kızlar içinizde özel aşıları araştıran veya yaptıran var mı? rotavirüsü var yakın zamanda 2. ayında vurulyomş. herkes birşey söylüyor. araştırdıkca canım sıkılıyor. nasıl bi dünyada yaşıyoruz anlamadım. gönül rahatlığıyla birşey yapamıyoruz.
nolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
cnmm rotavırısu zehırlı ıhsal asısı cnmm ben efeye yaptırdım batuyada yaptırıcam 2,4 yada 3,5 aylarda yapılıyor ben 3,5 te yaptırmıstım cunku 2. ayda verem fln var agır asılar yani..bı kac tane özel ası sucıcıegı mesela hepatıt A lar 2 doz.. bu arada özlm sen bıurdayken ne sorucam acıbadme gıoturuyormussun ya hangı doktora bız orda bırsen gıttık bı kere memnun kalmadık bıde agop bey var gene yılda bı kere ona gıtmıtık sen kıme goturdun ve memnun kaldın mı?
geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun sizin ve tüm şifa bekleyen hastalarımızın.sarılık değerleriniz kaçtı ki hastaneye aldılar?
canım 12le yatırdılar bebeğimi tam çıkacaktık busefer enfeksiyon oldu yavrum allah razı olsun hepinizden
nolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
ayyy maşallah canım yaaa. ne kadar güzelmiş inşallah hep böyle devam eder. bizimki daha hiiç düzen yok. dün gece sürekli ağladı. neyseki annemlerdeydim. babamla annem yardımcı oldular Allah razı olsun. yoksa çıldıracaktım. ilginç bişey oldu ama söylemem lazım. babamın muskası vardı korku için yazmıştı dayım. dayım emekli imam bu arada. en son babam gece 2 gibi bi deneyelim dedi üstüne taktı ve kızım sustu. ve sürekli irkiliyordu uyurken falan. sonra irkilme falanda olmadı ve uyumaya başladı. kaynanamlar çocuk uyurken sürekli kafasının yanına gidip sanki bişey yapacak ayyyy kuzuuuuum diye bağırıyorlardı. sonra başladı zaten irkilmeleri. sonrada kucak haricinde uyumamaya başlamıştı. ama dün geceden beri maşallah. bide dayım kızımada yazdı öğlen geldi muska. keyfi yerinde maşallah o zamandur. inanamıyorum artık. İnşallah böyle gider yaaa.slm kızlar nasılsınız?ben şaşkınlıkla sevinç arası bir duygu karmaşasındayım..oğluşum 2 saat uyuyo uyanıyo emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar 2 saat uyuyosanırım uyku düzeni oluşmaya başladı..tabi bende bu arada ütümü yaptım temizliğimi yaptım hatta kek bile yaptım...Allah'ım ne süperim diyorum kendime bu kupayı veriyorum..ayy inşallah hep böyle devam eder..alkış benim oğluma alkışl
canımsın okuyunca o kadar üzüldümki. Allahım yardımcın olsun. sabır versin. kuzucuğunada sağlık versin bi an önce kavuştursun İnşallah canım yaa. ne zor şeyler yaşamışsın. ve halada yaşıyorsun. canım üzülme demenin faydası yok kim olsa bu durumda üzülür. inşallah sütün düzelir kuzucuğun hastaneden çıkar ve bi dahada hastalık görmez canım.nolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
gökçenim canım faceden ve daha önce burdan yazdım ama yine yazayım. melisamız hayırlı olsun sana. Allhım uzun sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin İnşallah. bende hep diyorum bu benim kuzummu. ben annemi oldum. ama emzirince kokusunu içime çekince evet diyorum bu benim kuzum ve ben artık anneyim. Allahım isteyen herkese yaşatsın İnşallah.onurcuk
canım meraba ne yaptın nasılsın bebiş geldi mi?
