2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim gerçekten çok üzüldümRabbim yardımcın olsun..kilosunu merak etme sütün yetmiyorsa mama verirsin hem artık mamalar anne sütüne benzer özellikte üretiliyolarmış öyle diyo reklamlarda falan..çabucak toparlanır bebişin..ve test sonuçlarından da kötü bişeey çıkmayacağına inanıyorum sadece dr pimpirkliymiş..bizimkide sarılığı niye geçmedi diye onlarca test yaptırdı safra kesesi çalışıyomu diye bile baktı ama çok şükür b,işey çıkmadı..anne sütü sarılığıymış...bunu demek için yavrumun kollarını ellerini delik deşik ettiler o ağladı ben ağladım..senin ki de geçecek merak etme dualarım seninle ve bebişinle...
valla bizde çok memnun değildik drumuzdan dün değiştirdik şimdiki çok hoş ve güleryüzlü bir bayan bir muayenemiz 27dk sürdü düşünebiliyormusunuz..herşeyi teker teker sordu anlattı benim sorularıma güzel güzel cevap verdi valla ben çok memnun kaldım...sana uymaz ama bakırköy acıbademe gidiyoruz biz artık..inşallah herkesi böyle iyi drlarla karşılaştırır Rabbim..
çok sıkıldımmmmmmmmmmgeliyorum gidiyorum kimsecikler yok

aynen bende öyle oluyorum yaaa

maşallah canım hayırllı güzel günlerde büyüt bebeğini...bence herikisi de güzeeelll...karar veremedim yani...ama Elif gülce şirin Elif Hanzade ise hanımağa ismi gibi duruyo...güçlü bir bayan olur bence hanzade koyarsanız diye düşünüyorum

aysecim,allah anaalı babalı buyutsun su an cok vaktim yok daha sonra detyalı konusuruz inşallah canım... elif hanzade olsun.. cok güzel

bu arada söylemeden geçemiycem yalnız kalmaktan korkan bayanlar korkmayın..ben daha 10.günde yalnız kaldım..düşünün dikiş yerlerim hala acıyordu...ama Rabbim kolaylığını veriyo gerçekten öyle bir güç geliyor ki insana anlatamam..ev işlerini takmayın kafaya eşiniz yardım eder..bebişler uyuyunca sizde uyursunuz dinlenirsiniz...güçlü olun biraz yahu çok kolay üstesinden gelirsiniz

hoşgeldinnnn bizim bebiş uyuyor bende giriyim dedim nettede olmasa sıkıntıdan patlıcam hava güzel dışarılara atasım var kendimi:26::26::26:

ben de nete vurdum kendimi. hamileyken bu kadar aktif bir kulanıcı değildim :)

inşallah sonuçlar iyi çıkar canım..

hayırlı olsun bebeğin. kolayca büyüsü inşallah..

canım gülce ismini biz de ilk birkaç gün kullandık. kime söylesek anlamadı. tekrarlamamız gerekti. o yüzden kızımın adını Ceyda olarak değiştirdik ve nüfus cüzdanına öyle yazdırdık. yoksa gülceyi biz de çok beğenmiştik.

Amiiin canım teşekkürler. İnşallah hepimiz sağlıcakla büyütürüz bebeklerimizi. Yaaa ben de karar veremedim şimdi ismine

aysecim,allah anaalı babalı buyutsun su an cok vaktim yok daha sonra detyalı konusuruz inşallah canım... elif hanzade olsun.. cok güzel

Canım sana çok çok geçmiş olsun. Umarım birşey yoktur. Lütfen canını sıkma. Rabbim yardım eder, birşey çıkmaz, rahat ol. Sonra konuşuruz, bebek uyuyorken girdim ben de:)

Haklısın, eşler anlayışlı, yardımsever olduktan sonra daha rahat olunur, sağolsun eşim de sütüm gelsin, bebiş doysun diye elinden geleni yapıyor. Rabbim esirgesin sevdiklerimizi.

aferin eşine sana yardımcı olduğu için kocaman alkış...benimki de öyle valla herşeyi yapıyo..zaten o da destek olmasa bunalımların dibine vururdum...az önce sanki yoklama alıyormuş gibi hayal ettim kendimi klasik öğretmen hayali oluldan uzaklaşınca öğrenciler teker teker gözünün önüne geliyo insanın..neyse senin kız benim öğrencimmiş ve listede önce gülce sonra hanzade olarak okudum veeee hanzade elifi sınıf başkanı seçtim..gülce elifi seçemedim çünkü çok narin bir kız arkadaşları onu çabucak üzer gibi geldi bana..ayyy çok değişik oldu dimi..ama ben isimlerin kişilikleri etkilediğine çok inanırım..mesela benim adımı özlem koymasalardı keşke hayatım gurbette hep birilerini özleyerek geçti

