2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen şanslısın canım benim eşimde geldiğinde yemek yiyip uyuyorum ama gece kalkması ve gündüz bakması sadece bana ait çünkü benim annem yok yakınımda tanııdığım baana yardım edecek tek bir Allah'ın kulu bile yok...evimi temizliyorum gündüz oğlum uyuduğunda yemek yapıyorum çamaşır ütü derken uyumak aklımın ucundan bile geçmiyo hatta çoğu zaman yemeklerimi öyle ayak üstü geçiştiriyorum

ahh canım ya o zaman çok zor gerçekten, benım kayınvaldemde ust katımda oturuyor gerçi o bıraz lohusa depresyonunda ama yınede annem gelmedığı zamanlarda o oluyor, ben bu halde bıle başlarda zorlanıyordum senın Allah yardımcın olsun gerçekten zor

KızLarrrrrrr gazımız şükür azaLdı benim kolik sıpa hergun sabah 5 te sancılanır dün gece humananın rezene & kimyon unu verdim 30 ml uyumadan önce mışıl mışıl uyudu neredeysede hiç gazı olmadı şimdi yine verdim 30 ml bakalım gunumuz nasıl geçecek :)

benim anam doğururken şanssız doğurmuş...az önce sağmayı denedim tekrar gerçi 20dk önce oğlumu emzirmiştim ama yine de süt çıktı kendimi çok garip hissettim..dilek yanlış anlama ama sen sağınca ne kadar çıkıyo?yani bende 40ml çıktı herikisindende az mı acaba?

maşallah canım her geçen gün büyüyorlar tabi .aferin senin oğluşa alkış inşallah bundan sonra günün gecen hep böyle geçer

9 günün sonunda çok şükür çıktık hastaneden çok zor günler geçirdik rutin kontrole gittik apar topar yatırdılar bebeğimi su gibi ishal oldu neler yaşadık neler ço şükür bitti inşallah pazartesi kontrolümüz var çok sinsi bir hastalıkmış bu enfeksiyon sarılığımız bitti denecek kadar azaldı dünkü idrar tahlilimizde enfeksiyon üremesi çıkmadı inşallah çıkmazdartık sezaryan olanlar bilir kızlar bebeğime 15 saate yakın sonda taktılar nekadar zor biz dayanamıyoruz o minicik şey ne yapsın dr maviş diye seviyolardı kızımı çok iyi bir dr denk geldik allahtan çok titiz sonda takmalarının sebebide çok titiz alınması gerekiyormuş idrarın hiçbirşeyle temas olmayacakmış hiç anlaşılmıyor bu hastalık ama bebeğin çişinde azda olsa koku oluyormuş hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için bu zor günümüzde

Özlemcim dün yazmıştım aynı makina bende de var.Başta bende senin gibiydim göğüslerim çok şişmeye başladığında sağmaya çalıştığımda ancak 20 ml falan çıkarabiliyordum.Makina ile inatlaşa inatlaşa bazen 100 ml bazen 80 ml sağıyorum.Süt gelmiyor diye bırakma canım bir göğsünden diğerine geçişlerle daha fazla sağmaya başarırsın.

Bizde annem ile sizin durumundayız gündüz bende sağıp yedekleme yapıyorum annem gece 1 defa takviye yapıyor sabaha karşıda emzirmeye devam ediyorum.

ayy maşallah seda sna ben az önce sağdım 40 çıktı kesin doymamış diyecek dr kilo almamış hiç diyecek cuma günü

Geçmiş olsun canım.

Emzirmeden sonra 40 ml fena değil canım.Ben ancak 10-20 ml sağıyorum emzirme sonrası

Geçmiş olsun canım.

Emzirmeden sonra 40 ml fena değil canım.Ben ancak 10-20 ml sağıyorum emzirme sonrası

biliyorum çok sordum ama bu son zaten temizlik için kalkıcam şimdi öykünün kilo alması iyi demişti dimi drunuzdiyelimki 100 sağdın bunun ne kadarıyla doyuyo hepsini içebiliyo mu tek seferde?

ayy maşallah seda sna ben az önce sağdım 40 çıktı kesin doymamış diyecek dr kilo almamış hiç diyecek cuma günü

Canım öyle düşünme.Benim cimcimem emmeyi 10 dk becerebiliyor.Her defasında doyup doymadığından tereddüt ediyoruz.Gün içinde mutlaka sağdığım sütlerden de biberonla 1-2 defa veriyoruz.
Geçen cuma aşı için sağlık ocağına gittiğimizde benimde korkularım vardı kilo aldı mı acaba diye.2 haftada 1 kiloya yakın almıştı kızım.
Hiç merak etme oğluşun kilo almıştır,kilo alımının en iyi göstergesi gün içinde ki yaptığı kaka miktarıymış.

biliyorum çok sordum ama bu son zaten temizlik için kalkıcam şimdi öykünün kilo alması iyi demişti dimi drunuzdiyelimki 100 sağdın bunun ne kadarıyla doyuyo hepsini içebiliyo mu tek seferde?