evet canım biz acıbademe gidiyoruz artık seda yıldırıma gittik çok şirin ve tatlı bir bayandı herşeyi teker teker anlattı güzel ilgilendi düşün benim eşime bile katlandı her sorusuna cevap verdiben bile bazeen üşeniyorum kadın çok sabırlıydı..oğluma da bebeğim canım diyerek severek muayene etti..steteskopu karnına koymadan elinin içinde ısıttı üşümesin diye
maşalah canımmm ya ne güsellslm kızlar nasılsınız?ben şaşkınlıkla sevinç arası bir duygu karmaşasındayım..oğluşum 2 saat uyuyo uyanıyo emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar 2 saat uyuyosanırım uyku düzeni oluşmaya başladı..tabi bende bu arada ütümü yaptım temizliğimi yaptım hatta kek bile yaptım...Allah'ım ne süperim diyorum kendime bu kupayı veriyorum..ayy inşallah hep böyle devam eder..alkış benim oğluma alkışl
canım Rabbim acil şifalar versin quzuna inşalah en kısa zamnda yuvanıza götürüsünüzz Rabbim yardımcınız olsunnolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
ayyy maşallah canım yaaa. ne kadar güzelmiş inşallah hep böyle devam eder. bizimki daha hiiç düzen yok. dün gece sürekli ağladı. neyseki annemlerdeydim. babamla annem yardımcı oldular Allah razı olsun. yoksa çıldıracaktım. ilginç bişey oldu ama söylemem lazım. babamın muskası vardı korku için yazmıştı dayım. dayım emekli imam bu arada. en son babam gece 2 gibi bi deneyelim dedi üstüne taktı ve kızım sustu. ve sürekli irkiliyordu uyurken falan. sonra irkilme falanda olmadı ve uyumaya başladı. kaynanamlar çocuk uyurken sürekli kafasının yanına gidip sanki bişey yapacak ayyyy kuzuuuuum diye bağırıyorlardı. sonra başladı zaten irkilmeleri. sonrada kucak haricinde uyumamaya başlamıştı. ama dün geceden beri maşallah. bide dayım kızımada yazdı öğlen geldi muska. keyfi yerinde maşallah o zamandur. inanamıyorum artık. İnşallah böyle gider yaaa.
canımsın okuyunca o kadar üzüldümki. Allahım yardımcın olsun. sabır versin. kuzucuğunada sağlık versin bi an önce kavuştursun İnşallah canım yaa. ne zor şeyler yaşamışsın. ve halada yaşıyorsun. canım üzülme demenin faydası yok kim olsa bu durumda üzülür. inşallah sütün düzelir kuzucuğun hastaneden çıkar ve bi dahada hastalık görmez canım.
gökçenim canım faceden ve daha önce burdan yazdım ama yine yazayım. melisamız hayırlı olsun sana. Allhım uzun sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin İnşallah. bende hep diyorum bu benim kuzummu. ben annemi oldum. ama emzirince kokusunu içime çekince evet diyorum bu benim kuzum ve ben artık anneyim. Allahım isteyen herkese yaşatsın İnşallah.
canım bebek doktorları çok iyi yaaa. bizim sağlık ocağındaki doktorumuzda çok iyi. çocuk doktorumuz steteskopu eliyle ısıttı ve dinlerkende özür dilerim özür dilerim dedi.
sağlık ocağındaki doktorumuzda kalça çıkığı falan varmı diye eliyle muayene etti. bebek ağlamadı ama sürekli özür dilerim özür dilerim dedi durdu. o kadar iyilerki. çoook memnunum.
ooooooo maşallah bebişin ve sana ...slm kızlar nasılsınız?ben şaşkınlıkla sevinç arası bir duygu karmaşasındayım..oğluşum 2 saat uyuyo uyanıyo emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar 2 saat uyuyosanırım uyku düzeni oluşmaya başladı..tabi bende bu arada ütümü yaptım temizliğimi yaptım hatta kek bile yaptım...Allah'ım ne süperim diyorum kendime bu kupayı veriyorum..ayy inşallah hep böyle devam eder..alkış benim oğluma alkışl
caım çok geçmiş olsun. allah yardımcınız olsun. tez vakitte bebişini kucağına al evine götür.nolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
ahhhhh ahhhhhhhhhh. aynı endişleri yaşıyoruz. hayat çok zor .kızlar benim geleceğe güvenin kalmadı az önce haberleri okuyordumda ne göreyim ygs de de kopya skandalı olmuş..biraz geriden takip ediyorum gündemi ama moralim çok bozuldu..düşünseniize kuzularımız ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar torpilleri yoksa eğer hiçbişey olamayacaklar zenginler kazanacak diğerleri bakacak...Rabbim yardımcımız olsun valla çok kötü bir dünyaya geldi bebişlerimiz..Hepsini Yüce Rabbim korusun
kızlar kızım geçen salı 3100 grdı. huggies kullanıyorum. bi de prima deneyeyim dedim. eşim alacak şimdi. prima premıum care 2-4 kg olanı mı 3-6 olanı mı alsın. karar veremedim.kullanan varsa acil cevap.
