gamze canım benim kızımda yardımcı oluyo hatta kendi yapmak istiyo ama bebek küçük kızımda küçük elinin ayarı yok ani bi hareket yapabiliyo.ve çok öpüyo dur demesek durmayacak yani şapur şupur sulu sulu.acaba diyorum daha erkenmiymiş yeni bir bebek için.hatta büyük kızımı 2.plana attığım içinde çok ağlamıştım dert olmuştu bana :2:canım kızım onu çok ihmal ediyorum bide şu bitmek bilmeyen hormon ların etkisi yokmu onlar yapıyo zaten siniri kızgınlığı bu arada bende rahatsızım hemoroid var 1 haftadır geçmiyoda lohusalıkta var ahh ahh dert bende çoooookkkkkkkk
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee
koydum canım ama profile sonrada kaldırdım gene koyarım yeni fotosunuEmir de iyi canım kuş uykusu gibi uyuyor hemen uyanıyor.Nasıl günler geçiyor anlamıyprum valla onunla ugraşmaktan.Ama maşallah öyle aglamıyor uslu yani.Mertin resmini koydun mu merak ediyorum.Ben daha pc ye yüklemeye bile fırsat bulamadım.Yükleyince koyucam hemen.
maşallah kuzuna mervecimben 64 le hamile kaldım 70 le doğurdum 20 gün oldu şu an 60 kiloyum ve çok bitkinim oğluş çok yoruyo ve çok emiyo 3.250 doğdu hastaneden çıktık 2 gün sonra 3000 kiloya düşmüştü bu gün tartıldık doktorda 3900 oğluşumbu arada bizim göbek 1 haftada düşmüştü ara ara hafif kanıyodu bu sbah baktım baya bi kan var doktora gittik pıhtılaşmaya filan baktılar bişey çıkmadı çok şükür k vitamini iğnesi yapıldı 3 güne geçmezse gelin içinde parça kalmış olabilir çocuk cerrahiye göndeririz dedi doktorumuz..
canım bugün bende nukun aldım bakalım napıcak bu emziği koyucam canım bi atamadık fotoğraf makinasındansarpım iyi damlacım, açıkçası uysal bir çocukçok şükük, kırkından sonra değişirmi diyordum hala aynı gidiyor aman dilimi ısıtayım, şu kırk olayını milat gibi görüyoruz ya sanki bi anda puufff sihirli değnek değicek laf işte...sarp emziği verir vermez aldı o günden beri çok rahatım, ağladığında bana en az 15 dk vakit kazandırıyor...hatta videoya çektik hemen atar komik olur diye bizimkinin tek eksiği oymuş sanki o ana kadar cok cok başladı
nuk'un emziğini kullanıyorum ben canım, geçen bi mağazada en iyisini almışsınız dedi, bundan sonrada başka emzik almaz dedi..bak ne dicem şu bakkal emziklerinden denesene, benim yiğenim hiçbirini beğenmedi, onu emdi kereta
mert bebişimizi merak ediyorum , yeni fotolar istiyorum, koskoca 20 günlük delikanlı oldu
ayyy canım çok sevindim, kafan rahatlamıştır...sinir olmuştum okuyunca ama yazmaya fırsat olmadı..
senin maşallahın varmış canım ya, benim hala 7 kilo fazlam var...53 ile hamile kaldım...şimdi hayal gibi:26:
ayy canım çok sevindim kolay bir doğum diliyorum ve sağlıkla kucağına almyı nasip etsin allah haklısın riske atmamak lazım bu saatten sonra
evet canım doğurmadım 41+1 olduk ama
yarın sezeryan oluyorum inşallah
bugün kontrole gittik,doktor bebek hala kanala girmemiş gireceğini de düşünmüyorum artık,başı yukarılarda geziyor hala,daha fazla bekletmek istemem dedi
normal doğumu çok istedim ama bebeği de riske atamam hayırlısı
canım allah korusun bebişlerimizi bak kurumuşda girme sakın depresyona bir dışarı çıksanız rahatlarsın emin olmerhaba annecikler...
bebişim uyudu şimdi,ben de bi size bakim dedim kimse yok
göbişi kanayan sadece biz değilmişiz demek ki.. sultancım sizin de kanamış dr.a gitinmi??
bizim kanayıp kurumus dunden beri yine.hiç dokunmuyorum. allahım esirgesin bebişlerimizi kızlar.. ben kafayı yicem kızıma bişey olacak diye...
lohusa depresyonuna girdim,battım,çıkacak gibi de gorunmuyorum..Allah yardımcım olsun..
