- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
kızlarrçok şükür sonuçlarımız iyi çıktı tamamen temizlenmiş şimdi eşim gelicek ve evimize döncez Rabbim tüm hastalara şifa versin öpüyorum sizi..
nasıl korse takıyorsunuz bende alıcam ama nasıl bışey bılemıyorum
bende çok sıkıldım evde valla sabırsızlıkla beklıyorum 40 mız bı çıksa atıcam kendımı dışarı, bence kıloları hıç takma daha çok yenıyız sonuçta 9 ayda aldık kıloları...
bu arada mevlut yapanlar ne gıydınız mevlutte haftaya bızımde varda onun telaşı başladı şimdi
günaydın arkadaşlar
daha önce de geldim ama bakıp çıktım
ancak yazıyorum
cts genel anestezi ile sezeryan oldum,berbattı
ameliyathaneden çıktığımda yarı ayıktım,tüm acıyı hissettim,inledimannemler beni görünce ağlamış,eşimin ödü koptu 5 çocuk isteyen adam o coşku kalmadı diyor
keyfi sezeryan olanlara inanamıyorum
doktorum son anda söyledi başka hastanede yapacağını sezeryanı,ben bu kadar kötü geçmesini hastaneye bağlıyorum ,hiç beğenmedim
ağrılar hala devam tabi ki,bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamadım daha
mama veriyoruz,asla emmiyor,savaşıoyruz ama çok ağlıyor ,mama vermeyince de aç kalıyor
bakalım neyse ki sağlıklı ve çok güzel
damlcım çok geçmiş olsuncanım...kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
günaydın annişler bizde bugün 19 günlük olduk.. sütüm hala az geliyor özellikle geceleri mutlaka mama takviyesi yapıyorum.. sizcesütüm artar mı yoksa 6 ay olmadan kesilirmi (
çok moralim bozuluyor iştahımdayok ne yiyeceğimi şaşırdım.
geçmiş olsun canım aynı durum bizdede var ama yüksek olmadığı için önemsemiyolar ayın 20 sinde 11.20 olan değer 2 gün önce 9.90 dı düşün hala da var ama sınır 16 olduğundan tedavi yapmıyolar geçer diyip geçiştiriyolar bende endişeleniyorum ama sanırım geçmesini beklemekten başka çare yok
canım geçmiş olsun. bi ara bir arkadaş,bebişinin sarılığı geçsin diye kereviz enginar yedim sürekli demişti. bir araştır istersen.
merak etme canım yarın çok güzel bir gün olacak.
canım geçmiş olsun, endişe edecek bişey yok bak yatırmıcaklarda, şu şekerli suyu bi denesen, elif vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, işe yaradı demişti..
ooo daha da güzel bir gün geçireceksiniz emin ol emelcim, ben bazen kimse gelmese biyere gitmesek oğlumla baibaşa olayım diye düşünüyorum..uzun süredir de kendim bakıyorum inan daha keyifli..ben yaptıktan becerdikten sonra herkes halleder...sen ferah tut içini...
canım ben ikinci haftamda giydim korseyi, kkimseye sormadaım danışmadım, biraz geni bir korseydi dikişlerden korktum, çok farketti öncesi sonrası, sonrada bi küçük beden aldım...40 çıkacağında da ağda işini hallettim ogüne kadar kanama vardı zaten,,ağdayla sezeyan dikişinin alakası yok bence, kanama yoksa hallet gitsin
canım bizimkide öyle telefondada konuştuk. bişey yok inşallah hiç merak etme annesi.
sağol cnm
yakın bana
kesin giderim
canım tam randevu saatinde alıyorlar mı?
birde bekleme salonu çok kalabalık oluyor mu?
ve emzirme yeri var mı?
çoook soru sordum dimi:26:
inşallah
oldu da bitti de maşallah olur
canım geçmiş olsun
canım bende çok korkmuştum ama fototerapi korkulacak bişi değil
hem fototerapiye girdikten sonra hemen değeri düşmeye başlıyor
canım üzmez seni kızın
yeterki sen stress olma
ne kadar rahat olursak
bebişlerde o kadar rahat oluyor
dualarımız senle
bende sezeryanla dgm yaptım ama
ben ağda yaptırmadım korkumdan
dilersen güvenilir bi ağdacıya sor
onlar daha ii bilir.
korseyi de takamıorum acıtıyor, kullanabilirsen baya yararlı oluyor.
eczane de satılıyormuş korseler
aşağı yukarı 70-80 liraymış.
canım çok geçmiş olsun fototerapiyle hemen geçer.. sütüne de maşallah!!!
