. ve belki inanmayacaksın geçen kış giydiğim eşofmanları giymeye başladım bugün. hani kilo kalıyor demişlerdi ya oda kalmıyor. benim doktorum çok iyiydi. az çok okumuşsundur herşeyimide kendim yaptım çok şükür.

doktorun sezeryan yapmak için bahane aramıyorsa canım normal doğurursun büyük ihtimalle. benim büyük kızımda 41+3 olduğumda daha doğum gerçekleşmemişti. doktorum 42 olana kadar bekleriz. gelmediyse sunni sancı veririz, gene de gelmezse sezeryan olursun demişti. genelde özellerde sezeryan yapmak isterler ama benim doktorum normal doğumdan yanaydı. 41+3 te suyum geldi ama sancım yoktu. sunni sancı verildi. ilk gün vücudum sunni sancıya tepki vermedi. yani ne sancı oldu ne açılma. ama doktorum ertesi gün gene sunni sancı verdirdi. gene sancı, açılma olmasaydı sezeryan olucaktım artık. suyum geldiği için daha fazla bekletmek bebeğe zarar veriyormuş çünkü. ona rağmen 2 gün sancılarım başlasın diye bekledi doktorum. neyseki sancılar başladı, açılma oldu da kızım doğdu..

kendini hiç strese sokma canım. inşallah gönlündeki gibi normal doğum olur. olmazsa da sıkma canını, sezeryandan da memnun kalan çok kişi var.. hakkında hayırlısı olsun..

sağolun arkadaşlar cevaplar için
demek herkese sonda takılmıyorumuş,en kötü ihtimal sezeryana kalırsam diye merak ettimmemnun olman içimi rahatlattı

41+3ü duyunca eşim ağlayacak
sen onu da geçersin diyor
doktorum bekletiyor evet bgn kontrol var ama gene bekleteceğinden eminim
ufacık sancı ,1 cm açılma olsa da suni sancı verse bari,doğrudan doğuma alınmaktan vazgeçtim
artık hayallerim bu kadar küçüldü

canım özel 1 aylıkken yapıyor devlet 2 aylık olduğunda

ben özelde 2 aylıkken yaptırdım
hımm saolun kıslarr şimdi geçti mi bizim ya tühh 2 aylıkken yaptırcaz artıkın
aa bilmiyordumm aklımda bulunsun saol canım dr a bi sorayım
canım bizde de
boklu prensesim benim

canım gazı olabilir

canım

hayırlısıyla büyüt
evet canım ya gazdan yapmışş tam çıkartamamışş yine aynı geçmedi çıkartamadı

beklenen doğum tarihimiz aynıydı canım senle mert bey 2 haftalık oldu ,ben de burada demirbaş oldum
nöbetçi hamile oldun canım neyse bukadar bekledin inşallah istediğin gibi normal doğum olur

bana kesinlikle doktor önerisi olmadan başlamayın dediler haticecim geçmiş olsun sarılığıda biran önce geçer kuzunun inşallah

seLam kızLarr nasıLsınızzz hiç uğrayamıyorum buraya ama yavaş yavaş düzene giriyoruz:) inşallah en kısa zamanda dönüşüm muhteşem oLacak

canım bence memeyi bırakmıyorsa mama verme. süt olmasa emmezmiş bebek. az geliyodur belki ama uzun süre emerse doyurur karnını. ilk zamanlar en az 45 dakika emzir dedi bana sağlık ocağındaki doktor. yorulurmuş çünü bebek. ne kadar az anne sütü dışında bir şey alırsa o kadar iyi. anne sütü emdikçe çoğalan bişiymiş bir de. ne kadar çok emerse sütün o kadar çoğalır canım..

seLam kızLarr nasıLsınızzz hiç uğrayamıyorum buraya ama yavaş yavaş düzene giriyoruz:) inşallah en kısa zamanda dönüşüm muhteşem oLacak

iyiyiz elifcim siz nasılsınız birde biz düzene girsek keşke 40ı çıkana kadar böyle olur diyorlar

canım yarın bizim 40ımız ne deişiklikler olacak çok merak ediyorum herkes bir 40 tutturmuş gidiyor merakla bekliyorum :)

ciddende ne 40mış ne alaka hala anlamış değilim bakalım olcakmı bizimle deneyimlerini paylaşırsın canım

ciddende ne 40mış ne alaka hala anlamış değilim bakalım olcakmı bizimle deneyimlerini paylaşırsın canım

bence bebeğin kırkı diye bir şey yok
hani bizde lohusalık süresi en fazla 40 gün ya ,onu bebeklere de yansıtmışlar öyle kalmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…