6aya kadar belli olur diyorlar tatlım bizim mertinde anlamadık göz rengini kahverengi değil bakalım ne renge dönücek merakla bekliyorumkızlar slm nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidirbebeklerin göz rengi ne zamandan sonra kalıcı rengini alıyor bilen varmı arkadaşlar benim gözlerim mavi yeşil arası çakır yani eşim kahverengi büyük kızım ona benzedi yağmurda da renkli gözlü olsun istiyorum doğduğunda lacivertti şuan koyu mavi gibi inşallah bana benzer
Kızlar bu ticker nasıl yapıyosunuz?Oğluşuma hamileken yapamadım bari şimdi yapayım
ariiim canım sonunda kavuşuorsun haa. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın kuzunu.
bugün kontrole gittik,doktor bebek hala kanala girmemiş gireceğini de düşünmüyorum artık,başı yukarılarda geziyor hala,daha fazla bekletmek istemem dedi
un canım. n,l nasıl şimdi.merhaba annecikler...
göbişi kanayan sadece biz değilmişiz demek ki.. sultancım sizin de kanamış dr.a gitinmi??
bizim kanayıp kurumus dunden beri yine.hiç dokunmuyorum. allahım esirgesin bebişlerimizi kızlar.. ben kafayı yicem kızıma bişey olacak diye...
lohusa depresyonuna girdim,battım,çıkacak gibi de gorunmuyorum..Allah yardımcım olsun..
canım markasını bilmiyorum orda taktılar hemen. ama belli süre sonra kıvrılıyor. ütüledim düzeldi ama sonra yine oldu. 15 gün sonra çıkar demişti doktor. bende çıkardım. dikiş yerine geliyordu canım çok yanıyorduBende bu konuyu sorcaktım.Bazıları daha hastanede dr.larının tavsiyesi üzerine taktıklarını ve çok memnun olduklarını yazmışlardı.Ben daha 1 hafta önce aldım ama kıvrılıyor.Dikişlerim daha yeni iyileşti ama korse kaydıgı için bi faydası olmyor.Zaten ucuz bişeydi ondan galiba.Dr.larının taviseyesiyle alan arkadaşlar lütfen markasını yada nerden aldıklarınızı yazarsanız sevinirim.
koydum canım ama profile sonrada kaldırdım gene koyarım yeni fotosunu
maşallah kuzuna mervecimgeçmiş olsun oğluşunada umarım geçer annesi üzülmez
canım bugün bende nukun aldım bakalım napıcak bu emziği koyucam canım bi atamadık fotoğraf makinasındanbende 3kilo fazlasyıla kaldım hala eski pantolonlar olmuyor anlamış değilim bu durumu:26::26:
ayy canım çok sevindim kolay bir doğum diliyorum ve sağlıkla kucağına almyı nasip etsin allah haklısın riske atmamak lazım bu saatten sonra
canım allah korusun bebişlerimizi bak kurumuşda girme sakın depresyona bir dışarı çıksanız rahatlarsın emin ol
6aya kadar belli olur diyorlar tatlım bizim mertinde anlamadık göz rengini kahverengi değil bakalım ne renge dönücek merakla bekliyorum
temmuz ayı annelernde var canım orda anlatıyor
S&U+,yaylaguzeli,
nasılsınız kızlar???? bebişler nasıl
ariiim canım sonunda kavuşuorsun haa. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın kuzunu.
un canım. n,l nasıl şimdi.