çok sağolun kızlar<ayy maşallah canım bizde sünnet ettirelim diyorum eşim korkuyo yazık diyo büyüsün öyle yaptırırız diyo ama ben bu cuma sorucam drumuza tavsiye ederse eğer bizde 40ımız çıkmadan yaptırırız inşallah çabucak iyileşir yarası...
bizde de uzayan sarılık var dedi dr ve birsürü test yaptılar safra kesesi çalışıyomu tiroit bezleri nasıl idrar yollarında bir sıkıntı ya da iltihaplanma varmı ve daha adını hatıırlamadığım birsürü test yaptılar ayrıntılı ultrason gibiydi valla pipisine bile baktılar veee sonuç anne sütü sarılığıymış ve 10 günü geçtikten sonra sarılık bebeğe zarar vermez dedi şimdi zamana bırakıcaz ama 2 haftaya bir test yapıcaz dedi ama bakıyorum oğlumun karnına bacaklarına gözlerine sarılığı kalmadı gibi geliyo bana ama bende ahmet maranki demişki kereviz ve enginar sarılığa iiyi geliyormuş onlardan yiycem biraz gerçi hiçmi hiç sevmem ikisinide ama şifa niyetine artık katlanıcam...inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişlerimiz...haa birde unutmadan güneş ışığı çok iyi olurmuş o yoksa florasan veya mavi lambanın altında evde fototerapi yapabilirsin...biz her akşam 2 saat florasan lambanın altında sadece beziyle yatırıyoz...
emelcim aşk olsun sen şimdiye kadar benim yazdığğım hiçbi mesajı okumamışsın küstüm sanaokumuş olsan benim daha 10 günlükken yalnız kaldığımı ve o gün bu gündür kendi başıma baktığımı okurdun veee şunu da görürdün ki Rabbim kolaylığını veriyo veee sanki kırk yıllık anneymişsin gibi bakıyorsun bebeğine
gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahgünaydın arkadaşlar
daha önce de geldim ama bakıp çıktım
ancak yazıyorum
cts genel anestezi ile sezeryan oldum,berbattı
ameliyathaneden çıktığımda yarı ayıktım,tüm acıyı hissettim,inledimannemler beni görünce ağlamış,eşimin ödü koptu 5 çocuk isteyen adam o coşku kalmadı diyor
keyfi sezeryan olanlara inanamıyorum
doktorum son anda söyledi başka hastanede yapacağını sezeryanı,ben bu kadar kötü geçmesini hastaneye bağlıyorum ,hiç beğenmedim
ağrılar hala devam tabi ki,bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamadım daha
mama veriyoruz,asla emmiyor,savaşıoyruz ama çok ağlıyor ,mama vermeyince de aç kalıyor
bakalım neyse ki sağlıklı ve çok güzel
kıyamam yaaa off insanın içi gidiyor minick bebişlerkızlaaar
yardımmm
bebeğim 5 dk emmiyor 2 saat uyuyor
ateşi ve kusması yok ama çok halsizzzz
hep uykulu
memeyi bile iştahsız emiyor.
kakası da sıvı su sonra pütürlü sarı geliyor
dr arasam bi garip kadın arayasım gelmiyor
ayyy napsam yaaa?
çok sağol neslihancım onudamı denesem:26::26:slm annecikler....
bebişler olunca buraya girmek gerçekten zor oluyormuş....
uyuyunca şu işi yapıyın bu işide halledeyim deyince kkya giremez oldum....
umarım herkes ve bebişler iyidir...
biz oğlumla iyiyz şükür...
bazen geceleri zor uyuyor...
bazende uyandırmak zor oluyor....
birbirimize alışmaya çalışıyoruz halen...
damlcım çok geçmiş olsuncanım...
umarım en kısa zamanda düşer mert bebişin sarılık değeri....bana ilk günlerde karşı komşum şekerli su verdirmişti bilmiyorum nekadar işe yarıyordur ama bir iki kere verdikten sonra bıraktm...
