günaydın canım
ne güzel annenlerdeymişsin bebeğinle
ben de yeni açtım geçmişe bakmadım daha ama mesajını gördüm
doğurmadım tabi ki
ümidi de kestim sayılır 41+1
günaydın kızlaaaaaaaar. annemlerdeyim ve çook şükür düzgün yemek yiyip dinlenebiliyorum. anne gibisi yokmuş yaaa. bu sabah kardeşim abla önce sen kahvaltı yap dedi ve baktıda rahatça kahvaltı yaptım uzun süredir ilk defa. dünya varmı yaaa. arim doğurdunmu kız. geçmişi okumadım daha. herkes iyidir inşallaaaaah.
günaydın kızlar uykuusuz geçen bir geceden sonra oğluşumun ilk başarısını sizlerle paylaşmak istedim ve tabi annesinin de başarısı sayılır..oğluşum artık emzik tutmayı öğrendi tüm gece uğraştım ama sonunda başardım..artık karnı doduktan sonra kuccağımda tutmak zorunda değilim.mesela az önce altını temizledim kıyafetlerini değiştirdim emzirdim gazını zorda olsa çıkarttıktan sonra yatırdım ağzına emziği verdim nasıl emiyo nasıl emiyo hayret ettim ve 3dk içinde uyudu emzik ne rahatmış yahu
ayyy canım inşallah en kısa zamanda doğurursun sağlıcakla kucağına alıırsın bebeğini artık nisan annesi oldun gııı..artık sen başka topiklerde takılrsın
senin adına çok sevindim canım..ben yalnızlıktan kafayı yiycem..eşim böyle bişeye asla izin vermez zaten annemler de çağırmadılar da gel biz bakalım demediiler..kendi başımın çaresine bakıyorum...Rabbim yyardımcım olsun
maşallah canım
ben emziğin görüntüsüne de bayılıyorum,çok şirin oluyorlar
olur da doğurursam diye ben de emzik aldım
hee ya nisan 1 bugün:84::84:
sezeryan bile olsam 3 gün var,gidem mi burdan istenmiyor muyum artık
konulara da cevap veremiyorum
ne bilirim daha gazmış,emzirmeymiş hala koca göbekle bebek hareketi izliyoruz biz
aaagünaydın kızlar uykuusuz geçen bir geceden sonra oğluşumun ilk başarısını sizlerle paylaşmak istedim ve tabi annesinin de başarısı sayılır..oğluşum artık emzik tutmayı öğrendi tüm gece uğraştım ama sonunda başardım..artık karnı doduktan sonra kuccağımda tutmak zorunda değilim.mesela az önce altını temizledim kıyafetlerini değiştirdim emzirdim gazını zorda olsa çıkarttıktan sonra yatırdım ağzına emziği verdim nasıl emiyo nasıl emiyo hayret ettim ve 3dk içinde uyudu emzik ne rahatmış yahu
günaydın canım
doğurmadım tabi ki
aaa
gözünaydın canım
ben daha denemedim emziği
anammm 10 aylık doğuracan artık kız. neyse şu 3 günde geçsin bakalım canım.
