2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrçok şükür sonuçlarımız iyi çıktı tamamen temizlenmiş şimdi eşim gelicek ve evimize döncez Rabbim tüm hastalara şifa versin öpüyorum sizi..

Canım çok sevindim.Çok geçmiş olsun.

nasıl korse takıyorsunuz bende alıcam ama nasıl bışey bılemıyorum

Bel korsesi aldım ama toparlanıp dikişlerimi acıtıyor.Bütün alsam emzirdigim için rahat olmaz kullanamam herhalde .Başka arkadaşlar hani hastanede takan arkadaşlar nasıl aldılar acaba?Göbegim buruştu ve sarkık duruyor:95:

Eşimin adetleri saten pijama takımıyla yatakta oturdum hep.

Geçmiş olsun canım.Çok iyi bilirim ayıldıgım zamanki acımı.Ama olsun bu minikler için deger

slm annecikler....
bebişler olunca buraya girmek gerçekten zor oluyormuş....
uyuyunca şu işi yapıyın bu işide halledeyim deyince kkya giremez oldum....
umarım herkes ve bebişler iyidir...
biz oğlumla iyiyz şükür...
bazen geceleri zor uyuyor...
bazende uyandırmak zor oluyor....
birbirimize alışmaya çalışıyoruz halen...

damlcım çok geçmiş olsuncanım...
umarım en kısa zamanda düşer mert bebişin sarılık değeri....bana ilk günlerde karşı komşum şekerli su verdirmişti bilmiyorum nekadar işe yarıyordur ama bir iki kere verdikten sonra bıraktm...

Kızlar, tam 39+6' da, 29 Mart sabah saat 5:23'te epidural normal doğum ile Yıldız'ımı dünyaya getirdim. Hemen emmeye başladı. şimdi evde yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. hala inanamıyorum. çoook mutluyum.

Yıldız kız 3960 gr. 53 cm doğdu.

KK'ya giremedim hiç ama facebooktan eşim naklen yayın yapmış. sancılar başladı, doğuma gidiyoruz, doğdu, şöyle oldu diye. resimler de eklemiş :)

geçmişi okuyamadı henüz. herhalde artık herkes doğum yapmıştır. umarım bir yaramazlık da yoktur?

Son düzenleme:

canım aynı sorun bendede var 17 gunluk kızım ama sutum yetmıyor. kızlar sut artırmanın yolunu bilen varmı?

canım geçmiş olsun. bi ara bir arkadaş,bebişinin sarılığı geçsin diye kereviz enginar yedim sürekli demişti. bir araştır istersen.

merak etme canım yarın çok güzel bir gün olacak.

canım bizimkide öyle telefondada konuştuk. bişey yok inşallah hiç merak etme annesi.

canım çok geçmiş olsun fototerapiyle hemen geçer.. sütüne de maşallah!!!

çok sağolun kızlarkereviz yiyim bende özlemcim sizede geçmiş olsun
gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
kıyamam yaaa off insanın içi gidiyor minick bebişler
çok sağol neslihancım onudamı denesem:26::26:

maşallah yıldız bebişe tuğbacım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın

biz geldik sonuçlarımız çıktı önemli değilmiş merveninde dediği gibi kendiliğinden geçmesini beklicezama sağlık ocağında tartılmasına ve kilo almış gözükmesine rağmen bugün tartıldı bu seferde kilo alımı limitte çıktı ek mama verdi okadarda süt vardı demek kaliteli bir sütüm yokmuşsüreklide emiyordu içim acıdı üzüldüm sağlık ocağına güvenmeyin yani kızlar bilseydim oğlumun doymadığını almazmıydım mama

slm güzel annişler ben komşu topikten
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz tecrübelisiniz artık bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim

canım aynı sorun bendede var 17 gunluk kızım ama sutum yetmıyor. kızlar sut artırmanın yolunu bilen varmı?

bol bol su için dereotu tüketin ve mercimek çorbası için..bunlar benim denediklerim bir de rezene için günde 2 fincan hem süt yapıyor hem de gaz sancısı için iyi geliyor =))

Ohhh maaşallah Rabbim esirgesin nazarlardan saklasın inş. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. annelik gerçekten mükemmel bişey bütün zorluklarına rağmen..

