2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
internetimde sorun olduğu için giremedim uzun zamandır ve bu arada meraktanda çatladım kimler doğuma gitti kimler normal kimler sezeryan vs
15 mart saat 7 de sezeryanla kızımı dünyaya getirdim,epidural sezeryan oldum akay hastanesinde
benden böyle,bütün arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi,Allah analı ve babalı büyütsün.

sanada tünaydın canım.nasılsın tatlım.minik prensesin nasıll

canım ben azıcık lohusalıkla uğraşıorum
ama kızım iyi maşallah teyzesi
bir ayımızı doldurduk dün
yahya paşacık nasıl?
sizinde yarın doluyor di mi bir ayınız?
canım sen yahya yı dışarı çıkarıyor musun?
ben belizi hala çıkarmadım dr kontrolleri dışında
çıkarmak istiyorum ama nasıl çıkartırım
karnını nasıl doyururum die düşünüyorum

Selammm anneler..Kuzularınız nasıl benim ki durmuyor hep emmek istiyor geceleri çok zor geliyor =))

Sağlık durumlarınız iyi mi..?

Topuk kanı testi yüksek olan var mı ? 2. test sonucunuzu aldınız mı aldıysanız sonuçlar nasıl ?
İlk test değerlerini bir türlü öğrenemesek de yüksek çıkmış..2. nin sonucunu daha almadık..

slm kızlar bende mart annesi oldum ve aranıza katıldım çok şükür, 21 mart saat 11.02 de sezeryanla yavrumu kucağıma aldım, batuhanda bende iyiyiz çok şükür...10 gün erken oldu yavrum ,allahım evlatlarımıza ve bizlere bol ağlık versin...

slm annişlerr ve quzuları nasılsınız bakalım
ya gerçekten 40 çıkınca neler değişiyorr herkes 40 çıksın düzelir dior neler değişyior bilgisi olan varmı

Ohhh Maaşallah..Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş.

Nasılsın..Süt durumun nasıl..

cnm nerden öğrendin sen bize bi sorun olursa sağlık bakanlığından aranırsın dedile 1 ay içinde sorun yoksa aramazlar dedi hemşireler

cnm nerden öğrendin sen bize bi sorun olursa sağlık bakanlığından aranırsın dedile 1 ay içinde sorun yoksa aramazlar dedi hemşireler

Sağlık ocağından arayıp söylediler..Zaten yüksek olursa arıyorlarmış eğer sorun olmaz ise aramıyorlarmış canım..Bakalım 2. tes sonucunu bekliyorum..İnş. temiz çıkar..

o lohusalık bendede var canım.bizim oğlan neyi ilk kez yapsa bende bir ağlamaktır gidiyor.sonu nereye varacak bakalım:2::2::2:
beliz kızımızın iyi olmasına çok sevindim.bizimde gaz çıkarma dışında bir sorunumuz yok çok şükür.kolik değil neyseki ama çok zorlanıyor tüm gaz çıkana kadar.pis gazlar hain gazlar
evet canım yarın ilk aydönümümüz
ben dün kendi diş randevum olduğu için çıkarmak zorunda kaldım.bırakcak kimsemde yoktu gittim işyerine bıraktım.tüm kızlara formalarını çıkarttırdımben dönene kadar kucaktan kucağa gezmiş yavrum.zaten mama takviyeli besleniyordu yahyam şu 3 gündür antibiyotik alıyorum diye sadece mama veriyoruz.onuda ben dönene kadar halletmişler sağolsunlar
havalar düzelsede temiz hvada gezmeye çıkarabilsek keşke kuzucuklarımızı....

slm annişlerr ve quzuları nasılsınız bakalım
ya gerçekten 40 çıkınca neler değişiyorr herkes 40 çıksın düzelir dior neler değişyior bilgisi olan varmı
selam tatlım
benim için en önemli olan gece gündüz ayrımını yapabilecek olması ve geceleri uyku süresinin biraz daha uzayacak olması cnm.ama bakalım yaşayıp göreceğiz.elsi facede hiçbirşeyin değişmediğini yazmış mesela:44::44:

canım benim kızım kardeş mevzusundan önce inatçı ve şımarık olmaya başlamıştı. şu anda bu durumu devam ediyor ama dozunda bir değişiklik olmadı. kardeşiyle ilgilenirken çok neşeleniyor ama. ne zaman kardeşine yaklaşma desem ya bana ya kardeşine birşey yapmaya çalışıyor. o yüzden olabildiğince arayı iyi tutmaya çalışıyorum. kardeşini öpmesine ve sevmesine izin verince sorun çıkarmıyor sanki. o da haklı, 9 ay boyunca kardeşin olacak diye heveslendirdik şimdi de dokunma etme diyince haksızlık oluyor haliyle.. arada bir ben de kızıyorum, sonra vizcdan azabı çekiyorum. ama sonra gidip onunla biraz oyun oynuyorum, mutlu oluyo.

sen de güle güle büyüt canım. hepimiz doğurduk canım sen yokken, arim kaldı sanırım bir tek

amin canım. güle güle büyüt bebeğini..

sağol canım.teşekkür ederim.aaahhhh birde şu gazlar olmasa gülerek büyütücez ama

slm aplacımm
yaa gerçektenmi hiç bişey değişmemeiş mi (((
ay inşalah aplam gecleri kaç saatte bir uyanıyor yahya paşamızz

msjina cevap yazamadan ogün dogma gittim eve yeni geldim canim..burda uzun kaliniyo hastanede nisan sanciyla geldi üstüne suni sanci eklediler normal dogurdum..umarim sende kavusmussundur msjilari daha tam okuyamadim..

slm aplacımm
yaa gerçektenmi hiç bişey değişmemeiş mi (((
ay inşalah aplam gecleri kaç saatte bir uyanıyor yahya paşamızz
kaç saat uyanık kalıyor desen daha doğru olacak canım.bütün gece neredeyse uyanık tam dalıyor o zamanda gaz sancısı başlıyor ıkınıp sıkınmaktan uyuyamıyor kuzum.yani bütün gece ayakta sayılırız.sizde durumlar nasıl tatlım

ay kurban olurum yaa şu gaz sancıları bi bitse quzularınn
aaynen aplambenimkide aynı uyuduğu zaman inliyo süreklii
ama çok şiükür hergün olmuyorr uykumu aldığım zamanlarda oluyorr
aplamm ben yatağına sıcak su torbası koyuyorum faydasıda oluyorr ısınıyorya ayakları falan çıkartıyo gazını gecelerii evde çok sıcak ama emnimki torbanında faydası oluyorr

canım sıcak su torbasıı kullanırken dikkat et. yatağına koymayın diyorlar. allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…