2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hep aynıyız be anacım daha dikişlerim bile iyileşmedi hemoroid bende de var krem kullanıyorum kabız olmamaya çalışıyorum dişlerim ağrıyo hepsi birden hastalık hastası oldum resmen

koydum canım ama profile sonrada kaldırdım gene koyarım yeni fotosunu
maşallah kuzuna mervecimgeçmiş olsun oğluşunada umarım geçer annesi üzülmez
canım bugün bende nukun aldım bakalım napıcak bu emziği koyucam canım bi atamadık fotoğraf makinasındanbende 3kilo fazlasyıla kaldım hala eski pantolonlar olmuyor anlamış değilim bu durumu:26::26:

ayy canım çok sevindim kolay bir doğum diliyorum ve sağlıkla kucağına almyı nasip etsin allah haklısın riske atmamak lazım bu saatten sonra
canım allah korusun bebişlerimizi bak kurumuşda girme sakın depresyona bir dışarı çıksanız rahatlarsın emin ol
6aya kadar belli olur diyorlar tatlım bizim mertinde anlamadık göz rengini kahverengi değil bakalım ne renge dönücek merakla bekliyorum
Kızlar bu ticker nasıl yapıyosunuz?Oğluşuma hamileken yapamadım bari şimdi yapayım

temmuz ayı annelernde var canım orda anlatıyor

ariiim canım sonunda kavuşuorsun haa. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın kuzunu.

un canım. n,l nasıl şimdi.
canım bizim sadece dün oldu bi daha olmadı. olursa doktora götürecem ama. çok geçmiş ols
canım markasını bilmiyorum orda taktılar hemen. ama belli süre sonra kıvrılıyor. ütüledim düzeldi ama sonra yine oldu. 15 gün sonra çıkar demişti doktor. bende çıkardım. dikiş yerine geliyordu canım çok yanıyordu

canımmm nasılsın mert nasıl uyumak istiyorum yaaa. kızımın hiç niyeti yok ama

kıyamam canım mert uyuyor bugün dışarı çıktık hoş huysuzluk ettikbende nete giriyim dedim birazdan emzirip yatıcam şuanda uykum yok

sağol canım çook şükür. kızım uyumuyor onunla uğraşıyorum. tam gece kuşu olduk yaa. sen nasılsın yahya alp nasıl.
iyiyiz bizde canım.yahyam uyuyor.çokkk şükür.bende uyusam çok iyi olacak aslında ama neden hala ayaktayım bende anlamış değilim:126:

kıyamam canım mert uyuyor bugün dışarı çıktık hoş huysuzluk ettikbende nete giriyim dedim birazdan emzirip yatıcam şuanda uykum yok
bugün bizde dışrıdaydık.benim dişim çokk ağrıdı dişçime gitmek zorunda kaldım.yahyamıda işyerime bıraktım.oğluşum kucaktan kucağa dolaştı durdu

canım geçmiş olsun...ohhh yahya paşa işyerinede ziyarte gitti demek

kızlar nbr? nasıl gıdıyor? off benım baya baya bı yorucu bu arada gokcen ne yapıyor acaba dogum yaptımı? bebeksu onurcuık ay sımdı bebısleryledır onlar sonunda kuvustullar..

güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederizz..29 mart saat 10.10 da doğdu meleğimgenel anestezi sezaryen ile.ayıldım kolayca sıkıntı olmadı fakat dikişlerim çok ağrıyor acıyor resmen yatmak kalkmak oturmak işkence oldu..:84:
ama prensesim için her şeye değer..

hahaha
bak yüze püskürtme pek aklıma gelmemişti
ona da dikkat edeyim
evet canım annemin yanımda olması çok iyi
gitmesini istemiyorum
ara sıra kadına dellenip sataşsamda hep alttan alıyor
canım benim
eşimle ikimiz olsaydık
kesin kırkımdan sonra boşanırdık.
ya ben çok talepkarım yada adam zora gelemiyor
konuşmalarımızın hepsinden sonra 10 dk düşünüyorum
ben mi haksızlık ediyorum
yoksa adam mı haksızlk ediyor diye
neyse canım
yine lofusalık başıma vurdu:)
çok güçlüsün özlemciğim bebişle tek başına ilgilenebiliyorsun

canım sen kaç yaşndaSIN

maşallah kızlar size
ben hala dobişim
ama süt yapsın die tıka basa hurma pekmez vs yiyorum

maşallah elif eylüle iyi toplamış.
canım bazen bizimkisi de memeden inmek istemiyor
dün de yaptı. artık
emzirmekten boynum tutuldu.
bende oyalamak için alıp kucağımda salladım uyusun die

güzel doğumlar....

canım hayırlı olsun bebişin. çok şükür sağlıkla kucağına almışsın. Allahım sağlıklı uzun mutlu bi ömür nasip etsin İnşallah

gunaydın Annecikler...
hepinize guzel haftasonları diliyorum ..
Arim,hayırlı dogumlar canım.

günaydın canım nasılsınsın? nil'im nasıl. büyüdümü prensesim. öpüyorum ikinizide.
arimmm canım o kadar bekledin ama önemli olan yöntemden çok sonuç. sağlıkla kucağına alacaksın ya canım önemli olan o. İnşallah kolay bi doğum olur. hemencecik iyileşirsin.
ayyyy ilknur damla uyku dediniz ha. benim kızım uyumadı gece. en son 3:30 du babam uyuyamamış geldi aldı. sabah 7ye geliyordu uyandım. acıkmış emzirdim altını değiştirdim. dayımızı yolladık 8:30 gibi uyudu zorla. şimdi uyuyor ama mahfoldum kızlaar. 40 ı dört gözle bekliyorum. bu arada sabah bende uyumuştum kaynanam aradı onun sesine uyandım. ne dese beğenirsiniz. eee alıştırdın şimdide kucaktan inmiyor. bende sinirlendim biraz yüksek sesle sanki keyfimden alıştırdım dedim iyi emzirmeseydim sarılık dahada ilerleseydi dedim. oda var dedi sustu.

teşekkürler canım ama mart bebişi mi
benim aksi nisan bebeği oldu

ayy canım çok sevindim kolay bir doğum diliyorum ve sağlıkla kucağına almyı nasip etsin allah haklısın riske atmamak lazım bu saatten sonra

evet canım sağlıklı olsun da
çok sağoll

ariiim canım sonunda kavuşuorsun haa. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın kuzunu.

inşallah canım

kesin karar erdim bu benim oğluşum beni çok kıskanıyorne zaman geçmişe dönüp alıntı yapmaya kalksam sanırım ondan başkalarıylada ilgilendiğimi hissediyor ve basıyor yaygarayı herzaman yarım kalıyor:84::84::84:
o yüzden bende hep gelinen noktadan gidiyorum ancakhepinizle uzun muhabbetler yapmayı çok özlesemde oğluş izin verene kadar bu böyle gidecek sanırım:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…