2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm çok geçmiş olsun...RABBİM KORUSUN BEBEĞİNİ.inşallah hiç bişey çıkmaz.

bebeğimi emzirmeseydim ve sezaryen olmasaydım ikinciden korkum olmazdı hatta iyi de olurdu sanki..düşünsenize yanyana yatır bağırsınlar dursunlar..artık meme yerine birbirlerinin burunlarını emerler

ayyy ömürsün valla...batırsınlar ortalığıda, burunlarınıda emsinler, bi bakmışız birbirlerinin sırtını sıvazlayıp gaz çıkarıyorlar

ben de gün içinde huggies yenidoğan gece de prima kullanıyorum,,aslında amacım huggiesi bitirmekti önceleri ama ondandan memnun kaldım kupkuru oluyo bizimki doldurmasına rağmen..ama sıvı kakayı prima gibi emmiyor..bende poposu şımarmasın diye ikisinide kullanıyorum..bişeycik de olmadı daha

maşallah sana bende 2 tane daha hakkım var 3er yıl rayla doğurayımda hepsi beraber büyüsün diyorum...

Ayyy Allah isteyene versin inş. canım ben bir tane olsun kıymetli olsun diyorum heheh =))) Ayy yok canım ya arayı 4 -5 yap sen sana da yazık =))

canım benim hemen yardımcı oolayım sana. öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun allah analı babalı buyutsun ve de maaşallah bebeğin dogum kılos cok ıyı maşallah ama ilk haftalar dogum kılosunun altına duser korkma. önemli olan yaklasık %5ını kaybetmesıymıs ılk haftada. almila 3100 gr dogdu ve kayınvalıdemın ısrarla emmeye alıştır demesı uzerıne mama az verınce 2 gun ıcınde %10 kılo kaybettı. yenıdogan dr umuz çoooook kızdı bıze. herkes bılırkısı kesılır kımseyı dınleme bu konunun uzmanı benım hem anne sutu hem mama vereceksın cocuk bır ayın sonunda ıstedıgımız kıloya ulaşırsa anne sutunu zorlarsın dedı. ama benım de ılk 4 gun dogru durust sutum gelmedı ve bu konuda deneyımlı olan ablacıgım bıze sümer medela ( yerı kzılayda ama arayınca eve kadar getırıyorlar makınayı) fırmasından hastane tıpı sut sağma makınası kıralattı. ve makına ınanılmaz arttırdı sutumu. ondan once gunde anca 100 ml sutum cıkarken sımdı gunde 400-500 ml cıkıyor. 2-3 satte bır sağıyorum ve çok şükür bebeğim dun daha yenı memeyı tutup emmeyı ogrendı artık arada ona da emdırıyorum ememden. boylece sutum kesılmıyor ve 2-2 bucuk satte bır ona bıberondan veya emzırerek 60-70 ml anne sutu verıyorum. buna ragmen hala dogum kılosunu yakalayamadıgından drumuz dun mama da verın arada dedi. gunde 1-2 kez aptamıl 1 verıyoruz. bebegının durmadan uyumasının sebebı de zaten aç olmasıymıs dr dedı. dr browns ın dogal akış bıberonu var ondan al sende yoksa onu ıyı tutup emıyor yenı doganlar. sormak ıstedıgın bırsey varsa mesaj atarsın canım. medelanın telefonu 0533 376 25 35 ve 418 4129. 24 saat hızmet verıyolar

QUOTE=MoonLightttt;18448323]merhaba annecikler ...
ben kötüyüm,zor gunler geçiriyorum
bebişim hala nezle... ama hafifledi cok şükür..
asıl sorunumuz göbek kanaması... dün göbek düşeli 9 gun olmuştu ve hala kanıyordu.. Dr. bu durumu sevmedim dedi ve bizi hemotoloji uzmanına yonlendirdi.. yavrumun elinden koca iğneyşe 3 tüp kan alındı,bi sürü test yapılıyor şu an.. kan hastalığı,pıhtılaşma sorunu varmı falan diye... (( dünden beri ağlıyorum.. ailede kan hataslığı olan yok ama korkuyorum yine de.. bu göbek niye kanıyor anlamıyorum hafifi kanıyo kuruyo temizliyorum yine kanıyooo...

bi de bunlar yetmezmiş gbi bebeğim az kilo almış dr tam sınır dedii.. 15.gunde eski dogum kilosuna dönmesi gerekirken bizimki hala zayıf ( sütüm de azaldı üzüntüden...

bizlere dua edin kızlar.. geceleri de hiç uyumuyo bebeğim. uykusuzluktan bitik durumdayım..

bugun 4te test sonucları belli olacak... Allahım yardımcımız olsun.

