arimcim kıssssss doğuma gidersen suyun felan gelip haber ver topiğe herkes merakla son mart annesini bekliyor veee nazlı bebişini:87::87::87:
normaldi malesef canım 10 saat acayip bi sancı çektim hala belim ağrıyo yalvardım sezeryan yapın diye ama doktor sağolsun ha geldi ha gelcek diye diye 10 saat sancıyı çektirdi. üstüne bide dikişlerimde ödem oldu patladı tekrar dikildi uyuşturulmadan hala acı çekiyorum otururken o kadar istemiştim normal olsun normal olsun diye ama kimseye önermiyorum artık. KESİNLİKLE SEZERYAN !!
Biz de bugün eşimle kızımı yıkadık ilk defa.. tertemiz oldu mis gibi. çok az ağladı kızım. sanırım o da ablası gibi banyo yapmayı sevicek. ablası banyodan çıkarken çok ağlar..
sağol canım dalinin pişik kremi vardı ondan sürdüm canım. inşallah geçer geçmezsede zeytinyağını denerim çok sağol. evet canbebeyi tavsiye etmiyorum. içi sert geldi bana. bide içine çekmiyor. mesela prima öyle değil çok memnun kalmıştım. eşim yarın gidip alacak artık.
aslında rahat doğum dıye bırsey yok. ben de genel anestezi sezeryan oldum. ama 3 tane mıyom gorup onu da almışlar 2 amelıyat bı arada yani. bir de narkoza tepkı vermıs vucudum çooook şişmişim ve 2.5 saatte uyanabıldım. 2 gun yavrumla acıdan hıc ılgılenemedım vekocacım baktı hep ona. annesişni o sanmıştır yavrucuk. gaz da cıkmadı 2 gun. yurumeye calısırken ertesı gun cehennem azabı cektım resmen acıdan
yanı rahat bır dogum tarzı yok sanırım. allah herkes ıcın hayırlısını versın.
Kızlar bu ticker nerden nasıl yapıyosunuz?Hamileyken yapamadım bari şimdi yapayım oğluşuma.
Ay yok ya, ikisini de emiyor.. ben biri hep daha büyük diye ondan vermeye başlamıştım gerçi, annem küçük olandan ver de süt yapsın dedi.. Çalışıyoruz bakalım
Bu arada annemler bugün dışarı çıktılar biraz, kızın da uyku vaktiydi ama dalamıyordu bir türlü, o kadar çok ağladı ki afakanlar bastı bana, onlar gidince ben kızıma mukayet olamıycam diye moralim bozuldu..Sadece emzirdim ve göğsüme yatırıp uyudu, yerine koyduğumda uyanıverdi hep.. Nasıl yemek filan yapcam ben ya onlar gidiince:26::26::26::84:
biz de bugün eşimle kızımı yıkadık ilk defa.. Tertemiz oldu mis gibi. çok az ağladı kızım. Sanırım o da ablası gibi banyo yapmayı sevicek. Ablası banyodan çıkarken çok ağlar..
geçmiş olsun pişik olmuş bebeğin daha öncede yazmıştım tekrar yazmak istedim canım dalin nivea gibi pişik kremleri pişik önleyici kremler yani pişik olmasın diye sürülüyor pişik olduktan sonra fayda etmiyor bunun için doktorunun önereceği ve eczaneden alacağın bi pişik kremi kullan daha hızlı iyileşir benim doktor hastaneden çıkarken yazmıştı reçeteye pişik olursa kullan ama pişik olmaması içinde arada dalin nivea tarzı önleyiciler kullan dedi bilgin olsun canım canları yandığı için paylaşmak istedim umarım kısa sürede geçer...