evet canım geldi prensesimizz..seni de çok tebrik ederim:)onurcuk
canım meraba ne yaptın nasılsın bebiş geldi mi?
maşallah de annesislm kızlar nasılsınız?ben şaşkınlıkla sevinç arası bir duygu karmaşasındayım..oğluşum 2 saat uyuyo uyanıyo emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar 2 saat uyuyosanırım uyku düzeni oluşmaya başladı..tabi bende bu arada ütümü yaptım temizliğimi yaptım hatta kek bile yaptım...Allah'ım ne süperim diyorum kendime bu kupayı veriyorum..ayy inşallah hep böyle devam eder..alkış benim oğluma alkışl
geçmiş olsun canım.dualarım seninle...nolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
amin canım inşallah faydası olacak bencede.maşalah canımmm ya ne güsell
ohh kek bile yapılmışşş bende istiyorumm
canım Rabbim acil şifalar versin quzuna inşalah en kısa zamnda yuvanıza götürüsünüzz Rabbim yardımcınız olsun
ne güsell yaa bizdee cevşen aldıkk taktık üzerine inşalahh faydası olacakk
canım ben 3-6 kullanıyorum. kızım 3700 gramdı doğduğunda şimdide hemen hemen aynı. iyi oluyor hiç çıkmadı bugüne kadar. memnunum yani.kızlar kızım geçen salı 3100 grdı. huggies kullanıyorum. bi de prima deneyeyim dedim. eşim alacak şimdi. prima premıum care 2-4 kg olanı mı 3-6 olanı mı alsın. karar veremedim.kullanan varsa acil cevap.
çok sağol canımay canım ya Rabbim esirgesin evet koymak pek doğru değilmiş ama mecburen havalar tamamen bi ısınsaydı hayırlısıyla başka türlüü olmuyor sabaha kadar sürüyor iniltisi quzumun yoksa
ayy kurban olurum ya geçmiş olsun canım bilmiyorumki ne yapılması lazım inşalah hemen geçerr
canım Allah kabul etsinn kıyamam ya bizde havalrın ısınmasını bekliyoruzz
demek paylaşamıyorlarMerhaba kızlar,
Ben bebeğimden çok kendimle uğraşıyorum göğüslerim sertleşti kızardı kanallarım kapanmış iki gündür doktorlardayım..Serumla antibiyotikle kendime gelmeye çalışıyorum.. lohusa dışarı çıkmak çok zormuş yürüyemiyorum bile
Biz hala bebişe alışamadık sanki başka birinin bebeğine bakıyoruz gibi annem gökçen ablası bak ne yapıyor falan diyor:) Rüya gibi bu meleğe sahip olmak onun annesi olmak inanamıyorum hala!
Kızımız maşallah 5 günlük oldu bu aradababaannesi anneannesi paylaşamıyor torunlarını biri kolundan diğeri bacağından çekiştiriyorlar ne yapacam bilmiyorum :)))
Kızımızın göbeği maşallah çok çabuk düştü yıkadık bile umarım erken düşmesi sorun olmaz yarın doktora götüreceğiz inşallah herşey yolundadır.
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
slm kızlar nasılsınız?ben şaşkınlıkla sevinç arası bir duygu karmaşasındayım..oğluşum 2 saat uyuyo uyanıyo emziriyorum gazını çıkartıyorum tekrar 2 saat uyuyosanırım uyku düzeni oluşmaya başladı..tabi bende bu arada ütümü yaptım temizliğimi yaptım hatta kek bile yaptım...Allah'ım ne süperim diyorum kendime bu kupayı veriyorum..ayy inşallah hep böyle devam eder..alkış benim oğluma alkışl
canım kıyamam geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin bebişinnolur kızlar dua edin ben dayanamıyorum artık yavrumun karşısında eridim gözlerini gözlerime dikip bir bakıyorki anne beni kurtar der gibi uzamış sarılıktan yattık idrar yollarında enfeksiyon olmuş daha nezaman çıkacağımız belli değil yavrumun damarları patladı kafasını kazıdılar ağlamaktan sütüm gelmiyor çaresizlik çok zormuş hastane 1 aylık bebeklerle dolu genelde sarılık dualarınıza okadar çok ihtiyacım varki
kızlar kızım geçen salı 3100 grdı. huggies kullanıyorum. bi de prima deneyeyim dedim. eşim alacak şimdi. prima premıum care 2-4 kg olanı mı 3-6 olanı mı alsın. karar veremedim.kullanan varsa acil cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?