[/QUOTE]
nuraycım belli oldumu sonuçlar çok geçmiş olsun inşallah temizdir sonuçlar güzel haberini bkliyoruz
maşallah melisa prensese çenesi ve yanağıyla oyna dedi hemşireler bana
bizimde bugün yarı kırkımız çıktı yarın çıkıcaz dışarıya
canım gözün aydın maşallah kuzuna sağlıkla büyütmeyi nasip etsinelif hanzade diyorum bende
ayy canım arada banada geliyor bişeyler boğuyor gibi geliyor:26::26:

bu mart bebişleri kesin anneci olcaklar hepsi kucakta inmiyorlar ayolllllll

kızlar dr.dan geldik.
kan değerleri üst sınırdaymış ama önemli değil dedi dr. normal insan değerlerine göre üst sınırmış,yenidoğan old. için böyle olabilir dedi. 15 gun sonra tekrar kontrol olacaz.
bol bol emzir dedi..
banyo yasak,sadece silecez.
duaya devam kızlar.. iyiki varsınız.

dualarımız nil prensesle

Ah canım benim çok çok teşekkür ederim.. Kendimi daha iyi hissettim zaten mama veriyorum kendimi de çok kötü hissetmiyordum çünkü eminim sütüm gelecek ve emzireceğim su an sadece kilosu çok düşmesin ve sarılık olmasın bunu istiyorum aç aç uyumasına daha çok üzülürüm.Canım doktorunun tavsiyelerini uygulacağım çok mantıklı sonuçta aklın yolu birdir.
Melisa emmeyi biliyor memeyi iyi tutuyor bırakmıyor ama süt çok gelmiyor aç kalıyor ve sürekli uyuyor artık saçını çekip burnunu sıkıp zorla uyandıracağım.
Medelayı da arayacağım canım çok sağol verdiğin bilgiler için yardımın için..

çok sevindim canım çok şükür..Allah acil şifalar versin umarım bir an önce nazlı kızın iyileşir dikkat edin canım çok öpüyorum..

inşallah canım tüm kalbimle amin diyorum duana...bende oğluşumu nasıl seveceğimi bilemiyorum..öpmeye kıyamıyorum kıyafetlerini öpüyorum kokluyorum

ben bir öptümü doyamıyorum, birsürü birsürü öpüyorum :) az daha büyüsün bacaklarını sıktıra sıktıra sevicem cimcimemi :)

inşallah birdahaki kontrolde iyi haberi alırsınız canım.. şu an bile doktor riskli dememiş, içini rahat tut sen o vakte kadar canım.

kızlar gerçekten kafayı yıcem ya benı bı dk yalnız bırakmıyo neymış kırkım çıkmadan yalnız kalamazmışım eşim şimdi spora gttı oda geldı tabı hemen...bıde uyuyan cocugu gıdıyo gelıyo mıncıklıyo ağlayıncada atıyo kucağıma acıktı bu doymuyo dıyıp duruyo ben az yıyomuşumda keremım doymuyomuş...aptal aptal kelımelerle sevmeler çocugu hee bıde emzırıyorum ya memeyı bırakır bırakmaz kapıyo kuzumu kucağımdan yaa bı ızleme şansınız olsa off dıyorum

geçmiş oplsun canım dualarımız seninle ve bebişinle

Allah yardımcın olsun canım bende kimsesizlikten şikayetçiyim şu günlerde anneme kayınvalideme yada herhangi birine öyle çok ihtiyacım varki

kızlar evde otura otura sıkıldım yapacak bişeyim yoktu oğluşum uyuduğunda bende uyuyordum ama artık alıştım uykusuzluğa şöyle bir bakayım dedim acaba nasıl hareketler yapabilirim diye ve bakın ne buldum
Lohusalk Egzersizleri,Doum Sezeryan Sonras Zayflama Kilo Verme Form Tutma

çok kolay hareketler bunlar...rejim yapmak yok kilo vermek için aman sakın ha..ama bunları yapabilirzgitsin kilolar göbüşler hareketini başlatıyorum kendim içinayrıca bunlardan başka yarın pilates topu falan sipariş edicem netten onlarda gelsin kolay hareketlerden başlıycam depresyondan başka türlü kurtulamam...

kızlar göğüs ucu çatlakları için ben tavsiye üzerine anestol krem kullanıyorum ve bende ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ediyorum...

günaydın kızlaaaaaaaar. annemlerdeyim ve çook şükür düzgün yemek yiyip dinlenebiliyorum. anne gibisi yokmuş yaaa. bu sabah kardeşim abla önce sen kahvaltı yap dedi ve baktıda rahatça kahvaltı yaptım uzun süredir ilk defa. dünya varmı yaaa. arim doğurdunmu kız. geçmişi okumadım daha. herkes iyidir inşallaaaaah.

günaydın canım
ne güzel annenlerdeymişsin bebeğinle
ben de yeni açtım geçmişe bakmadım daha ama mesajını gördüm
doğurmadım tabi ki
ümidi de kestim sayılır 41+1

günaydın kızlar uykuusuz geçen bir geceden sonra oğluşumun ilk başarısını sizlerle paylaşmak istedim ve tabi annesinin de başarısı sayılır..oğluşum artık emzik tutmayı öğrenditüm gece uğraştım ama sonunda başardım..artık karnı doduktan sonra kuccağımda tutmak zorunda değilim.mesela az önce altını temizledim kıyafetlerini değiştirdim emzirdim gazını zorda olsa çıkarttıktan sonra yatırdım ağzına emziği verdim nasıl emiyo nasıl emiyo hayret ettim ve 3dk içinde uyuduemzik ne rahatmış yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…