- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
<ayy maşallah canım bizde sünnet ettirelim diyorum eşim korkuyo yazık diyo büyüsün öyle yaptırırız diyo ama ben bu cuma sorucam drumuza tavsiye ederse eğer bizde 40ımız çıkmadan yaptırırız inşallah çabucak iyileşir yarası...
bizde de uzayan sarılık var dedi dr ve birsürü test yaptılar safra kesesi çalışıyomu tiroit bezleri nasıl idrar yollarında bir sıkıntı ya da iltihaplanma varmı ve daha adını hatıırlamadığım birsürü test yaptılar ayrıntılı ultrason gibiydi valla pipisine bile baktılar veee sonuç anne sütü sarılığıymış ve 10 günü geçtikten sonra sarılık bebeğe zarar vermez dedi şimdi zamana bırakıcaz ama 2 haftaya bir test yapıcaz dedi ama bakıyorum oğlumun karnına bacaklarına gözlerine sarılığı kalmadı gibi geliyo bana ama bende ahmet maranki demişki kereviz ve enginar sarılığa iiyi geliyormuş onlardan yiycem biraz gerçi hiçmi hiç sevmem ikisinide ama şifa niyetine artık katlanıcam...inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişlerimiz...haa birde unutmadan güneş ışığı çok iyi olurmuş o yoksa florasan veya mavi lambanın altında evde fototerapi yapabilirsin...biz her akşam 2 saat florasan lambanın altında sadece beziyle yatırıyoz...
emelcim aşk olsun sen şimdiye kadar benim yazdığğım hiçbi mesajı okumamışsın küstüm sanaokumuş olsan benim daha 10 günlükken yalnız kaldığımı ve o gün bu gündür kendi başıma baktığımı okurdun veee şunu da görürdün ki Rabbim kolaylığını veriyo veee sanki kırk yıllık anneymişsin gibi bakıyorsun bebeğine
canım nasılsın nil nasıl? benim kızımda aynı canım. beni emzik gibi kullanıyor
cnm korkma ben bebeğimle 13 günlükken yalnız kaldım halada ben bakıyorum banyosunu eşimle yaptırıyorum RABBİM kolaylığını veriyo 20 yaşında daha önce hiç bebek bakmamış hemde uykusuna çok düşkün biri olarak kendimi takdir ettiğimi sölemeden edemicem AMA RABBİM in sayesinde..onun içöin endişelenme oldumu
Kızlar bu arada (( sezeryan ile yapanlar özellikle =)) kilo durumlarınız nasıl..Henüz erken ama diet başlayan var mı..? Ben 40 çıksın hemen başlayacağım inş.yürüyüşe de başlarım inş. Kabızlık çözemiyorum kayısı ilaç fayda etmiyor ne yapacağım bilmiyorum en son doktora gideceğim gibi görünüyor hangi böl. gitmem gerek onu da bilmiyorum ama bakalım hayırlısı ile 40 ım bir çıksın..
benim kızımda yanağına battaniye vs. değince aynı hareketi yapıyor canım :) o yüzden yanaklarının etrafını boş bırakmaya çalışıyorum..
sultancım,iyi olmaya calışıyorum canım. yorgun uykusuz nasıl olunursa..kızım hiç durmuyor,uyumuyor,kilo alıomu almıomu onun stresindeyim vs. vs...
sen nasılsın? bebişin nasıl tatlım?
sadrazam canım bnm bebişim de 23 gunluk...
annecikler bu arada ben hala cevap bekliyorum. hangi gögus pompasını kullanıyosunuz?bi cewap ya nolurr...
9 günün sonunda çok şükür çıktık hastaneden çok zor günler geçirdik rutin kontrole gittik apar topar yatırdılar bebeğimi su gibi ishal oldu neler yaşadık neler ço şükür bitti inşallah pazartesi kontrolümüz var çok sinsi bir hastalıkmış bu enfeksiyon sarılığımız bitti denecek kadar azaldı dünkü idrar tahlilimizde enfeksiyon üremesi çıkmadı inşallah çıkmazdartık sezaryan olanlar bilir kızlar bebeğime 15 saate yakın sonda taktılar nekadar zor biz dayanamıyoruz o minicik şey ne yapsın dr maviş diye seviyolardı kızımı çok iyi bir dr denk geldik allahtan çok titiz sonda takmalarının sebebide çok titiz alınması gerekiyormuş idrarın hiçbirşeyle temas olmayacakmış hiç anlaşılmıyor bu hastalık ama bebeğin çişinde azda olsa koku oluyormuş hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için bu zor günümüzde
öncelikle çok geçmiş olsun canım. birşey sormak istiyorum , enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız, neyden şüphelendiniz yani? benim kızımın bezi de sanki ilk günlere göe daha kokulu gibi geliyor. haftaya 1 aylık olucaz kontrole gidince doktora sorarım diyorum ama gene de içim rahat etmiyor o güne kadar.
