2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kaynanamla konuşsam anında oğluna gider üstünede bi sürü katar ağlar. eşime gelmesin dedim.eşi yardım ediyor sanıyordu. oda demiş zaten ama kadın yine geliyor. napacağımı şaşırdm artık. bide bugün oğluna diyorki oğlum bebek ağlarken ben bakıyorummmmm.

Son düzenleme:
kızlar nur oğlum uyanmaya başladı ben çıkıyorum hepiniz Allah'a emanet olun...

bu mesajını az önce gördüm vazgeçtim beddua kısmına geçelim istiyorsan bak toplu dua çok fazla sinerji demektir anında tutar bu kadar lohusa kadının duası

Alemsim Özlemcim:81::81:

Benzer durumlar bizde de vardı ben annemlerin yanına kaçtım.

20 günlükken ben kaynanamın gitmesini istedim.Benim ki saolsun temizligimi yemegimi herşeyi yapıyordu ama agladıkça "aç bu çocuk aç mama verelim "dedigi için sinir oluyordum ve bu yüzden eşimle konuştum gönderdim.Çok zorlandım gidince ama en azından rahat rahat emziriyorum oğlumu.Akşamları çok aglarsa 1 kez sadece mama veriyorum.Yorgunum ama kafam rahat ve mutluyum.Eşimde saolsun işten koşa koşa geliyor ve hiç kcagından indirmiyor.Zevkle bakıyoroğluna.O bakarken bende işlermi yapıyorum.

slm canım evet yorgun düştüler sanırım beniim ki uyuyo çok şükür..siz napıyosunuz? çınar nasıl?

bizde napalım tüm gün ağladı oğluşum nedense bugün anlayamadım bi canı neye sıkkın yıkadık rahatlasın diye uyuyo şimdi mışıl mışıl neyseki bende fırsat bu fırsat giriyim foruma dedim senin bebişin nası???

Alemsim Özlemcim:81::81:

Benzer durumlar bizde de vardı ben annemlerin yanına kaçtım.
bende geçen hafta gittim 3 gün kaldım döndüm. işin açığı dinlendim biraz. hem kafa hem vücut olarak.

canım özendim sana. benim kaynanam hem iş yapmıyor hem o dediklerini söylüyor. kaynanam gitti 1 saat oldu. karşısında kardeşi otruyor az önce aradılar. bebek nasıl iyi dedim gece uyuyormu dedi yk dedim sürekli emmek istiyor dedim. diyorki o zaman doymuyor. ama dedim kakada yapıyor sürekli o zaman ishaldir dedi. deli olacam yaaaaaaaaa. sonrada eşi aldı telefonu aaa dedi sana gelecektim sende evde durmuyorsun dedi. ya bunlar sözleşmişmi yaaaaa. işin komik tarafı kaç kere geldi. kaynanam gidince annemi aradım. annem dediki kızım hergün gelinirmi bi insanın evine ne yapıyor o kaynanan. bugün eşimle konuşacam artık. bu emzirme olayınıda annesinide zate kötüyüz bundan dahada kötü olmaz herhalde. bunaldım artık. dua edin kızlar ne olur.

bide uyuyan bebeğin yanına gidiyor kuzuuuum bilmem ne diye bağırıp uyandırıyor çocuk ağlayıncada acıktı emzir diyor. eşimle aramız çok kötü onlar yüzünden. :95: :95: :84:

bu bizdede var kocamın sesi çok yüksek uyurken yanında bişi bi diyo hemen uyanıyo çınar sonrada aç aç emzir daha şimdi emzirip uyuttum diyorum yok bebekler 40'ı çıkana kadar her dk emmesi lazımmış. bende süt sağma makinasıyım ya

Bende eşleri yardım edebilen tüm arkadaşlarımı kıskanıyorum canım.

BENDEEE!!!!

hepsi birbirine benziyor bunların sanırım..Rabbim yardımcımız olsun inş. hepsi bir alem benim ki de kucağına vermedim uyuıttum die küstü heheh dünden beri gelmiyor çok da tııın ya Artık takmıyorum

arkideşler. sezeryan sonrası ilk ağdayı ne zaman yaptınız? açmayalım dikişleri. bi de göbeğinizi bağladınız mı veya korse giydiniz mi. ben çok kilo almışım. eski kıyafetleri giymek su an hayal. 6 kilom kaldı ama hepsi kalçada.

