2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vermeyince memeyi çok ağlıyo verdiğimde susuyor hemen perişan oldum valla..ne kdr kaka yapıyo seninki günde

bzimki bugun 15 günlük oldu tam 4 kilo doğmştu bugun dra götürdük 80 gr almış sadece ama dr ilk iki hafta pek kilo almaz ztn bebekler dedi 10 gün sonra bakıcaz kilosuna dedi seninki kaç günlük oldu ne kdr kilo almış..

buarada bizim mama bebelac içinde ölçek yok bir ölçek ne kdara denk geliyor bilen varmı acaba bir tatlı kaşığı filanmı

bizimki 21 günlük canım ama sağlık ocağına bir 4günlükken gittik tartıldı birde 15gün sonra gittik 500 gr almış 6-7kez yapıyordur günde

Son düzenleme:
Kızlar emiri yıkadım uyudu şimdi.Sizinle doya doya muhabbet etmek istiyorum eskisi gibi ama nerde...
Doymak nedir bilmiyor emiyor kusuyor hala emmek istiyor.Gece 60 ml mama takviyesi yapıyoruz malesef.Tek başına bakma çok zormuş ama en azından kafam rahat.Çocuguma istedigim gibi bakabiliyorum.Sizler ve bebeişleriniz nasıl?

iyiyiz ebrucum bebişlerde iyi hala yapışık ikiz gibi yaşıyoruz biz:26::26:

O arkadaş benim malesefAma artık oğluşuma kendim bakıyorum

Ben aptamil kullanıyorum canım.60ml 2 ölçek kaşık.30 ml 1 ölçek kaşık koyucaksın.Sıcak suya koyucaksın.Soguk suya koyup ılınmasını bekliyceksin.Benimde oglum hep gögüste uyumak istiyor.

Aynen damlacım.Dün temizlik yaparken bir baktım gögüslerim açık kalmış.Farkında bile degilimHep aranıyoremmek istiyor.Dr. doymuyor mu dedik.Senin sütün yetiyor ama senin oğlun iştahlı dedi.Normalde her anne çocugunu doyuracak kadar süte sahip oluyormuş.Mama geceleyin yada çok agladında bir kez verebilirsiniz ama kaşıkla dedi.Öyle işte herkez aynı şeyleri yaşıyor hemen hemen.Gökçe yi merak ediyorum.Dogum yaptı mı?Bu arada mert nasıl?Geçende yazdım sana ama emir uyandı ve agladı.Çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakma canım.

önemli değil canım hepimiz öyleyiz konuşurken birden çıkabiliyoruz mertte iyi teyzesi uyuyor şimdi bakalım ne kadar uyucaz:26::26:gökçen yaptı doğumu ayın 29unda oldu yanlış hatırlamıyorsam...emir ne yapıyor iyimi ebrucum

ölçek ne kadara denk geliyor cnm mesela 1 tatlı kaşığı filanmı bizde ölçek yokta..bendemi aptamil alsaydım acaba eşim marketten bunu almış

çoook teşekkür ederim cnm ya iyiki burası ve sizler varsınız..

şimdi doğrumu anlamışım 30 cc kaynamış suya 1 tatlı kaşığı mama katıp ılıtıp vericem dimi..ayy kendimi salak gibi hissediyorum

Emir de iyi canım kuş uykusu gibi uyuyor hemen uyanıyor.Nasıl günler geçiyor anlamıyprum valla onunla ugraşmaktan.Ama maşallah öyle aglamıyor uslu yani.Mertin resmini koydun mu merak ediyorum.Ben daha pc ye yüklemeye bile fırsat bulamadım.Yükleyince koyucam hemen.

şimdi doğrumu anlamışım 30 cc kaynamış suya 1 tatlı kaşığı mama katıp ılıtıp vericem dimi..ayy kendimi salak gibi hissediyorum

Öyle düşünme canım mamanın kutusunda yazmıyorsa ölçekte yoksa senin suçun ne.30 cc ye 1 tatlı kaşıgı 60 cc ye 2 tatlı kaşıgı canım.Ilındıktan sonra ver.Dogru anlamışsın canım.

bu kısmı atlamışım canım geçmiş olsun baban hastaymış
ama bak hakkaten moral olmuş torununu götürmen
çok sağol canım. hemde nasıl iyi oldu görsen.

canım bi moral oldu. gidip gelip seviyor. beni hiç demiyorum dünya varmış canım yaaa.

benimde kilolar gitti ama o jöle gibi göbek kaldı bakalım nasıl gidecek.

benimkide aynı canım. eşimde bana diyor bu çocuk seni emzik olarak kullanıyor diye.

banada doktor ne zaman isterse emzir dedi. emmesi iyi dedi canım. bende acaba doymuyormu diyorum. üzülüyorum.

ayyy sorma bende öyle açık kalırmışım. soğuk geliyor diyorum o zaman fark ediyorum. evde neysede annemlerde artık çok dikkat ediyorum.

ben de toplamda 15 kg almıştım. 10 gunde 9 kg gıttı. ben bişey sorucam burdan bırılerı sezeryan sonrası korse almıştı kımlerdı kı anlar ve acaba nerden almıuşlardı. ınternetten sıparış etmek ıstıyorum da. ama %100 pamuklu almak lazım yoksa hem sağlıksız olur hem de sıkıntı verır

ama benim nişan geleli de 6 gün oldu canım
gene de inşallah senin gibi olur bende de
bi anda gelir

inşallah canım

anne karnında çok duran bebekler daha zeki oluoyrlamış canım. seni teselli edecekse canım einstein da 10 aylıkmış :)
benim kızımın 41+3 te doğduğunu söylemişitm daha önce hatırlarsan canım. kızım çok zeki diyip övünmek istemem ama daha 4 yaşını bu ay doldurdu, 2 ay önce okumayı öğrendiğini farkettik. üstelik okumayı öğrensin diye de hiç uğraşmadık. kendi kendine harfleri bize soruyordu biz de söylüyorduk. yanyana harfleri yazıp buraya ne yazdım filan diye soruyodu biz de okunabilir olanları okuyoduk. kardeşim farketmiş okumayı öğrendiğini. biz de birkaç yazı gösterdik gerçekten sökmüş okumayı.. bilmiyorum artık nerdeyse 10 aylık doğduğundan mı öyle oldu..

göbüş biraz toparlandı ama üstünde jölemsi bir tabaka var hala. 10 kilom var daha eski kiloma dönmeme ya. doğumda sadece 4 kilo verebildim ben. 5 kilo da bu 3 haftada gitti. geriye kaldı 10 kilo. koskoca 10 kilo. of ya. ömrüm rejimle, sprola geçmek zorunda galiba :2: :2:

kızlar şu ölçek konusunda lütfen biri yardım etsin bana

canım maalesef yardımcı olamıyorum, bize mama verin diyen doktor hiç denkgelmedi.. sarılık olduğumuzda bile mama vermeyin, faydası olmaz, bol bol emsin dediler.. biz de hiç kullanmadık o yüzden. bir tek ilk gece evde uyumayınca bi kutu mama aldı eşim, 1 ölçek hazırladı verdik. onu da eşim hazırladığında ölçeği bilmiyorum. sonra da doktor mama vermeyin dediği için bidaha hiç hazırlamadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…