ayşecim bence elif gülce çok hoş

moonlight çok geçmiş olsun canım umarım test sonuçlarınız temiz çıkar sende toparlanmaya çalış bebişinin senin sütüne herşeyden çok ihtiyacı var üzüntüden sütün kesilmesin

yaaa bak şimdi ben de etkilendim yazından. Ama kaç gündür Gülce denmeye başlandı bile. Eee peki kulağına eşim okudu, dinen sakıncası olur mu, değiştirsek, şimdi kimlik çıkacak ya eşim karar ver diyor. 9 ay bile karar veremedim. Kaç isim eledim. Allahım bana n'oldu, takıntılarım oldu yaaa offff. Eşim Elif ismini istedi. Onda sabit kaldık da yanına bu iki isimden hangisi ona kalsa Gülce gene ağır basıyormuş. Offff n'olur yardım

sonuçta Elif ismi sabit olucak dimi canım? o zaman bence bir sakıncası olmaz kulağına gülce okunmasının. Göbek adı Gülce olur. hatta bir isim daha okuyun çocuğun kulağına ama o ismini bilmesin kimse diyenler var. gerçi ben çok inanmadım ama şöyle bir açıklaması var: biri büyü yaparsa, kişinin tam adını kullanarak yapması gerekiyormuş. kimsenin bilmediği bir ismi olursa ona büyü yapılamazmış. bana pek mantıklı gelmemişti ama tekrar belirteyim.
biz birkaç kişiye söyledik gülce ismini. onlar ne, hı filan diyince bile sinir olduk. çocuk bir ömür aynı eziyeti çekmesin diye değiştirme kararı aldık. ama canım çok beğeniyorsan da Gülce olsun bence adı. çok şirin bir isim bence.

depresyonu bir an önce atlatırsın umarım. bebek uyudukça dışarı çıkarsınar seni. bir hava alıp eve dön. ben öyle öyle ucundan atlattım sanırım bu depresyon halini..

kızlar sizin sayfanızda da gözüküyuomu bilmiyorum ama şu çok zayıfım kilo alamıyorum diyorsanız kilo aldırıcı tablet reklamı benim çok sinirimi bozmaya başladı yeni doğum yapmış kadınların yoğunlukta olduğu topiklere böyle reklamlar konulmasın ya

kızlar galiba bende de lohusa depresyonu belirtileri var herşeye ağlayasım geliyo-herkesin dediği laf bana batıyo-oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyo o kadar masum ve muhtaçki yalnız kalmaktan hem çok korkuyorum hem de etrafımda kimseyi istemiyorum böyle garip hallerdeyim
bugün kuaföre gittim saçımı kestirdim kaşımı aldırdım biraz değişiklik oldu hafta sonuda yine anneme gidicem bi hafta yokum yani değişiklik iyi olur belkiiii

ezan okunduysa bile bişey olmaz herhalde niye olsun ki?elif var hala..neyse inşallah güzel bir ömür sürer..ama çokta uzun uzadıya düşünme sonuçta herikside güzel bence...

:26::26:çok ilginçmiş gııı bu..hiç duymamıştım böyle bişey

ne güzel ailenin yanına gitme gibi bir imkanın var..eşim gitmeme izin vermiyo..onların beni o şekilde bırakmaması gerekirmiş o nedenle küstü herkese..sadece biz varız diyo..aileler de bir yere kadar diyo..hatta bu yaz bu sene unut gitmek yok hiçbir yere gitmiycez diyo

şimdi bile gittim eşimle konuştum. Valla adam kızıyor, kızmakta da haklı yaaa ben böyle değildim. Dediğiniz gibi her iki isim de güzel. Eşim Gülce'nin anlamı hoş diyor, Hanzade'ye netten bakmış. Hükümdar çocuğu anlamına geliyor biz padişah mıyız diyor. Kızım bahtından gülsün diyorum Gülce olsun diyorum bir an, ayyy bir an da Hanzade olsa mı acaba diyorum salaklaştım gerçekten

artık diyecek bişey bulamıyorum en iyisi yazı tura atın ..yazı gelirse günce tura gelirse hanzade koyun...ayyy birde paranın dik gelme olasılığı var onda da sadece elif olsun

Merak ederim canım ben şimdi sonucu. kararınız kesinleşince neyi seçtiğinizi haber ver emi :78:

slm kızlar yağmurumla beraber biz geldiiikkk nasılsınız diye sorcam ama herkes aynı sanırım uykusuz gergin bitkin ama mutlu anneee bizim ne gazımız bitiyo ne de karnımız doyuyo şuan kucağımda uyuyo yatağa koyunca uyanıyor çok bilmiş çıktı bu mart bebekleri

Tıpkısının aynısı inan..Gaz çıkarmadı sabahtan beri bu defa şurup yerine rezene verdim..Şİmdi annemin kucağında yine vızıldanıyor oyy gidiyorum yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…