2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç duymadım bende canım temizledik diyince kızlar biz bişey yapmadık doktorda bişey söylemedi:26::26:
geçmiş olsun tatlım umarım bişey çıkmaz mert bebişde

sağol tatlım 40mızdan sonra gidicez çağırmıştı zaten doktor bakıcak sorarım artık

çok geçmiş olsun mervecim üzüldüm yaaatez vakitte iyileşir inşallah bebişin dualrımız sizinle

allah yardımcın olsun canım. minikleirmizi hastaneye bırakıp gelmek cok zor gercekten de. ama orda cok ıyı bakıyorlardır ıcın rahat olsun. evde hasta yatmasından daha ıyı hastanede bakım gormesı. sütünü bol bol sağ götür. anne sütü hastalığı yenmesıne cok yardımcı olur

Canım çok geçmiş olsun.İnş. çabucak iyileşir.Moralini yüksek tutmaya çalış bak yoksa sütün gider.

Allah yardımcınız olsun, bir an evvel bebeğin sağlığına kavuşsun İnşallah, kendini çok üzme canım sütün falan kesilir Allah korusun.

canım çok geçmiş olsun quzuna Rabbim şifa versin inşalah dualarımdasınız

çook geçmiş olsun canım inş kısa zamanda evinize döner bebeğğin güçlü olmaya çalış ağlama lütfen sütün kesilmesin...

kızlar uyumayan bebekler için özellikle kolik li bebekler için bi site var adı beyazgurultu.com benim bebeğim o kafa yoran müziği dinler dinlemez sakinleşiyor ve uyuyor deneyin derim çok işe yaradı

kızlar uyumayan bebekler için özellikle kolik li bebekler için bi site var adı beyazgurultu.com benim bebeğim o kafa yoran müziği dinler dinlemez sakinleşiyor ve uyuyor deneyin derim çok işe yaradı

hemen deniyim canım paylaşımın için çok sağol

Çok geçmiş olsun canım, dualarım seninle, inşallah güzel haberlerini alırız bugün. Moralini yüksek tut, inşallah atlatıcaksınız en kısa zamanda...

selam kızlar benim oğlumda gazlı hem de nasıl dün öğlen iki kere 45 dk gece de sadece 2 saat uyudu.gerisi benim ve babanın kucağında geçti. saç kurutma makinası sesine susuyor sadece. babs şurup ve rezene çayı kullanıyorum. kızımda hiç böyle zorlanmadım. çok zor durumdayım.öyle bakımsız öyle yorgunum ki üstelik dudağımda da kocaman bi uçuk çıktı. ve bebek çırpınırken gelip uçuğuma çarpıyor. ayrıca hep memede kalayım istiyor.uyuyor dalıyor yerine bırakıyorum kıyamet kopuyor.emzirmemiz saatlerce sürüyor göğüslerim uyarılmaktan taş kesildi. lansinoh ikinci kutuya başladım büyük boyda o kadar zor ki meme pedi dayanmıyor sütümün akanını bile alamıyorum.heryerim ıslanıyor... Allah hepimizin yardımıcısı olsun....

Allah kolaylık versin canım. İnşallah bir an önce bir düzene girersiniz. ne kadar oldu bebeğin doğalı?

Kızlar bu ticker nasıl nerden yapılıyor.Daha öncede sormuştum .Belki cevap yaznınız olmuştur ama geçmişe bakamıyorum malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…