çok sıkıldımmmmmmmmmmgeliyorum gidiyorum kimsecikler yok
Beeeeeeeen geldimmmm =)))
Nasılsın ne yapıyorsun =))) benim sıpa ağlıyor yine yawww geliyorum hemen oyyy
merhaba arkadaşlar,
biz geldik kızımla..bekleyen arkadaşlarımız ne yaptı?
kızım 29 Martta normal doğumla saat 11'de 3845gr doğdu boyunu ölçmediler 1 ay sonra ölçülecekmiş kalça çıkıklığı olabilir diye ama boyu maşallah uzun bir kız.. çok da çirkin benim kızım:)
doğumdan sonra çok sancım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Kızım iyi benim çok sütüm çok yok geceleri mama veriyoruz güzdüz emzirmeye çalışıyorum ama sürekli uyuyor ve uykuda meme almıyor nasıl uyandırıp emzireceğimi de bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
maşallah nazlı kızımıza.kollarıyla boynuyla oyna altını aç bacaklarıyla oyna uyanır muhakkak..ama kesinlikle uykuda olsa bile uyandırıp emzir sarılığı çabuk atlatır...
merhaba annecikler ...
ben kötüyüm,zor gunler geçiriyorum
bebişim hala nezle... ama hafifledi cok şükür..
asıl sorunumuz göbek kanaması... dün göbek düşeli 9 gun olmuştu ve hala kanıyordu.. Dr. bu durumu sevmedim dedi ve bizi hemotoloji uzmanına yonlendirdi.. yavrumun elinden koca iğneyşe 3 tüp kan alındı,bi sürü test yapılıyor şu an.. kan hastalığı,pıhtılaşma sorunu varmı falan diye...(( dünden beri ağlıyorum.. ailede kan hataslığı olan yok ama korkuyorum yine de.. bu göbek niye kanıyor anlamıyorum hafifi kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanıyooo...
bi de bunlar yetmezmiş gbi bebeğim az kilo almış dr tam sınır dedii.. 15.gunde eski dogum kilosuna dönmesi gerekirken bizimki hala zayıf( sütüm de azaldı üzüntüden...
bizlere dua edin kızlar.. geceleri de hiç uyumuyo bebeğim. uykusuzluktan bitik durumdayım..
bugun 4te test sonucları belli olacak... Allahım yardımcımız olsun.
hoşgeldinnnnbizim bebiş uyuyor bende giriyim dedim nettede olmasa sıkıntıdan patlıcam hava güzel dışarılara atasım var kendimi:26::26::26:
slm annecikler...kimseler bebeklerden fırsat bulamıyo artıkyorgunluk uykusuzluk oyyyyyy oyy
bende bakıp bişeycikler yazıp çıkıyom hemenancak bukadarına fırsat buluyom...kaldıki geçmiş sayfaları okumam oooooo imkansız...inşallah herkez iyidir bebişler iyidir
valla saatlerce kk da yazışmayı özlediiiim............
merhaba annecikler ...
ben kötüyüm,zor gunler geçiriyorum
bebişim hala nezle... ama hafifledi cok şükür..
asıl sorunumuz göbek kanaması... dün göbek düşeli 9 gun olmuştu ve hala kanıyordu.. Dr. bu durumu sevmedim dedi ve bizi hemotoloji uzmanına yonlendirdi.. yavrumun elinden koca iğneyşe 3 tüp kan alındı,bi sürü test yapılıyor şu an.. kan hastalığı,pıhtılaşma sorunu varmı falan diye...(( dünden beri ağlıyorum.. ailede kan hataslığı olan yok ama korkuyorum yine de.. bu göbek niye kanıyor anlamıyorum hafifi kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanıyooo...
bi de bunlar yetmezmiş gbi bebeğim az kilo almış dr tam sınır dedii.. 15.gunde eski dogum kilosuna dönmesi gerekirken bizimki hala zayıf( sütüm de azaldı üzüntüden...
bizlere dua edin kızlar.. geceleri de hiç uyumuyo bebeğim. uykusuzluktan bitik durumdayım..
bugun 4te test sonucları belli olacak... Allahım yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar,
biz geldik kızımla..bekleyen arkadaşlarımız ne yaptı?
kızım 29 Martta normal doğumla saat 11'de 3845gr doğdu boyunu ölçmediler 1 ay sonra ölçülecekmiş kalça çıkıklığı olabilir diye ama boyu maşallah uzun bir kız.. çok da çirkin benim kızım:)
doğumdan sonra çok sancım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Kızım iyi benim çok sütüm çok yok geceleri mama veriyoruz güzdüz emzirmeye çalışıyorum ama sürekli uyuyor ve uykuda meme almıyor nasıl uyandırıp emzireceğimi de bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?