ayrıca uykusuzluğa da böyle çare buldum gunduz sağıyorum sutumu ıkı kez akşam eşim işten geldığınde yemek yıyoruz keremi uyutup bende uyuyorum eşim kereme bakıyor uyandığında sutumu bıberonla verıyor bende en az dört saat uyumuş oluyorum gece ıkı uç saatte bır uyanıyor ben uykumu aldığım için zorlanmıyorum,sabah 7 gıbı uyanıyor en son o zamanda emzırıyorum ama uyumuyor annem gelmiş oluyor o saatlerde ben yıne uyuyorum kerem acıktığında yıne sağdığım sutten bıberonla içiyor bende öğlene kadar uyuyorum...boylece hıç uykusuz kalmıyorum, bunu gunduz yapıp ıstedığım zamanda dışarı çıkabılıyorum 4 saat garantianne olmayı öğrenıyorum
sen şanslısın canım benim eşimde geldiğinde yemek yiyip uyuyorum ama gece kalkması ve gündüz bakması sadece bana ait çünkü benim annem yok yakınımda tanııdığım baana yardım edecek tek bir Allah'ın kulu bile yok...evimi temizliyorum gündüz oğlum uyuduğunda yemek yapıyorum çamaşır ütü derken uyumak aklımın ucundan bile geçmiyo hatta çoğu zaman yemeklerimi öyle ayak üstü geçiştiriyorum
ahh canım ya o zaman çok zor gerçekten, benım kayınvaldemde ust katımda oturuyor gerçi o bıraz lohusa depresyonunda ama yınede annem gelmedığı zamanlarda o oluyor, ben bu halde bıle başlarda zorlanıyordum senın Allah yardımcın olsun gerçekten zor
KızLarrrrrrr gazımız şükür azaLdı benim kolik sıpa hergun sabah 5 te sancılanır dün gece humananın rezene & kimyon unu verdim 30 ml uyumadan önce mışıl mışıl uyudu neredeysede hiç gazı olmadı şimdi yine verdim 30 ml bakalım gunumuz nasıl geçecek :)
slm kızçeler sanırım uykusuzsunuz hepiniz ama sabredin bakın her geçen gün büyüyolar çok şükür zaman artık lehimize işliyo...yakında havalar güzelleşir ve biz bebişlerimizi alır parklara gideriz gezeriz tozarız..benim şikayetim uykusuzluk değil kızlar göğüslerim taş gbi sertleştiler çok ağrıyolar...oğluşum emince süt çıkıyo biraz rahatlıyo ama tekrar ağrıyo tekrar ağrıyo sağmayı denedim ama canım çok yandı kopacak gibi hissettim vaz geçtim ne yapsam iiyi gelir sizce?
medelanın elektrikli makinesi var bende onunla sağmayı denedim hem ağrıttı hemde hiç süt çıkaramadı ki?moralim bozuldu sütüm yokmu endişesii aldı beni sonra gittim oğluşuma verdim copcop emmeye başladı hafifiten çekeyim dedim ağzından süt aktı..yani sütüm var bence ama makine sağamadı niye böyle oldu ki?
ayrıca uykusuzluğa da böyle çare buldum gunduz sağıyorum sutumu ıkı kez akşam eşim işten geldığınde yemek yıyoruz keremi uyutup bende uyuyorum eşim kereme bakıyor uyandığında sutumu bıberonla verıyor bende en az dört saat uyumuş oluyorum gece ıkı uç saatte bır uyanıyor ben uykumu aldığım için zorlanmıyorum,sabah 7 gıbı uyanıyor en son o zamanda emzırıyorum ama uyumuyor annem gelmiş oluyor o saatlerde ben yıne uyuyorum kerem acıktığında yıne sağdığım sutten bıberonla içiyor bende öğlene kadar uyuyorum...boylece hıç uykusuz kalmıyorum, bunu gunduz yapıp ıstedığım zamanda dışarı çıkabılıyorum 4 saat garantianne olmayı öğrenıyorum
Özlemcim dün yazmıştım aynı makina bende de var.Başta bende senin gibiydim göğüslerim çok şişmeye başladığında sağmaya çalıştığımda ancak 20 ml falan çıkarabiliyordum.Makina ile inatlaşa inatlaşa bazen 100 ml bazen 80 ml sağıyorum.Süt gelmiyor diye bırakma canım bir göğsünden diğerine geçişlerle daha fazla sağmaya başarırsın.
