2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım rezeneyı 3 ml suya kac tatlı kaşığı koyuyorsun? bır de kac gunlukken vermeye başaldın çayı

canım rezeneyı 3 ml suya kac tatlı kaşığı koyuyorsun? bır de kac gunlukken vermeye başaldın çayı

istersen ben cvp verim canım ben 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum yalnız benimki milupa rezene sadece 100ml 1 tatlı kaşığı koyuyorum 25-30 ml kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum

allah yardımcınız olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz
istersen ben cvp verim canım ben 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum yalnız benimki milupa rezene sadece 100ml 1 tatlı kaşığı koyuyorum 25-30 ml kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum
aynen benimki de milupanın senin dediğin gibi yapıp 1-2 tatlıkaşığı Ekine verip gerisini de ben içiyorum.

çocuk doktoru içine sinmeyen arkadaşım san prof. ayça vitrinel yeditepe üni hast. tavsiye ederim yakınsan git, biz çok memnun kaldık siz sormadan herşeyi anlatıyor çok ilgili bilgili tatlı biri.

ha bir de S&U arkadaşım ben bile kocanın ailesine beddua ediyorum ki bedduayı sevmem ama yani beni bile gerdi düşün, taze anneyi bu kadar üzmek olur mu yaa ne yazık onlara ki hiç tanımadıkları insanın bile bedduasını alıyorlar, onlar geldikçe ya kaf ya def çek içinden canım ama kendini yıpratma sakın Allah yardımcın olsun canım

çok sağol emel deneyim bunları off demek istemiyorum ama çok yoruldum sanki kızlar...tatile ihtiyacım vaaaarrr .havalarda düzelmedi ki şöyle güneşe bakıp içimiz ferahlasa..Allah'ım yardımcımız olsun...
bende aynı yemek yemeye vakit bulamıyorum...dünden beri çamaşırlar toplanıp katlanmayı bekliyo.aslında oğluşum uyuyo ama benim yapasım gelmiyo
çok teşekkür ederim canım senin kız gözüme girdi valla aşıya bile dayanmış maşallah benim gelinime
ben evde tek olunca sadece atlet giyiniyorum başka bişey yok eşim gelince üzerime hırka alıyorum tamam
inşallah dediğin gibi canım kilo almıştır
Çok teşekkürler özlemcim 1.5 aydır ne çektiğimiben bilirim zombi gibi geziyorum 2-3 saat uykuyla evi .ok göturuyor afedersin hiçbirşey yapamıyorum bıdığım bir toparlasada bende insana dönsem..
evi fallan boşver bebişler düzelsin 2 günde pırıl pırıl olur heryer
tamam canım deniycem sıcak tutmayı
kızlar gögus pompası alıcam...hangisini kullanıyosunuz????

ben medelanın elektrikli olanını kullanıyorum canım

yok canım neden yanlış anlıyım. Belli olmuyo bazen 50ml bazen 70 ml çıkıyo ama tekınden genelde ben tekını emzırıp dığerını sağıyorum ama o duş alma yontemımden sonra kesın 150 ml çıkıyo

kızlarrrrr oglum yarın sunnet oluyor ....offf canı acımaz ınsaqllah hos efem sunnet oldugu gun en cok uykusunu uyumustu ve sımdı ıyıkıde yaptırmısım dıyorum ve batumuda ıyıkıde yaptırmısım dıcem ama ıste sterss oluyorumm...

bende gecen gun sadım hıc cıkmaı desem yerıdır kızlar ben ılk oglumda almıstım ondada sagmadım ben hıc sut sagmadım kızlar ılk oglumda cok korkuyırdum dıymuyodur dıye ama gelısımı ıyıydı bundada hıc sagmadım bende bı deneyım ama bende bıberon vermek ıstemedıgım sagmıyorum..

canım sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun herşey yolunda gider Allahın izniyle

kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...

kızlar eşim 10 gunluk dogum ıznı almıştı bugun bıtıyor. 20 gnluk yıllık izin kullanacak ama yarın işe gidip bir gun calışması gerekıyormus. yarın sabah 7 de cıkacak akşam taaa 6da gelıcek. ilk defa yalnız kalıcam kızımla. eşim cooook yardımcı oldu su 2 haftada. inşallah tek basıma başa cıkabilirim korkuyorum ya. daha cok küçük ya. eninde sonunda yalnız kalıcaz bebeklerımızle sonzuza kadar yanımızda biri olamaz ama daha 15 gunluk ya hıc cesaretım yok. uffff morale ve destegınız ıhtıyacım var annecıkler.

merhaba benim sutum cok az kızımı doyuramıyorum ve cok uzuluyorum. Cok ıyı takip edemiyorum dus alma yontemi nedir bilgi verirsen cok sevinirim.

Hey mübarek insan ya tuhaflar hepsinde var bir arıza heheh =))) benim ki de geldi bugün haşhaşlı ekmek alıp sen seversin diyor ne kalbimi kır ne de böyle yap demi amaaaaaaaaan ben artık takmayacağım inş. onun yaptığı gibi davranacağım

geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var ama yüksek olmadığı için önemsemiyolar ayın 20 sinde 11.20 olan değer 2 gün önce 9.90 dı düşün hala da var ama sınır 16 olduğundan tedavi yapmıyolar geçer diyip geçiştiriyolar bende endişeleniyorum ama sanırım geçmesini beklemekten başka çare yok

canım geçmiş olsun. bi ara bir arkadaş,bebişinin sarılığı geçsin diye kereviz enginar yedim sürekli demişti. bir araştır istersen.

merak etme canım yarın çok güzel bir gün olacak.

kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı

canım geçmiş olsun, endişe edecek bişey yok bak yatırmıcaklarda, şu şekerli suyu bi denesen, elif vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, işe yaradı demişti..

ooo daha da güzel bir gün geçireceksiniz emin ol emelcim, ben bazen kimse gelmese biyere gitmesek oğlumla baibaşa olayım diye düşünüyorum..uzun süredir de kendim bakıyorum inan daha keyifli..ben yaptıktan becerdikten sonra herkes halleder...sen ferah tut içini...
kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı
canım ben ikinci haftamda giydim korseyi, kkimseye sormadaım danışmadım, biraz geni bir korseydi dikişlerden korktum, çok farketti öncesi sonrası, sonrada bi küçük beden aldım...40 çıkacağında da ağda işini hallettim ogüne kadar kanama vardı zaten,,ağdayla sezeyan dikişinin alakası yok bence, kanama yoksa hallet gitsin

Dikişlerim acıdıgı için takamamıştım korseyi.10 gündür takıyorum.farkediyor ama bel korsesi oldugu için kayıyor ve dikişlerim acıyor.Agdadan korkma.20 günlükken gittim acımadı.Dikişlerin acımıyorsa şuan ve kanamanda yoksa gidip yaptır canım

canım bizimkide öyle telefondada konuştuk. bişey yok inşallah hiç merak etme annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…