canım bizim sadece dün oldu bi daha olmadı. olursa doktora götürecem ama. çok geçmiş ols
canım markasını bilmiyorum orda taktılar hemen. ama belli süre sonra kıvrılıyor. ütüledim düzeldi ama sonra yine oldu. 15 gün sonra çıkar demişti doktor. bende çıkardım. dikiş yerine geliyordu canım çok yanıyordu
canımmm nasılsın mert nasıl uyumak istiyorum yaaa. kızımın hiç niyeti yok ama
iyiyiz bizde canım.yahyam uyuyor.çokkk şükür.bende uyusam çok iyi olacak aslında ama neden hala ayaktayım bende anlamış değilim:126:sağol canım çook şükür. kızım uyumuyor onunla uğraşıyorum. tam gece kuşu olduk yaa. sen nasılsın yahya alp nasıl.
bugün bizde dışrıdaydık.benim dişim çokk ağrıdıkıyamam canım mert uyuyor bugün dışarı çıktık hoş huysuzluk ettikbende nete giriyim dedim birazdan emzirip yatıcam şuanda uykum yok
iyiyiz bizde canım.yahyam uyuyor.çokkk şükür.bende uyusam çok iyi olacak aslında ama neden hala ayaktayım bende anlamış değilim:126:
bugün bizde dışrıdaydık.benim dişim çokk ağrıdıdişçime gitmek zorunda kaldım.yahyamıda işyerime bıraktım.oğluşum kucaktan kucağa dolaştı durdu
gözün aydın canım,inşallah hiç bir sorun çıkmadan sağlıkla,kolayca bebeğine kavuşursun
galiba canım biz kaldık
bebeğin inşallah kendinden gelir yarını beklemeden,gelmese bile en azından bir günün kaldığını biliyosun
inşallah sorunsuz şekilde doğacak bebeğin
şimdiden gözün aydın
bu ikon artık sadece benim
demirbaş oldum ben
gökçenim şimdi kızını almışsındır inşallah kucağına. nazlı melisamız. onurcukta almıştır İnşallah. hadi bekleyenler darısı sizin başınıza. yoksam siz hep hamilemi kalacaksınız. bende son gün keşke hep karnımda kalsan ben alışmıştım demiştim.
kızlar nbr? nasıl gıdıyor? off benım baya baya bı yorucu bu arada gokcen ne yapıyor acaba dogum yaptımı? bebeksu onurcuık ay sımdı bebısleryledır onlar sonunda kuvustullar..
canım ya inşalah sağlıkla al yavrunu dualarımdasın
canım hakkınızda hayırlısı olsun
canım ya evet bilen biri bişey söylerse iyi olur bende aynen hem kestirip hemde boyatacam aynen bende pijamalarla dolaşıyorum çok çirkin hissediyorum kendimi
ben yalnızım yemek temizlik hepsi bende alıştım artık ben uykusuzluğa normal geliyor artık bana:))
sende alışırsın canım
canım o gaz ayy çok çekiyoruz yaa canım karnıyla çok bastırmadan piyano çalar gibi oyna çok değil ama sonra çıkartıyor gazını ilk başlarda yapamamıştım am şimdi işer yarıyor çıkartıyor yavrumm
canım gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsinallah benimde spinal sezeryanla doğdu bebişim
oğlumun adaşı gelmiş gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sanırım şimdi bebişin kollarındadır
canım ben boyadım hamileyken bile doktor boya dedi aynen annem gidince nasıl yapıcam bilmiyorum
Bizimde 3 gündür gündüz uykuya karşı direnmelerimiz sürüyor.Kızım gün boyunca uyumuyor.
Ne güzel hemen hemen herkes doğum yaptı
Dün gece Tuğba'da (Moongoddess) doğum yapacaktı.Arağımda telefon açılmadı ama sonra eşi mesajla gece yarısından sonra doğum olacağını haber verdi.1 Saat önce tekrar aradım ama telefon açılmadı.Umarım bebişimiz gelmiştir.
