2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arimcim kıssssss doğuma gidersen suyun felan gelip haber ver topiğe herkes merakla son mart annesini bekliyor veee nazlı bebişini:87::87::87:

bugün de doğurmadım
ama inşallah öyle bir şey olursa haber vermez miyim,tetikteyim
mart bitti gerçi nisan annesi olarak buradayım artık:84:

senin doğum kötü olmuş canım,duymadım diyebilirim böylesini
çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah hepsi,unutur gidersin

Biz de bugün eşimle kızımı yıkadık ilk defa.. tertemiz oldu mis gibi. çok az ağladı kızım. sanırım o da ablası gibi banyo yapmayı sevicek. ablası banyodan çıkarken çok ağlar..

ne güzeeel
benim bu mesajları yazmama daha epey var,sizi okuyup sevineyim bari

bu arada gökçen gitti gidiş o gidiş
haber veririm demişti sezeryan mı oldu ki gelemedi
bilen yok mu

geçmiş olsun pişik olmuş bebeğin daha öncede yazmıştım tekrar yazmak istedim canım dalin nivea gibi pişik kremleri PİŞİK ÖNLEYİCİ kremler yani pişik olmasın diye sürülüyor pişik olduktan sonra fayda etmiyor bunun için doktorunun önereceği ve eczaneden alacağın bi pişik kremi kullan daha hızlı iyileşir benim doktor hastaneden çıkarken yazmıştı reçeteye pişik olursa kullan ama pişik olmaması içinde arada dalin nivea tarzı önleyiciler kullan dedi bilgin olsun canım canları yandığı için paylaşmak istedim umarım kısa sürede geçer...

geçmiş olsun umarım şu anda iyisindir ben spinalde bile bir hafatada topladım senin daha zor olmuş .

offffff offffffff aynısını düşünmekteyim bende nasıl yapıcam :26::26:bu bebişler sözleşmişler herhalde hepsi göğsümüzde uyumak istiyor

biz de bugün eşimle kızımı yıkadık ilk defa.. Tertemiz oldu mis gibi. çok az ağladı kızım. Sanırım o da ablası gibi banyo yapmayı sevicek. Ablası banyodan çıkarken çok ağlar..

ayyy maşallah
bıcı bıcı yaptı demek kızın
ne güzel rahatlamıştır prenses

geçmiş olsun canım
pişiği nasılş anlıorsun?
Benimde kızımın kutusunun üstü kırmızı pişiktir die
bepanten sürüyorum ama hala geçmior

slm annecikler...kimseler bebeklerden fırsat bulamıyo artık yorgunluk uykusuzluk oyyyyyy oyy
bende bakıp bişeycikler yazıp çıkıyom hemen ancak bukadarına fırsat buluyom...kaldıki geçmiş sayfaları okumam oooooo imkansız...inşallah herkez iyidir bebişler iyidir
valla saatlerce kk da yazışmayı özlediiiim............

merhaba annecikler ...
ben kötüyüm,zor gunler geçiriyorum
bebişim hala nezle... ama hafifledi cok şükür..
asıl sorunumuz göbek kanaması... dün göbek düşeli 9 gun olmuştu ve hala kanıyordu.. Dr. bu durumu sevmedim dedi ve bizi hemotoloji uzmanına yonlendirdi.. yavrumun elinden koca iğneyşe 3 tüp kan alındı,bi sürü test yapılıyor şu an.. kan hastalığı,pıhtılaşma sorunu varmı falan diye... (( dünden beri ağlıyorum.. ailede kan hataslığı olan yok ama korkuyorum yine de.. bu göbek niye kanıyor anlamıyorum hafifi kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanıyooo...

bi de bunlar yetmezmiş gbi bebeğim az kilo almış dr tam sınır dedii.. 15.gunde eski dogum kilosuna dönmesi gerekirken bizimki hala zayıf ( sütüm de azaldı üzüntüden...

bizlere dua edin kızlar.. geceleri de hiç uyumuyo bebeğim. uykusuzluktan bitik durumdayım..

bugun 4te test sonucları belli olacak... Allahım yardımcımız olsun.

