canım benim sabretgeçecek inşallah..sonrasında evinize geçeceksiniz...daha ne kadar kalıcaksınız belli mi? enfeksiyon için ne yapıyolar hastane de?ilaç tedavisi falansa sen evde devam edemez misin?
sultancım,iyi olmaya calışıyorum canım. yorgun uykusuz nasıl olunursa..kızım hiç durmuyor,uyumuyor,kilo alıomu almıomu onun stresindeyim vs. vs...
sen nasılsın? bebişin nasıl tatlım?
sadrazam canım bnm bebişim de 23 gunluk...
annecikler bu arada ben hala cevap bekliyorum. hangi gögus pompasını kullanıyosunuz?bi cewap ya nolurr...
günaydın arkadaşlar
daha önce de geldim ama bakıp çıktım
ancak yazıyorum
cts genel anestezi ile sezeryan oldum,berbattı
ameliyathaneden çıktığımda yarı ayıktım,tüm acıyı hissettim,inledimannemler beni görünce ağlamış,eşimin ödü koptu 5 çocuk isteyen adam o coşku kalmadı diyor
keyfi sezeryan olanlara inanamıyorum
doktorum son anda söyledi başka hastanede yapacağını sezeryanı,ben bu kadar kötü geçmesini hastaneye bağlıyorum ,hiç beğenmedim
ağrılar hala devam tabi ki,bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamadım daha
mama veriyoruz,asla emmiyor,savaşıoyruz ama çok ağlıyor ,mama vermeyince de aç kalıyor
bakalım neyse ki sağlıklı ve çok güzel
kızlaaar
yardımmm
bebeğim 5 dk emmiyor 2 saat uyuyor
ateşi ve kusması yok ama çok halsizzzz
hep uykulu
memeyi bile iştahsız emiyor.
kakası da sıvı su sonra pütürlü sarı geliyor
dr arasam bi garip kadın arayasım gelmiyor
ayyy napsam yaaa?
annecikler gunaydın babamızı yolcu ettik işe sabah. bugun almila cıgım ile evdeki ilk yalnız gunumuz. dun bu konuda bana moral veren herkese cooooooook tesekkurler. bunu yasayan kısılerden korkma hersey cok guzel olacak başaracaksın sözlerini duymak daha inandırıcı oluyor. o yuzden dun yazdıklarınızı okuduktan sonra cesaret geldi bana şükür. kızım da ben de kahvaltılarımızı ettik bile. şimdi ben ender saraç izliyorum o da mışıl mışıl uyuyor. inşallah bugun ve hergün herşey çoooook guzel olacak.
bu arada soru vardı ben de cevaplayım. ben de medelanın elektrikli süt sağma makınasını kullanıyorum 10 gundur. zamanla süt mıktarını arttırıyor. yalnız arada sıcak suya batırılmış havlu veya ütülenmiş havlu ile göğüsleri özellikle ucunu ve alt bolgesını yumusatıp oyle sağıyorum yoksa ucları cok hassaslasıyor. ve her sağmadan sonra lansinoh krem suruyorum. aslında sağmadan önce surmek gerek ama her ne kadar lansonıh surup temızlemeden emzırebılırsınız bıle bebeğe zarar vermez deseler de sonucda yabancı bır madde ben sağdıktan sonra suruyorum
günaydın arkadaşlar
daha önce de geldim ama bakıp çıktım
ancak yazıyorum
cts genel anestezi ile sezeryan oldum,berbattı
ameliyathaneden çıktığımda yarı ayıktım,tüm acıyı hissettim,inledimannemler beni görünce ağlamış,eşimin ödü koptu 5 çocuk isteyen adam o coşku kalmadı diyor
keyfi sezeryan olanlara inanamıyorum
doktorum son anda söyledi başka hastanede yapacağını sezeryanı,ben bu kadar kötü geçmesini hastaneye bağlıyorum ,hiç beğenmedim
ağrılar hala devam tabi ki,bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamadım daha
mama veriyoruz,asla emmiyor,savaşıoyruz ama çok ağlıyor ,mama vermeyince de aç kalıyor
bakalım neyse ki sağlıklı ve çok güzel
kızlaaar
yardımmm
bebeğim 5 dk emmiyor 2 saat uyuyor
ateşi ve kusması yok ama çok halsizzzz
hep uykulu
memeyi bile iştahsız emiyor.
kakası da sıvı su sonra pütürlü sarı geliyor
dr arasam bi garip kadın arayasım gelmiyor
ayyy napsam yaaa?
merhaba benim sutum cok az kızımı doyuramıyorum ve cok uzuluyorum. Cok ıyı takip edemiyorum dus alma yontemi nedir bilgi verirsen cok sevinirim.