Gözünaydın canım,bebeğimizde hoşgelmiş
İnşallah bebeğini kucağına almışsındır canım.
Canım seninde az kalmış,hakkında hayırlısı olsun.
Hepimizin derdi aynı uykusuzluk, annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.Uzman tv de doğum sonrası-emzirme sorunları bölümünden bebek beslenmesi kısmında doyup doymadıklarının belirtilerini anlaylatıyorlar izle istersen canım.
Altı açıkken bacaklarını karnına doğru hareket ettir canım (pedal çevirme hareketi) çok iyi geliyor.
Sultancım annnelerimiz dışında kimseden fayda yok canım.
Gözün aydın canım. güle güle büyüt bebeğini..
hayırlısı olsun canım. sağ salim gelsinler de ne zaman ve nasıl geldikleri önemli diil. umarım herşey çok güzel geçer..
çok şükür gökçen de kavuştu bebeğine :)
inşallah iyi haberlerle dönersin canım..
ahusss canım biz aventin yenidoğan biberon setini almıştık içinde emziği de vardı onu tuttu diğeri wee idi onu tutmadı.kız çocuğu her zaman belli ediyo kendini bak seninki parmağına yapmış benim oğluş gece değiştirirken altını yüzüme doğru püskürttü Allahtan geleceğini önceden belirten kocaman bir pırttan sonra geldi de kurtardım yüzümü sadece geceliğim kirlendi.. ne şanslısın annen yanında ben yalnızım
canım sen kaç yaşndaSINbende 4 yaşımdayken okumayı öğrenmişim o nedenle 6 yaşında anasınıfına giderken beni 1.sınıfa atlattılar ama bu benim için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum çünkü yaşıtlarımla oynayamadım sınıf arkadaşlarımın yanında da epey küçük kalıyoodum benle dalga geçiyolardı taki liseye kadar lisede acayip havalı oldum boyum uzadı falan derken üniversiteye başladım anaaaaa birde baktım ki imza yetkim yok burs almak için babamın imzası gerkti her şeydi muvafakatname diye bişey almak için uğraştım derken mezun olduk çalışmaya başladım ve ben yaşımı 2 yaş büyük söylüyorum uzun uzun geçmişi anlatmak zor oluyo
ben 64 le hamile kaldım 70 le doğurdum 20 gün oldu şu an 60 kiloyum ve çok bitkinim oğluş çok yoruyo ve çok emiyo 3.250 doğdu hastaneden çıktık 2 gün sonra 3000 kiloya düşmüştü bu gün tartıldık doktorda 3900 oğluşumbu arada bizim göbek 1 haftada düşmüştü ara ara hafif kanıyodu bu sbah baktım baya bi kan var doktora gittik pıhtılaşmaya filan baktılar bişey çıkmadı çok şükür k vitamini iğnesi yapıldı 3 güne geçmezse gelin içinde parça kalmış olabilir çocuk cerrahiye göndeririz dedi doktorumuz..
maşallah kızlar sizekızlar merhabaya aaa biz çok yoğunuz buralara giremez oldumm..biraz okumaya çalııştımm aynı sorun bendede var kızlar benim oğluş göğsümü bi tutuyo bıraktırabilene aşkolsun yaa :97: sırtım belim kopuyordu ama emzirme yastığı aldık rahat ediyorum onunla...bu arada bende 20 kilo almıştım doğumda 8 kilo gittii,doğum yapalı 11 gün oldu 8 kiloda bu arada gitmiş...ben hızla kilo veriyorum kızlar hiç takatim yokkk annemdeyim o da çok üzülüyor herşeyide yiyorummm ama kilo veriyoum süreklii kilo istemiyordum ama bu kadarda değildi
maşallah elif eylüle iyi toplamış.gel canım gelll. elif eylül sarılıktan falan 500 gram vermişti canım. nasıl zayıflamıştı çok zoruma gitmişti. 3700 le doğdu 3200e düştü 1 haftada. salı günü götürdüm maşallah doğum kilosuna gelmiş çok şükür. doktor sütün yarıyor devam et dedi. ama sanırım tam doymuyor sürekli göğsümde. mamada vermek istemiyorum. zaten bi kere denemiştim almadı. aslında sevindim bile almamasına o kadar uğraştılar ya iyi oldu dedim.. ağzı yara şimdi kuzum ağzına alıyor karbonat sürüyorum her defasında. kaç kere çıkarıyor ağzından tekrar alıyor. ağlaya ağlaya. inşallah kilo vermez. pazartesi sağlık ocağına götürecez kilo verdiyse çok üzülürüm canım.