ANNE
‎..
İlk kundağın
Ben oldum, yavrum;
İlk oyuncağın
Ben oldum.
...
Acı nedir
Tatlı nedir... bilmezdin
Dilin damağın
Ben oldum.
Elinin ermediği
Dilinin dönmediği
Çağlarda, yavrum
Kolun kanadın
Ben oldum
Dilin dudağın
Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye
Gördüklerini
Sakladım gözlerden
Gülücüklerini...
Tülün duvağın
Ben oldum!

Artık isterlerse adımı
Söylemesinler bana
'Onun Annesi' diyorlar...
Bu yeter sevgilim bu yeter bana!

Bir dediğini iki
Etmiyeyim diye öyle çırpındım ki
Ve seni öyle sevdim sana
O kadar ısındım ki
Usanmadım, yorulmadım, çekinmedim
Gün oldu kırdın...
İncinmedim;
İlk oyuncağın
Ben oldum.. Yavrum
Son oyuncağın
Ben oldum...

Layık değildim
Layık gördüler
Annen oldum yavrum
Annen oldum!

14.03.2011

iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar iyiki varsınız..
Oğluşumun durumu şu an aynı tek iyi gelişme emzirmek için çağırıyolar kuzumla az da olsa hasret gideriyorum..yanlız emmesi azalmış serum verdikleri için sıvı ihtiyacı ordan gideriliyomuş şimdi bide memeden kopar die korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz:26:bu arada hastanede oda tuttuk yoğun bakım önünde sandalye tepesinde olmuyo çünkü doktor 4-5 gün kalabilirsiniz dedi laptopta yanımda gelişmeleri yazıcam size burdan öpüyorum hepinizi..

İyi akşamlar kızlar,
Sizi çook özledim vallahi!!
nasılsınız? evde kayınvalimdemler olduğu için çok giremiyorum biraz ayıp oluyor pazartesi gidecekler bol bol girerim..
Sanırım sezon kapandı artık herkes bebeğini kavuştu umarım sağlıkla hayırlısıyla büyütürüz..Benim göğüslerimde sorun vardı hala antibiyotik kullanıyorum ama mama ve çok zor da olsa emzirmeye çalıştım bebiş maşallah 5.gün kontrolünde kilo bile almıştı..Bizde herşey yolunda kızım büyüyor çok şükür..
Umarım herkes çok iyi ve çok mutludur..

merveciğim çok geçmiş olsun canım. bizim sarılıkta düşmemiş dedi sağlık ocağındaki doktor. yarın yine gelin olmazsa hastaneye gitmeniz gerek dedi. şimdiye kadar geçmesi gerekmiş çok uzun zaman oldu dedi. bide hiç kilo almamış nerdeyse. şimdide sütün yaramıyor yada yetmiyora başladılar. canım çok sıkılıyor bu yüzden. belki bizde yatarız böyle giderse. Allahım bebeğinin şifasını hemen versin artık sende üzülme inşallah canım.

canım benim çok sevindim yaa. maşallah melisaya. Allahım korusun İnşallah canım. Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım. sen nasılsın ağrın falan yoktur inşallah.

canım benim çok sevindim yaa. maşallah melisaya. Allahım korusun İnşallah canım. Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım. sen nasılsın ağrın falan yoktur inşallah.

merhaba canım
çok teşekkür ederim canım doğumdan önce ve sonra yazdıklarını da okudum çok sağol ilgin için:)
biz maşallah iyiyiz canım kızım 11de doğdu çok sağlıklı maşallah.. Ama epiduralin yan etkileri oldu ben de doğumda bile istiğfar ettim doğumdan sonrada o kısım çok kötüydü ama normal doğum yaptığıma çok memnunum ağrılarım çok az ama normal sonuçta bir bebek geldi az buz bişey değil. Göğüslerim de daha iyi inatla emzirdim ve sütüm geldi maşallah şimdi sadece emziriyorum mama falan vermiyorum ve doyuyor önce doymuyordu ağlıyordu ama şimdi çok şükür iyiyiz..
siz nasılsınız canım?

çok sağol canım şu an sarılık için bi tedavi yapmıyolar ama uzun süredir geçmemesi benimde canımı sıkıyo sarılık için 16 sınır 16 da fototerapiye başlanıyo biz şu an kakadaki enfeksiyon için tedavi görüyoruz Allah dermansız dert vermesin çok şükür tedavisi olan şeyler bunlar ama insan üzülmeden duramıyo bu arada sende kimseyi takma kafana bol bol emzirmeye bak yarayıp yaramadığını doyup doymadığını kuzun kendi belli eder zaten..

ay canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer sıkma canını lütfen..

merveye de çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…