KızLarrrrrrr gazımız şükür azaLdı benim kolik sıpa hergun sabah 5 te sancılanır dün gece humananın rezene & kimyon unu verdim 30 ml uyumadan önce mışıl mışıl uyudu neredeysede hiç gazı olmadı şimdi yine verdim 30 ml bakalım gunumuz nasıl geçecek :)
canım rezeneyı 3 ml suya kac tatlı kaşığı koyuyorsun? bır de kac gunlukken vermeye başaldın çayı
allah yardımcınız olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruziyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar iyiki varsınız..
Oğluşumun durumu şu an aynı tek iyi gelişme emzirmek için çağırıyolar kuzumla az da olsa hasret gideriyorum..yanlız emmesi azalmış serum verdikleri için sıvı ihtiyacı ordan gideriliyomuş şimdi bide memeden kopar die korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz:26:bu arada hastanede oda tuttuk yoğun bakım önünde sandalye tepesinde olmuyo çünkü doktor 4-5 gün kalabilirsiniz dedi laptopta yanımda gelişmeleri yazıcam size burdan öpüyorum hepinizi..
aynen benimki de milupanın senin dediğin gibi yapıp 1-2 tatlıkaşığı Ekine verip gerisini de ben içiyorum.istersen ben cvp verim canım ben 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum yalnız benimki milupa rezene sadece 100ml 1 tatlı kaşığı koyuyorum 25-30 ml kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum
çok sağol emel deneyim bunları off demek istemiyorum ama çok yoruldum sanki kızlar...tatile ihtiyacım vaaaarrr .havalarda düzelmedi ki şöyle güneşe bakıp içimiz ferahlasa..Allah'ım yardımcımız olsun...canım makına ile sağman lazım yoksa cok kötü olabilirsin sütün fazla demekki. ama sağmadan once bır havluyu ütüle ve gögsunde tutu onu. 10 kere üstüsüte yap bunu sogudukca utule koy. gögsun ıyıce yumusar boyle ucu hemde sut kanalları kendını daha rahat bosaltır. yumusayınca sağ. sağma işlemi bitince de uclarına lansınoh krem sur
hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz cnm bende akşamdan beri uykusuzum şimdi uyudu daha kızım gazını çıkarsa bile homurdanıyo sürekli kulağım hep onda olduğu için uyuyamıyorum ayyy kendime acıyorum birçok işibi arada yapmaya başladım yemek yiyemiyorum zaten iştah gitti tamamen sütüm olsun diye zorla irmik helvası kayısı kompostosu yiyip duruyorum lohusalık bitti ama depresyon kaldı sanırım kendimi çok kötü hissediyorum
çok teşekkür ederim canım senin kız gözüme girdi valla aşıya bile dayanmış maşallah benim gelinimebenimkide 5 dk emio
sonra kaka yapıor
bende korkuorum kilo almıormu die
dr sordum mırın kırın cvp verdibişi olmaz die
ayyy doğum doktoorum çook iyiydi
ama çocuk doktorum bi içime sinmedi yaaa
iyisini de nasıl bulcam bilmiorum
neyse canım gevezelikten sonra dieyim aşı bişi yapmadı bizim kıza
ama doktor bazı bebeklerin azıcık bişi huysuzlandığını söyledi.
canım allah sabır versin
ne iğrenç kadınmış kaynanan
lohusa kadına yaptıklarına bak
neyse canım hepsi geçecek şurda ramak kaldı
havalar da güzelleşecek alır bebişini çıkarsın gezmelere
canım çoook çokkk geçmiş olsun
inşallah kısa zamanda çıkar oğluşun hastaneden
ben evde tek olunca sadece atlet giyiniyorum başka bişey yok eşim gelince üzerime hırka alıyorum tamamahhh ahh ben de insana donmek istiyorum kızlar yaaa.. uykusuzluk beni mahvediyo bnm de ew berbatt .. ben de eridim,yemek yiyecek vakıt bile bulamıyorum. dun kızım tam 15saat uyanık kaldı.bitik durumdayım... emzirme sutyeni ve atletınden nefret ediyorum.. normal giyinmek istiyorumm.. ayyy bunalımdayımm
inşallah dediğin gibi canım kilo almıştırCanım öyle düşünme.Benim cimcimem emmeyi 10 dk becerebiliyor.Her defasında doyup doymadığından tereddüt ediyoruz.Gün içinde mutlaka sağdığım sütlerden de biberonla 1-2 defa veriyoruz.
Geçen cuma aşı için sağlık ocağına gittiğimizde benimde korkularım vardı kilo aldı mı acaba diye.2 haftada 1 kiloya yakın almıştı kızım.
