2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kur'a çekmedik mi zannediyorsunuz, ooo çektim ama diyorum yaa bana bir haller oldu diye.
Tamam kızlar sağolun, sonucu yazacam. Teşekkürler:)

Tıpkısının aynısı inan..Gaz çıkarmadı sabahtan beri bu defa şurup yerine rezene verdim..Şİmdi annemin kucağında yine vızıldanıyor oyy gidiyorum yine..

kızlar drlarınıza sorun önce ama bizim kullandıuğımız şey iyi geliyo sanki adı bifiform gaz çıkarmaya yardımcı oluyo..biraz bence pahalı sgk karşılamıyo ve bir haftada biitiyo..ama gerçekten bence faydalı dün hariç çok yoğun gaz sancımız olmadı çok şükür..bende hergün rezene içiyorum birde karnının olduğu yere sıcak su torbası koyuyorum 40 derece sıcaklığında..

cnm onu bebekler kullanabiliyormu bana doktorum hamileyken vermişti kabızlığımdan dolayı hatta çok kullanmadım duruyo evde şase şeklinde olandanmı bahsediyosun

benim ki annemin kucağında da durmuyo ki

Oyyy parmak kadar boyları ile mum diktiriyorlar valla

Bende neo baby water die bir şurup veriyorum işe yarıyor..Annem bana rezene kaynatmış bu defa da rezene vereyim bakayım işe yarıyor mu dedim =))) Bu arada aklınızda olsun bayanlar rezene güzel süt yapıyormuş

cnm onu bebekler kullanabiliyormu bana doktorum hamileyken vermişti kabızlığımdan dolayı hatta çok kullanmadım duruyo evde şase şeklinde olandanmı bahsediyosun

yok bu damlalıklı 0.5ml veriyorsun içinde bakteri varmış..küçücük bir şişe..toz karıştırıyosun damla damla veriyosun

selammmm arkadaşlar...oğlum uyurken bi çay molası verdim, kkyı açtım oooh pek iyi geldi..pazartesi kırkımız çıktı,öyle bir seromoni yapmadık, normal banyosunu yaptık yatırdık oğluşumu...zaten kırkı çıana kadar 50 kere kırkı uçtupu için dışarıda çıkarmadım..ama şimdi daha bi rahatım niyeyse..
birde az olan kanamam iki üç gün kesilip sonra damla şeklinde yine geliyordu..buda iyice sinirimi bozdu..bugün gelen giden yok onunda rahatlığı var..off siz dokuz ay ben 8 ay ne kadar rahatmışız...eee birde kırkımız çıktı artık dolanan bir eşim var etrafımda, o da stres yaptırdı biraz:26::26:
doktora gitmem lazım ama üşeniyorum yaaa...off gitmesek ne olur, nasıl muayene ediyor acaba?dün kalça usgsi için gittik,çok şükür normal çıktı,bundan sonrada kolay kolay çıkmaz dedi doktor, önce elle muayene etti sonra usg ile, çıplaktı oğluş nasıl olduda işemedi hayret ettim..benim baya bi üstüme yapmıştı halbuki güzel de kilo alıyor oğlum maşallah,

ayyy ev ziyaretleri tamamda ben artık dışarıda çıkmak istiorum, nede olsa elimiz kolumuz bağlanıyor, doya doya alışverişler falan hayal gibi geliyor..
bizde böyle sevgili annecikler...

gözün aydın canım...güle güle büyüt bebeğini...kan şekeri düştüğü için uyanmıyor annesi, ben ilk gün uyanmadığında şırınga ile ağzına sağdığım sütten damlatıyordum, uyanıp emmeye başlıyordu aklında olsun...

hanzade pek güzelmiş canım ama ben sana diyeyim çoktan elif gülce olmuş ismi, bi tek senin kabullenmen kalmış, adıyla yaşasın ikisde çok güzel...

