slm arkadaşlar
ne çok mart annesi varmış
bende 19 martta doğum yaptım
geçmiş olsun göğüslerin hemen iyileşir inşallah güzel güzel emzirebilirsin bebeğini senle aynı gün yaptık doğumlarımızı sabah suni sancı için anlaşmıştık doktorla ama kızım gece kendi geldi çok şükür çok rahat oldu gece 12 de sancılar başladı 4.30 da kızımın sesini duydum arim de dün sezeryan olcaktı umarım güzellikle almıştır bebeğini kollarına.
Kızlar bizim için dua edin..oğlum dün ishal oldu ve hastaneye götürdüm kakasında mikrop ve iltihap çıktı sarılığı da henüz geçmediğinden hastaneye yatırdılar gece kuzumu şu an yoğun bakımda gece sütümü sağıp eve geldim yakın die ama evde sabaha kadar ağladım bırakıp geldim die yoğun bakım olduğu için göstermiyolar hiç bi şekilde..şimdi emzirmeye gidiyorum yawrumu Allah ım tüm bekleyen hastalara şifa versin çok zor gerçekten..
elsi seni görmek ne güzel gııı epeydir görmüyordum seniÇok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin canım inşallah oğlun bir an önce iyileşir ve kavuşursun ona dualarım seninle.
slm annişler ben geldim...oğluşumu uyuttum karnımı doyurdum oohhh keşke bir çay yapanım olsaydı pek bir keyiflenirdim hani...kızlar oğluşum her beze birsürü kaka yapıyo idrarı zaten birsürü ayy kilo almayacak emdiği sütleri öylece çıkartıyo gibi geliyo bana..bakalım inşallah kilo almıştır bu cuma hem aşımız var hemde kontrolümüz var..ayrıca aşıdan sonra bebekler acayip ateşleniyormuş çok ağlıyolarmış doğru mu?1 ayını dolduran ve aşılarını yaptıran arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
Biz geçen cuma 2. Hepatit aşımızı yaptırdık canım,herhangi bir sorunla karşlaşmadık.Ama gelecek ay omuzdan vurulan verem aşısı bebeklerde sıkıntı yaratıyormuş.
hepatiti nerden vurdular ki?kalçadan mı bacaktan mı? ayy seda birde özel aşılar varmış araştırdın mı sen hiç? benim hiç vaktiim olmadı daha...
Özel aşılarla ilgili birşey duymadım canım,sağlık ocağıda herhangi bir bilgi vermedi.Hastanenin verdiği aşı kartının dışında başka şeyler var mı ki?
Hepatit sol bacaktan yapıldı canım,çok acıtan bir şey değil.Öykü 5 dk falan ağladı.
Bizimde c.tesi hem aşımız hem kontrolümüz var.Ateşlenir diye çok korkuyorum.Ticker için kimse bana yardımcı olmayacak anlaşılan.Hamileyken de yapamamıştım.içimde ukte kalıcak:95:Oğluşumun ticker olmayacak mı
bende geçen gün burda bazı kızlar konuşmuşlar sanırım bir kaçtane mesajı görmüştüm acaba dedim aşı yapılmaya gidilince mi anlatılıyo...yazık yavrulara yaa ben oğluşum aplayınca hiç dayanamıyorum topuktan kan alınırken bende ağlamıştım oğlumla beraber..sağlıkları için bu aşılar inşallah canları çok yanmaz...profilinde öykünün resmini koymuşsun çok sevimli şirin biir bebek orda kaç haftalık?
Özlemcim sen oğluna tek başına mı bakıyorsun canım?
afedersin canım atlamışım ben sana tarif edeyim
bizim topiğin ilk sayfasını aç aşağıda hamile tickerleri diye bir link var tıkla oraya sonrasında 4 tane yeni link çıkacak en kolayı lilly ile başlayan tıklıyorsun orayı sonra bir sayfa açılıyo baby yazan yerden devam et sonra bilgileri kaydederek devam et yada zor diyorsan bilgilerini gönder ben sana yapayım...
tüm anne ve bebişlere merhabalar öncelikle, arkadaşlar diş çıkarma zamanı gelince kullanılan, kullanan arkadaşlarımın harika olduğunu söylediği bir jel varmış adı bonjelo ama sadece ingilteredeymiş acaba diyorum oralarla bağlantısı olanlar varsa getirebilirler mi?? Ya da türiyeden nasıl sipariş edebiliriz bilen var mı??
hangi bilgiler gerekiyor?
evet canım annem 1 hafta geldi gitti sonrasında herşeyiyle ben ilgilendim...ama çok zolanmadım çok şükür eşim çok yardımcı oluyo işten gelince yemekten sonra ben hemen uyuyorum gece rahat uyanıyorum..senin yanında birileri var mı?
bebeğin doğum tarihi ve söylemek istediğin özel bişey mesela benim ticker da aydan parlak nur oğlum yazıyo ya onun gibi bişey..ve nasıl bişey olsun çiçekli böcekli onu da yaz ben sana yapayım...:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?