günaydın canım
doğurmadım tabi ki
ohh hmaşallah. emzik çok rahatlık yaaa. bizimkine doğumdan sonra ağzına yapıştırmışlardı. wee nin yeni doğan kullanıyoruz. çok güzel. chicconun almıştı grümcem. aldığı iki şeyden biride biride bebedorun biberonugünaydın kızlar uykuusuz geçen bir geceden sonra oğluşumun ilk başarısını sizlerle paylaşmak istedim ve tabi annesinin de başarısı sayılır..oğluşum artık emzik tutmayı öğrendi tüm gece uğraştım ama sonunda başardım..artık karnı doduktan sonra kuccağımda tutmak zorunda değilim.mesela az önce altını temizledim kıyafetlerini değiştirdim emzirdim gazını zorda olsa çıkarttıktan sonra yatırdım ağzına emziği verdim nasıl emiyo nasıl emiyo hayret ettim ve 3dk içinde uyudu emzik ne rahatmış yahu
canım annem en baştan beri gel dedide eşim göndermedi. şimdide zorla geldik. mecbur kaldı birazcık. babam bugün kemoterapiye gitti. psikolojisi bayağı bozuktu o yüzden geldik. iyide geldi. sabah babam iyiki geldi bana moral oldu diyor. bi ara baktım moraaaaaaal moral diye seviyordu kızımı. ne güldük yaaa.ayyy canım inşallah en kısa zamanda doğurursun sağlıcakla kucağına alıırsın bebeğini artık nisan annesi oldun gııı..artık sen başka topiklerde takılrsın
senin adına çok sevindim canım..ben yalnızlıktan kafayı yiycem..eşim böyle bişeye asla izin vermez zaten annemler de çağırmadılar da gel biz bakalım demediiler..kendi başımın çaresine bakıyorum...Rabbim yyardımcım olsun
canım bendede kilo gitti ama göbek kaldı. eee bu göbek nasıl gidecek yaaa. çok değil ama. mesela geçen yılki eşofmanımı giydim oldu. hemde çok rahat oldu. ama göbek var sadece. kilomda 3 gün önce tartıldım hamilelikte 14 kilo almıştım 13 kilo vermişim.bizim 2 tane emziğimiz vardı ama sadce birini tuttu..aventin yeni doğan biberon setinin içindekini diğerini beğenmedi ama gerçekten çok şirin gözüküyo böyle emerken izliyorum..burnuna kadar geliyo kenarları falanbende daha sezaryen olsam bile çarşamba normal doğua daha epey var diye düşünürken bir anda nişandı suydu hepsi geliverdi 2 gün öncesinden..ben misafir ağırlamaya hazırlaırken gönlümün prensi nur oğlum geliverdi sende artık böyle bir sürprizi hakediyorsun bence inşallah 1 nisanda şaka gibi bende doğurdum hemde çok kolay oldu nasıl bitti anlamadım dediğin bir doğumla gelir kuzun kollarına..merak etme göbüş olayı hepimizde var biraz
günaydın anniişlerrr
nasılsınız
bende iyiyim
meme ucu problemi dışında rahatladım kendime geldim sayılır
kızlar bebişim sürekli ıhıh ıhı yapıor boğazında gıcık var gibi
sizde de var mı böyle bir durum?
günaydın anniişlerrr
nasılsınız
bende iyiyim
meme ucu problemi dışında rahatladım kendime geldim sayılır
kızlar bebişim sürekli ıhıh ıhı yapıor boğazında gıcık var gibi
sizde de var mı böyle bir durum?
ohh hmaşallah. emzik çok rahatlık yaaa. bizimkine doğumdan sonra ağzına yapıştırmışlardı. wee nin yeni doğan kullanıyoruz. çok güzel. chicconun almıştı grümcem. aldığı iki şeyden biride biride bebedorun biberonuonu beğenmedi . emerken çok tatlı oluyor ama. bazen emziği titretiyor. güldürüyor bizi.
canım annem en baştan beri gel dedide eşim göndermedi. şimdide zorla geldik. mecbur kaldı birazcık. babam bugün kemoterapiye gitti. psikolojisi bayağı bozuktu o yüzden geldik. iyide geldi. sabah babam iyiki geldi bana moral oldu diyor. bi ara baktım moraaaaaaal moral diye seviyordu kızımı. ne güldük yaaa.uyurken bile uyandırmaya çalışıyor.
canım bendede kilo gitti ama göbek kaldı. eee bu göbek nasıl gidecek yaaa. çok değil ama. mesela geçen yılki eşofmanımı giydim oldu. hemde çok rahat oldu. ama göbek var sadece. kilomda 3 gün önce tartıldım hamilelikte 14 kilo almıştım 13 kilo vermişim.
