2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hellooo

Beyaz dutun kurusu süt yapar dediler kızlar.. Denemedim ama yazayım dedim..

Benim göğsümün biri ötekinin yarı boyunda ya, ben gibi olanınız var mı? Biri vargücüyle süt yapıyor, ötekisi tembel

bilgim yok canım öbürünümü emiyorda öyle acaba:26::26:

canım benimde sağda biraz daha fazla solda az oluyor. ne yaprsam yapayım. sol göğsümü verince sağ göğsümüde vermem gerekiyor ama artsın diye zorla veriyorum.

kızlar ben kızıma ultraprima kullanıyordum bitti. bi arkadaş canbebe almıştı kullanaym dedim. dünden beri bugün baktım pişik yapmış. 5 6 tane portbebeye koymuşum önceden bugün çıkardım tekrar primaya döndüm. sizdede böyle oldumu yaa. kocaman paket duruyor ama canım sıkıldı. pişik kremi sürdüm artık. geçer değilmi.

bilgim yok canım öbürünümü emiyorda öyle acaba:26::26:

Ay yok ya, ikisini de emiyor.. ben biri hep daha büyük diye ondan vermeye başlamıştım gerçi, annem küçük olandan ver de süt yapsın dedi.. Çalışıyoruz bakalım

Bu arada annemler bugün dışarı çıktılar biraz, kızın da uyku vaktiydi ama dalamıyordu bir türlü, o kadar çok ağladı ki afakanlar bastı bana, onlar gidince ben kızıma mukayet olamıycam diye moralim bozuldu.. Sadece emzirdim ve göğsüme yatırıp uyudu, yerine koyduğumda uyanıverdi hep.. Nasıl yemek filan yapcam ben ya onlar gidiince:26::26::26::84:

Ben de prima kullanıdm şimdilik sadece, ama demek ki can bebeyi denemiyoruz Gerçi bebekten bebeğe de değişiyor herhalde.. Zeytinyağı da sürebilirsin pişiği rahatlatması için, geçer herhalde hemen, geçmiş olsun kuzuna
Neyse yalnız değlmişim, ben de veriyorum ikisini de, ve ikisinden de süt geliyor bakınca, ama niyeyse birinin haznesi mi azdır nedir :))

Son düzenleme:

sağol canım dalinin pişik kremi vardı ondan sürdüm canım. inşallah geçer geçmezsede zeytinyağını denerim çok sağol. evet canbebeyi tavsiye etmiyorum. içi sert geldi bana. bide içine çekmiyor. mesela prima öyle değil çok memnun kalmıştım. eşim yarın gidip alacak artık.

Biraz merdiven insen ve sıcak duş alsan canım bi faydası dokunabilir inşallah bir an önce sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah

artık bunları denicem canım sağol,hatta yürüyüşten geldik şimdi çok yoruldum

canım Allah yardımcın olsun yaa. şimdi beklemekte zor dayanmakta. zaman uzadıkça oturmak kalkmak yatmak hepsi sorun. inşallah bekletmeden gelir kuzucuğun. bugün olmazsa en geç yarın gelsin inşallah

oo süper dilek inşallah canım
pantolonlarım sıkmaya başladı,ee onlar 9 ay hamileler için ben 10 aylık oldum

inş kendiliğinden geliverir bebişin canım bukadar bekleyip normal olsun
inşallah canım

kız hakikaten haa 10 aylık doğuracan.

kızlar nasısınız??

biz bugün 9 günlük olduk hala doğumu üstümden atamadım acayip zor bi doğumdu resmen pskolojim bozuldu foruma bakıyorum bakıyorum o günü hatırlıyorum yazılanlardan hemen kapıyorum bişi yazamadan. Allah herkese kolay doğum nasip etsin...

kız hakikaten haa 10 aylık doğuracan.

gülmeyelim lütfen
evet öyle oldu .doktora da dedim sezeryan olcaktı madem şimdiye 3 haftalık bebek olurdu en azından

neden zordu canım normal miydi,sezeryan mı

arimcim kıssssss doğuma gidersen suyun felan gelip haber ver topiğe herkes merakla son mart annesini bekliyor veee nazlı bebişini:87::87::87:

gülmeyelim lütfen
evet öyle oldu .doktora da dedim sezeryan olcaktı madem şimdiye 3 haftalık bebek olurdu en azından

neden zordu canım normal miydi,sezeryan mı

normaldi malesef canım 10 saat acayip bi sancı çektim hala belim ağrıyo yalvardım sezeryan yapın diye ama doktor sağolsun ha geldi ha gelcek diye diye 10 saat sancıyı çektirdi. üstüne bide dikişlerimde ödem oldu patladı tekrar dikildi uyuşturulmadan hala acı çekiyorum otururken o kadar istemiştim normal olsun normal olsun diye ama kimseye önermiyorum artık. KESİNLİKLE SEZERYAN !!

geçmiş olsun canım ya . iyileştimi şimdi dikişlerin

canım çok üzüldüm. şimdi iyisindir İnşallah. bebeğinde hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün İnşallah

aslında rahat doğum dıye bırsey yok. ben de genel anestezi sezeryan oldum. ama 3 tane mıyom gorup onu da almışlar 2 amelıyat bı arada yani. bir de narkoza tepkı vermıs vucudum çooook şişmişim ve 2.5 saatte uyanabıldım. 2 gun yavrumla acıdan hıc ılgılenemedım vekocacım baktı hep ona. annesişni o sanmıştır yavrucuk. gaz da cıkmadı 2 gun. yurumeye calısırken ertesı gun cehennem azabı cektım resmen acıdan
yanı rahat bır dogum tarzı yok sanırım. allah herkes ıcın hayırlısını versın.

Kızlar bu ticker nerden nasıl yapıyosunuz?Hamileyken yapamadım bari şimdi yapayım oğluşuma.

hadi hayırlısı bakalım canım..

Biz de bugün eşimle kızımı yıkadık ilk defa.. tertemiz oldu mis gibi. çok az ağladı kızım. sanırım o da ablası gibi banyo yapmayı sevicek. ablası banyodan çıkarken çok ağlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…