- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Ayyy canım Allah yardımcın olsun..çok sinir bozucu bişey valla...eşinle ciddi ciddi konuş bence ya da direk kadının kendiyle konuş...yada bir yardımcı kadın tutalım sana kendi evinde ye iç beni bari yorma de..off
aman ne olacak sankli topu topu 4 saat yardım ediyo benim herif o arada da uyuyorum ben sadece
bu mesajını az önce gördüm vazgeçtim beddua kısmına geçelim istiyorsan bak toplu dua çok fazla sinerji demektir anında tutar bu kadar lohusa kadının duası
bu mesajını az önce gördüm vazgeçtim beddua kısmına geçelim istiyorsan bak toplu dua çok fazla sinerji demektir anında tutar bu kadar lohusa kadının duası
canım kaynanamla konuşsam anında oğluna gider üstünede bi sürü katar ağlar. eşime gelmesin dedim.eşi yardım ediyor sanıyordu. oda demiş zaten ama kadın yine geliyor. napacağımı şaşırdm artık. bide bugün oğluna diyorki oğlum bebek ağlarken ben bakıyorummmmm.
slm canım evet yorgun düştüler sanırım beniim ki uyuyo çok şükür..siz napıyosunuz? çınar nasıl?
bende geçen hafta gittim 3 gün kaldım döndüm. işin açığı dinlendim biraz. hem kafa hem vücut olarak.Alemsim Özlemcim:81::81:
Benzer durumlar bizde de vardı ben annemlerin yanına kaçtım.
20 günlükken ben kaynanamın gitmesini istedim.Benim ki saolsun temizligimi yemegimi herşeyi yapıyordu ama agladıkça "aç bu çocuk aç mama verelim "dedigi için sinir oluyordum ve bu yüzden eşimle konuştum gönderdim.Çok zorlandım gidince ama en azından rahat rahat emziriyorum oğlumu.Akşamları çok aglarsa 1 kez sadece mama veriyorum.Yorgunum ama kafam rahat ve mutluyum.Eşimde saolsun işten koşa koşa geliyor ve hiç kcagından indirmiyor.Zevkle bakıyoroğluna.O bakarken bende işlermi yapıyorum.
bide uyuyan bebeğin yanına gidiyor kuzuuuum bilmem ne diye bağırıp uyandırıyor çocuk ağlayıncada acıktı emzir diyor. eşimle aramız çok kötü onlar yüzünden. :95: :95: :84:
Bende eşleri yardım edebilen tüm arkadaşlarımı kıskanıyorum canım.
Allah kolaylık versin canım. İnşallah bir an önce bir düzene girersiniz. ne kadar oldu bebeğin doğalı?
canım kaynanamla konuşsam anında oğluna gider üstünede bi sürü katar ağlar. eşime gelmesin dedim.eşi yardım ediyor sanıyordu. oda demiş zaten ama kadın yine geliyor. napacağımı şaşırdm artık. bide bugün oğluna diyorki oğlum bebek ağlarken ben bakıyorummmmm.
İyi akşamlar kızlar,
Sizi çook özledim vallahi!!
nasılsınız? evde kayınvalimdemler olduğu için çok giremiyorum biraz ayıp oluyorpazartesi gidecekler bol bol girerim..
Sanırım sezon kapandı artık herkes bebeğini kavuştu umarım sağlıkla hayırlısıyla büyütürüz..Benim göğüslerimde sorun vardı hala antibiyotik kullanıyorum ama mama ve çok zor da olsa emzirmeye çalıştım bebiş maşallah 5.gün kontrolünde kilo bile almıştı..Bizde herşey yolundakızım büyüyor çok şükür..
Umarım herkes çok iyi ve çok mutludur..
canım benim çok sevindim yaa. maşallah melisaya. Allahım korusun İnşallah canım. Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım. sen nasılsın ağrın falan yoktur inşallah.
merveciğim çok geçmiş olsun canım. bizim sarılıkta düşmemiş dedi sağlık ocağındaki doktor. yarın yine gelin olmazsa hastaneye gitmeniz gerek dedi. şimdiye kadar geçmesi gerekmiş çok uzun zaman oldu dedi. bide hiç kilo almamış nerdeyse. şimdide sütün yaramıyor yada yetmiyora başladılar. canım çok sıkılıyor bu yüzden. belki bizde yatarız böyle giderse. Allahım bebeğinin şifasını hemen versin artık sende üzülme inşallah canım.
merveciğim çok geçmiş olsun canım. bizim sarılıkta düşmemiş dedi sağlık ocağındaki doktor. yarın yine gelin olmazsa hastaneye gitmeniz gerek dedi. şimdiye kadar geçmesi gerekmiş çok uzun zaman oldu dedi. bide hiç kilo almamış nerdeyse. şimdide sütün yaramıyor yada yetmiyora başladılar. canım çok sıkılıyor bu yüzden. belki bizde yatarız böyle giderse. Allahım bebeğinin şifasını hemen versin artık sende üzülme inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?