Bizde annem ile sizin durumundayız gündüz bende sağıp yedekleme yapıyorum annem gece 1 defa takviye yapıyor sabaha karşıda emzirmeye devam ediyorum.
9 günün sonunda çok şükür çıktık hastaneden çok zor günler geçirdik rutin kontrole gittik apar topar yatırdılar bebeğimi su gibi ishal oldu neler yaşadık neler ço şükür bitti inşallah pazartesi kontrolümüz var çok sinsi bir hastalıkmış bu enfeksiyon sarılığımız bitti denecek kadar azaldı dünkü idrar tahlilimizde enfeksiyon üremesi çıkmadı inşallah çıkmazdartık sezaryan olanlar bilir kızlar bebeğime 15 saate yakın sonda taktılar nekadar zor biz dayanamıyoruz o minicik şey ne yapsın dr maviş diye seviyolardı kızımı çok iyi bir dr denk geldik allahtan çok titiz sonda takmalarının sebebide çok titiz alınması gerekiyormuş idrarın hiçbirşeyle temas olmayacakmış hiç anlaşılmıyor bu hastalık ama bebeğin çişinde azda olsa koku oluyormuş hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için bu zor günümüzde
benim anam doğururken şanssız doğurmuş...az önce sağmayı denedim tekrar gerçi 20dk önce oğlumu emzirmiştim ama yine de süt çıktı kendimi çok garip hissettim..dilek yanlış anlama ama sen sağınca ne kadar çıkıyo?yani bende 40ml çıktı herikisindende az mı acaba?
Geçmiş olsun canım.
Emzirmeden sonra 40 ml fena değil canım.Ben ancak 10-20 ml sağıyorum emzirme sonrası
ayy maşallah seda sna ben az önce sağdım 40 çıktıkesin doymamış diyecek dr kilo almamış hiç diyecek cuma günü
biliyorum çok sordum ama bu son zaten temizlik için kalkıcam şimdi öykünün kilo alması iyi demişti dimi drunuzdiyelimki 100 sağdın bunun ne kadarıyla doyuyo hepsini içebiliyo mu tek seferde?
maşallah canım her geçen gün büyüyorlar tabi .aferin senin oğluşa alkış inşallah bundan sonra günün gecen hep böyle geçer
slm kızçeler sanırım uykusuzsunuz hepiniz ama sabredin bakın her geçen gün büyüyolar çok şükür zaman artık lehimize işliyo...yakında havalar güzelleşir ve biz bebişlerimizi alır parklara gideriz gezeriz tozarız..benim şikayetim uykusuzluk değil kızlar göğüslerim taş gbi sertleştiler çok ağrıyolar...oğluşum emince süt çıkıyo biraz rahatlıyo ama tekrar ağrıyo tekrar ağrıyo sağmayı denedim ama canım çok yandı kopacak gibi hissettim vaz geçtim ne yapsam iiyi gelir sizce?