benimki altını değiştirirken elime kakasını yaptı birden bağırmışım ne oluyor diye çocuk birden durdu. sonra devam etti
maşallah iyi kilo vermişsin yaa. üzülme canım çok fazla vermezsin merak etme.
maşallah yaa hiç kilo almamışın ne güzel. bizimkide bir hafta oldu göbeği düşeli. dün akşam baktım kanamış. annem zeytinyağı koy dedi. koydum bugün hiç kan görmedim. inşallah bi daha olmaz.
güzel doğumlar....
merhaba annecikler...
[/QUOTE
S&U+,yaylaguzeli,
nasılsınız kızlar???? bebişler nasıl
ilknurcuğum nasılsın?
günaydın canımmmgunaydın Annecikler...
hepinize guzel haftasonları diliyorum ..
Arim,hayırlı dogumlar canım.
canım hayırlı olsun bebişin. çok şükür sağlıkla kucağına almışsın. Allahım sağlıklı uzun mutlu bi ömür nasip etsin İnşallahgüzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederizz..29 mart saat 10.10 da doğdu meleğimgenel anestezi sezaryen ile.ayıldım kolayca sıkıntı olmadı fakat dikişlerim çok ağrıyor acıyor resmen yatmak kalkmak oturmak işkence oldu..:84:
ama prensesim için her şeye değer..
gunaydın Annecikler...
hepinize guzel haftasonları diliyorum ..
Arim,hayırlı dogumlar canım.
teşekkürler canım ama mart bebişi micanım benim şimdiden kolay gelsin..üzülme bende normal doğurmayı çok iistemiştim ama sağlık olsun nasıl olduğu önemli değil diyo insan...çok merak ediyorum bebişini en kısa zamanda fotolarını koy olur mu?en inatçı mart bebişini görelim
hahaha
bak yüze püskürtme pek aklıma gelmemişti
ona da dikkat edeyim
evet canım annemin yanımda olması çok iyi
gitmesini istemiyorum
ara sıra kadına dellenip sataşsamda hep alttan alıyor
canım benim
eşimle ikimiz olsaydık
kesin kırkımdan sonra boşanırdık.
ya ben çok talepkarım yada adam zora gelemiyor
konuşmalarımızın hepsinden sonra 10 dk düşünüyorum
ben mi haksızlık ediyorum
yoksa adam mı haksızlk ediyor diye
neyse canım
yine lofusalık başıma vurdu:)
çok güçlüsün özlemciğimbebişle tek başına ilgilenebiliyorsun
canım sen kaç yaşndaSIN
maşallah kızlar size
ben hala dobişim
ama süt yapsın die tıka basa hurma pekmez vs yiyorum
maşallah elif eylüle iyi toplamış.
canım bazen bizimkisi de memeden inmek istemiyor
dün de yaptı. artık
emzirmekten boynum tutuldu.
bende oyalamak için alıp kucağımda salladım uyusun die
güzel doğumlar....
merhaba annecikler...
[/QUOTE
ilknurcuğum nasılsın?
günaydın canımmm
teşekkür ederiz teyzesi. çok şükür topladık kendimizi canım. sende çıkarsın depresyondan. önemli olan eşinin anlayışlı olması. inşalla öyledir canım. annenin olmasıda şans senin için. bak bize mahfolduk.
s&u günaydın canım
inşallah güzel kilo almıştır kızın
günaydın tatlı anneler ve bebişleri:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?