bende ilk bebegimde bol bol rezene kimyon ictim.cok faydasini gördüm.san hazirda bekliyo..rezene ve kimyonu tohmhalinde alip demledim..kimyonu ayrica toz olarak özellikle gaz yapacagini düsündügüm yemeklere kattim normalde sevmem ama ise yarayinca kullandimiyigclr kızlar...hep aynı sorun gazzzzzzbu gece çok ağladı benim kuzuda..bende kend içtiğim çaydan verdim...ohh büyük insan gb pırtlattı sonra...inşallah ondandır işe yaramıştır...rezene+kimyon+anason...aktardan almıştım...
bizde 4 gündür kaka yapmıyorduk en sonunda dün doktora gittim fitil verdi..mecbur kullandım..2 gündürde tutmuyoraslında katıda değil normal ama neden yapmadı anlamadım..
şu kanama işi canımı sıktı benimde kaç gün oldu ya....offf rüzgarda 10 günde bitmişti
bende ilk bebegimde bol bol rezene kimyon ictim.cok faydasini gördüm.san hazirda bekliyo..rezene ve kimyonu tohmhalinde alip demledim..kimyonu ayrica toz olarak özellikle gaz yapacagini düsündügüm yemeklere kattim normalde sevmem ama ise yarayinca kullandim
doğumdan önce doğumda kullanılmak üzere bir enerji oluşuyormuş annede. sakın bune evde temizlikle, dışarda alışverişle tüketmeyin diyorlar.
merhaba sona kalanlardan biri dün gece bebğine kavuştu bugün suni sancılarla doğumu başlatcaz demiştim hani dün gece 12 de kızım kanama ve küçük sancılar eşliğinde ne zaman geliceğime siz değil ben karar veririm dedi ve 4.30 da dünyaya geldi güzel bir doğumdu salancılar kolay dersem yalan olur ama doğum gerçekleşir gerçekleşmez gülmeye başlıyorsunuz hepsi anında geçiyor kızımız arya 3350 gr 50 cm aynı babası kopya çıkarmışım sanki darısı diğer bekleyenler başına...
hayırlı olsun canım. maşallah elaya. sağlıkla büyüsün İnşallah doğurmayan kaç kişi kaldı yaa. arimmi var sadece şimdi.
ebrucum hangi mamadan veriyorsun bende vermek istiyorum çünkü bebeğim doymuyor biliyorum enazından gecelerimi versem uyusun diye yoksa ben kafayı yiyecem nisanın 6sında 40kımız çıkıyor eve gidecez 8 aydır annemlerdeyim evimi temizleyecem evim uzakta yardımcım yok ne yaparım ben
aaa bende bi tek benm kızım böle diyordum. aynı yaaa. bez dayanmıyor cadıya.
damlacığım canım aşallah mertime. darısı bize inşallah canım.
syble sizede maşallah canım. bende sağlık ocağına götürüp tarttırayım diyorum. bide ağzında pamukçuk çıkmış onu göstercem.
fafuel çok üzüldm canım. Allahmı böyle acıyı kimseye yaşatmasın canım.
canım gazı olabilirslm kızlar yardım lütfen bebeğim emerken ağlıyor 5-6 saniye emiyor ondan sonra ağlıyor çıldırıyor resmen
merhaba sona kalanlardan biri dün gece bebğine kavuştu bugün suni sancılarla doğumu başlatcaz demiştim hani dün gece 12 de kızım kanama ve küçük sancılar eşliğinde ne zaman geliceğime siz değil ben karar veririm dedi ve 4.30 da dünyaya geldi güzel bir doğumdu salancılar kolay dersem yalan olur ama doğum gerçekleşir gerçekleşmez gülmeye başlıyorsunuz hepsi anında geçiyor kızımız arya 3350 gr 50 cm aynı babası kopya çıkarmışım sanki darısı diğer bekleyenler başına...
ben sana eslik edeyim canim..aktif katilamasamda bastan beri bende vardim..
aaa kaçırmışım canım . kusura bakma. ama sen marta yetişeceksin hadi inşallahevet canım bende öyle duydum ama artık çok geçne kadar yorulsam da bebiş için hala enerjim var çok şükür
canım gözün aydın ne güzel kendiliğinden gelmiş bebiş.bizim kız da bu gece ben kendim gelicem demezse yarın 12:30da hastanede olucaz zorla alıcaz kısmetse
son günüm de olsa hala bende varım doğurmayan daha doğrusu doğuramayan ama öğlen kavuşucam kısmetse.bu gece son şansımız kendiliğinden gelmesi için
sorma canım aynen. bende öyle diyorumcanım bizde de
bez ve ıslak mendil dayanmıyor
3. ayda daha az bez kirletirlermiş
yaani geçici durum allahtan
boklu prensesim benim
canım gazı olabilir
canım
hayırlısıyla büyüt
normal doğum mu bekliyorsun canım ,daha günün yeni doluyor çizelgen doğruysa
bekleyecek misin
benden bgn ablam da umudu kesti normal doğuramıcaksın diyor ee bi hafta geçti
bu kadar beklemeye sezeryan olmasam bari:84::84::84:
arimmm doğur artıkk. kuzucuuuuk bekleme artık martı kaçırma yaaa. nişanda geldi e hadi düğün olsun artık.