maşallah maşallah darısı bize olsun inşallah kırkını çıkarırız bizde.benim oğluş abarttı bir keresinde yüzümü ıskaladı kakasını öyle bir püskürttü ki.herkeste hemen hemen aynı demekki..benim kocamda gün sayıyo...hamile olduğumu duyduğundan beri kardeştikte artık niyeti bozacak herif sanırım ayy bende korkuyorum biraz gerdek gecesi gibi geliyo bana şimdi bizim dr bir iğne verdi korunmak için 10 gün sonra vurunacakmışım...

oooo bakıyorum topik yine kalabalıklaşmaya başlamış
bebeklerden fırsat olmuyor değil mi
ama çoooookkkk tatlılar. kızım iyiki var.
bir şey soracağım kızlar.
kızımın burnu tıkanık gibi. buhar makinası sürekli çalışıyo.
ama sabahları emdikten sonra hepsini kusuyo diyebilirim. balgam kusuyo. sizlerin bebişlerde böyle bir şey oluyor mu????

Bebeğimin resimlerine bakıyorum da şimdi ne kadar mükkemmel bir varlık..İyi ki de doğurmuşum =))) İyi ki de Rabbim bana bu kusursuz mükemmel varlığın annesi olmayı nasip etmiş..Paşam benim geceleri uyutmamasına rağmen gündüzleri de canımı okumasına rağmen çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm :112:

Rabbim isteyenlere de nasip eder inş.

geçmiş olsun canım ama bizde öyle bir sıkıntı yok henüz o nedenle bilemiyorum gelecekte belki bizde de başlar.burundan sümüğü falan çeken alet varya adını hatırlayamadım aspiratör müydü neydi onunla temiizlemeye çalış birde deniz suyu belki işe yarar..

Gökçen canım tekrardan gözün aydın.sağlıkla büyüt inşallah Melis kızımızı
herhalde topikte 3 tane Elif bebek var.benim kızımda Elif, sultanın kızı Elif Eylül birde hippperaktifin kızı Elif
ama bence hanzade olsun çok asil duruyor.
benim Elifiminde burnu tıkalı fısır fısır ediyo yavrum.
kızlar bizimde göbeğimiz uzun bir süre kanamıştı 3 gün önce tamamen kesildi.gösterdim 2 kere ama göbek
iyi düzelir dediler, geçti çok şükür bişey çıkmadan

inşallah canım tüm kalbimle amin diyorum duana...bende oğluşumu nasıl seveceğimi bilemiyorum..öpmeye kıyamıyorum kıyafetlerini öpüyorum kokluyorum

Allah razı olsun cnm. aspiratör pek fayda etmiyor. bir aylık aşımızı olmaya gidince soracağım. deniz suyunu kafama göre vermek istemedim. doktora sorayım diyorum.

inşallah canım tüm kalbimle amin diyorum duana...bende oğluşumu nasıl seveceğimi bilemiyorum..öpmeye kıyamıyorum kıyafetlerini öpüyorum kokluyorum

Annelik ne kadar da güzel ve meşaketli..Dün ağlaya ağlaya emziriyorum göğsümün ucu çok fena idi..En son kayınvalidem bıraktıralım dedi yok dedim emsin..Doktora gidelim pompa ile çeksinler acı çekme dedi..Aman öyle de böyle de acıyacak dedim en azından mama vermem oğluma dedim..Kendi annemde ne kıyamıyor vazgeçemiyor dedi annelik böyle işte kızım dedi..Hayyy dedim 2. doğuranın heheh çok canım yanıyordu da =)))

darısı size tabiki canım benim..daha nice güzel günlerini görelim paylaşalım inşallah...valla aynen kakasını nasıl fılattı ben de hayret etmiştim, bi de kolay kolay çıkmıyo lekesi, heryerim batmıştı..şimdiden ediyor ağzımıza demiştim babasına ya bana da öyle geliyor valla rahat bş üç ay oldu, yeni gelin gibi hissediyorum kendimi:) bundan sonra daha da önemli şimdi onun stresi olur hooppp ikinci geliyormuş düşünsenize...önceden gelirse gelsindi bebiş...aman aman ağzımdan yel alsın:26:

maşallah sana bende 2 tane daha hakkım var 3er yıl rayla doğurayımda hepsi beraber büyüsün diyorum...