Merhabalar.Benim oğlum 28 günlük.Haftaya hepatit b yaptıracağız.Doktorumuz sağlık ocağının yaptığı aşıyı tavsiye etmedi.Cıvalıymış sanırım.Bu konuda bilgisi olan varmı?Gerçi bizde doktorumuzu pek tutmadık.Kartal Maltepe civarında doktor önerebilecek olan varmı?

merhaba arkadaşlar,
biz geldik kızımla..bekleyen arkadaşlarımız ne yaptı?
kızım 29 Martta normal doğumla saat 11'de 3845gr doğdu boyunu ölçmediler 1 ay sonra ölçülecekmiş kalça çıkıklığı olabilir diye ama boyu maşallah uzun bir kız.. çok da çirkin benim kızım:)
doğumdan sonra çok sancım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Kızım iyi benim çok sütüm çok yok geceleri mama veriyoruz güzdüz emzirmeye çalışıyorum ama sürekli uyuyor ve uykuda meme almıyor nasıl uyandırıp emzireceğimi de bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

maşallah nazlı kızımıza.kollarıyla boynuyla oyna altını aç bacaklarıyla oyna uyanır muhakkak..ama kesinlikle uykuda olsa bile uyandırıp emzir sarılığı çabuk atlatır...

allah yardımcın olsun,tez zamanda saglıgına kavusur ınsallah.bebegın ıcın sakın olmaya calıs.sutun azalmasın.dualarım senınlee.

hoşgeldinnnn bizim bebiş uyuyor bende giriyim dedim nettede olmasa sıkıntıdan patlıcam hava güzel dışarılara atasım var kendimi:26::26::26:

Ohhh maşallah annesi.. Benim ki gece gündüz mum diktiriyor..İstiyor ki hep kucağımda uyusun meme ağzında dursun keyif yapıyor =)))

Sorma kaç gündür deli oldum evde havalarda güzelleşince bir hoş oldum =))) Yarın yarı kırkımız çıkacak inş. dışarı çıkacağız oğluşumla yarı kırk ucurtmaya heheh =))) Adet yerini bulsun

selam kızlar, ancak fırsat bulabildim. Gerçekten doğruymuş bebiş olduktan sonra net'e girmem kolay olmadı.
Haaa bu arada evet doğru okudunuz, bebişim size yanlış alarm bebek bize tatbikat yaptırdı dediğim günün gecesinde geldi. Ayrıntıları yazdığımda nasıl bir gece geçirdiğimizi, hatta nerdeyse evde doğuracakmıssın denilmesini bile anlatacam. Sürekli kontrole gittiğimiz hastanede doğum yapmadım, açılma yok deyip sürekli eve yollanmaktan. Neyse Allah'a çok şükür ikimiz de iyiyiz.
Bebişim normal doğumla, gece 3.30 da geldi. 3.590 gram. 6 tane dikişim var,2'si sayemde. Az önce sağlık ocağından geldik. Artık 2. kez topuk kanı alınıyormuş, prosedür gereği. İşte böyle kızlar. Ayrıntıları yazacam. Herkese çok çok geçmişler olsun. Allahım sizi korusun.
Kızımızınn adına Elif Hanzade ile Elif Gülce arasına kararsız kaldık sizce hangisi olsun? N'olur hemen cevaplayın,kimlik çıkacak, öpüldünüz

Malesef evet..

Evet benim gözlerimin altı morardı..Migrende var..Rabbim yardımcımız olur inş.

Dün sağ göğsüm şişti taş gibi oldu..Doktora gidelim dediler pompa ile çekiyorlarmış bende de var el pompası ucu o kadar kötü olmuştu ki çekemedim..Ağlaya ağlaya bağıra bağıra emzirdim 10 - 15 dk sonra göğsüm yumuşamaya başladı..Çok kötü bişeymiş süt birikmesi..Ucu yara die emziremiyordum sağ göğsümü çok fena oldum çok

Canımmm çok çok geçmiş olsun..Rabbim inş. en kısa zamanda şifa verir kuzuya..Sakın sakın bırakma üzülme canım bende öyle üzüntüden 2 gün sütüm kesildi pompa ile de çektim 30 40 cc çıkıyordu 2 göğsümden mama verdim 2 gün dikkat et kendine sen iyi olmaz isen bebeğin nasıl iyi olur..Gece uykusu bizde de yok arada gündüz de fiyan fiyan ağlıyor canım acıyor emziriyorum altını temizliyorum yine uyumuyor..Rabbim hepimize kolaylık versin inş. Sabır sağlık versin inş.

Maaşallah

Rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin canım.. Yerim çirkin kızını =))) Emdikçe süt kanalları açılırmış canım her göğsünü 10 dk emzirmeye çalış..Uykudan uyandırmak için burnunu sık canım hemencik uyanır..Tekrar hayırlı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…