ama doğmuyor
ağrı ,sancı hiç bir fark da yok.herkes normal doğuramayacaksın diyor
40+6 olduk bugün
nisan ,mayıs kabul ama sezeryadan korkuyorum o olmasa bari
sezeryanda idrar torbası takılıyormuş yeni öğrendim, herkese mi peki
senin nasıldı
ama doğmuyor
ağrı ,sancı hiç bir fark da yok.herkes normal doğuramayacaksın diyor
40+6 olduk bugün
nisan ,mayıs kabul ama sezeryadan korkuyorum o olmasa bari
sezeryanda idrar torbası takılıyormuş yeni öğrendim, herkese mi peki
senin nasıldı
bende korkuyordum ama ne lavman yapıldı ne sonda takıldı. zaten 2.5 saat sonra ayaklarımı hissettim. hsyırlısı neyse o olsun canım.bende normal çok istedim ama kısmet. iyikide olmuşum. bak 66 kiloyla hamile kaldım. 80 le bitirdim. dün tartıldım 67 kilo olmuşum. ve belki inanmayacaksın geçen kış giydiğim eşofmanları giymeye başladım bugün. hani kilo kalıyor demişlerdi ya oda kalmıyor. benim doktorum çok iyiydi. az çok okumuşsundur herşeyimide kendim yaptım çok şükür.
doktorun sezeryan yapmak için bahane aramıyorsa canım normal doğurursun büyük ihtimalle. benim büyük kızımda 41+3 olduğumda daha doğum gerçekleşmemişti. doktorum 42 olana kadar bekleriz. gelmediyse sunni sancı veririz, gene de gelmezse sezeryan olursun demişti. genelde özellerde sezeryan yapmak isterler ama benim doktorum normal doğumdan yanaydı. 41+3 te suyum geldi ama sancım yoktu. sunni sancı verildi. ilk gün vücudum sunni sancıya tepki vermedi. yani ne sancı oldu ne açılma. ama doktorum ertesi gün gene sunni sancı verdirdi. gene sancı, açılma olmasaydı sezeryan olucaktım artık. suyum geldiği için daha fazla bekletmek bebeğe zarar veriyormuş çünkü. ona rağmen 2 gün sancılarım başlasın diye bekledi doktorum. neyseki sancılar başladı, açılma oldu da kızım doğdu..
kendini hiç strese sokma canım. inşallah gönlündeki gibi normal doğum olur. olmazsa da sıkma canını, sezeryandan da memnun kalan çok kişi var.. hakkında hayırlısı olsun..
canım özel 1 aylıkken yapıyor devlet 2 aylık olduğunda
hımm saolun kıslarr şimdi geçti mi bizim ya tühh 2 aylıkken yaptırcaz artıkınben özelde 2 aylıkken yaptırdım
aa bilmiyordumm aklımda bulunsun saol canım dr a bi sorayımCanım bir arkadaşıma da öyle olmuştu, onunki biraz uzun sürdü tabii, birgün değil.. Sonra bebeğinin inek sütüne alerjisi olduğu ortaya çıktı, arkadaşım inek sütü ürünü yediğinde ya da içtiğinde sütünden bebeğe de geçiyormuş. İstersen doktoruna bir sor..
evet canım ya gazdan yapmışş tam çıkartamamışş yine aynı geçmedi çıkartamadıcanım bizde de
bez ve ıslak mendil dayanmıyor
3. ayda daha az bez kirletirlermiş
yaani geçici durum allahtan
boklu prensesim benim
canım gazı olabilir
canım
hayırlısıyla büyüt
nöbetçi hamile oldun canım neyse bukadar bekledin inşallah istediğin gibi normal doğum olur
beklenen doğum tarihimiz aynıydı canım senle mert bey 2 haftalık oldu,ben de burada demirbaş oldum
slm kızlar çok ama çok yorgunum uykusuzum gündüzleride uyuyamıyorum yarın hastaneye gidecez yine şu sarılıktan bir türlü kurtulamadık değerleri yine yüksek çıkmış 2 günde bir yavrumudan kan alıyorlar bebeğim infantil kolik geceleri ağlıyor uyumuyor mememi sürekli ağzında istiyor hiç çıkarma diyo doymuyormu acaba mamayamı başlasam nedersiniz kızlar lütfen akıl verin bana çok ihtiyacım var bilginize sürekli gazı var ilaç kullanmama rağmen
ebrucum hangi mamadan veriyorsun bende vermek istiyorum çünkü bebeğim doymuyor biliyorum enazından gecelerimi versem uyusun diye yoksa ben kafayı yiyecem nisanın 6sında 40kımız çıkıyor eve gidecez 8 aydır annemlerdeyim evimi temizleyecem evim uzakta yardımcım yok ne yaparım ben
seLam kızLarr nasıLsınızzz hiç uğrayamıyorum buraya ama yavaş yavaş düzene giriyoruz:) inşallah en kısa zamanda dönüşüm muhteşem oLacak
iyiyiz elifcim siz nasılsınız birde biz düzene girsek keşke 40ı çıkana kadar böyle olur diyorlar
canım yarın bizim 40ımız ne deişiklikler olacak çok merak ediyorum herkes bir 40 tutturmuş gidiyor merakla bekliyorum :)
ciddende ne 40mış ne alaka hala anlamış değilim bakalım olcakmı bizimle deneyimlerini paylaşırsın canım
ciddende ne 40mış ne alaka hala anlamış değilim bakalım olcakmı bizimle deneyimlerini paylaşırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?