sağol cnmçocuk doktoru içine sinmeyen arkadaşım san prof. ayça vitrinel yeditepe üni hast. tavsiye ederim yakınsan git, biz çok memnun kaldık siz sormadan herşeyi anlatıyor çok ilgili bilgili tatlı biri.
inşallahkızlarrrrr oglum yarın sunnet oluyor ....offf canı acımaz ınsaqllah hos efem sunnet oldugu gun en cok uykusunu uyumustu ve sımdı ıyıkıde yaptırmısım dıyorum ve batumuda ıyıkıde yaptırmısım dıcem ama ıste sterss oluyorumm...
bende gecen gun sadım hıc cıkmaı desem yerıdır kızlar ben ılk oglumda almıstım ondada sagmadım ben hıc sut sagmadım kızlar ılk oglumda cok korkuyırdum dıymuyodur dıye ama gelısımı ıyıydı bundada hıc sagmadım bende bı deneyım ama bende bıberon vermek ıstemedıgım sagmıyorum..
canım geçmiş olsunkızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
canım üzmez seni kızınkızlar eşim 10 gunluk dogum ıznı almıştı bugun bıtıyor. 20 gnluk yıllık izin kullanacak ama yarın işe gidip bir gun calışması gerekıyormus. yarın sabah 7 de cıkacak akşam taaa 6da gelıcek. ilk defa yalnız kalıcam kızımla. eşim cooook yardımcı oldu su 2 haftada. inşallah tek basıma başa cıkabilirim korkuyorum ya. daha cok küçük ya. eninde sonunda yalnız kalıcaz bebeklerımızle sonzuza kadar yanımızda biri olamaz ama daha 15 gunluk ya hıc cesaretım yok. uffff morale ve destegınız ıhtıyacım var annecıkler.
geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var ama yüksek olmadığı için önemsemiyolar ayın 20 sinde 11.20 olan değer 2 gün önce 9.90 dı düşün hala da var ama sınır 16 olduğundan tedavi yapmıyolar geçer diyip geçiştiriyolar bende endişeleniyorum ama sanırım geçmesini beklemekten başka çare yok
kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı
kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı
kızlaaa..r hangi gogus pompasını kullanıyosunuz dşye sormuştum.. netten sipariş vercem deççmedela mini elektrkli pilli kullanan var mı??
yada neyi öneriyosunuz???
kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
merhaba canım,
umarım nil ve sen iyisinizdir..
canım ben medela tekli elektirikli pompayı kullanıyorum doktorların tavsiyesiyle aldım.Memnunum manuel falan tavsiye etmem elektrikli bile yoruyor.
Bende 5. gün giydim..Banyo yaptıktan hemen sonra yani =))) Cidden işe yaradı dikişlerimde açılma olduğu için doktorum ara ver dedi dün baktım tamamen kapanmış hamd olsun..Yarın tekrar giymeye başlayacağımAğda konusunda bende 40 ım çıkmasını bekliyorum..Kanama bir oluyor bir olmuyor en iyisi beklemek die düşündüm..
canım korseyi kaç beden aldınız?bedeninden 1 beden küçük olcak falan diyolar ama ben bedenimde almama rağmen çok sıkı ve küçük gibi.doğum sonrası olduğu için geniş mi almak lazım acaba?
iyiyiz cnm çok şükür..uykusuzluk var sadece cok yorgunum coookk...
siz nasılsınız???
cwp için tşk cnm
canım korseyi kaç beden aldınız?bedeninden 1 beden küçük olcak falan diyolar ama ben bedenimde almama rağmen çok sıkı ve küçük gibi.doğum sonrası olduğu için geniş mi almak lazım acaba?
Ben de sezaryen ile doğum yaptım,doğumdan 10 gün sonra giydim korseyi.İlk giydiğimde biraz canım yandı,dikişler ilk bir kaç gün acıdı,ama sadece 2-3 saat kullandım.15günlükken daha rahat giydim.şimdi de gün boyunca giyiniyorum.Ben doğum öncesi 36 bedendim aldığım korse 38-40 bedeb diye geçiyor.göğsümün altına kadar uzayan bir korse.
merhaba canım biz iyiyiz çok teşekkürler aynı şeyler.emzir gazını çıkar alt değiştir uyut, sadece emzirme kısmını ben yapıyorum geri kalan herşeyini kayınvalidem yapıyor emzirmem biter bitmez kucağımdan alıyorkızımı sevemiyorum bile daha altını değiştiremedim ama bişey de diyemiyorum kırk yılda bir görecek diye pazartesi de gidecek iyice bebeğe alıştı üzülüyor bebeği kucağından indirmiyor kucağında uyutuyor. kucağa alışmaz inşallah bakalım..
