- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
hiç duymadım bende canım temizledik diyince kızlar biz bişey yapmadık doktorda bişey söylemedi:26::26:annemden 41.gün diye öğrendim...biz kırk yapmadık hoş
ooo maşallah melisa bebişe, banyosunu bile yapmış...bende ilk günler teyzem diye seviyordum sarpı, yiğenlerimden alışkanlık kalmış..
inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım, sen güçlü ol inanki bebeğin de güçlü olsun...
ben de 3-6 kullanıyorum..huggies de primada 3-6.2-4 küçücük.
bende hiçbişeyle temizlemedim göbüşü ya, acaba temizlemek mi gerekiyor damlacım?
bu arada naptı mert bebiş emzik işini, nuku sevdimi?
ayyy canım benim...ben de bugün aynı senin gibi oldum..konuştum biraz dil döktüm, baktım ağzını aça aça gülüyo oğlum...Allahım bi ağlamaya başladım ama hiç öyle olmamıştım daha önce..çocuklarının yıl sonu müsamerelerinde ağlayan anneler çok komik gelirdi...şimdi anlıyorum onları
ya ben de hep okudum lohusayken, ayetelkürsi nas felak, hep öyle içim rahat etti,bi de hep salavat getirdim..olcak şimdi çokmu günah oldu...ama başka türlü rahatlayamıyorum:26:
senin haftandayken acımıyordu benim canım, hatta ben ikinci hafta korse giymeye başlamıştım..ihmal etme istersen iç dikişlerle ilgili olabilir.
geçmiş olsun tatlım umarım bişey çıkmaz mert bebişdeselamm anneişlerrr benii hatırlayanınız var mı?????????
evimde netim yok annemlere geldikçe girmeye çalışıyorum.
mert'im gündüzleri daha sakin oluypr ama geceleri uyutmuyor. uyutmamasının sebebi de sanırım aşırı kusması.
çok kusuyor bebeğim her emzirmemde hepsini kusuyor sürekli emmek istiyor sütümde bi yere kadar yetiyor. kusmasa hiç bir problemimiz ypok.
ayrıca bebeğim 37 günlük oldu ama hala sarılığı geçmedi. değerimiz 13((
yarın detaylı bakılacak kanına sebep araştırılacak. midesine de bakılacak. dua edin kızla umarım reflü değildir ve sarılığı artık geçer
Demek Mert'de bizim kızlara yoldaş olmuş annesi:))
Benimde çok fazla hareket ettiğimde acıyor Damlacım.
Emzirirken fazlalığı çıkartması değil de,sonrasında peynir kesiği gibi olan kusması beni çok dşündürüyor canım.Bizi ne hastanede ne de sağlık ocağında bebek reflüsü konusunda bilgilendirmediler.
Canım seninki de yorucu bir süreç olmuş.İnşallah kısa sürede düzene oturtursunuz.
Çok yorulduğun zamanlar süt sağıp öyle vermeyi denesen canım.
Kızlar bizim için dua edin..oğlum dün ishal oldu ve hastaneye götürdüm kakasında mikrop ve iltihap çıktı sarılığı da henüz geçmediğinden hastaneye yatırdılar gece kuzumu şu an yoğun bakımda gece sütümü sağıp eve geldim yakın die ama evde sabaha kadar ağladım bırakıp geldim die yoğun bakım olduğu için göstermiyolar hiç bi şekilde..şimdi emzirmeye gidiyorum yawrumu Allah ım tüm bekleyen hastalara şifa versin çok zor gerçekten..
Kızlar bizim için dua edin..oğlum dün ishal oldu ve hastaneye götürdüm kakasında mikrop ve iltihap çıktı sarılığı da henüz geçmediğinden hastaneye yatırdılar gece kuzumu şu an yoğun bakımda gece sütümü sağıp eve geldim yakın die ama evde sabaha kadar ağladım bırakıp geldim die yoğun bakım olduğu için göstermiyolar hiç bi şekilde..şimdi emzirmeye gidiyorum yawrumu Allah ım tüm bekleyen hastalara şifa versin çok zor gerçekten..
Kızım doğduktan 4 gün sonra aldık Dondy i canım.3 aylık hamileyken park yatak almıştık doğunca onda yatırırız diye düşünüyorduk ama Dondy sağolsun şimdilik park yatağı kurmamıza bile gerek kalmadı.Biz çok memnun kaldık canım tavsiye ederim.
nerden almıştın peki canım dondy i
Kızım doğduktan 4 gün sonra aldık Dondy i canım.3 aylık hamileyken park yatak almıştık doğunca onda yatırırız diye düşünüyorduk ama Dondy sağolsun şimdilik park yatağı kurmamıza bile gerek kalmadı.Biz çok memnun kaldık canım tavsiye ederim.
nerden almıştın peki canım dondy i
Kızımın odasını Belis'in İstanbul Ümraniye satış mağazasından almıştık o zaman Dondy i de görmüştük karar verememiştik.Eşim yine oradan peşin 400 ytlye almış canım.Nette ki sitelerde satış fiyatı 450 ytl diye biliyorum.
kızlar uyumayan bebekler için özellikle kolik li bebekler için bi site var adı beyazgurultu.com benim bebeğim o kafa yoran müziği dinler dinlemez sakinleşiyor ve uyuyor deneyin derim çok işe yaradı
hemen deniyim canım paylaşımın için çok sağol
selam kızlar benim oğlumda gazlı hem de nasıl dün öğlen iki kere 45 dk gece de sadece 2 saat uyudu.gerisi benim ve babanın kucağında geçti. saç kurutma makinası sesine susuyor sadece. babs şurup ve rezene çayı kullanıyorum. kızımda hiç böyle zorlanmadım. çok zor durumdayım.öyle bakımsız öyle yorgunum ki üstelik dudağımda da kocaman bi uçuk çıktı. ve bebek çırpınırken gelip uçuğuma çarpıyor. ayrıca hep memede kalayım istiyor.uyuyor dalıyor yerine bırakıyorum kıyamet kopuyor.emzirmemiz saatlerce sürüyor göğüslerim uyarılmaktan taş kesildi. lansinoh ikinci kutuya başladım büyük boyda o kadar zor ki meme pedi dayanmıyor sütümün akanını bile alamıyorum.heryerim ıslanıyor... Allah hepimizin yardımıcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?