Dikişlerim acıdıgı için takamamıştım korseyi.10 gündür takıyorum.farkediyor ama bel korsesi oldugu için kayıyor ve dikişlerim acıyor.Agdadan korkma.20 günlükken gittim acımadı.Dikişlerin acımıyorsa şuan ve kanamanda yoksa gidip yaptır canım
Kızlar bu arada (( sezeryan ile yapanlar özellikle =)) kilo durumlarınız nasıl..Henüz erken ama diet başlayan var mı..? Ben 40 çıksın hemen başlayacağım inş.yürüyüşe de başlarım inş. Kabızlık çözemiyorum kayısı ilaç fayda etmiyor ne yapacağım bilmiyorum en son doktora gideceğim gibi görünüyor hangi böl. gitmem gerek onu da bilmiyorum ama bakalım hayırlısı ile 40 ım bir çıksın..
kızlarrçok şükür sonuçlarımız iyi çıktı tamamen temizlenmiş şimdi eşim gelicek ve evimize döncez Rabbim tüm hastalara şifa versin öpüyorum sizi..
diyet yapmıyorum canım ama 14 kılom gıttı çok mutluyum hıç bu kadar gıtceğını duşunmuyodum gerıye kaldı 4 kılo oda gobek ve çevresioda ancak sporla artık ama beklıyorum bıraz daha dıkışlerım iyileşsin
Medela elektrikli canım, ben çok memnumum
Geçmiş olsun canım, umarım tez zamanda iyileşirsin, sütün de zamanla gelir. Sezeryan sonrası olabiliyormuş sütün az gelmesi, zamanla toparlarsın, istersen makinayla sağmayı da deneyebilirsin.
En önemlisi moral, biliyorum zor ama moralini bozmamaya çalış. Bebişi de alabildiğin kadar kucağında tut, bence o da sütü artırıyor.
Canım ara doktoru ya, ne olacak, işi bu zaten, sana en doğru cevabı o verebilir. Eskiler zorla uyandır emzir derler, ama ne kadar doğru ben de bilmiyorum.
erik kompostosu, armut, kivi ve yoğurt iyi geliyor canım. bana kadın doğumcu doğumdan sonra kabız olmamaya ve kalmamaya dikkat et diye sıkı sıkı tembihledi. doğum yaptığım günden beri hergün bunlardan birini tükettim. çok şükür henüz kabızlık sorunu oluşmadı. bir dene istersen. işine yarar umarım.. bir de erik ve kayısı kompostosunun suyu daha iyi oluyormuş, direk bu meyveleri yemekten..
Anammmm maaşallah
Nasıl başardın paylaşır mısın ben sıyırmak üzereyim dünden beri çok takıldım kıyafet denedim olmadı sinirlerim çok bozuldu..
hıç bışey yapmadım canım valla hastanede 2 gun boyunca zaten hep sıvı tukettım sadece 2 tane bıskuvı yemıştım, eve geldım tartıldım 7 kılo gtmıştı 3 gunde sonrakı 2 gunde sabah tartılıyorum atıyorum 63 kıloyum akşam bı tartılıyorum 62 hatta dedım bu tartı kesın bozuldu, annem kendı tartısını getırdı 11 kılo vermıştım ınanamadım doğumun 5. gunuydu, sonra hıç tartılmadım taki 20. gune kadar o gunde 3 kılo daha verdığımı gordum.şuan 58 kıloyum 54 le hamıle kalmıştım
ayyy Maaşallah canım ya normal doğum mu yaptın..Ben sezeryan kanamam hiç denecek kadar az oldu..Ben 5 gün boyunca sadece su meyve suyu ve petibör bisküvi yedim..Kontrole gidene kadar kabızlık olduğu için ilk günler zorlamak istemedim..Sonra da çorba içtim sadece bir kaç gün ama yok anacım gitmiyorlar..Kıskandım seni
bende sezeryan oldum ama benım kılodan çok ödem vardı galıba o yuzden bu kadar çok gıttı dıye tahmın edıyorum sen ne kadar verdınkı şimdiye kadar, doğumdan once bacaklarım falan çok şişmandı ayakkabılarım olmuyodu doğumdan sonra resmen bacaklarımı seyrettım hayranlıkla :) şimdi tabı hep evdeyım eşofman falan var sureklı ustumde gecen gun eşimle dışarı çıktık guzelce gıyınmıştım eşim dıyokı dılek gozume ufacık gorunuyosunalışmış kaç aydır kocaman gobeklı çok yer kaplayan bırını gormeye...
Ben doğumdan 5 gün sonra tartıldım sonra tartılmadım hiç korkudan moralim bozulur diyorum eğer vermemişsemAma bende bacaklarıma hayranlıkla baktım =))) ben en çok basenden ve bacaklardan kilo aldım..Jennıfır shakira yanımdan geçemez yani o derece
benim eşimde verdin diyor sürekli ama doğum öncesi görüntüm kaldı gözünde gebelikden önce ki halim ile kıyasla diyorum az sabırlı ol hemen veremezsin diyor ama ben çatlıyorum tabi40 ım çıksın çıkacağım dışarı yürüyüş başlayacağım şimdi izin vermiyor eşim bekle diyor oyyy sıkıldım evdeee
bende çok sıkıldım evde valla sabırsızlıkla beklıyorum 40 mız bı çıksa atıcam kendımı dışarı, bence kıloları hıç takma daha çok yenıyız sonuçta 9 ayda aldık kıloları...
bu arada mevlut yapanlar ne gıydınız mevlutte haftaya bızımde varda onun telaşı başladı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?