bence bebeğin kırkı diye bir şey yok
hani bizde lohusalık süresi en fazla 40 gün ya ,onu bebeklere de yansıtmışlar öyle kalmış
evet canım bende öyle duydum ama artık çok geçne kadar yorulsam da bebiş için hala enerjim var çok şükür
canım gözün aydın ne güzel kendiliğinden gelmiş bebiş.bizim kız da bu gece ben kendim gelicem demezse yarın 12:30da hastanede olucaz zorla alıcaz kısmetse
son günüm de olsa hala bende varım doğurmayan daha doğrusu doğuramayan ama öğlen kavuşucam kısmetse.bu gece son şansımız kendiliğinden gelmesi için
kızlar bızımde oglumuz haftaya sunnet olucak teyzoslar..bu arada keten tohumu ve bal karıstırıp gunde 5-6 defa yıyıp uzerıne su ıcıyorsunuz sutunuzu arttırıyır ben efede denemıstım oldu sımdıde yıyorum deneyın..bıde gaz ıcın ben efede cok cektım bu gazı ablam bı tane cay yaptırmıs ıcınde yok yok o rahatlatıyor..ogrenırım ıcındekılerı sölerım..
bıode bızımde gobegımız kanamıstı bılıyorsunuz bı kere oldu ama bakalım oglumu 3 gundur korkudan yıkamıyorum cunku aglayınca göbegı kanamıstı bugun yıkıcam ınsallahkuzum aglamaz efe cok sevıyordu yıkanmayı batu hıc sevmıyor ben efeyı her aksam 9 da yıkardım 9:30 da yatırıdım gazınıda cıkarırıdı rahtalatırdı sımdı batuyuda alıstırmöam gerek hele yazın ben efeyı gunde 3-4 defa yıkardım yaz gelsın sızde öle yaopın.. ya sıze deneyımlerımı yazmak ıstıyorum ama neler yazıcagımı unutuyorum ama su varkı 2. cocukta cok rahata davranılıyormus efede herseye panık yapıyordum..he bıde ne sorucam benım kananmam sadece 7 gun surdu az mı sızce kızlar?
ayrıca 40 fln hıc etkılemıyor sadece 40 cıkınca cocuklar gormeye ve ılgı alanları degırstıgı ıcın bıraz daha rahatlıyorsunuz bıde dısarı fln cıkıyorsunuz ıste o yuzden 40 denıyor gazı olanın gazı fln dvm edıyor keısnlıkle..
ah canım bebek gelmeyince örgülere mi vurdun kendini :) gelsin artık bebeğin, bütün forum onu bekliyorforumun nazlısı oldu kuzucuğun :)
merhaba bende baştan beri burayı takip ediyorum herzaman yazmasamda....
bende oğlumu 22 mart salı günü sezeryanla 3230 gr 53 cm olarak dünyaya getirdim herşey yolunda çok şükür tüm anneler bebeklerini güle güle büyütsünler
canım pamukçukiçin karbonatlı su ile göğsünü silip öyle emzirecekmişsin. iyi gelirmiş.aaa bende bi tek benm kızım böle diyordum. aynı yaaa. bez dayanmıyor cadıya.
damlacığım canım aşallah mertime. darısı bize inşallah canım.
syble sizede maşallah canım. bende sağlık ocağına götürüp tarttırayım diyorum. bide ağzında pamukçuk çıkmış onu göstercem.
fafuel çok üzüldm canım. Allahmı böyle acıyı kimseye yaşatmasın canım.
canım kanama değilde sarı bi yapı kurumadı gitti.sybl cnnmm sen yaktırdın dıme bebesının gobegını doktor bızede kanarsa yakıcaz demıstı ama hos bıda kanamadı senın hep kanıyormusydu?
Maaşallah
Rabbim analı babalı sağlıklı huzurulu uzun bir ömür nasip etsin inş. annesi..Amiiin inş.
merhaba bende baştan beri burayı takip ediyorum herzaman yazmasamda....
bende oğlumu 22 mart salı günü sezeryanla 3230 gr 53 cm olarak dünyaya getirdim herşey yolunda çok şükür tüm anneler bebeklerini güle güle büyütsünler
Allah analı babalı saglıkla büyümesini nasip etsin canım.
Selammm anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl..Benim paşa bıcı bıcı yaptırdık mis gibi oldu emzirdim uyuyttum ve buraya kaçtım =)))
Kızlar lanoise krem kullanmama rağmen geçmedi sağ göğsümü emziremiyorum süt gelincede çok ağrı yapıyor şişiyor..Ne yapacağım hiç bilmiyorum..Gece de emzirdim emzirdim ama doymadı mama yaptım 60 cc yavrum doymuyor sütüm olsun die paso su içiyorum dün meyva suyu içmeye de başladım çok şekerli bişey içemiyorum içim almıyor..
kızlar merhaba bebişim üşütmüş sanırım kakası biraz yeşilimsiydi çok karın ağrısı çekiyo napsam acaba
kızlar göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş..
ayva çekirdeğini jöle haline gelene kadar 5dk kaynatıp içine birkaç damla zeytinyağı koyup sürecekmişiz çok iyi gelirmiş gülbende dinledik şimdi..
:
geçmiş olsun canım dun keremde hıç durmadı kakasıda yeşılımsı gıbıydı oyle olunca uşutmuşmu oluyo ne yapcaz
canım pamukçukiçin karbonatlı su ile göğsünü silip öyle emzirecekmişsin. iyi gelirmiş.
canım kanama değilde sarı bi yapı kurumadı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?