2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pufff bizde aynıyız..Gece gündüz kıpkırmızı oluyor karnı ağrıyor sanırım kuzuşumun bir de ishal..Sizinkilerde var mı ishal kuzuşum mahvolduk kaç gündür..

İnş. hayırlısı ile biter..Benimki de sürekli inliyor Bende küçüklerden alayım bir tane kuzuma..İshal kuzuşum ya ne yapacağım ondan karnı ağrıyor sanırım ne yapacağım bilmiyorum..

gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

kızlarrrr bugün kimsecikler yazmamış:26::26::26:
bizimde mevlüdümüz var bir bitseydi hayırlısıyla 40ınu beklemek istemedim

canım sıcak su torbasıı kullanırken dikkat et. yatağına koymayın diyorlar. allah korusun.
ay canım ya Rabbim esirgesin evet koymak pek doğru değilmiş ama mecburen havalar tamamen bi ısınsaydı hayırlısıyla başka türlüü olmuyor sabaha kadar sürüyor iniltisi quzumun yoksa
ayy kurban olurum ya geçmiş olsun canım bilmiyorumki ne yapılması lazım inşalah hemen geçerr

kızlarrrr bugün kimsecikler yazmamış:26::26::26:
bizimde mevlüdümüz var bir bitseydi hayırlısıyla 40ınu beklemek istemedim

canım Allah kabul etsinn kıyamam ya bizde havalrın ısınmasını bekliyoruzz

slm annişler ve quzuları kıslarr sizdede gaz sancısı başlayınca quzularınızın karnı gurulduyormu sürekli olarak resmen motor çalışıyorr

Kimsecikler yok gibi..

Ne yapıyorsunuz anneler prensleriniz prensesleriniz nasıl sağlık durumlarınız..

canım bizimde ilki yüksekti,2. için aramadılar ama ben arayıp sordum il sağlık müdürlüğünü arıyosun düşük bile olsa söylüyolar iyi çıktı die kötüyse kendileri arıyo eminim bişey yoktur ama aklında kalmasın istiyosan ara sor

evet benim bebeğimin de sürekli gurul gurul bağırsakları,gazdan

kızlar bi şey sorcam 40 çıkarma 40. gün mü yapılır 41. gün mü??????????

slm annişler ve quzuları kıslarr sizdede gaz sancısı başlayınca quzularınızın karnı gurulduyormu sürekli olarak resmen motor çalışıyorr

Evet (

benim bildiğim 40. gün canım bizim yarı kırkımızı 20. çıkardık =)))

Nereyi arayacağımı ne sağlık ocağı ne hastane söylemedi ondan arayamadım hastaneden sağlık ocağını sağlık ocağından hastaneyi arayın dediler yarın arayacağım canım çok teşekkürler..İNŞ. bizimkinde de bişey çıkmaz..

canım il sağlık müdürlüğünü aradım bağlı olduğun aile sağlık merkezine yönlendiriyolar hatta sonucu gelip burdan alabilirsiniz dediler telaş yapma eminim bişey çıkmıycak..

canım il sağlık müdürlüğünü aradım bağlı olduğun aile sağlık merkezine yönlendiriyolar hatta sonucu gelip burdan alabilirsiniz dediler telaş yapma eminim bişey çıkmıycak..

İnş. dediğin gibi bişey çıkmaz canım..Anne olmak güzel hatta mükemmel olduğu kadar meşakatliymiş..Öksürse aklım çıkıyor bişey oldu mu die..Rabbim kuzularımızı esirgesin inş. bizlere bağışlasın..

canım sanırım bebeğin üşütmüş karnında gurultu olduğuna göre ishali varmı dikkat ettinmi ?
canım ya kakası hep sıvı doğduğundan berii ishal mi acabaa
yaa ((((((
Kimsecikler yok gibi..

Ne yapıyorsunuz anneler prensleriniz prensesleriniz nasıl sağlık durumlarınız..
prens uyuyor bende buraya kaçtımmm:))
gazımızı çıkartınca daldıı quzum sen nasılsın quzu nasıl

aa evet ben de düşünüyordum ne zaman diee
bu arada saçımı 40. gün boyatsam kestirsem bişey olur mu acaba

üff yaa kıslar ben ila.ta kullanmıyortum gaz için sizler ne kullanıyosuuz faydsı oluyormuu

Merhaba kızlar,

Ben bebeğimden çok kendimle uğraşıyorum göğüslerim sertleşti kızardı kanallarım kapanmış iki gündür doktorlardayım..Serumla antibiyotikle kendime gelmeye çalışıyorum.. lohusa dışarı çıkmak çok zormuş yürüyemiyorum bile

Biz hala bebişe alışamadık sanki başka birinin bebeğine bakıyoruz gibi annem gökçen ablası bak ne yapıyor falan diyor:) Rüya gibi bu meleğe sahip olmak onun annesi olmak inanamıyorum hala!

Kızımız maşallah 5 günlük oldu bu arada babaannesi anneannesi paylaşamıyor torunlarını biri kolundan diğeri bacağından çekiştiriyorlar ne yapacam bilmiyorum :)))

Kızımızın göbeği maşallah çok çabuk düştü yıkadık bile umarım erken düşmesi sorun olmaz yarın doktora götüreceğiz inşallah herşey yolundadır.

Sizler nasılsınız bebişler nasıl?

canım geçmiş olsun. şimdi nasıl oldun? benim bebişinde 7. günde düştü. günler değişiyor bildiğim kadarıyla. 15. gününde düşende var. çabuk kurtulmuş iyi olmuş.

canım benim bebişinde kakası sıvı. sanırım normal. çünkü sadece sıvı alıyor.

kızlar içinizde özel aşıları araştıran veya yaptıran var mı? rotavirüsü var yakın zamanda 2. ayında vurulyomş. herkes birşey söylüyor. araştırdıkca canım sıkılıyor. nasıl bi dünyada yaşıyoruz anlamadım. gönül rahatlığıyla birşey yapamıyoruz.

maşalah canımm hoşgeldin Rabbim şifa versin melissyı sağlıkla büyüt inşalahhh
dimi inanıolması zor bu durum biz artık anneyiz bize muhtaç küçücük bi can varr ya yerim ben onlarııı
yanii dr da bişey demedii muayneye gittik herşey güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…