Canım benim sor tabi,birbirimizden başka kim var ki.
Ben 50 ml veriyorum canım.Fazlasını pek almıyor hanımefendi.Doyduğunda biberonu diliyle itiyor.

maşallah canım her geçen gün büyüyorlar tabi .aferin senin oğluşa alkış inşallah bundan sonra günün gecen hep böyle geçer

Çok teşekkürler özlemcim 1.5 aydır ne çektiğimiben bilirim zombi gibi geziyorum 2-3 saat uykuyla evi .ok göturuyor afedersin hiçbirşey yapamıyorum bıdığım bir toparlasada bende insana dönsem..

cnm benim ilk kızımda olmuştu gerçekten sağmak insanın canını yakıyor yengem sıcak su koymuştu bi kaba bezleri o suda ıslatıp göğüslerrimin üstüne koyup bekletiyordu sonra biraz kenarlardan sıkar gibi masaj yapmıştı süt kendilinden akmıştı çok rahatlmaıştım biraz ziyan olur sütün ama olsun devamı sende acı çekmekten iyidir

kızlar tecrübeli bir anne olarak söylüyorum bebeğinizi biberonla beslemeyin. alışırsa asla memeyi almaz çünkü biberonda çekmeye uğraşmadan ağzına akıyor . memeyi reddederler. aman sakın ha bu hataya düşmeyin onun yerine kaşıkla ve dil altına doğru sütü ya da mamayı vererek besleyin dilin emme refleksini ve çene kaslarını hep çalıştırmak gerekiyor.

canım iyi olmanıza ve hastaneden çıkmanıza çok sevindim. Allahım bi daha göstermesin canım.

sen benden daha şanslısın canım. benim kızım eşimdede durmuyor. ağlıyor. o yüzden ne doğru dürüst yemek yiyorum ne bişey. çok az uyuyor o zamanda ancak yemek yapıyorum kaynananım arkasını topluyorum. bide çamaşır. yemeğide kızımı ayakta sallayarak doğranacaklrı doğruyorum.
kolikten nefret ediyorum yaa. onu bende deneyeyim en iyisi..
maşallah canım yaaa. cimcime inşallah hep böyle devam etsin

Çok teşekkürler özlemcim 1.5 aydır ne çektiğimiben bilirim zombi gibi geziyorum 2-3 saat uykuyla evi .ok göturuyor afedersin hiçbirşey yapamıyorum bıdığım bir toparlasada bende insana dönsem..

canım bende aynı uyku yok. ya kızlar deli olacam yaaa. bugün eşimin nenesi geldi yine. diyorki bu ne ev. akşam kızım yemek yedirmedi kuru pasta yedim ara ara. kaynanam çerez yiyip duruyor. her yerde ilaçlar var kızımın. bezinide fazla getirip yanıma koyuyorum. diyorki bu ne. kaldırsana. dedimki yemek yiyemiyorum onla idare etmeye çalışıyorum. çerezide kaynanam yiyip duruyor dedim. ya deli olacam yaa. o kadar istiyorsan sen kaldır. ya mutfak dünden öyle duruyor eşim dağıtmış yine. nasıl insanlar yaaa.
bu arada sabah sağlık ocağına gittik yine. doktor kızınızını sarılığı geçmemiş dedi. doktoru aradım izne çıkmış hemşireye söyledim yüzünden geç geçer endişe etmeyin dedi. başka hastaneye götürdük kan aldırlar 3 tüp. şimdi internetten baktım sonuç çıkmış aradım sağlık ocağını söyledim sorun yokmuş o zaman dedi boşuna endişelenmişiz dedi. değer en alt seviyenin bile altında çıkmış çok şükür.pamukçuuda geçmiş çok şükür. kilosuna boyuna baktı iyi dedi. boşuna o kadar korktum kaç gndür. ama sorun çıkmasında

ahhh ahh ben de insana donmek istiyorum kızlar yaaa.. uykusuzluk beni mahvediyo bnm de ew berbatt .. ben de eridim,yemek yiyecek vakıt bile bulamıyorum. dun kızım tam 15saat uyanık kaldı.bitik durumdayım... emzirme sutyeni ve atletınden nefret ediyorum.. normal giyinmek istiyorumm.. ayyy bunalımdayımm

benimkide 5 dk emio
sonra kaka yapıor
bende korkuorum kilo almıormu die
dr sordum mırın kırın cvp verdi bişi olmaz die
ayyy doğum doktoorum çook iyiydi
ama çocuk doktorum bi içime sinmedi yaaa
iyisini de nasıl bulcam bilmiorum
neyse canım gevezelikten sonra dieyim aşı bişi yapmadı bizim kıza
ama doktor bazı bebeklerin azıcık bişi huysuzlandığını söyledi.

ben ediyorum emin ol. bide evimden çaldıklarını saymıyorum bile.
canım allah sabır versin
ne iğrenç kadınmış kaynanan
lohusa kadına yaptıklarına bak
neyse canım hepsi geçecek şurda ramak kaldı
havalar da güzelleşecek alır bebişini çıkarsın gezmelere

canım çoook çokkk geçmiş olsun
inşallah kısa zamanda çıkar oğluşun hastaneden

hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz cnm bende akşamdan beri uykusuzum şimdi uyudu daha kızım gazını çıkarsa bile homurdanıyo sürekli kulağım hep onda olduğu için uyuyamıyorum ayyy kendime acıyorum birçok işibi arada yapmaya başladım yemek yiyemiyorum zaten iştah gitti tamamen sütüm olsun diye zorla irmik helvası kayısı kompostosu yiyip duruyorum lohusalık bitti ama depresyon kaldı sanırım kendimi çok kötü hissediyorum

canım makına ile sağman lazım yoksa cok kötü olabilirsin sütün fazla demekki. ama sağmadan once bır havluyu ütüle ve gögsunde tutu onu. 10 kere üstüsüte yap bunu sogudukca utule koy. gögsun ıyıce yumusar boyle ucu hemde sut kanalları kendını daha rahat bosaltır. yumusayınca sağ. sağma işlemi bitince de uclarına lansınoh krem sur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…