Kızlar, tam 39+6' da, 29 Mart sabah saat 5:23'te epidural normal doğum ile Yıldız'ımı dünyaya getirdim. Hemen emmeye başladı.şimdi evde yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. hala inanamıyorum. çoook mutluyum.
Yıldız kız 3960 gr. 53 cm doğdu.
KK'ya giremedim hiç ama facebooktan eşim naklen yayın yapmış. sancılar başladı, doğuma gidiyoruz, doğdu, şöyle oldu diye. resimler de eklemiş :)
geçmişi okuyamadı henüz. herhalde artık herkes doğum yapmıştır. umarım bir yaramazlık da yoktur?
canım aynı sorun bendede var 17 gunluk kızım ama sutum yetmıyor. kızlar sut artırmanın yolunu bilen varmı?
Kızlar, tam 39+6' da, 29 Mart sabah saat 5:23'te epidural normal doğum ile Yıldız'ımı dünyaya getirdim. Hemen emmeye başladı.şimdi evde yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. hala inanamıyorum. çoook mutluyum.
Yıldız kız 3960 gr. 53 cm doğdu.
KK'ya giremedim hiç ama facebooktan eşim naklen yayın yapmış. sancılar başladı, doğuma gidiyoruz, doğdu, şöyle oldu diye. resimler de eklemiş :)
geçmişi okuyamadı henüz. herhalde artık herkes doğum yapmıştır. umarım bir yaramazlık da yoktur?
biz geldik sonuçlarımız çıktı önemli değilmiş merveninde dediği gibi kendiliğinden geçmesini beklicezama sağlık ocağında tartılmasına ve kilo almış gözükmesine rağmen bugün tartıldı bu seferde kilo alımı limitte çıktı ek mama verdi okadarda süt vardı demek kaliteli bir sütüm yokmuş süreklide emiyordu içim acıdı üzüldüm sağlık ocağına güvenmeyin yani kızlar bilseydim oğlumun doymadığını almazmıydım mama
slm güzel annişler ben komşu topikten
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz tecrübelisiniz artık bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim
bol bol su için dereotu tüketin ve mercimek çorbası için..bunlar benim denediklerim bir de rezene için günde 2 fincan hem süt yapıyor hem de gaz sancısı için iyi geliyor =))
Ohhh maaşallahRabbim esirgesin nazarlardan saklasın inş. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. annelik gerçekten mükemmel bişey bütün zorluklarına rağmen..
Pufff üzülme canım..Sen nereden bilebilirsin ki doyup doymadığını henüz hepimiz tanıma aşamasındayız..Hiçbirimiz anlayamayız bunu inş. mama ile çabucak toparlanır annesi üzülme hangi mamayı önerdi..
slm güzel annişler ben komşu topikten
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz tecrübelisiniz artık bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim
biz geldik sonuçlarımız çıktı önemli değilmiş merveninde dediği gibi kendiliğinden geçmesini beklicezama sağlık ocağında tartılmasına ve kilo almış gözükmesine rağmen bugün tartıldı bu seferde kilo alımı limitte çıktı ek mama verdi okadarda süt vardı demek kaliteli bir sütüm yokmuş süreklide emiyordu içim acıdı üzüldüm sağlık ocağına güvenmeyin yani kızlar bilseydim oğlumun doymadığını almazmıydım mama
milupa aldık canım bişey önermedi ama anlamadığım bebelac 6küsür milupa 21 tl:26::26::26:arada acaip fark var...çok sağol tatlım inş çabuk toparlar
cok sabırsızım aslında pazarıda secersem beklemekten catlarım sanırım.epidural her hastanede varmıdır bilmiyorum ben ankarada etlik zübeyde hanım dogum evinde dogum yapacagım nasip olursa orda uyguluyorlarmı bilmiyorum varsa tabi dedigin daha mantıklı cevap için tşk ederim.canım ben ilk kızımda 41+3 te doğum yaptım. 42 haftaya kadar normal. ama doktorun daha iyi bilir tabiki. sunni sancı da öyle çok şiddetli olmuyor. korma yani. epidural yaptır ama canım mutlaka. çok büyük kolaylık. hiç gerek yok o kadar sancıyı çekmeye böyle bir teknoloji varken..
