arkadaşlar göğüs çatlakalrı için lansinoh kullanan varmı bebeğim 9 günlük oldu göğüslerim hala ileşmedi ben lansinoh sürüyorum emzirirken göğsümü yıkamıyorum kremde yıkamaya gerek yok diyo ama genede içim rahat deil siz ne yapıyorsunuz hangi kremi kullanıyorsunuz
peki emzirirken siliyo veya yıkıyomusun göğsünü canım ben direk veriyorum bebeğe zararı varmıdır acaba
peki emzirirken siliyo veya yıkıyomusun göğsünü canım ben direk veriyorum bebeğe zararı varmıdır acaba
ama doğmuyor
ağrı ,sancı hiç bir fark da yok.herkes normal doğuramayacaksın diyor
40+6 olduk bugün
nisan ,mayıs kabul ama sezeryadan korkuyorum o olmasa bari
sezeryanda idrar torbası takılıyormuş yeni öğrendim, herkese mi peki
senin nasıldı
canım ben 2009 mart annelerindenim durumunu okuyunca yazmak istedim benim kızım 41+6 da doğmuştu... ben normal doğum yapmayı çok istediğim için beklemiştik o kadar... son günlerimde sancılanmak için dua ediyordum.. doktorum 16 marta gün verdi önce suni sancı olmadı sezeryan dedi... benim o gece kendi sancım başladı nişan geldi sabah hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardı ve ben normal doğurdum... sana da hayırlı doğumlar..
doğum yapan annelere kolaylıklar, bol bol sütler bebişlere sağlık diliyorum...
doktordan geldim şimdi
40+6 dayım sancı çıkmadı,kalp atışları düzenli ,bebeğin suyu da bol,hiç açılma yok
hatta doktor alttan muayene etti,parmağımı değdirdikçe bebek kafasını yukarı kaçırıyor dedi
kanala girmemiş
sonra pişman olmamak için 3 gün daha beklicez
cts tekrar kontrole gidicez ama doktor büyük ihtimal artık normal doğmaz ,pzt sezeryan randevusu vercem dedi
bu kadar beklemeye sezeryan olmak hiç istemezdim
hala bi umut dua etmeye devam,hayırlısı neyse o olsun en azından bebeğim sağlıklı
anaaaa nisan anası olacan kızzz. ama sen yine bizde kal. nöbetçi hamile arkadaşım benim. İnşallah hiç gerek kalmaz hemencecik gelir bebişinnn
canım ben yeni geldim doktordan mesaj yazdım ,seninkini okudum
sezeryan için düşünülen günde 41+5 olacağım ,o arada inşallah seninki gibi normal doğar
ama bebeğin kafasının büyüklüğü de sınırdaymış
biraz daha büyürse kanala da giremezmiş
suni sancıdan da bahsettik önce ama sonra nedense sezeryana geçti sanırım uygun değil bebek suni sancı için bile
kalırım canım buradayım,demirbaş oldum ya gidemem
eşim deli gibi baskı yapıyor sezeryan için
ama ben beklemek istiyorum,beklicem de inşallah
dua edin bana
kalırım canım buradayım,demirbaş oldum ya gidemem
eşim deli gibi baskı yapıyor sezeryan için
ama ben beklemek istiyorum,beklicem de inşallah
dua edin bana
arkadaşlar göğüs çatlakalrı için lansinoh kullanan varmı bebeğim 9 günlük oldu göğüslerim hala ileşmedi ben lansinoh sürüyorum emzirirken göğsümü yıkamıyorum kremde yıkamaya gerek yok diyo ama genede içim rahat deil siz ne yapıyorsunuz hangi kremi kullanıyorsunuz
geçmiş olsun canımkızlar merhaba bebişim üşütmüş sanırım kakası biraz yeşilimsiydi çok karın ağrısı çekiyo napsam acaba
sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah maşalla bebişinemerhaba bende baştan beri burayı takip ediyorum herzaman yazmasamda....
bende oğlumu 22 mart salı günü sezeryanla 3230 gr 53 cm olarak dünyaya getirdim herşey yolunda çok şükür tüm anneler bebeklerini güle güle büyütsünler
doktordan geldim şimdi
40+6 dayım sancı çıkmadı,kalp atışları düzenli ,bebeğin suyu da bol,hiç açılma yok
hatta doktor alttan muayene etti,parmağımı değdirdikçe bebek kafasını yukarı kaçırıyor dedi
kanala girmemiş
sonra pişman olmamak için 3 gün daha beklicez
cts tekrar kontrole gidicez ama doktor büyük ihtimal artık normal doğmaz ,pzt sezeryan randevusu vercem dedi
bu kadar beklemeye sezeryan olmak hiç istemezdim
hala bi umut dua etmeye devam,hayırlısı neyse o olsun en azından bebeğim sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?