2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar
ne çok mart annesi varmış
bende 19 martta doğum yaptım
maşallah canım sağlıcakla büyüt bebeğini
maşallah canım sanada bebeğine Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasib etsin...
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda bebeğini kollarına alırsın
Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin canım inşallah oğlun bir an önce iyileşir ve kavuşursun ona dualarım seninle.
elsi seni görmek ne güzel gııı epeydir görmüyordum seni

maşallah barekallah oğluşuna...yerim ben onun tatlı dudaklarını

slm annişler ben geldim...oğluşumu uyuttum karnımı doyurdum oohhh keşke bir çay yapanım olsaydı pek bir keyiflenirdim hani...kızlar oğluşum her beze birsürü kaka yapıyo idrarı zaten birsürü ayy kilo almayacak emdiği sütleri öylece çıkartıyo gibi geliyo bana..bakalım inşallah kilo almıştır bu cuma hem aşımız var hemde kontrolümüz var..ayrıca aşıdan sonra bebekler acayip ateşleniyormuş çok ağlıyolarmış doğru mu?1 ayını dolduran ve aşılarını yaptıran arkadaşlar cevap verirse sevinirim...

Biz geçen cuma 2. Hepatit aşımızı yaptırdık canım,herhangi bir sorunla karşlaşmadık.Ama gelecek ay omuzdan vurulan verem aşısı bebeklerde sıkıntı yaratıyormuş.

Biz geçen cuma 2. Hepatit aşımızı yaptırdık canım,herhangi bir sorunla karşlaşmadık.Ama gelecek ay omuzdan vurulan verem aşısı bebeklerde sıkıntı yaratıyormuş.

hepatiti nerden vurdular ki?kalçadan mı bacaktan mı? ayy seda birde özel aşılar varmış araştırdın mı sen hiç? benim hiç vaktiim olmadı daha...

hepatiti nerden vurdular ki?kalçadan mı bacaktan mı? ayy seda birde özel aşılar varmış araştırdın mı sen hiç? benim hiç vaktiim olmadı daha...

Özel aşılarla ilgili birşey duymadım canım,sağlık ocağıda herhangi bir bilgi vermedi.Hastanenin verdiği aşı kartının dışında başka şeyler var mı ki?
Hepatit sol bacaktan yapıldı canım,çok acıtan bir şey değil.Öykü 5 dk falan ağladı.

tüm anne ve bebişlere merhabalar öncelikle, arkadaşlar diş çıkarma zamanı gelince kullanılan, kullanan arkadaşlarımın harika olduğunu söylediği bir jel varmış adı bonjelo ama sadece ingilteredeymiş acaba diyorum oralarla bağlantısı olanlar varsa getirebilirler mi?? Ya da türiyeden nasıl sipariş edebiliriz bilen var mı??

Bizimde c.tesi hem aşımız hem kontrolümüz var.Ateşlenir diye çok korkuyorum.Ticker için kimse bana yardımcı olmayacak anlaşılan.Hamileyken de yapamamıştım.içimde ukte kalıcak:95:Oğluşumun ticker olmayacak mı

bende geçen gün burda bazı kızlar konuşmuşlar sanırım bir kaçtane mesajı görmüştüm acaba dedim aşı yapılmaya gidilince mi anlatılıyo...yazık yavrulara yaa ben oğluşum aplayınca hiç dayanamıyorum topuktan kan alınırken bende ağlamıştım oğlumla beraber..sağlıkları için bu aşılar inşallah canları çok yanmaz...profilinde öykünün resmini koymuşsun çok sevimli şirin biir bebek orda kaç haftalık?

afedersin canım atlamışım ben sana tarif edeyim
bizim topiğin ilk sayfasını aç aşağıda hamile tickerleri diye bir link var tıkla oraya sonrasında 4 tane yeni link çıkacak en kolayı lilly ile başlayan tıklıyorsun orayı sonra bir sayfa açılıyo baby yazan yerden devam et sonra bilgileri kaydederek devam et yada zor diyorsan bilgilerini gönder ben sana yapayım...

Öykü o kadar cimcime ki Özlem teyzesi annemle bana nefes aldırmıyor foruma pek girenmiyorum,yazılanları da takip edemiyorum.
Çok teşekkür ederim canım,resimde 3.5-4 haftalık olması lazım.

Özlemcim sen oğluna tek başına mı bakıyorsun canım?

evet canım annem 1 hafta geldi gitti sonrasında herşeyiyle ben ilgilendim...ama çok zolanmadım çok şükür eşim çok yardımcı oluyo işten gelince yemekten sonra ben hemen uyuyorum gece rahat uyanıyorum..senin yanında birileri var mı?

Gerçekten yapar mısın?

aman denizcim ya boşver daha emmeyi yeni yeni öğrendiler diş çıkarmasını düşünme şimdiye kadar türkiye de ki bebekler çocuklar nasıl çıkardıysa bizimkiler de öyle çıkarır.diş kaşıma şeylerinden alırız..ingiltere den ilaç getirtme bana pek olur gibi gelmiyo

Benimde annem 20 gün yanımda kaldı 2 hafta önce de annemlerin yanına geçtik.Ben bir süre daha kızıma tek başıma bakamayacağım sanıyorum.
Bizim kızın 3 haftaya kadar düzenli uykusu vardı son 2 haftadır özellikle gündüzleri uykuya direniyor.Kucakta ev içinde saatlerce gezmeye bayılıyor.Kucakta gezdirdikten sonra ayağımda sallayarak ancak hafif uykuya geçebiliyor.Kucaktan alıp Dondysine bırakır bırakmaz gözler açılıp feryat figan geliyor.Annem ile 2 kişi zor başediyoruz.Seni tebrik ederim canım.

bebeğin doğum tarihi ve söylemek istediğin özel bişey mesela benim ticker da aydan parlak nur oğlum yazıyo ya onun gibi bişey..ve nasıl bişey olsun çiçekli böcekli onu da yaz ben sana yapayım...:87:

Çok sevindim.şimdiden çok teşekkürler.09/03/2011 cennet kokulum emir yazabilirsin.Şekil pek önemli degil.Tabi çiçekli de olmasınErkek adama yakışır bişiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…