ne güzel olmuş hem senin için hem de özellikle baban için..inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşurda prensesini alır parklara götürür..maşallah nazar değmesin sana kilolar gitmiş ne güzel 6 ay sonra da göbek sıkılaştırıcı hareketlere başlarsın..bende geçen yılki pardesümü giydim olmadı hem karnım büyümüş hemde göğüsler derken moralim bozuldu ayol hem ben öyle çok kilo veremedim 13 kilo almıştım toplamda 6 kilosu hala duruyobenim halim daha vahim...
gider canım. benim acıkta sinirden gitti sanırım. bide biliyorsun kızıma kendim baktım. üstüne kaynanamın arkasını topladım. bulaşık çamaşır derken. uyuycak yemek yiycek zamanım bile olmuyor düşün. tam yemek yerken ağzıma bi lokma alıyorum içerden kaynanamın sesi çocuğu kucağına almıyor annesi acıkmış diye bağırıyor. eee ne oluyor aç kalıyorum. sürekli su içiyorum sadece. en azından süt olsun diye. üstü sorma canım göğüslerden üst biraz zor oluyor. ama altta sorun yok benim. zaten kalçalar büyüktü sanırım kilo alacak yer bulamadıemzirdikçe kilo gidermiş canım. daha yeni doğum yaptık kız. dur bakim daha bismillah.
canım Allah razı olsun inşallah duan kabul olur babam iyileşir canım yaa.
bizim 2 tane emziğimiz vardı ama sadce birini tuttu..aventin yeni doğan biberon setinin içindekini diğerini beğenmedi ama gerçekten çok şirin gözüküyo böyle emerken izliyorum..burnuna kadar geliyo kenarları falanbende daha sezaryen olsam bile çarşamba normal doğua daha epey var diye düşünürken bir anda nişandı suydu hepsi geliverdi 2 gün öncesinden..ben misafir ağırlamaya hazırlaırken gönlümün prensi nur oğlum geliverdi sende artık böyle bir sürprizi hakediyorsun bence inşallah 1 nisanda şaka gibi bende doğurdum hemde çok kolay oldu nasıl bitti anlamadım dediğin bir doğumla gelir kuzun kollarına..merak etme göbüş olayı hepimizde var biraz
inşallah canımcanım sağlıcakla bu gece doğurursun inşallah
canım annem en baştan beri gel dedide eşim göndermedi. şimdide zorla geldik. mecbur kaldı birazcık. babam bugün kemoterapiye gitti. psikolojisi bayağı bozuktu o yüzden geldik. iyide geldi. sabah babam iyiki geldi bana moral oldu diyor. bi ara baktım moraaaaaaal moral diye seviyordu kızımı. ne güldük yaaa.uyurken bile uyandırmaya çalışıyor.
bir de rüyamda oğlumu kayınvalidem eşimin memleketine götürüp orda mama ile besliyormuş...telefonda söylüyorlar, hiç kilo almadığı gibi veriyormuş sürekli...ayy ağlayarak uyandım resmen...insan bilinci ne tuhaf çok etkilenmiştim bi arkadaş yazmıştı eşimle kayın validem benden gizli mama vermişler diyee, üzülmüştüm nasıl aklıma işlemişş...
kızlar benim oğluş beni emzik gibi kullanıyor ya gece 4 buçuktan 8 e kadar kucağımdaydı kollarımı hissetmiyorum artık bugun dra gittik doymuyodur dedi..günde 7 8 kere kaka yapması lazımmış öylemi sizinkiler nasıl??
kaynanamda o senin kokunu arıyo ondan öyle yapıyo karnı tok diyo bilemdim bizimki 3 5 kez yapıyo kakasını bugunde kustu bi iki kez..gece yatmadan mama mı versem diyorum ama mama kutusunu atmışız kaç cc suya ne kdr mama katıcaz bilemiyorum nolur bilen biri cvp yazsın..gece yine dünkü gibi olursa az bişey vericem mama drda verebilirsin dedi.bebelac var evde ama mama nasıl hazırlanır ne kdr içmesi gerekit bilemiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?