canım çok şükür normal doğum yaptın. ve buda iyi çok şükür. maşallah melisanın kilosuda iyi olunca ondan belki biraz daha fazla olmuştur ağrın. emzirmene ve sütünün yaramasına çok sevindim canım. inan kendim böyle olunca sizlerin sütü iyi olunca daha çok seviniyorum sizin bari iyi çok şükür diye. Allahım hep sütünü bol etsin inşallah. ilgi ne demek canım sevgiden seni merak ediordum. melisamızıda merakla bekliyordum. hoş sadece battaniyesini görebildik :)).merhaba canım
çok teşekkür ederim canım doğumdan önce ve sonra yazdıklarını da okudum çok sağol ilgin için:)
biz maşallah iyiyiz canım kızım 11de doğdu çok sağlıklı maşallah.. Ama epiduralin yan etkileri oldu ben de doğumda bile istiğfar ettim doğumdan sonrada o kısım çok kötüydü ama normal doğum yaptığıma çok memnunum ağrılarım çok az ama normal sonuçta bir bebek geldi az buz bişey değil. Göğüslerim de daha iyi inatla emzirdim ve sütüm geldi maşallah şimdi sadece emziriyorum mama falan vermiyorum ve doyuyor önce doymuyordu ağlıyordu ama şimdi çok şükür iyiyiz..
siz nasılsınız canım?
canım herkes bişey söylüyor kafam allak bullak oldu. bide kolikmidir nedir ondan olmuş kuzum. geceleri hiç uyumuyor. akşam üstü başlıyor ve sabaha kadar sürekli ağlıyor. sürekli emiyor. ve sürekli alt değiştiriyoruz. akşama kadarda kendim zorla uyandırıp emziriyorum. ama demekki sütüm yaramıyor kilo almıyor sarılıkta gitmiyor. yarasa iyileşmesi gerekmezmiydi. canım bizimkide çok yükselmişti düşmeye başladı dedi çocuk doktoru. ağzı için götürmüştüm sarılığı yüksek gibi dedi.kilosuna aktı 1 haftada sadece 100 gram almış çok az dedi.çok sağol canım şu an sarılık için bi tedavi yapmıyolar ama uzun süredir geçmemesi benimde canımı sıkıyo sarılık için 16 sınır 16 da fototerapiye başlanıyo biz şu an kakadaki enfeksiyon için tedavi görüyoruz Allah dermansız dert vermesin çok şükür tedavisi olan şeyler bunlar ama insan üzülmeden duramıyo bu arada sende kimseyi takma kafana bol bol emzirmeye bak yarayıp yaramadığını doyup doymadığını kuzun kendi belli eder zaten..
sağol canım inşallah.ay canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer sıkma canını lütfen..
merveye de çok çok geçmiş olsun
biz artık uyumaya gidiyoruz..
hepinize iyi geceler..
hoşbulduk canım benimcanım çok şükür normal doğum yaptın. ve buda iyi çok şükür. maşallah melisanın kilosuda iyi olunca ondan belki biraz daha fazla olmuştur ağrın. emzirmene ve sütünün yaramasına çok sevindim canım. inan kendim böyle olunca sizlerin sütü iyi olunca daha çok seviniyorum sizin bari iyi çok şükür diye. Allahım hep sütünü bol etsin inşallah. ilgi ne demek canım sevgiden seni merak ediordum. melisamızıda merakla bekliyordum. hoş sadece battaniyesini görebildik :)).
canım herkes bişey söylüyor kafam allak bullak oldu. bide kolikmidir nedir ondan olmuş kuzum. geceleri hiç uyumuyor. akşam üstü başlıyor ve sabaha kadar sürekli ağlıyor. sürekli emiyor. ve sürekli alt değiştiriyoruz. akşama kadarda kendim zorla uyandırıp emziriyorum. ama demekki sütüm yaramıyor kilo almıyor sarılıkta gitmiyor. yarasa iyileşmesi gerekmezmiydi. canım bizimkide çok yükselmişti düşmeye başladı dedi çocuk doktoru. ağzı için götürmüştüm sarılığı yüksek gibi dedi.kilosuna aktı 1 haftada sadece 100 gram almış çok az dedi.
sağol canım inşallah.
güle güle canım iyi uykular sizeeeee.
ilknurum hoşgeldin canım nasılsın yahya alp nasıl.
iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar iyiki varsınız..
