damlacım nasılsın?
mert bebek nasıl? canım arım ve bebeksu doğumlarını yaptılar mı takip edemedim bilgin var mı normal doğum mu yaptılar?
bizimde göbüşümüz buğün düştü teyzeleri 13. günde , sarılık için kerviz ve enginar yemeği yedim 1 hafta ve şekerli su verdik oğluma çok az sarılıkla atlattık çok şükür hastaneye falan gerek kalmadı, bebeği sarılık olanra allah acil şifa versin...
canım her bebeğin değişik zamanda düşüyor korkma sakın kanama felan yok değilmi normal herşey yaptılar canım arimde sezeryan olcaktı dün..artık doğum yapmayan kalmadımertte iyi teyzesi sallanan beşikde durup hıçkırmakta
yok canım kanama çok şükür dün bi baktık düşmüş ilaç falan da vermedi doktor artık verilmiyor dedi ama düştükten sonra alkolle temizlesek iyi olacaktı bakalım yarın sabah doktora gideceğiz temizlerler herhalde.
onlar için de çok sevindim Allah bağışlasın bebişlerini:)
Mert beye selam söyle canım sevgiler..
Kızlar benim kız geceleri bizi yatırmıyor bu saatlere kadar. uyku düzeni edindi sanırım ama biraz garip bi düzen. gece saat 2-3 arası uykuya dalıyor birkaç gündür. umarım kırkı çıkana kadar düzelir
akşam banyo yaptırdık. rahat uyusun diye ama faydası olmadı sanırım. bir de 2 defa kustu. ama çok fazla. benden o kadar süt çıkıyomuymuş dedim. acaba banyodan sonra üşüttük mü kızımı? o yüzden mi bu kadar fazla kustu bilemedim :26:
kızlar uykusuz be gedce ve ben hemde 2 ogkumda uyumuyor ne yapıcam ben...cokkkk yorgunum cokkkkk..
bu arada batunun yuzunde beyaz kucuk sıvıolceler var oglum ergen oldu efede 2 yas ergenlıgındeymıs her yerım ergen oldu esımde ben 35 yas ergenıyım dıyor....
bu arada gokcen ve özlemcım bebıdlerın resımlerını mrk edıyoruz...
Geçmişi okuyamadan benimle aynı derrten muzdarip biri daha var mı öğrenmek istiyorum.
Kızım 10 gündür gündüzleri uyumuyor.10-12 saat uykusuz kalıyor.Bütün gün kucakta geziniyor bakınıyor hanımefendi.Tam uykuya daldı diyoruz Dondy sine yatırıyoruz gözleri açıveriyor.
Bütün gün bu şekilde geçiyor gidiyor.
Gece de 9 gibi uykusuzluktan bayılıyor kafasını emmek için bile kaldıramadığı için sağdığım sütlerden takviye yapıyoruz.Kusmamız da var bazen emzirirken süt fazlalığını bazen de peynirimsi bir kıvamda çıkarıyor.
Reflü olmasından korkuyorum.
Geçmişi okuyamadan benimle aynı derrten muzdarip biri daha var mı öğrenmek istiyorum.
Kızım 10 gündür gündüzleri uyumuyor.10-12 saat uykusuz kalıyor.Bütün gün kucakta geziniyor bakınıyor hanımefendi.Tam uykuya daldı diyoruz Dondy sine yatırıyoruz gözleri açıveriyor.
Bütün gün bu şekilde geçiyor gidiyor.
Gece de 9 gibi uykusuzluktan bayılıyor kafasını emmek için bile kaldıramadığı için sağdığım sütlerden takviye yapıyoruz.Kusmamız da var bazen emzirirken süt fazlalığını bazen de peynirimsi bir kıvamda çıkarıyor.
Reflü olmasından korkuyorum.
ayyy maşallah canım yaaa. ne kadar güzelmiş inşallah hep böyle devam eder. bizimki daha hiiç düzen yok. dün gece sürekli ağladı. neyseki annemlerdeydim. babamla annem yardımcı oldular Allah razı olsun. yoksa çıldıracaktım. ilginç bişey oldu ama söylemem lazım. babamın muskası vardı korku için yazmıştı dayım. dayım emekli imam bu arada. en son babam gece 2 gibi bi deneyelim dedi üstüne taktı ve kızım sustu. ve sürekli irkiliyordu uyurken falan. sonra irkilme falanda olmadı ve uyumaya başladı. kaynanamlar çocuk uyurken sürekli kafasının yanına gidip sanki bişey yapacak ayyyy kuzuuuuum diye bağırıyorlardı. sonra başladı zaten irkilmeleri. sonrada kucak haricinde uyumamaya başlamıştı. ama dün geceden beri maşallah. bide dayım kızımada yazdı öğlen geldi muska. keyfi yerinde maşallah o zamandur. inanamıyorum artık. İnşallah böyle gider yaaa.
canım bebek doktorları çok iyi yaaa. bizim sağlık ocağındaki doktorumuzda çok iyi. çocuk doktorumuz steteskopu eliyle ısıttı ve dinlerkende özür dilerim özür dilerim dedi.
sağlık ocağındaki doktorumuzda kalça çıkığı falan varmı diye eliyle muayene etti. bebek ağlamadı ama sürekli özür dilerim özür dilerim dedi durdu. o kadar iyilerki. çoook memnunum.
geçmiş olsun canım ayy valla çok şaşırdım küçücük yavruda niye reflü olmuşki?var canım var biz varız:)
benim bebeğimde maalesef reflü var.boğazında hırıltı ses kısıklığı kusma uyuyamama ve uyuduğunda huzursuzluk gibi durumlar belirtileri.dr. gaviscon toz verdi mamasına katıyorum ama hala var.bi de üstne 3 gündür sol gözünden sarı akıntı geliyo bi ilaç kullanıyoruz ama etkilemedi yine dr.yolu gözüküyo.
burdaki uykusuzluk hikayelerini okuyunca yalnız olmadığını anlıyor insan:)
arkadaşlar yeşil mercimek gaz yaparmı kırmızı mercimek yapıyor biliyorum ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?