canım bildiğim kadarıyla kaka yeşil oluyor ve tam su gibi.
kakası genelde sarı oluyor, kıvamı da pütürlü pütürlü. ama bazen az miktarda yeşil kaka da oluyor. annem sen üşütünce kakası yeşil olur, dikkat et üşütme sen lohusasın diyor bir de lohusalık adamı yerden yere vurur diyor, zaten ter basıyor beni, bir de kat kat giydirmeye çalışıyor canım annem yasen evladına bakıyosun ben de sana bakıyorum diyor
bir de kilosunu tarttırmak için sık sık sağlık ocağına mı gidiyorsunuz? biz ilk hafta gittik şimdiye kadar. bir de 1 aylık olunca aşı için gidicez.
ama canım benim ben cevap verdim bak dedim ki medelanın elektrikli olanı var bende ama ben dün ilk kez kullandım ilk denemede baya güçlü corplatıyo gibi geldi bana ama yanında ayar düğmesi olduğunu unutmuşumsultancım,iyi olmaya calışıyorum canım. yorgun uykusuz nasıl olunursa..kızım hiç durmuyor,uyumuyor,kilo alıomu almıomu onun stresindeyim vs. vs...
sen nasılsın? bebişin nasıl tatlım?
sadrazam canım bnm bebişim de 23 gunluk...
annecikler bu arada ben hala cevap bekliyorum. hangi gögus pompasını kullanıyosunuz?bi cewap ya nolurr...
bizim de kakalarımız ve pırtlaarımız artık kokulu oluyo hatta bazen şaşırıyorum bu ne ya oluyorumöncelikle çok geçmiş olsun canım. birşey sormak istiyorum , enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız, neyden şüphelendiniz yani? benim kızımın bezi de sanki ilk günlere göe daha kokulu gibi geliyor. haftaya 1 aylık olucaz kontrole gidince doktora sorarım diyorum ama gene de içim rahat etmiyor o güne kadar.
bu arada sanki bu son 1 haftadır kızımla konuşuyorum ve kızım bana gülümsüyor :) bayılıyorum gülümsemesine. bana gülümsesin diye sürekli kucağıma alıp onunla konuşmak istiyorum :78: bu benim 2. kızım ama herşeyi sanki ilk defa yaşıyormuşum ve her duyguyu sanki ilk defa tadıyormuşum gibi geliyor..
herkese iyi geceler (inşallah)
öncelikle çok geçmiş olsun canım. birşey sormak istiyorum , enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız, neyden şüphelendiniz yani? benim kızımın bezi de sanki ilk günlere göe daha kokulu gibi geliyor. haftaya 1 aylık olucaz kontrole gidince doktora sorarım diyorum ama gene de içim rahat etmiyor o güne kadar.
bu arada herkeslere günaydın bugün hafiften hava güneşli olacak sankiiyice bunaldım artık kapalı havalardan evde oturuyoz bari pencereden de olsa güneşi görmek beni acayip mutlu ediyo:94:
günaydın canım..evet güneş var ama bu hastane odasında vakit geçmiyo yaaa
benim oğlumda aynen hatta elleri sürekli ağzında.. memeyi zor alıyorum agzından sanki vakumluyor..iyi olmanıza cok sevindim canım. ne guzel sanslısın canım, bebgimin herşeyini ben yapıyorum.yanımda sureklı kalan biri yok,annemle evlerimiz yakın ama sadece gunduzleri yanımda.. cok zorlanıyorum..
bi de tum anneciklere bi sorum olacak... bnm kızım sürekli agzını saga sola cevirip açıyo hep meme arıyo,veriyorum bırakmak istemiyo.sizin bebişler nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?