Oğluşumun durumu şu an aynı tek iyi gelişme emzirmek için çağırıyolar kuzumla az da olsa hasret gideriyorum..yanlız emmesi azalmış serum verdikleri için sıvı ihtiyacı ordan gideriliyomuş şimdi bide memeden kopar die korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz:26:bu arada hastanede oda tuttuk yoğun bakım önünde sandalye tepesinde olmuyo çünkü doktor 4-5 gün kalabilirsiniz dedi laptopta yanımda gelişmeleri yazıcam size burdan öpüyorum hepinizi..
hepsi birbirine benziyor bunların sanırım..Rabbim yardımcımız olsun inş. hepsi bir alem benim ki de kucağına vermedim uyuıttum die küstü hehehdünden beri gelmiyor çok da tııın ya Artık takmıyorum
merhaba canım
çok teşekkür ederim canım doğumdan önce ve sonra yazdıklarını da okudum çok sağol ilgin için:)
biz maşallah iyiyiz canım kızım 11de doğdu çok sağlıklı maşallah.. Ama epiduralin yan etkileri oldu ben de doğumda bile istiğfar ettim doğumdan sonrada o kısım çok kötüydü ama normal doğum yaptığıma çok memnunum ağrılarım çok az ama normal sonuçta bir bebek geldi az buz bişey değil. Göğüslerim de daha iyi inatla emzirdim ve sütüm geldi maşallah şimdi sadece emziriyorum mama falan vermiyorum ve doyuyor önce doymuyordu ağlıyordu ama şimdi çok şükür iyiyiz..
siz nasılsınız canım?
canım çok sağol. sütüm var sorun beslemiyormu acaba. benim aklıma gelen o. doktor dediki emdikten sonra bıraktığında göğsünü sık süt çıkıyormu dedi. her defasına yapıyorum süt çıkıyor. ve emiyorda. kakası ve idrarıda çok oluyor maşallah. sürekli bez değiştiriyorum ama galiba sütüm yaramıyor. bir hafta önce doktora gittiğimizde 1 haftada 420 gram almıştı. bu hafta gittik 100 gram almış. artık ne düşüneceğimi şaşırdım. ne yapacağımıda. araştırdım gece sürekli ağlamasının sebebide kolikmidir nedir ondanmış galiba. ama gündüzleride çok uyumuyor. sadece sabah 4 5 gibi uyuyor arada uyanıyor ama emip uyuyor 10 a kadar uyuyor öyle. bide 3 ten sonra 7 ye kadar falan öyle. sonra çıldırmış gibi oluyor. gözleri açık sürekli. ilk önce mamada vereyim dedim yetmiyormu diye. ama mamayı almıyor. zaten şunuda denedim sütü kaşığa sağıp verdim onuda almıyor. sadece göğsümden.hoşbulduk canım benimbende yahyamı yeni uyutabildim işte.elif eylülüne çok geçmiş olsun tatlım.inşallah sarılığı hastanede yatacak kadar yükselmez.kilosu içinde üzülme lütfen.sonuçta birazda olsa almış.gerçi dr.un mama tavsiyesinde bulunursa da böyle bir durumda uymamazlık olmaz tabiki.bak ben sadece mama ile büyütüyorum yahyayı
öyle veye böyle büyüyecekler.inşallah sütün çok çok artarda hiçç mamaya gerek kalmaz o ayrı tabiki....
çok geçmiş olsun..allah acil şifa versin bebişine
benimkide haftada 1 geliyor...benden yüz bulamıyor tabi..onda da ağzından bi hayırlı laf çıkmıyor...ay çıldırcam..ağlayınca "doymuyon dimi sen" diyor..yada pişik olmadı mı,ağzı pamucuk olmadı mı,sarılık olmadı mı...ya mümarek insan bi kerede büyümüş yada maşallah falan de ya..daha bir kere maşallah demedi biliyor musunuz..ben bakamamış olayımda nolursa olsun...ama ah ettim bir daha doymuyomusun deyince...evet doymuyor bi dahaki gelişine mama alıver dicem cimrinin önde gidenidir bir daha lafını bile yapamaz doymamışlığın
maşallah bebişnle sana...ne güzel normal oldu demek...hep kıskanırım normal doğuranları ya...allah nasip etmedi...napalım sağlık olsun
hepsi birbirine benziyor bunların sanırım..Rabbim yardımcımız olsun inş. hepsi bir alem benim ki de kucağına vermedim uyuıttum die küstü hehehdünden beri gelmiyor çok da tııın ya Artık takmıyorum
günaydın annişler ve bebişlerbiz bugün nöbetçiydik nolcak böle bilmiyorum bi yerde pilim bitmiş şekilde bulcaklar heralde szler nasılsınızz???
merveciğim çok geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun İnşallah.
