2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çocuk doktoru içine sinmeyen arkadaşım san prof. ayça vitrinel yeditepe üni hast. tavsiye ederim yakınsan git, biz çok memnun kaldık siz sormadan herşeyi anlatıyor çok ilgili bilgili tatlı biri.
sağol cnm
yakın bana
kesin giderim
canım tam randevu saatinde alıyorlar mı?
birde bekleme salonu çok kalabalık oluyor mu?
ve emzirme yeri var mı?
çoook soru sordum dimi:26:
inşallah
oldu da bitti de maşallah olur

canım geçmiş olsun
canım bende çok korkmuştum ama fototerapi korkulacak bişi değil
hem fototerapiye girdikten sonra hemen değeri düşmeye başlıyor

canım üzmez seni kızın
yeterki sen stress olma
ne kadar rahat olursak
bebişlerde o kadar rahat oluyor
dualarımız senle

kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı

bende sezeryanla dgm yaptım ama
ben ağda yaptırmadım korkumdan
dilersen güvenilir bi ağdacıya sor
onlar daha ii bilir.
korseyi de takamıorum acıtıyor, kullanabilirsen baya yararlı oluyor.
eczane de satılıyormuş korseler
aşağı yukarı 70-80 liraymış.

kızlar sezeryan olan arkadaşlara ağda ve korse işini sormuştum 1 gün önce kimse cevap vermedi.online olan arkadaşlar. çinizde sezeryan olan var mı

Bende 5. gün giydim..Banyo yaptıktan hemen sonra yani =))) Cidden işe yaradı dikişlerimde açılma olduğu için doktorum ara ver dedi dün baktım tamamen kapanmış hamd olsun..Yarın tekrar giymeye başlayacağım Ağda konusunda bende 40 ım çıkmasını bekliyorum..Kanama bir oluyor bir olmuyor en iyisi beklemek die düşündüm..

Kızlar bu arada (( sezeryan ile yapanlar özellikle =)) kilo durumlarınız nasıl..Henüz erken ama diet başlayan var mı..? Ben 40 çıksın hemen başlayacağım inş. yürüyüşe de başlarım inş. Kabızlık çözemiyorum kayısı ilaç fayda etmiyor ne yapacağım bilmiyorum en son doktora gideceğim gibi görünüyor hangi böl. gitmem gerek onu da bilmiyorum ama bakalım hayırlısı ile 40 ım bir çıksın..

cevaplar için teşekkürler. valla en son ne zaman tuvalete gittim bilmiyorum ama günlük kayısı,incir,erik kurusu ve kivi yiyerek. kayısı suyu içerek kabızlıkla mücadele ediyorum. ama hamileyken bile bu kadar sıkıntı olamıştı. dahiliyeye gitsen nasıl olur???????????

kızlaaa..r hangi gogus pompasını kullanıyosunuz dşye sormuştum.. netten sipariş vercem deççmedela mini elektrkli pilli kullanan var mı??
yada neyi öneriyosunuz???

kızlaaa..r hangi gogus pompasını kullanıyosunuz dşye sormuştum.. netten sipariş vercem deççmedela mini elektrkli pilli kullanan var mı??
yada neyi öneriyosunuz???

merhaba canım,
umarım nil ve sen iyisinizdir..
canım ben medela tekli elektirikli pompayı kullanıyorum doktorların tavsiyesiyle aldım.Memnunum manuel falan tavsiye etmem elektrikli bile yoruyor.

canım çok geçmiş olsun fototerapiyle hemen geçer.. sütüne de maşallah!!!

bebeksu
canım nasılsın? bebeğin geldi di mi okuyamadım? geldiyse çok tebrik ederim.. nasıl doğum yaptın?
benim kızım hiç bana benzemiyor sizin tarafa çekmiş:)

merhaba canım,
umarım nil ve sen iyisinizdir..
canım ben medela tekli elektirikli pompayı kullanıyorum doktorların tavsiyesiyle aldım.Memnunum manuel falan tavsiye etmem elektrikli bile yoruyor.

iyiyiz cnm çok şükür..uykusuzluk var sadece cok yorgunum coookk...

siz nasılsınız???

cwp için tşk cnm

canım korseyi kaç beden aldınız?bedeninden 1 beden küçük olcak falan diyolar ama ben bedenimde almama rağmen çok sıkı ve küçük gibi.doğum sonrası olduğu için geniş mi almak lazım acaba?

canım korseyi kaç beden aldınız?bedeninden 1 beden küçük olcak falan diyolar ama ben bedenimde almama rağmen çok sıkı ve küçük gibi.doğum sonrası olduğu için geniş mi almak lazım acaba?