Hiç merak etme oğluşun kilo almıştır,kilo alımının en iyi göstergesi gün içinde ki yaptığı kaka miktarıymış.
evi fallan boşver bebişler düzelsin 2 günde pırıl pırıl olur heryerÇok teşekkürler özlemcim 1.5 aydır ne çektiğimiben bilirim zombi gibi geziyorum 2-3 saat uykuyla evi .ok göturuyor afedersin hiçbirşey yapamıyorum bıdığım bir toparlasada bende insana dönsem..
tamam canım deniycem sıcak tutmayıcnm benim ilk kızımda olmuştu gerçekten sağmak insanın canını yakıyor yengem sıcak su koymuştu bi kaba bezleri o suda ıslatıp göğüslerrimin üstüne koyup bekletiyordu sonra biraz kenarlardan sıkar gibi masaj yapmıştı süt kendilinden akmıştı çok rahatlmaıştım biraz ziyan olur sütün ama olsun devamı sende acı çekmekten iyidir
kızlar gögus pompası alıcam...hangisini kullanıyosunuz????
benim anam doğururken şanssız doğurmuş...az önce sağmayı denedim tekrar gerçi 20dk önce oğlumu emzirmiştim ama yine de süt çıktı kendimi çok garip hissettim..dilek yanlış anlama ama sen sağınca ne kadar çıkıyo?yani bende 40ml çıktı herikisindende az mı acaba?
kızlar gögus pompası alıcam...hangisini kullanıyosunuz????
kızlarrrrr oglum yarın sunnet oluyor ....offf canı acımaz ınsaqllah hos efem sunnet oldugu gun en cok uykusunu uyumustu ve sımdı ıyıkıde yaptırmısım dıyorum ve batumuda ıyıkıde yaptırmısım dıcem ama ıste sterss oluyorumm...
bende gecen gun sadım hıc cıkmaı desem yerıdır kızlar ben ılk oglumda almıstım ondada sagmadım ben hıc sut sagmadım kızlar ılk oglumda cok korkuyırdum dıymuyodur dıye ama gelısımı ıyıydı bundada hıc sagmadım bende bı deneyım ama bende bıberon vermek ıstemedıgım sagmıyorum..
merhaba benim sutum cok az kızımı doyuramıyorum ve cok uzuluyorum. Cok ıyı takip edemiyorum dus alma yontemi nedir bilgi verirsen cok sevinirim.yok canım neden yanlış anlıyım. Belli olmuyo bazen 50ml bazen 70 ml çıkıyo ama tekınden genelde ben tekını emzırıp dığerını sağıyorum ama o duş alma yontemımden sonra kesın 150 ml çıkıyo
benimkide haftada 1 geliyor...benden yüz bulamıyor tabi..onda da ağzından bi hayırlı laf çıkmıyor...ay çıldırcam..ağlayınca "doymuyon dimi sen" diyor..yada pişik olmadı mı,ağzı pamucuk olmadı mı,sarılık olmadı mı...ya mümarek insan bi kerede büyümüş yada maşallah falan de ya..daha bir kere maşallah demedi biliyor musunuz..ben bakamamış olayımda nolursa olsun...ama ah ettim bir daha doymuyomusun deyince...evet doymuyor bi dahaki gelişine mama alıver dicem cimrinin önde gidenidir bir daha lafını bile yapamaz doymamışlığın
kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
canım geçmiş olsun. bi ara bir arkadaş,bebişinin sarılığı geçsin diye kereviz enginar yedim sürekli demişti. bir araştır istersen.kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
kızlar eşim 10 gunluk dogum ıznı almıştı bugun bıtıyor. 20 gnluk yıllık izin kullanacak ama yarın işe gidip bir gun calışması gerekıyormus. yarın sabah 7 de cıkacak akşam taaa 6da gelıcek. ilk defa yalnız kalıcam kızımla. eşim cooook yardımcı oldu su 2 haftada. inşallah tek basıma başa cıkabilirim korkuyorum ya. daha cok küçük ya. eninde sonunda yalnız kalıcaz bebeklerımızle sonzuza kadar yanımızda biri olamaz ama daha 15 gunluk ya hıc cesaretım yok. uffff morale ve destegınız ıhtıyacım var annecıkler.
kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
kızlar eşim 10 gunluk dogum ıznı almıştı bugun bıtıyor. 20 gnluk yıllık izin kullanacak ama yarın işe gidip bir gun calışması gerekıyormus. yarın sabah 7 de cıkacak akşam taaa 6da gelıcek. ilk defa yalnız kalıcam kızımla. eşim cooook yardımcı oldu su 2 haftada. inşallah tek basıma başa cıkabilirim korkuyorum ya. daha cok küçük ya. eninde sonunda yalnız kalıcaz bebeklerımızle sonzuza kadar yanımızda biri olamaz ama daha 15 gunluk ya hıc cesaretım yok. uffff morale ve destegınız ıhtıyacım var annecıkler.
canım ben ikinci haftamda giydim korseyi, kkimseye sormadaım danışmadım, biraz geni bir korseydi dikişlerden korktum, çok farketti öncesi sonrası, sonrada bi küçük beden aldım...40 çıkacağında da ağda işini hallettim ogüne kadar kanama vardı zaten,,ağdayla sezeyan dikişinin alakası yok bence, kanama yoksa hallet gitsinkızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı
kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?