canım iyi olmanıza ve hastaneden çıkmanıza çok sevindim. Allahım bi daha göstermesin canım.9 günün sonunda çok şükür çıktık hastaneden çok zor günler geçirdik rutin kontrole gittik apar topar yatırdılar bebeğimi su gibi ishal oldu neler yaşadık neler ço şükür bitti inşallah pazartesi kontrolümüz var çok sinsi bir hastalıkmış bu enfeksiyon sarılığımız bitti denecek kadar azaldı dünkü idrar tahlilimizde enfeksiyon üremesi çıkmadı inşallah çıkmazdartık sezaryan olanlar bilir kızlar bebeğime 15 saate yakın sonda taktılar nekadar zor biz dayanamıyoruz o minicik şey ne yapsın dr maviş diye seviyolardı kızımı çok iyi bir dr denk geldik allahtan çok titiz sonda takmalarının sebebide çok titiz alınması gerekiyormuş idrarın hiçbirşeyle temas olmayacakmış hiç anlaşılmıyor bu hastalık ama bebeğin çişinde azda olsa koku oluyormuş hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için bu zor günümüzde
sen benden daha şanslısın canım. benim kızım eşimdede durmuyor. ağlıyor. o yüzden ne doğru dürüst yemek yiyorum ne bişey. çok az uyuyor o zamanda ancak yemek yapıyorum kaynananım arkasını topluyorum. bide çamaşır. yemeğide kızımı ayakta sallayarak doğranacaklrı doğruyorum.sen şanslısın canım benim eşimde geldiğinde yemek yiyip uyuyorum ama gece kalkması ve gündüz bakması sadece bana ait çünkü benim annem yok yakınımda tanııdığım baana yardım edecek tek bir Allah'ın kulu bile yok...evimi temizliyorum gündüz oğlum uyuduğunda yemek yapıyorum çamaşır ütü derken uyumak aklımın ucundan bile geçmiyo hatta çoğu zaman yemeklerimi öyle ayak üstü geçiştiriyorum
kolikten nefret ediyorum yaa. onu bende deneyeyim en iyisi..KızLarrrrrrr gazımız şükür azaLdı benim kolik sıpa hergun sabah 5 te sancılanır dün gece humananın rezene & kimyon unu verdim 30 ml uyumadan önce mışıl mışıl uyudu neredeysede hiç gazı olmadı şimdi yine verdim 30 ml bakalım gunumuz nasıl geçecek :)
maşallah canım yaaa. cimcime inşallah hep böyle devam etsinCanım öyle düşünme.Benim cimcimem emmeyi 10 dk becerebiliyor.Her defasında doyup doymadığından tereddüt ediyoruz.Gün içinde mutlaka sağdığım sütlerden de biberonla 1-2 defa veriyoruz.
Geçen cuma aşı için sağlık ocağına gittiğimizde benimde korkularım vardı kilo aldı mı acaba diye.2 haftada 1 kiloya yakın almıştı kızım.
Hiç merak etme oğluşun kilo almıştır,kilo alımının en iyi göstergesi gün içinde ki yaptığı kaka miktarıymış.
Çok teşekkürler özlemcim 1.5 aydır ne çektiğimiben bilirim zombi gibi geziyorum 2-3 saat uykuyla evi .ok göturuyor afedersin hiçbirşey yapamıyorum bıdığım bir toparlasada bende insana dönsem..
slm annişler ben geldim...oğluşumu uyuttum karnımı doyurdum oohhh keşke bir çay yapanım olsaydı pek bir keyiflenirdim hani...kızlar oğluşum her beze birsürü kaka yapıyo idrarı zaten birsürü ayy kilo almayacak emdiği sütleri öylece çıkartıyo gibi geliyo bana..bakalım inşallah kilo almıştır bu cuma hem aşımız var hemde kontrolümüz var..ayrıca aşıdan sonra bebekler acayip ateşleniyormuş çok ağlıyolarmış doğru mu?1 ayını dolduran ve aşılarını yaptıran arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
canım allah sabır versinben ediyorum emin ol. bide evimden çaldıklarını saymıyorum bile.
canım çoook çokkk geçmiş olsuniyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar iyiki varsınız..
Oğluşumun durumu şu an aynı tek iyi gelişme emzirmek için çağırıyolar kuzumla az da olsa hasret gideriyorum..yanlız emmesi azalmış serum verdikleri için sıvı ihtiyacı ordan gideriliyomuş şimdi bide memeden kopar die korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz:26:bu arada hastanede oda tuttuk yoğun bakım önünde sandalye tepesinde olmuyo çünkü doktor 4-5 gün kalabilirsiniz dedi laptopta yanımda gelişmeleri yazıcam size burdan öpüyorum hepinizi..
ahhh ahh ben de insana donmek istiyorum kızlar yaaa.. uykusuzluk beni mahvediyo bnm de ew berbatt .. ben de eridim,yemek yiyecek vakıt bile bulamıyorum. dun kızım tam 15saat uyanık kaldı.bitik durumdayım... emzirme sutyeni ve atletınden nefret ediyorum.. normal giyinmek istiyorumm.. ayyy bunalımdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?