Pamukçuk olduysa karbonatlı su ile bebeğin ağzının içinin silinmesi,olmadan önce önlem olması için de karbonatlı su ile mem ucunun silinmesi öneriliyor.Benim bebeği olan arkadaşlarım bunları uygulamuşlar çok işe yaramış.

Gözün aydın canım,bebeğine de maşallah.

Bizim topuk kanımız sadece hastanede alındı,doğumdan 4-5 gün sonra sağlık ocağından arayıp bebeği getirmemiz istenince götürdüğümüzde topuk kanını hastende almışlar bizim almamıza gerek yok dendi.Herkesden 2 defa alınmış galiba ama bizden alınmadı:26:

aranızda işitme testini yaptıran var mı
15 günlükken yapılması gerekiyo demişti dr
şart mı 15. günde olması acaba?

Bebeğim 2 günlükken hastanede yapıldı,küçük bir cihazla her iki kulağı da test edildi.Bunun dışında farklı bir test yapılıyor mu ki?

Bize de drumuz 1 aylık olduğunda kalça usg si yapılacak dedi.Yarın bizimde yaptırmamız lazım.

Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım

kızlar bu kanama nezamana kadar devam edicek sizinde hala devam ediyormu

Damlacım benim kanamam bitti gibi, günde 1 damla açık kahve rengi şeklinde gelir oldu.

Benim doğumum spinal anestezi ile oldu ve sonda takıldı canım.Sondayı anestezi sonrası taktıkları için hiç bir şey hissetmedim,çıkartırlarken de acı sızı duymadım.Sezeryan sonmrası serum alındığı için sonda çok büyük kolaylık oluyor.Ağrı kesicilerin etkisi geçtiğinde tuvalete kalkmak işkencesinden kurtuluyorsun.

İki göğüs hiç bir zaman aynı olmaz derler,bende senin gibiyim canım bir göğsüm diğerine göre daha az süt yapıyor.

Sultancım bende ilk haftalarda Prima kullandım sonra Huggiess in organik saf pamuk bezinin reklamını görüp denemek için aldım.Ondan mıdırbaşka bir şeyden mi bilmiyorum ama bizim cimcimede de pişik oldu.Hemen Primaya geri döndük.

Ben Lohusa depresyonuna girdim bile.Kızıma duyduğum sevgi hiçbirşey ile kıyaslanmaz ama kendime zaman ayırabilmeyi,düzenli uyuamayı,dışarı çıkabilmeyi,kitap okuyabilmeyi,eşimle aynı yatakta yatabilmeyi vs...vs... şeyleri çok özledim.

bebeğimi emzirmeseydim ve sezaryen olmasaydım ikinciden korkum olmazdı hatta iyi de olurdu sanki..düşünsenize yanyana yatır bağırsınlar dursunlar..artık meme yerine birbirlerinin burunlarını emerler

ardinacım bizim topuk kanımız sadece sağlık ocağında alındı hastanede ebe sağlık ocağında da alnacak oyüzden istersen burada almayalım hem 7.gün anne sütü de aldığı için testin sonucu daha iyi çıkar dedi oyüzden 2 kere canı yanması diye hastanede alınmadı....

banada spinal iğne yapıldıktan sonra sonda takıldı böylece acısını hisetmedim....

ben huggiess yenidoğan kullanıorum ve şimdilik memnunum...daha önce burada konuşulan birkonu vardı birkaç marka bez kullanmak lazım poposu şımarık olmasın diye birşeyler okumuştum sanki bu konu hakkında bilgisi olan varmı kızlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…