2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sultancım sağol canım çok teşekkür ederim..
burayı ne zamandır takip edemiyorum kuzura bakmayın tebrik eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

damlacım nasılsın?
mert bebek nasıl? canım arım ve bebeksu doğumlarını yaptılar mı takip edemedim bilgin var mı normal doğum mu yaptılar?

mevlüdümüz atlattık şükür gözümde büyümüş vallahi üzerimden yük kalkmış gibi hissettim

bizimde göbüşümüz buğün düştü teyzeleri 13. günde , sarılık için kerviz ve enginar yemeği yedim 1 hafta ve şekerli su verdik oğluma çok az sarılıkla atlattık çok şükür hastaneye falan gerek kalmadı, bebeği sarılık olanra allah acil şifa versin...

damlacım nasılsın?
mert bebek nasıl? canım arım ve bebeksu doğumlarını yaptılar mı takip edemedim bilgin var mı normal doğum mu yaptılar?

canım her bebeğin değişik zamanda düşüyor korkma sakın kanama felan yok değilmi normal herşey yaptılar canım arimde sezeryan olcaktı dün..artık doğum yapmayan kalmadı mertte iyi teyzesi sallanan beşikde durup hıçkırmakta

gözünüz aydın enginar ve kerevizi ilk kez duydum:26::26:

yok canım kanama çok şükür dün bi baktık düşmüş ilaç falan da vermedi doktor artık verilmiyor dedi ama düştükten sonra alkolle temizlesek iyi olacaktı bakalım yarın sabah doktora gideceğiz temizlerler herhalde.
onlar için de çok sevindim Allah bağışlasın bebişlerini:)
Mert beye selam söyle canım sevgiler..

canım bizede vermedi ilaç ve alkolle temizlemedik bişey olmaaz sanmam yanii melisa prensesi kokla yerime gökçencim

Kızlar benim kız geceleri bizi yatırmıyor bu saatlere kadar. uyku düzeni edindi sanırım ama biraz garip bi düzen. gece saat 2-3 arası uykuya dalıyor birkaç gündür. umarım kırkı çıkana kadar düzelir

akşam banyo yaptırdık. rahat uyusun diye ama faydası olmadı sanırım. bir de 2 defa kustu. ama çok fazla. benden o kadar süt çıkıyomuymuş dedim. acaba banyodan sonra üşüttük mü kızımı? o yüzden mi bu kadar fazla kustu bilemedim :26:

canım tek sen değilsin. bizim kızdasaat 10dan sonra bi emme sevdasına düşüyor ama öyle böyle değil. sürekli memede bırakınca çığlık atıyor. artık halim kalmıyor. ve uyumuyorda. 40 ı çıkınca düzene girermi bilmem sanmıyorumda ama böyle nasıl gidecek onu hiç bilmiyorum işte. çok uykum var kızlar yaaaaaaa. kızımınsa hiiç yok öyle bakıyor.acaba sütmü yok anlamıyorumki. ondanmı sürekli emmek istiyor doysa bırakır öyle değilmi. artık göğüs uçlarım o kadar çok ağrıyorki anlatamam. belim sırtım mahfoldu yaaa. canım üşütmüşte olabilir Allah korusun. sürekli emiyorsa ondanda olur fazlasını atıyordur yani.

günaydın kızlar nasılsınız?yeni bir hafta daha başladı bebişlerimiz 1 hafta daha büyüdü Allahı'm ne güzel artık zaman lehimize işliyo..her geçen gün yeni güzelliklerini görücez yavrularımızın inşallah..dün akşam bir sürü ağladım kızlar oğluşum şapka taktırmadı hiç kafasına ben küçük bir bez örtüyordum uyurken tabi kafasını sağa sola döndürdükçe bu bez burnuna doğru indi ne yapacak diye bekledim biraz zorlandı kafayı salladı veee sonunda eliyle bezi itti kafasındanbunda ağlayacak ne var diyebilirsiniz ama benim aklıma şu geldi tatlı kuzum inşallah hayatta karşılaştığı sıkıntıları da böyle kolayca atlatır mı acaba dedim ve acaba yavrumu kötülüklerden koruyabilecekmiyim diye düşündüm ayy içimdekileri anlatmakta yine kifayetsiz kaldı kelimeler akşam eşime anlatmaya çalıştım anlamamıştı sanırım yine anlatamamdım..klasik öğretmen sözü: anlatabildim mi? birde anlamayan varsa parmak kaldırsın tekrar anlatayım kızlar yalnzlığımı sizlerle paylaşmak gerçekten çok hoş iyi ki varsınız..bugün benim ağlamaklı günüm sanırım şimdi bile gözüm doldu

