bzimki bugun 15 günlük oldu tam 4 kilo doğmştu bugun dra götürdük 80 gr almış sadece ama dr ilk iki hafta pek kilo almaz ztn bebekler dedi 10 gün sonra bakıcaz kilosuna dedi seninki kaç günlük oldu ne kdr kilo almış..
Kızlar emiri yıkadım uyudu şimdi.Sizinle doya doya muhabbet etmek istiyorum eskisi gibi ama nerde...
Doymak nedir bilmiyor emiyor kusuyor hala emmek istiyor.Gece 60 ml mama takviyesi yapıyoruz malesef.Tek başına bakma çok zormuş ama en azından kafam rahat.Çocuguma istedigim gibi bakabiliyorum.Sizler ve bebeişleriniz nasıl?
bir de rüyamda oğlumu kayınvalidem eşimin memleketine götürüp orda mama ile besliyormuş...telefonda söylüyorlar, hiç kilo almadığı gibi veriyormuş sürekli...ayy ağlayarak uyandım resmen...insan bilinci ne tuhaf çok etkilenmiştim bi arkadaş yazmıştı eşimle kayın validem benden gizli mama vermişler diyee, üzülmüştüm nasıl aklıma işlemişş...
kızlar benim oğluş beni emzik gibi kullanıyor ya gece 4 buçuktan 8 e kadar kucağımdaydı kollarımı hissetmiyorum artık bugun dra gittik doymuyodur dedi..günde 7 8 kere kaka yapması lazımmış öylemi sizinkiler nasıl??
kaynanamda o senin kokunu arıyo ondan öyle yapıyo karnı tok diyo bilemdim bizimki 3 5 kez yapıyo kakasını bugunde kustu bi iki kez..gece yatmadan mama mı versem diyorum ama mama kutusunu atmışız kaç cc suya ne kdr mama katıcaz bilemiyorum nolur bilen biri cvp yazsın..gece yine dünkü gibi olursa az bişey vericem mama drda verebilirsin dedi.bebelac var evde ama mama nasıl hazırlanır ne kdr içmesi gerekit bilemiyorumki
Aynen damlacım.Dün temizlik yaparken bir baktım gögüslerim açık kalmış.Farkında bile degilimHep aranıyoremmek istiyor.Dr. doymuyor mu dedik.Senin sütün yetiyor ama senin oğlun iştahlı dedi.Normalde her anne çocugunu doyuracak kadar süte sahip oluyormuş.Mama geceleyin yada çok agladında bir kez verebilirsiniz ama kaşıkla dedi.Öyle işte herkez aynı şeyleri yaşıyor hemen hemen.Gökçe yi merak ediyorum.Dogum yaptı mı?Bu arada mert nasıl?Geçende yazdım sana ama emir uyandı ve agladı.Çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakma canım.
ölçek ne kadara denk geliyor cnm mesela 1 tatlı kaşığı filanmı bizde ölçek yokta..bendemi aptamil alsaydım acaba eşim marketten bunu almışO arkadaş benim malesefAma artık oğluşuma kendim bakıyorum
Ben aptamil kullanıyorum canım.60ml 2 ölçek kaşık.30 ml 1 ölçek kaşık koyucaksın.Sıcak suya koyucaksın.Soguk suya koyup ılınmasını bekliyceksin.Benimde oglum hep gögüste uyumak istiyor.
kızlar şu ölçek konusunda lütfen biri yardım etsin bana
önemli değil canım hepimiz öyleyiz konuşurken birden çıkabiliyoruz mertte iyi teyzesi uyuyor şimdi bakalım ne kadar uyucaz:26::26:gökçen yaptı doğumu ayın 29unda oldu yanlış hatırlamıyorsam...emir ne yapıyor iyimi ebrucum
şimdi doğrumu anlamışım 30 cc kaynamış suya 1 tatlı kaşığı mama katıp ılıtıp vericem dimi..ayy kendimi salak gibi hissediyorum
çok sağol canım. hemde nasıl iyi oldu görsen.bu kısmı atlamışım canım geçmiş olsun baban hastaymış
ama bak hakkaten moral olmuş torununu götürmen
canım bi moral oldu. gidip gelip seviyor. beni hiç demiyorum dünya varmış canım yaaa.sultancım ne güzel babana moral olmuştur sende nefes almışsındır
arimcim hala doğurmadın demekbebişin yerini pek sevdi
özlemcim bende veriyorum biraz tutuyor atıyor bide tamamen tutsada öyle uyusa yoksa bende senin gibi bir iş yapamıyorum
dilekcim kayınvalidende ilginçmiş yaniiii
benimde kilolar gitti ama o jöle gibi göbek kaldı bakalım nasıl gidecek.bu göbek gidermi ya9 ayda anca eski haline dönüyomuşsun, çok üzgünüm:26: sizin ne alemde kızlar göbüşler, bebek varken ne güzel semsertti şimdi jöle gibi ıyyyyyy, allahtan korse giyince kendimi iyi hissediyorum
benimkide aynı canım. eşimde bana diyor bu çocuk seni emzik olarak kullanıyor diye.kızlar benim oğluş beni emzik gibi kullanıyor ya gece 4 buçuktan 8 e kadar kucağımdaydı kollarımı hissetmiyorum artık bugun dra gittik doymuyodur dedi..günde 7 8 kere kaka yapması lazımmış öylemi sizinkiler nasıl??
kaynanamda o senin kokunu arıyo ondan öyle yapıyo karnı tok diyo bilemdim bizimki 3 5 kez yapıyo kakasını bugunde kustu bi iki kez..gece yatmadan mama mı versem diyorum ama mama kutusunu atmışız kaç cc suya ne kdr mama katıcaz bilemiyorum nolur bilen biri cvp yazsın..gece yine dünkü gibi olursa az bişey vericem mama drda verebilirsin dedi.bebelac var evde ama mama nasıl hazırlanır ne kdr içmesi gerekit bilemiyorumki
banada doktor ne zaman isterse emzir dedi. emmesi iyi dedi canım. bende acaba doymuyormu diyorum. üzülüyorum.bizde öyleyiz canım acaba doymuyormu diyordum amakiloda almış annemde emzik gibi kullanıyor diyor göğsünü:26::26:sürekli ağlıyormu oğlun???birde bize kendi kendinize mama vermeyin doktor söylerse verin dediler...kakasınıda her açışımızda yapmış oluyor birde kokumuzu ararlarmış onunla alakası var sanırım
Aynen damlacım.Dün temizlik yaparken bir baktım gögüslerim açık kalmış.Farkında bile degilimHep aranıyoremmek istiyor.Dr. doymuyor mu dedik.Senin sütün yetiyor ama senin oğlun iştahlı dedi.Normalde her anne çocugunu doyuracak kadar süte sahip oluyormuş.Mama geceleyin yada çok agladında bir kez verebilirsiniz ama kaşıkla dedi.Öyle işte herkez aynı şeyleri yaşıyor hemen hemen.Gökçe yi merak ediyorum.Dogum yaptı mı?Bu arada mert nasıl?Geçende yazdım sana ama emir uyandı ve agladı.Çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakma canım.
ama benim nişan geleli de 6 gün oldu canım
gene de inşallah senin gibi olur bende de
bi anda gelir
inşallah canım
bu göbek gidermi ya9 ayda anca eski haline dönüyomuşsun, çok üzgünüm:26: sizin ne alemde kızlar göbüşler, bebek varken ne güzel semsertti şimdi jöle gibi ıyyyyyy, allahtan korse giyince kendimi iyi hissediyorum
kızlar şu ölçek konusunda lütfen biri yardım etsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?