2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu bebişler sözleşmişler offfff offfff kucak istemeleri çok kötü hiçbirşey yapamıyorum yemek bile yiyemiyorum düzgünce
canım allah kabul etsin.ne yaptınız mevlüdde bizimki de az kaldı.

iyi günlerde kullanın canım. bizde daha almadık. hangi modeli canım aldığınız.

çok sağol canım sende hayırlısı ile atlatırsın inşallah

dikiş yerim hala acıyor kızlar sizinde öylemi????elimi dokununca bıçak kesiyor gibi geliyor:26::26:

selamm anneişlerrr benii hatırlayanınız var mı?????????
evimde netim yok annemlere geldikçe girmeye çalışıyorum.

mert'im gündüzleri daha sakin oluypr ama geceleri uyutmuyor. uyutmamasının sebebi de sanırım aşırı kusması.

çok kusuyor bebeğim her emzirmemde hepsini kusuyor sürekli emmek istiyor sütümde bi yere kadar yetiyor. kusmasa hiç bir problemimiz ypok.

ayrıca bebeğim 37 günlük oldu ama hala sarılığı geçmedi. değerimiz 13 ((

yarın detaylı bakılacak kanına sebep araştırılacak. midesine de bakılacak. dua edin kızla umarım reflü değildir ve sarılığı artık geçer

canım sağlık ocağınaki hemşiremizin dediğine göre butun yenı doğanlarda reflü oluyormus

benim bebeğimde kucağa alıştı sürekli emme yüzünden. her emzirme faslımız en az 3 saat sürüyor kızlarr beterin beteri var halinize şükredin artık göğüslerimin içi acıyor resmen.

3 saat emzirme neden sürüyo onuda açıklayayım.

önce bir göğüsümü emiyor 20 dk falan bi 5 dk içinde hepsini kusuyor. sonra aynımemeyi tekrar veiyorum yine aynı şekilde kusuyor. bu sırada kakasını yapıyosa altını değiştiriyorum ağlamaya başlayınca bu sefer diğer memeyi veriyorum. en onunda yoruluyo ve uyuya kalıyor ((

bu bebişler sözleşmişler offfff offfff kucak istemeleri çok kötü hiçbirşey yapamıyorum yemek bile yiyemiyorum düzgünce

çok sağol canım sende hayırlısı ile atlatırsın inşallah

Demek Mert'de bizim kızlara yoldaş olmuş annesi:))

dikiş yerim hala acıyor kızlar sizinde öylemi????elimi dokununca bıçak kesiyor gibi geliyor:26::26:

Benimde çok fazla hareket ettiğimde acıyor Damlacım.

canım sağlık ocağınaki hemşiremizin dediğine göre butun yenı doğanlarda reflü oluyormus

Emzirirken fazlalığı çıkartması değil de,sonrasında peynir kesiği gibi olan kusması beni çok dşündürüyor canım.Bizi ne hastanede ne de sağlık ocağında bebek reflüsü konusunda bilgilendirmediler.

Canım seninki de yorucu bir süreç olmuş.İnşallah kısa sürede düzene oturtursunuz.
Çok yorulduğun zamanlar süt sağıp öyle vermeyi denesen canım.

kızlar merhaba...hepimizin aynı sorunu var galiba gazzzzzzzzzz offf bu gaz benimde oğluşumu uyutmuyor hiç yaaa sürekli bir bağırma şeklinde ağlıyor...zinco,metsil verdik ama ne fayda tek tesellisi göğsümü verince susuyoır ama oda saatlerce emmek istiyor yavrum gaz sancısını anca öyle unutuyor galiba herkes 3 ay boyunca çekeceğimizi söylüyorrr Allah yardımcımız olsunnn

süt kesiği gibi kusması içtiği sütün yaradığını kalanı kustuğunu gösterir. keşke bebeişim hep öyle kussa.
inşallah yoluna girer herşey yakında. dua edin kızlar yarın ii çıksın sonuçlar

kızlar kraft dondy kullananlar görüşlerini yazarsa sevinirim. almak istiyoruz da. memnunlar mı? ben eşimin izni bittiğinde evde yalnız kalacagım ıcın almilamı evin hangi odasına gıdersem yanımda tasımak ıstıyorum bu konuda işime yarar dıye dusunuyorum dondy. once kraftın bebek arabasını kullanırım bu iş iiçin dedim ama bugun bi denedim arabaların naylonumsu kuması var ya battanıye ortsem de hıc sağlıklı değil yenı arayıslar ıcındeyım. dondy ı tavsıye eder mısınız o kadar para vermeye değecek bir ürün mü

damlacım nasılsın?
mert bebek nasıl? canım arım ve bebeksu doğumlarını yaptılar mı takip edemedim bilgin var mı normal doğum mu yaptılar?

geçmiş olsun göğüslerin hemen iyileşir inşallah güzel güzel emzirebilirsin bebeğini senle aynı gün yaptık doğumlarımızı sabah suni sancı için anlaşmıştık doktorla ama kızım gece kendi geldi çok şükür çok rahat oldu gece 12 de sancılar başladı 4.30 da kızımın sesini duydum arim de dün sezeryan olcaktı umarım güzellikle almıştır bebeğini kollarına.

