- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Damlacım nasılsın?Mert nasıl?
Hellooo
Beyaz dutun kurusu süt yapar dediler kızlar.. Denemedim ama yazayım dedim..
Benim göğsümün biri ötekinin yarı boyunda ya, ben gibi olanınız var mı?Biri vargücüyle süt yapıyor, ötekisi tembel
Hellooo
Beyaz dutun kurusu süt yapar dediler kızlar.. Denemedim ama yazayım dedim..
Benim göğsümün biri ötekinin yarı boyunda ya, ben gibi olanınız var mı?Biri vargücüyle süt yapıyor, ötekisi tembel
bilgim yok canım öbürünümü emiyorda öyle acaba:26::26:
canım benimde sağda biraz daha fazla solda az oluyor. ne yaprsam yapayım. sol göğsümü verince sağ göğsümüde vermem gerekiyor ama artsın diye zorla veriyorum.
kızlar ben kızıma ultraprima kullanıyordum bitti. bi arkadaş canbebe almıştı kullanaym dedim. dünden beri bugün baktım pişik yapmış. 5 6 tane portbebeye koymuşum önceden bugün çıkardım tekrar primaya döndüm. sizdede böyle oldumu yaa. kocaman paket duruyor ama canım sıkıldı. pişik kremi sürdüm artık. geçer değilmi.
Ben de prima kullanıdm şimdilik sadece, ama demek ki can bebeyi denemiyoruzGerçi bebekten bebeğe de değişiyor herhalde.. Zeytinyağı da sürebilirsin pişiği rahatlatması için, geçer herhalde hemen, geçmiş olsun kuzuna
Neyse yalnız değlmişim, ben de veriyorum ikisini de, ve ikisinden de süt geliyor bakınca, ama niyeyse birinin haznesi mi azdır nedir :))
Biraz merdiven insen ve sıcak duş alsan canım bi faydası dokunabilir inşallah bir an önce sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah
canım Allah yardımcın olsun yaa. şimdi beklemekte zor dayanmakta. zaman uzadıkça oturmak kalkmak yatmak hepsi sorun. inşallah bekletmeden gelir kuzucuğun. bugün olmazsa en geç yarın gelsin inşallah
inş kendiliğinden geliverir bebişin canım bukadar bekleyip normal olsun
Bencede bekle banada hep geç doğuracakmışım gibi geliyor bende eğer öyle birşey olursa 42 ye kadar beklemeyi düşünüyorum bir sorun olmassa
artık bunları denicem canım sağol,hatta yürüyüşten geldik şimdi çok yoruldum
oo süper dilek inşallah canım
pantolonlarım sıkmaya başladı,ee onlar 9 ay hamileler için ben 10 aylık oldum
inşallah canım
kız hakikaten haa 10 aylık doğuracan.
kızlar nasısınız??
biz bugün 9 günlük olduk hala doğumu üstümden atamadım acayip zor bi doğumdu resmen pskolojim bozuldu foruma bakıyorum bakıyorum o günü hatırlıyorum yazılanlardan hemen kapıyorum bişi yazamadan. Allah herkese kolay doğum nasip etsin...
gülmeyelim lütfen
evet öyle oldu .doktora da dedim sezeryan olcaktı madem şimdiye 3 haftalık bebek olurdu en azından
neden zordu canım normal miydi,sezeryan mı
normaldi malesef canım 10 saat acayip bi sancı çektim hala belim ağrıyo yalvardım sezeryan yapın diye ama doktor sağolsun ha geldi ha gelcek diye diye 10 saat sancıyı çektirdi. üstüne bide dikişlerimde ödem oldu patladı tekrar dikildi uyuşturulmadan hala acı çekiyorum otururken o kadar istemiştim normal olsun normal olsun diye ama kimseye önermiyorum artık. KESİNLİKLE SEZERYAN !!
normaldi malesef canım 10 saat acayip bi sancı çektim hala belim ağrıyo yalvardım sezeryan yapın diye ama doktor sağolsun ha geldi ha gelcek diye diye 10 saat sancıyı çektirdi. üstüne bide dikişlerimde ödem oldu patladı tekrar dikildi uyuşturulmadan hala acı çekiyorum otururken o kadar istemiştim normal olsun normal olsun diye ama kimseye önermiyorum artık. KESİNLİKLE SEZERYAN !!
doktordan geldim şimdi
40+6 dayım sancı çıkmadı,kalp atışları düzenli ,bebeğin suyu da bol,hiç açılma yok
hatta doktor alttan muayene etti,parmağımı değdirdikçe bebek kafasını yukarı kaçırıyor dedi
kanala girmemiş
sonra pişman olmamak için 3 gün daha beklicez
cts tekrar kontrole gidicez ama doktor büyük ihtimal artık normal doğmaz ,pzt sezeryan randevusu vercem dedi
bu kadar beklemeye sezeryan olmak hiç istemezdim
hala bi umut dua etmeye devam,hayırlısı neyse o olsun en azından bebeğim sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?