2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben emzirme ve diğer ihtiyaçları hariç kucağıma almadım hiç alışmasın diye..Rabbim yardım ediyo çok şükür öyle çok ağlak bir çocukta değil...yani ne bileyim dağına göre kışını veriyo Rabbim..ya Talha'mda çok ağlasaydı napardım ben bir düşünsene kafayı yerdim..ne güzel çok şanslısın eşin izin vermiş annenler de kalmana..benim ki izin vermiyo zaten bende gitmek istemiyorum

Benimde annem 20 gün yanımda kaldı 2 hafta önce de annemlerin yanına geçtik.Ben bir süre daha kızıma tek başıma bakamayacağım sanıyorum.
Bizim kızın 3 haftaya kadar düzenli uykusu vardı son 2 haftadır özellikle gündüzleri uykuya direniyor.Kucakta ev içinde saatlerce gezmeye bayılıyor.Kucakta gezdirdikten sonra ayağımda sallayarak ancak hafif uykuya geçebiliyor.Kucaktan alıp Dondysine bırakır bırakmaz gözler açılıp feryat figan geliyor.Annem ile 2 kişi zor başediyoruz.Seni tebrik ederim canım.

Çok sevindim.şimdiden çok teşekkürler.09/03/2011 cennet kokulum emir yazabilirsin.Şekil pek önemli degil.Tabi çiçekli de olmasınErkek adama yakışır bişiler olsun

CAnım ebruli yazan yere tıkla bilgilerin gelecek o sayfada çizelge diye bi yer var yanında kalem işareti var oraya şunu kopyala ve kaydet beğenirsen kalsın beğenmezsen düzeltirim tekrar.

http://lb1f.lilypie.com/89VTp3.png

Canım benim eşimin kendi şirketi var sürekli seyahat halinde ve zaman kavramı yok.Geliş gidiş saati belli olsa bana yardım edebilme ihtimali olabilirdi ama bu şartlarda mümkün değil.
Gece 9 olunca garibim evde ise kafayı kaşıyıp kendini uyutuyor
Ben yazları da annemlerde yazlıkta kalırım eşimde haftasonları benim yanıma gelir.Şimdilik kurduğumuz düzende bize yabancı gelmediği için sorun olmadı.
Ama evimi,yatağımı,eşimi akşam karşılamayı çok özlüyorum.

demek kendini uyutyo valla güzel canım kıskandım seni şimdi yaaa

merveciğim çok geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun İnşallah.
özlemciğim maşallah kuzuna hep böyle gider İnşallah. benim kızım gece hiç uyumuyor. sabah kahvaltı öğle yemeği sonra kaynanam geliyor o yemek yiyor. masayı bile silmiyor. sonra yiyip içmeye başlıyor. bu arada tv nin sesi açık. arkasını toplamaktanda yoruluyorum. uyku diye bişey yok. akşam yemeği yapıyorum sonra. bulaşık çamaşır ütü. gece oluyor ve yine aynı. ya bu kadın hergün gelecekmi yaaaa. bebeği bi kucaklamıyor bile. içtiği bardağı yediği tabağı bile kaldırmıyor. sonra çantasında atılacaklarıda masanın üstüne bırakıp gidiyor. çok yorgunuum çooooook.

bide uyuyan bebeğin yanına gidiyor kuzuuuum bilmem ne diye bağırıp uyandırıyor çocuk ağlayıncada acıktı emzir diyor. eşimle aramız çok kötü onlar yüzünden. :95: :95: :84:

Sultancım bizim kızda 10 gündür gündüzleri uyumuyor.Gece uykusu için kızını gündüzleri daha çok oyalayıp akşamüstü banyo yaptırıp yatırsan faydasını görürsün.
Biz kızımı hergün saat 6 gibi yıkıyoruz gece uykusu daha düzenli oluyor,rahatlıyor.
Kayınvaliden daha gitmedi mi ya??

Ayyy canım Allah yardımcın olsun..çok sinir bozucu bişey valla...eşinle ciddi ciddi konuş bence ya da direk kadının kendiyle konuş...yada bir yardımcı kadın tutalım sana kendi evinde ye iç beni bari yorma de..off
Bende eşleri yardım edebilen tüm arkadaşlarımı kıskanıyorum canım.

aman ne olacak sankli topu topu 4 saat yardım ediyo benim herif o arada da uyuyorum ben sadece

bide uyuyan bebeğin yanına gidiyor kuzuuuum bilmem ne diye bağırıp uyandırıyor çocuk ağlayıncada acıktı emzir diyor. eşimle aramız çok kötü onlar yüzünden. :95: :95: :84:

bu mesajını az önce gördüm vazgeçtim beddua kısmına geçelim istiyorsan bak toplu dua çok fazla sinerji demektir anında tutar bu kadar lohusa kadının duası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…