özlemciğim maşallah kuzuna hep böyle gider İnşallah. benim kızım gece hiç uyumuyor. sabah kahvaltı öğle yemeği sonra kaynanam geliyor o yemek yiyor. masayı bile silmiyor. sonra yiyip içmeye başlıyor. bu arada tv nin sesi açık. arkasını toplamaktanda yoruluyorum. uyku diye bişey yok. akşam yemeği yapıyorum sonra. bulaşık çamaşır ütü. gece oluyor ve yine aynı. ya bu kadın hergün gelecekmi yaaaa. bebeği bi kucaklamıyor bile. içtiği bardağı yediği tabağı bile kaldırmıyor. sonra çantasında atılacaklarıda masanın üstüne bırakıp gidiyor. çok yorgunuum çooooook.
uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
slm kızçeler sanırım uykusuzsunuz hepiniz ama sabredin bakın her geçen gün büyüyolar çok şükür zaman artık lehimize işliyo...yakında havalar güzelleşir ve biz bebişlerimizi alır parklara gideriz gezeriz tozarız..benim şikayetim uykusuzluk değil kızlar göğüslerim taş gbi sertleştiler çok ağrıyolar...oğluşum emince süt çıkıyo biraz rahatlıyo ama tekrar ağrıyo tekrar ağrıyo sağmayı denedim ama canım çok yandı kopacak gibi hissettim vaz geçtim ne yapsam iiyi gelir sizce?
benımde çok şişiyo canım gunde 2 kez sağıyorum yoksa felaket ağrıyo ve ateş yapıyo, neyle sağmayı denedım kı o kadar acıdı
medelanın elektrikli makinesi var bende onunla sağmayı denedim hem ağrıttı hemde hiç süt çıkaramadı ki?moralim bozuldu sütüm yokmu endişesii aldı beni sonra gittim oğluşuma verdim copcop emmeye başladı hafifiten çekeyim dedim ağzından süt aktı..yani sütüm var bence ama makine sağamadı niye böyle oldu ki?
canım elektrıklıler çok çekiyormuş ben denemedım ama hep oyle duydum o yuzden canın yandı galıba, ben chıcconun manuel pompasını kullanıyorum çok memmunun ama emzırdıkten sonra sağarsam sut gelmıyor, göğüslerim şiş olduğu zaman tekını emzırıyorum dığerını sağıyorum. yada duştan sonra, yanı emzırıyorum oğlumu uyutup duşa gırıyorum çıkınca sağıyorum ınanılmaz sut gelıyor bence sıcak suyun etkısı falan oluyor. gecelerı kolay olur dıye pompayı almıştım o gun eve gelıp denedığımde benımde sutum gelmemişti ustune bıde kerem o gun baya bı huysuzlandı ben tabı tutturdum kesın ac sutum yok anlamadım şimdiye kadar dıye hemen nobetçı eczane buldu eşim mama alıp verdık ama hıç emmedı sadece gaz sancısıymış, sonra pompayı kullandıkça öğrendım sende endışeye kapılma.
dilekcim ben şimdi şunu anladım yani zamanla olacak sonuçta göğüslerimiz sadece bebeğin emme hızına lışkın zamanla sağdığımızda da süt çıkacak öyle mi?ayy birde uzman tvde dinledim sağmak sütü artırıyomuş.benimde sütüm çok yoktu baştan beri sanırım yeni yeni çoğalmaya başladı ondan ağrıyodur dimi?yani oğluşum klasik olacak ama her bezine çişini ve kakasını yapıyo kendi bırakıyo emmeyi sonra tekrar vermeye çalıştığımda almıyo..doyuyo diye düşünüyorumağzı dili olsada şu çocuklar bir konuşsalar açız veya tokuz yemeyiz deseler ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?