2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence bebeğin kırkı diye bir şey yok
hani bizde lohusalık süresi en fazla 40 gün ya ,onu bebeklere de yansıtmışlar öyle kalmış

ah canım bebek gelmeyince örgülere mi vurdun kendini :) gelsin artık bebeğin, bütün forum onu bekliyor forumun nazlısı oldu kuzucuğun :)

canım bende kaçırmışım sanırım şuanda bebişin kollarındadır sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

kızlar bızımde oglumuz haftaya sunnet olucak teyzoslar..bu arada keten tohumu ve bal karıstırıp gunde 5-6 defa yıyıp uzerıne su ıcıyorsunuz sutunuzu arttırıyır ben efede denemıstım oldu sımdıde yıyorum deneyın..bıde gaz ıcın ben efede cok cektım bu gazı ablam bı tane cay yaptırmıs ıcınde yok yok o rahatlatıyor..ogrenırım ıcındekılerı sölerım..

bıode bızımde gobegımız kanamıstı bılıyorsunuz bı kere oldu ama bakalım oglumu 3 gundur korkudan yıkamıyorum cunku aglayınca göbegı kanamıstı bugun yıkıcam ınsallahkuzum aglamaz efe cok sevıyordu yıkanmayı batu hıc sevmıyor ben efeyı her aksam 9 da yıkardım 9:30 da yatırıdım gazınıda cıkarırıdı rahtalatırdı sımdı batuyuda alıstırmöam gerek hele yazın ben efeyı gunde 3-4 defa yıkardım yaz gelsın sızde öle yaopın.. ya sıze deneyımlerımı yazmak ıstıyorum ama neler yazıcagımı unutuyorum ama su varkı 2. cocukta cok rahata davranılıyormus efede herseye panık yapıyordum..he bıde ne sorucam benım kananmam sadece 7 gun surdu az mı sızce kızlar?

ayrıca 40 fln hıc etkılemıyor sadece 40 cıkınca cocuklar gormeye ve ılgı alanları degırstıgı ıcın bıraz daha rahatlıyorsunuz bıde dısarı fln cıkıyorsunuz ıste o yuzden 40 denıyor gazı olanın gazı fln dvm edıyor keısnlıkle..

canım hala kanamam var benim bende nezaman biticek çok merak ediyorum...40ı beklemekde hayal bizim için desenize:26:

sybl cnnmm sen yaktırdın dıme bebesının gobegını doktor bızede kanarsa yakıcaz demıstı ama hos bıda kanamadı senın hep kanıyormusydu?

ah canım bebek gelmeyince örgülere mi vurdun kendini :) gelsin artık bebeğin, bütün forum onu bekliyor forumun nazlısı oldu kuzucuğun :)

evet napiim eşim de düşünmemek için sürekli bir şeylerle uğraşıyomuş
bakalım kontrole gidicez bugün ama nst sonucundan eminim sancı yok, kalbi süper(tabi buna çok şükrediyorum),sonra suyu bol çıkar açılma da çıkmaz
ve ben gene beklerim:84::84::84::84:

Selammm anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl..Benim paşa bıcı bıcı yaptırdık mis gibi oldu emzirdim uyuyttum ve buraya kaçtım =)))

Kızlar lanoise krem kullanmama rağmen geçmedi sağ göğsümü emziremiyorum süt gelincede çok ağrı yapıyor şişiyor..Ne yapacağım hiç bilmiyorum..Gece de emzirdim emzirdim ama doymadı mama yaptım 60 cc yavrum doymuyor sütüm olsun die paso su içiyorum dün meyva suyu içmeye de başladım çok şekerli bişey içemiyorum içim almıyor..

merhaba bende baştan beri burayı takip ediyorum herzaman yazmasamda....
bende oğlumu 22 mart salı günü sezeryanla 3230 gr 53 cm olarak dünyaya getirdim herşey yolunda çok şükür tüm anneler bebeklerini güle güle büyütsünler

Maaşallah

Rabbim analı babalı sağlıklı huzurulu uzun bir ömür nasip etsin inş. annesi..Amiiin inş.

canım pamukçukiçin karbonatlı su ile göğsünü silip öyle emzirecekmişsin. iyi gelirmiş.
sybl cnnmm sen yaktırdın dıme bebesının gobegını doktor bızede kanarsa yakıcaz demıstı ama hos bıda kanamadı senın hep kanıyormusydu?
canım kanama değilde sarı bi yapı kurumadı gitti.

kızlar merhaba bebişim üşütmüş sanırım kakası biraz yeşilimsiydi çok karın ağrısı çekiyo napsam acaba

Slm arkadaşlar nasılsınız?Emiri yıkadım.Mışıl mışıl uyuyor.Bende fırsattan istifade size bir bakayım dedim.

Allah analı babalı saglıkla büyümesini nasip etsin canım.

canım maşallah paşana rahat rahat uyusun şimdi, benım göğsumde çok kotuydu ve ılk gunden berı bende krem kullandım ama çok etkılı olmadı acayıp çatladı resmen ağladım , çareyı buldum sonunda hemen yap sende umarım işine yarar bır ayvanın çekirdeklerini çıkarıp yarım çay bardağı suyla kaynatıp soğuttum o jöle gıbı oldu bir çay kaşığı kadar saf zeytınyağı ekleyıp emzırdıkçe meme ucuna surdum ınanılmaz ıyı geldı krem falan yanında halt etmış...

umarım butum dıleklerın kabul olur, okur okumaz delı gıbı çare arayan ben hemen uyguladım ve çok çok çok ıyı geldı...bınlerce teşekurler...

:

geçmiş olsun canım dun keremde hıç durmadı kakasıda yeşılımsı gıbıydı oyle olunca uşutmuşmu oluyo ne yapcaz

cnm teşekkür ederim sanada geçmiş olsun yeşil gibi olduğu zmn üşütüyolar diye biliyorum ama kakası hariç az önce araştırdım nette kızımdaki bütün belirtiler kolik i işaret ediyo

canım pamukçukiçin karbonatlı su ile göğsünü silip öyle emzirecekmişsin. iyi gelirmiş.

canım kanama değilde sarı bi yapı kurumadı gitti.

doktorda öyle dedi canım. öyle yapıyorum şimdi. inşallah iyi gelir. çok sağol canım.
caretta hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. darısı arime olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…