öptüm canım sizi.
ben 22 kilo aldım gebelikde önce m beden giyorum die şimdi olsa olsa xl olur dedim o çok büyük geldi..Sonra l aldık o da büyük geldi..Başka bir markanınkini aldık l beden m gibi idi o oldu ancak yani şuan olduğun bedenin bir küçüğünü al canım yoksa toplamıyor..
canım nasılsın melisa nasıl. kaynanan bakıyormuş oh ne güzel. gidincede kuzunda sende kendini toparlamış olursunuz bol bol vakit geçirirsiniz canım. bu arada benim kızımda aynı eşime benziyor. :)))bebeksu
canım nasılsın? bebeğin geldi di mi okuyamadım? geldiyse çok tebrik ederim.. nasıl doğum yaptın?
benim kızım hiç bana benzemiyor sizin tarafa çekmiş:)
iyi olmanıza cok sevindim canım. ne guzel sanslısın canım, bebgimin herşeyini ben yapıyorum.yanımda sureklı kalan biri yok,annemle evlerimiz yakın ama sadece gunduzleri yanımda.. cok zorlanıyorum..
bi de tum anneciklere bi sorum olacak... bnm kızım sürekli agzını saga sola cevirip açıyo hep meme arıyo,veriyorum bırakmak istemiyo.sizin bebişler nasıl??
iyiyiz cnm çok şükür..uykusuzluk var sadece cok yorgunum coookk...
siz nasılsınız???
cwp için tşk cnm
kızlar eşim 10 gunluk dogum ıznı almıştı bugun bıtıyor. 20 gnluk yıllık izin kullanacak ama yarın işe gidip bir gun calışması gerekıyormus. yarın sabah 7 de cıkacak akşam taaa 6da gelıcek. ilk defa yalnız kalıcam kızımla. eşim cooook yardımcı oldu su 2 haftada. inşallah tek basıma başa cıkabilirim korkuyorum ya. daha cok küçük ya. eninde sonunda yalnız kalıcaz bebeklerımızle sonzuza kadar yanımızda biri olamaz ama daha 15 gunluk ya hıc cesaretım yok. uffff morale ve destegınız ıhtıyacım var annecıkler.
<ayy maşallah canım bizde sünnet ettirelim diyorum eşim korkuyo yazık diyo büyüsün öyle yaptırırız diyo ama ben bu cuma sorucam drumuza tavsiye ederse eğer bizde 40ımız çıkmadan yaptırırız inşallah çabucak iyileşir yarası...kızlarrrrr oglum yarın sunnet oluyor ....offf canı acımaz ınsaqllah hos efem sunnet oldugu gun en cok uykusunu uyumustu ve sımdı ıyıkıde yaptırmısım dıyorum ve batumuda ıyıkıde yaptırmısım dıcem ama ıste sterss oluyorumm...
bende gecen gun sadım hıc cıkmaı desem yerıdır kızlar ben ılk oglumda almıstım ondada sagmadım ben hıc sut sagmadım kızlar ılk oglumda cok korkuyırdum dıymuyodur dıye ama gelısımı ıyıydı bundada hıc sagmadım bende bı deneyım ama bende bıberon vermek ıstemedıgım sagmıyorum..
bizde de uzayan sarılık var dedi dr ve birsürü test yaptılar safra kesesi çalışıyomu tiroit bezleri nasıl idrar yollarında bir sıkıntı ya da iltihaplanma varmı ve daha adını hatıırlamadığım birsürü test yaptılar ayrıntılı ultrason gibiydi valla pipisine bile baktılar veee sonuç anne sütü sarılığıymış ve 10 günü geçtikten sonra sarılık bebeğe zarar vermez dedi şimdi zamana bırakıcaz ama 2 haftaya bir test yapıcaz dedi ama bakıyorum oğlumun karnına bacaklarına gözlerine sarılığı kalmadı gibi geliyo bana ama bende ahmet maranki demişki kereviz ve enginar sarılığa iiyi geliyormuş onlardan yiycem biraz gerçi hiçmi hiç sevmem ikisinide ama şifa niyetine artık katlanıcam...inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişlerimiz...haa birde unutmadan güneş ışığı çok iyi olurmuş o yoksa florasan veya mavi lambanın altında evde fototerapi yapabilirsin...biz her akşam 2 saat florasan lambanın altında sadece beziyle yatırıyoz...kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
emelcim aşk olsun sen şimdiye kadar benim yazdığğım hiçbi mesajı okumamışsın küstüm sanakızlar eşim 10 gunluk dogum ıznı almıştı bugun bıtıyor. 20 gnluk yıllık izin kullanacak ama yarın işe gidip bir gun calışması gerekıyormus. yarın sabah 7 de cıkacak akşam taaa 6da gelıcek. ilk defa yalnız kalıcam kızımla. eşim cooook yardımcı oldu su 2 haftada. inşallah tek basıma başa cıkabilirim korkuyorum ya. daha cok küçük ya. eninde sonunda yalnız kalıcaz bebeklerımızle sonzuza kadar yanımızda biri olamaz ama daha 15 gunluk ya hıc cesaretım yok. uffff morale ve destegınız ıhtıyacım var annecıkler.
Hey mübarek insan ya tuhaflar hepsinde var bir arıza heheh =))) benim ki de geldi bugün haşhaşlı ekmek alıp sen seversin diyor ne kalbimi kır ne de böyle yap demi amaaaaaaaaan ben artık takmayacağım inş. onun yaptığı gibi davranacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?