Pufff üzülme canım..Sen nereden bilebilirsin ki doyup doymadığını henüz hepimiz tanıma aşamasındayız..Hiçbirimiz anlayamayız bunu inş. mama ile çabucak toparlanır annesi üzülme hangi mamayı önerdi..

canım ben ilk kızımda 41+3 te doğum yaptım. 42 haftaya kadar normal. ama doktorun daha iyi bilir tabiki. sunni sancı da öyle çok şiddetli olmuyor. korma yani. epidural yaptır ama canım mutlaka. çok büyük kolaylık. hiç gerek yok o kadar sancıyı çekmeye böyle bir teknoloji varken..

milupa aldık canım bişey önermedi ama anlamadığım bebelac 6küsür milupa 21 tl:26::26::26:arada acaip fark var...çok sağol tatlım inş çabuk toparlar

Valla canım doktorun seçenek sunmuş hangisi içine siniyorsa onu yap derim..Bana pazartesine gün verdi sezeryan için doktorum ben ısrarla cuma olsun dedim..Yani pazartesi olsa daha iyi olur dedi bebek için 2 gün önemli dedi..Ve bil bakalım be oldu cuma günü suyum geldi hastaneye gittik..Cumartesi sabah 4 de aldılar ve kendi doktorum yoktu..Ertesi gün doktor geldi keşke cuma deseymişiz dedi..Zaten günün dolmuş canım sen bilirsin ama bence hiç pazara bırakma..

hastanede mi tartıldı canım bu son seferde? tartılar arasında fark olabilir belki o yüzden kilo alımı az çıkmıştır. eğer doymuyor olsa sürekli ağlardı bebeğin. ağlamıyorsa doyuyordur.. ama doktor daha iyi bilir tabi, mama verin dediyse de verin ihmal etmeyin. bize ilk kızımda doktor kızım kilo almaya başladığı anda mamayı bıraktırmıştı ki daha doğum kilomuza bile ulaşmamıştık. her doktorun uygulaması farklı oluyor sanki..

milupa aldık canım bişey önermedi ama anlamadığım bebelac 6küsür milupa 21 tl:26::26::26:arada acaip fark var...çok sağol tatlım inş çabuk toparlar

Bende milupa aptamil aldım..Evet pahalı olunca iyisimiş gibi geliyor demi =))) En azından ben öyle düşünüyorum arada kalite farkı olmasa fiyat farkı bu kadar olmaz gibi geliyor..hİÇ canını sıkma sen üzüldükçe emin ol sütün kesiliyor gibi oluyor az geliyor..Senin moralin iyi olmalı ki sütün olsun..Bende topuk kanının sonucunu almadım daha sağlık müd. aramak istemiyorum 2 gün üzüldüm sütüm kesildi mama verdim gece gündüz..Sonra düşünmemeye çalıştım oğluşuma sarıldım koklaştık birlikte uyuduk akşama sütüm geldi bolcanak..Moral çok çok önemli canım benim ne yapıyoruz kuzularımıza sarılıp öpüşüp koklaşıyoruzzz =))))

cok sabırsızım aslında pazarıda secersem beklemekten catlarım sanırım.epidural her hastanede varmıdır bilmiyorum ben ankarada etlik zübeyde hanım dogum evinde dogum yapacagım nasip olursa orda uyguluyorlarmı bilmiyorum varsa tabi dedigin daha mantıklı cevap için tşk ederim.

canım benim ne güzel istedigin günde gelmiş melegin keşke benimkide bana süpriz yapsa bu gün ama sanmıyorum.sanki bu cevabı bekler gibiydim bekleme dedin yaa içim heycanla doldu bir an ama cesaret edemiyorum:18::18::18:

damlaacım,çok geçmiş olsun canım... acil şifalar. ikinizi opuyorum.
çok sağol nuraycım
canım sağlık ocağı elle bakılan tartıydı hastanede digital tartı 3610 doğdu şuanda 4010gr çıktı 10gün önce sağlık ocağında 4100 çıkmıştı:26::26::26:sürekli memede duruyor anlamadımki açıkcası bu işide doymadığı içinmi meme istiyordu

çok sağol canım dediğin gibi öpüp kokluyoruz inşallah sizinde sonuçlarınız biran önce çıkar için rahatlar

Süpriz yapınca da elin ayağına dolaşıyor çok farklı bir heyecan ya mükkemmel bişey..Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım..Heyecan dorukdadır şimdi sende ayyhhh eski günlerim geldi aklıma heheh 12 martta doğum yaptım hemen eski günler oldu

çok sağol canım dediğin gibi öpüp kokluyoruz inşallah sizinde sonuçlarınız biran önce çıkar için rahatlar

Amiiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım benim teşekkür ederim..

devlet hastanelerinde epidual olmuyor canım sanırım. ben de ankaradayım. akropol hastanesinde doğum yaptım. fiyatı sabit 1000 tl. ister normal ister sezeryan olsun , ister epidural olsun olmasın, doğum paket fiyatı böyle. ama sanırım 2010 dan beri devam eden hastalar için bu fiyat. yeni yılda zamlı oluyor. son halini bilmiyorum.. çok çok memnun kaldım hastaneden. umarım sen de etlik zübeyde hn. hast. dan memnun kalırsın. hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…