Benimde annem 20 gün yanımda kaldı 2 hafta önce de annemlerin yanına geçtik.Ben bir süre daha kızıma tek başıma bakamayacağım sanıyorum.
Bizim kızın 3 haftaya kadar düzenli uykusu vardı son 2 haftadır özellikle gündüzleri uykuya direniyor.Kucakta ev içinde saatlerce gezmeye bayılıyor.Kucakta gezdirdikten sonra ayağımda sallayarak ancak hafif uykuya geçebiliyor.Kucaktan alıp Dondysine bırakır bırakmaz gözler açılıp feryat figan geliyor.Annem ile 2 kişi zor başediyoruz.Seni tebrik ederim canım.
evet canım annem 1 hafta geldi gitti sonrasında herşeyiyle ben ilgilendim...ama çok zolanmadım çok şükür eşim çok yardımcı oluyo işten gelince yemekten sonra ben hemen uyuyorum gece rahat uyanıyorum..senin yanında birileri var mı?
Çok sevindim.şimdiden çok teşekkürler.09/03/2011 cennet kokulum emir yazabilirsin.Şekil pek önemli degil.Tabi çiçekli de olmasın Erkek adama yakışır bişiler olsun
annişler nasılsınızzz?? bugün biraz dolu gibi burası bebişler yorgun düştü galiba
ben emzirme ve diğer ihtiyaçları hariç kucağıma almadım hiç alışmasın diye..Rabbim yardım ediyo çok şükür öyle çok ağlak bir çocukta değil...yani ne bileyim dağına göre kışını veriyo Rabbim..ya Talha'mda çok ağlasaydı napardım ben bir düşünsene kafayı yerdim..ne güzel çok şanslısın eşin izin vermiş annenler de kalmana..benim ki izin vermiyo zaten bende gitmek istemiyorum
Canım benim eşimin kendi şirketi var sürekli seyahat halinde ve zaman kavramı yok.Geliş gidiş saati belli olsa bana yardım edebilme ihtimali olabilirdi ama bu şartlarda mümkün değil.
Gece 9 olunca garibim evde ise kafayı kaşıyıp kendini uyutuyor
Ben yazları da annemlerde yazlıkta kalırım eşimde haftasonları benim yanıma gelir.Şimdilik kurduğumuz düzende bize yabancı gelmediği için sorun olmadı.
Ama evimi,yatağımı,eşimi akşam karşılamayı çok özlüyorum.
evet begendm canım.emir uyandı.teyzesine teşekkür ediyor
demek kendini uyutyovalla güzel canım kıskandım seni şimdi yaaa
merveciğim çok geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun İnşallah.
özlemciğim maşallah kuzuna hep böyle gider İnşallah. benim kızım gece hiç uyumuyor. sabah kahvaltı öğle yemeği sonra kaynanam geliyor o yemek yiyor. masayı bile silmiyor. sonra yiyip içmeye başlıyor. bu arada tv nin sesi açık. arkasını toplamaktanda yoruluyorum. uyku diye bişey yok. akşam yemeği yapıyorum sonra. bulaşık çamaşır ütü. gece oluyor ve yine aynı. ya bu kadın hergün gelecekmi yaaaa. bebeği bi kucaklamıyor bile. içtiği bardağı yediği tabağı bile kaldırmıyor. sonra çantasında atılacaklarıda masanın üstüne bırakıp gidiyor. çok yorgunuum çooooook.
Bende eşleri yardım edebilen tüm arkadaşlarımı kıskanıyorum canım.
Ayyy canım Allah yardımcın olsun..çok sinir bozucu bişey valla...eşinle ciddi ciddi konuş bence ya da direk kadının kendiyle konuş...yada bir yardımcı kadın tutalım sana kendi evinde ye iç beni bari yorma de..offmerveciğim çok geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun İnşallah.
özlemciğim maşallah kuzuna hep böyle gider İnşallah. benim kızım gece hiç uyumuyor. sabah kahvaltı öğle yemeği sonra kaynanam geliyor o yemek yiyor. masayı bile silmiyor. sonra yiyip içmeye başlıyor. bu arada tv nin sesi açık. arkasını toplamaktanda yoruluyorum. uyku diye bişey yok. akşam yemeği yapıyorum sonra. bulaşık çamaşır ütü. gece oluyor ve yine aynı. ya bu kadın hergün gelecekmi yaaaa. bebeği bi kucaklamıyor bile. içtiği bardağı yediği tabağı bile kaldırmıyor. sonra çantasında atılacaklarıda masanın üstüne bırakıp gidiyor. çok yorgunuum çooooook.
Bende eşleri yardım edebilen tüm arkadaşlarımı kıskanıyorum canım.
bide uyuyan bebeğin yanına gidiyor kuzuuuum bilmem ne diye bağırıp uyandırıyor çocuk ağlayıncada acıktı emzir diyor. eşimle aramız çok kötü onlar yüzünden. :95: :95: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?