Son düzenleme:
kızlar uykusuz be gedce ve ben hemde 2 ogkumda uyumuyor ne yapıcam ben...cokkkk yorgunum cokkkkk..

bu arada batunun yuzunde beyaz kucuk sıvıolceler var oglum ergen oldu efede 2 yas ergenlıgındeymıs her yerım ergen oldu esımde ben 35 yas ergenıyım dıyor....

bu arada gokcen ve özlemcım bebıdlerın resımlerını mrk edıyoruz...

Geçmişi okuyamadan benimle aynı derrten muzdarip biri daha var mı öğrenmek istiyorum.
Kızım 10 gündür gündüzleri uyumuyor.10-12 saat uykusuz kalıyor.Bütün gün kucakta geziniyor bakınıyor hanımefendi.Tam uykuya daldı diyoruz Dondy sine yatırıyoruz gözleri açıveriyor.
Bütün gün bu şekilde geçiyor gidiyor.
Gece de 9 gibi uykusuzluktan bayılıyor kafasını emmek için bile kaldıramadığı için sağdığım sütlerden takviye yapıyoruz.Kusmamız da var bazen emzirirken süt fazlalığını bazen de peynirimsi bir kıvamda çıkarıyor.
Reflü olmasından korkuyorum.

Allah yardımcın olsun bizim çektiğimiz sıkıntının 2 katını çekiyorsun...2 yaş ergeni de mi varmış?oyyy hiç duymamıştım...canım eşim kırkımız çıkmadan kimseye göstermememiz için söz verdirdi..biraz bu konuda ciddi.en kısa zamanda paylaşırım fotosunu inşallah..

merak edilecek bişey yoktur bence süt fazladır onu kusuyordur..uyumaması içinde bence okutuyo musunuz bilmiyorum ama Kuran'ı kerimden sureler dinlet sen okuyamıyorsan bile...cevşeni olsun başucunda hep çünkü daha çok küçük belki başka sıkıntıları oluyodur..oğluşum 2 gündür düzenli uyuyo çok şükür Rabbime 2 saat uyuyo sonra uyanıyo 15 dk oynuyoruz koklaşıyoruz oğluşumla sonra 20dk emiyo uyuyo..memeyi de artık kendi bırakıyo doyduğunu anlıyo sanırım..seda bak sana ne sorucam hala medicanaya devam edyomusun?biz artık gitmiyoruz..birde süt sağma makinen kendine mi ait?hastaneden kiraladınız mı?ve markası ne?

var canım var biz varız:)
benim bebeğimde maalesef reflü var.boğazında hırıltı ses kısıklığı kusma uyuyamama ve uyuduğunda huzursuzluk gibi durumlar belirtileri.dr. gaviscon toz verdi mamasına katıyorum ama hala var.bi de üstne 3 gündür sol gözünden sarı akıntı geliyo bi ilaç kullanıyoruz ama etkilemedi yine dr.yolu gözüküyo.
burdaki uykusuzluk hikayelerini okuyunca yalnız olmadığını anlıyor insan:)

sultan bende çok inanırım canım valla dua üzerine kurulu dünyamız..benimde bir muskam vardı hep onu takardım ve çok şükür beni herşeyden korur inanırım buna..geçen ay doğumdan önce eşim fotokopisini çektirdi hem arabaya koyduk hem de oğluşumun başucuna koyduk...ben yalnz kaldığım için albasmasından çok korkuyorum düşün geceleri bile lamba açık uyuyoruz ve hala babası hiç durmadan okur üüzerine...

geçmiş olsun canım ayy valla çok şaşırdım küçücük yavruda niye reflü olmuşki?
arkadaşlar yeşil mercimek gaz yaparmı kırmızı mercimek yapıyor biliyorum ama ?

bilmem ki yaparmı? ama bence hertürlü ihtimale karşı yemeyiver...Allah korusun bebiş sancılanır falan yediğine pişman olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…