mrb emilyyy canım öncelikle bebeginle saglıklı huzurlu bir hayat diliyorum size.ilk defa burda yorum yapıyorum aslında sizleri hep takip ettim.bende 40+2 hamileyim.Allah nasip ederse bir kızım olacak ve sanırım senin kızının adaşı olacak.eşimde hamileligimin ilk gününden beri kızım olursa adını almila koyacam dedi tutturdu.nasip bakalım.
bende senin gibi düşünüp 5 aylık hamileyken kraftın dony beşigini aldım.hem mama sandalyesi hemde beşik olarak kullanırım diye düşündüm.bir int sitesinden 299tl aldım indirime girmişti.ama daha kullanmak nasip olmadı.bana göre kullanışlı bişey.geceleri beşik sallamamak için iyi olacagını düşünüyorum.basit birşey gibi ama benim hoşuma gitti kullanışlı.ama cok pahalı biraz dedigin gibi almadan iyice düşünmek gerek.yinede senbilirsin canım sormak istedigin bişey olursa sorabilirsin.hayırlı akşamlar...

mrb emilyyy canım öncelikle bebeginle saglıklı huzurlu bir hayat diliyorum size.ilk defa burda yorum yapıyorum aslında sizleri hep takip ettim.bende 40+2 hamileyim.Allah nasip ederse bir kızım olacak ve sanırım senin kızının adaşı olacak.eşimde hamileligimin ilk gününden beri kızım olursa adını almila koyacam dedi tutturdu.nasip bakalım.
bende senin gibi düşünüp 5 aylık hamileyken kraftın dony beşigini aldım.hem mama sandalyesi hemde beşik olarak kullanırım diye düşündüm.bir int sitesinden 299tl aldım indirime girmişti.ama daha kullanmak nasip olmadı.bana göre kullanışlı bişey.geceleri beşik sallamamak için iyi olacagını düşünüyorum.basit birşey gibi ama benim hoşuma gitti kullanışlı.ama cok pahalı biraz dedigin gibi almadan iyice düşünmek gerek.yinede senbilirsin canım sormak istedigin bişey olursa sorabilirsin.hayırlı akşamlar...

evet benim bebeğimin de sürekli gurul gurul bağırsakları,gazdan

kızlar bi şey sorcam 40 çıkarma 40. gün mü yapılır 41. gün mü??????????

annemden 41.gün diye öğrendim...biz kırk yapmadık hoş

ooo maşallah melisa bebişe, banyosunu bile yapmış...bende ilk günler teyzem diye seviyordum sarpı, yiğenlerimden alışkanlık kalmış..

inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım, sen güçlü ol inanki bebeğin de güçlü olsun...

kızlar kızım geçen salı 3100 grdı. huggies kullanıyorum. bi de prima deneyeyim dedim. eşim alacak şimdi. prima premıum care 2-4 kg olanı mı 3-6 olanı mı alsın. karar veremedim.kullanan varsa acil cevap.

ben de 3-6 kullanıyorum..huggies de primada 3-6.2-4 küçücük.
canım bizede vermedi ilaç ve alkolle temizlemedik bişey olmaaz sanmam yanii melisa prensesi kokla yerime gökçencim
bende hiçbişeyle temizlemedim göbüşü ya, acaba temizlemek mi gerekiyor damlacım?
bu arada naptı mert bebiş emzik işini, nuku sevdimi?

ayyy canım benim...ben de bugün aynı senin gibi oldum..konuştum biraz dil döktüm, baktım ağzını aça aça gülüyo oğlum...Allahım bi ağlamaya başladım ama hiç öyle olmamıştım daha önce..çocuklarının yıl sonu müsamerelerinde ağlayan anneler çok komik gelirdi...şimdi anlıyorum onları

canım lohusayken ne kuranı kerime dookunabiliriz ne de okuyabiliriz ezbeere dahi olsa.yani sure okuyamıyoruz sadece tesbih çekebiliriz ve türkçe dua edebiliriz..yani Allahım bebeğimi kötülüklerden koru vs vs diye..

ya ben de hep okudum lohusayken, ayetelkürsi nas felak, hep öyle içim rahat etti,bi de hep salavat getirdim..olcak şimdi çokmu günah oldu...ama başka türlü rahatlayamıyorum:26:

senin haftandayken acımıyordu benim canım, hatta ben ikinci hafta korse giymeye başlamıştım..ihmal etme istersen iç dikişlerle ilgili olabilir.

Kızlar bizim için dua edin..oğlum dün ishal oldu ve hastaneye götürdüm kakasında mikrop ve iltihap çıktı sarılığı da henüz geçmediğinden hastaneye yatırdılar gece kuzumu şu an yoğun bakımda gece sütümü sağıp eve geldim yakın die ama evde sabaha kadar ağladım bırakıp geldim die yoğun bakım olduğu için göstermiyolar hiç bi şekilde..şimdi emzirmeye gidiyorum yawrumu Allah ım tüm bekleyen hastalara şifa versin çok zor gerçekten..

Kızım doğduktan 4 gün sonra aldık Dondy i canım.3 aylık hamileyken park yatak almıştık doğunca onda yatırırız diye düşünüyorduk ama Dondy sağolsun şimdilik park yatağı kurmamıza bile gerek kalmadı.Biz çok memnun kaldık canım tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun canım,inşallah kısa sürede atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin canım inşallah oğlun bir an önce iyileşir ve kavuşursun ona dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…