canım benim ne güzel istedigin günde gelmiş melegin keşke benimkide bana süpriz yapsa bu gün ama sanmıyorum.sanki bu cevabı bekler gibiydim bekleme dedin yaa içim heycanla doldu bir an ama cesaret edemiyorum:18::18::18:
Valla canım doktorun seçenek sunmuş hangisi içine siniyorsa onu yap derim..Bana pazartesine gün verdi sezeryan için doktorum ben ısrarla cuma olsun dedim..Yani pazartesi olsa daha iyi olur dedi bebek için 2 gün önemli dedi..Ve bil bakalım be oldu cuma günü suyum geldi hastaneye gittik..Cumartesi sabah 4 de aldılar ve kendi doktorum yoktu..Ertesi gün doktor geldi keşke cuma deseymişiz dedi..Zaten günün dolmuş canım sen bilirsin ama bence hiç pazara bırakma..
çok sağol nuraycımdamlaacım,çok geçmiş olsun canım... acil şifalar. ikinizi opuyorum.
canım sağlık ocağı elle bakılan tartıydı hastanede digital tartı 3610 doğdu şuanda 4010gr çıktı 10gün önce sağlık ocağında 4100 çıkmıştı:26::26::26:sürekli memede duruyor anlamadımki açıkcası bu işide doymadığı içinmi meme istiyorduhastanede mi tartıldı canım bu son seferde? tartılar arasında fark olabilir belki o yüzden kilo alımı az çıkmıştır. eğer doymuyor olsa sürekli ağlardı bebeğin. ağlamıyorsa doyuyordur.. ama doktor daha iyi bilir tabi, mama verin dediyse de verin ihmal etmeyin. bize ilk kızımda doktor kızım kilo almaya başladığı anda mamayı bıraktırmıştı ki daha doğum kilomuza bile ulaşmamıştık. her doktorun uygulaması farklı oluyor sanki..
Bende milupa aptamil aldım..Evet pahalı olunca iyisimiş gibi geliyor demi =))) En azından ben öyle düşünüyorum arada kalite farkı olmasa fiyat farkı bu kadar olmaz gibi geliyor..hİÇ canını sıkma sen üzüldükçe emin ol sütün kesiliyor gibi oluyor az geliyor..Senin moralin iyi olmalı ki sütün olsun..Bende topuk kanının sonucunu almadım daha sağlık müd. aramak istemiyorum 2 gün üzüldüm sütüm kesildi mama verdim gece gündüz..Sonra düşünmemeye çalıştım oğluşuma sarıldım koklaştık birlikte uyuduk akşama sütüm geldi bolcanak..Moral çok çok önemli canım benim ne yapıyoruz kuzularımıza sarılıp öpüşüp koklaşıyoruzzz =))))
cok sabırsızım aslında pazarıda secersem beklemekten catlarım sanırım.epidural her hastanede varmıdır bilmiyorum ben ankarada etlik zübeyde hanım dogum evinde dogum yapacagım nasip olursa orda uyguluyorlarmı bilmiyorum varsa tabi dedigin daha mantıklı cevap için tşk ederim.
canım benim ne güzel istedigin günde gelmiş melegin keşke benimkide bana süpriz yapsa bu gün ama sanmıyorum.sanki bu cevabı bekler gibiydim bekleme dedin yaa içim heycanla doldu bir an ama cesaret edemiyorum:18::18::18:
çok sağol canım dediğin gibi öpüp kokluyoruz inşallah sizinde sonuçlarınız biran önce çıkar için rahatlar
cok sabırsızım aslında pazarıda secersem beklemekten catlarım sanırım.epidural her hastanede varmıdır bilmiyorum ben ankarada etlik zübeyde hanım dogum evinde dogum yapacagım nasip olursa orda uyguluyorlarmı bilmiyorum varsa tabi dedigin daha mantıklı cevap için tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?