Ben de sezaryen ile doğum yaptım,doğumdan 10 gün sonra giydim korseyi.İlk giydiğimde biraz canım yandı,dikişler ilk bir kaç gün acıdı,ama sadece 2-3 saat kullandım.15günlükken daha rahat giydim.şimdi de gün boyunca giyiniyorum.Ben doğum öncesi 36 bedendim aldığım korse 38-40 bedeb diye geçiyor.göğsümün altına kadar uzayan bir korse.

siz nasılsınız???

cwp için tşk cnm

merhaba canım biz iyiyiz çok teşekkürler aynı şeyler.emzir gazını çıkar alt değiştir uyut, sadece emzirme kısmını ben yapıyorum geri kalan herşeyini kayınvalidem yapıyor emzirmem biter bitmez kucağımdan alıyor kızımı sevemiyorum bile daha altını değiştiremedim ama bişey de diyemiyorum kırk yılda bir görecek diye pazartesi de gidecek iyice bebeğe alıştı üzülüyor bebeği kucağından indirmiyor kucağında uyutuyor. kucağa alışmaz inşallah bakalım..
öptüm canım sizi.

ben 22 kilo aldım gebelikde önce m beden giyorum die şimdi olsa olsa xl olur dedim o çok büyük geldi..Sonra l aldık o da büyük geldi..Başka bir markanınkini aldık l beden m gibi idi o oldu ancak yani şuan olduğun bedenin bir küçüğünü al canım yoksa toplamıyor..

sağol canım bende 36 bedenim 36 aldım ama daha büyüğüyle değiştiricem .normal doğum yapcam inşallah ama ondada korse gerekli

iyi olmanıza cok sevindim canım. ne guzel sanslısın canım, bebgimin herşeyini ben yapıyorum.yanımda sureklı kalan biri yok,annemle evlerimiz yakın ama sadece gunduzleri yanımda.. cok zorlanıyorum..

bi de tum anneciklere bi sorum olacak... bnm kızım sürekli agzını saga sola cevirip açıyo hep meme arıyo,veriyorum bırakmak istemiyo.sizin bebişler nasıl??

sağol canım markadan markaya değişiyo yani korse almak zor iş daha önce kullanmayınca

bebeksu
canım nasılsın? bebeğin geldi di mi okuyamadım? geldiyse çok tebrik ederim.. nasıl doğum yaptın?
benim kızım hiç bana benzemiyor sizin tarafa çekmiş:)
canım nasılsın melisa nasıl. kaynanan bakıyormuş oh ne güzel. gidincede kuzunda sende kendini toparlamış olursunuz bol bol vakit geçirirsiniz canım. bu arada benim kızımda aynı eşime benziyor. :)))

canım nasılsın nil nasıl? benim kızımda aynı canım. beni emzik gibi kullanıyor

siz nasılsınız???

cwp için tşk cnm

slm cnm benim bebeğimde bugün tam 1 ay 2günlük oldu aynı yorgunluk bendede var ,inş biran önce düzene girer uykusu bebeğim uyudukça bende uyumaya çalışıyorum ama uyu uyan başım ağrıyo valla ilk günler sabahlara kadar uykusuz kalıyodum şimdi en geç gece 3 te uyuyo:))oda güze sabahın 7 lerinde anca uyuduğu günler oluyodu..o ağlıyo ben ağlıyorum yorgunluktan ama şimdi daha sabırlı daha iyiyim alıştım sanırım yada kızımı çok sevdiğim için RABBİM de sabrını verdi bana..ama gittikçe düzeliyo canım senin bebek ne kadarlık oldu

cnm korkma ben bebeğimle 13 günlükken yalnız kaldım halada ben bakıyorum banyosunu eşimle yaptırıyorum RABBİM kolaylığını veriyo 20 yaşında daha önce hiç bebek bakmamış hemde uykusuna çok düşkün biri olarak kendimi takdir ettiğimi sölemeden edemicem AMA RABBİM in sayesinde..onun içöin endişelenme oldumu

<ayy maşallah canım bizde sünnet ettirelim diyorum eşim korkuyo yazık diyo büyüsün öyle yaptırırız diyo ama ben bu cuma sorucam drumuza tavsiye ederse eğer bizde 40ımız çıkmadan yaptırırız inşallah çabucak iyileşir yarası...
bizde de uzayan sarılık var dedi dr ve birsürü test yaptılar safra kesesi çalışıyomu tiroit bezleri nasıl idrar yollarında bir sıkıntı ya da iltihaplanma varmı ve daha adını hatıırlamadığım birsürü test yaptılar ayrıntılı ultrason gibiydi valla pipisine bile baktılar veee sonuç anne sütü sarılığıymış ve 10 günü geçtikten sonra sarılık bebeğe zarar vermez dedi şimdi zamana bırakıcaz ama 2 haftaya bir test yapıcaz dedi ama bakıyorum oğlumun karnına bacaklarına gözlerine sarılığı kalmadı gibi geliyo bana ama bende ahmet maranki demişki kereviz ve enginar sarılığa iiyi geliyormuş onlardan yiycem biraz gerçi hiçmi hiç sevmem ikisinide ama şifa niyetine artık katlanıcam...inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişlerimiz...haa birde unutmadan güneş ışığı çok iyi olurmuş o yoksa florasan veya mavi lambanın altında evde fototerapi yapabilirsin...biz her akşam 2 saat florasan lambanın altında sadece beziyle yatırıyoz...
emelcim aşk olsun sen şimdiye kadar benim yazdığğım hiçbi mesajı okumamışsın küstüm sana okumuş olsan benim daha 10 günlükken yalnız kaldığımı ve o gün bu gündür kendi başıma baktığımı okurdun veee şunu da görürdün ki Rabbim kolaylığını veriyo veee sanki kırk yıllık anneymişsin gibi bakıyorsun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…