2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bildiğim kadarıyla kaka yeşil oluyor ve tam su gibi.

kızlar bende çook şüpheleniyorum ishalden.
bizim kızda sarı su ve arkasından pütürlü sulu yapıor
sizin bebişlerin kakası nasıl ?:26:

sağlık ocağındaki doktor emme süresi en az 45 dk olsun demişit bana. ilk zamanlar çabuk yoruluyorlarmış, uzun uzun emmesini bekleyin demişti.

elle ne kadar hassas tartabilirlerki sağlık ocağında. dijital tartı daha hassas sonuç veriyordur. bol bol su iç, rezene çayı iç canım. tahin helvası ye bir de. en azından sütün iyice çoğalana kadar. çok güzel süt artırıyor. bir de bol bol dinlen, uyu. o da çok etkiliyormuş.. inşallah güzel güzel doyup, tombik tombik olucak oğlun canım

ya kızlar bemin hiç bir iş yapasım gelmiyor. kızıma bakıyorum bir tek. bir de yemek yapıyorum.. diğer işleri o kadar boşverdim ki. 2 haftadan sonra annem de gitti, tek başıma bakıyorum kızıma. kızım uyuduğunda da kalkıp hiç iş yapasım gelmiyor. iyice tembel oldum.40 ım çıkınca ben de düzelirmiyim ki

Aynı canım..Doktoru aradım ge oral die bir toz önerdi vücudunda ki su kaybı için her kakasını yaptıktan sonra ver dedi..Şİmdi onu yapıyorum bir de geceleri pirinç unundan mama yapıyorum..Düzeltiyormuş aslında bize milupanın ishal önleyici mamasınnı da alabilirsin demişti ama gece 12 de nöbetci eczanede yokmuş içeriğine baktım netten muz elma ve pirinç unu die bende pirinç unu yapıyorum..Bakalım ne olacak..

cadı kazanı =))) Amiiiiiiiiiiiiin inş. canım cümlemize inş.

amin tatlım inş...helva yiyiyorum suda bol içiyorum canım süt varda kalitesi yok protein ağırlıklı beslencekmişim yumurta kırmızı et vs...:26::26:
ben yapamıyorum bile kucağımdan inse ahhhhh ahhhh

sarı bizimkide canım dur daha bi dikkat ediyim nasılmış

sağol cnm aradım
asistanı perşembe günleri izinliymiş
yarın yine arayacağım
öptüm cnm çok teşekkür
inşallah bizde çook severiz

ahhh canım arayamadım
annemle yıkadık biraz emdi şimdi uyuyor yavrum benim
nasıl korse takıyorsunuz bende alıcam ama nasıl bışey bılemıyorum
canım ben aldım ama takamadım
eczaneden almıştık

kızlarrçok şükür sonuçlarımız iyi çıktı tamamen temizlenmiş şimdi eşim gelicek ve evimize döncez Rabbim tüm hastalara şifa versin öpüyorum sizi..
gözünüz aydıınnn

kızlar nasılsınız? Hiç giremiyorum foruma. Bazen şöyle bakıp çıkıyorum. Kızım gündüz hiç uyumuyor. Akşamda 1 kadar ağlayıp sonra uyuyor. İlk defa bugün gündüz uyuyup duruyor. Kesin şimdide akşam uyumazKolik malesef kızım. Hiçbirşey işe yaramıyor. Annem eczaneden metsil damla almış dün gizlice vermiş. Ben duyunca ortalığı kaldırdın. Doktorun vermediği ilacı verdi diye. Sonra ilacı çöpe attım. Ama keşke atmasaydım dün ilk defa az ağladı. Ah kafam ahArtık kırkımız çıktı ama biz daha uçuramadık bakalım ne zaman dışarı çıkacağız. Bu gazımız geçmeden zor görünüyor.

canım benimde dün kırkım çıktı 8günde sarılık ve enfeksiyondan hastanede yattık bebeğim intal kolik kırgündür gece uyumuyor ve hep ağlıyor dr 15 gün önce metsil verdi bende tereddüt ettim kullanmadım ama son 5gündür kullanıyorum geceleri hiç değilse 3 saat uyuyoruz bence ver çünkü metsil bitkisel bir ilaç kimyasal değil rahatlatıyor bebeği

canım benim ilk bebeğim ilk tecrübem ben anlamadım dr kan tahlili idrar tahlili yaptı rutin kontrol yani idrarda enfeksiyon çıktı man dikkat edin koku olyormuş idrarda

canım çok dikkat et biz 8gece 9gün hastanede yattık ki değerimiz 12di çok sinsiymiş bu sarılık geçti diyoruz ama uzuyormuş çok geçmiş olsun

Benim kızımda senin ki gibi canım 3 haftadan sonra gündüzleri uyumamaya başladı.Çok gazlı bir bebek gündüz tilki uykusuna yatıyor.Kucakta,ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyoruz uyudu deyip Dondy sine bırakıyoruz anında gözü açıyor.Gaz sancısı ile sürekli yeni dalmaya başladığı uykusundan uyanıyor.

benim kızımın da bugün kokuluydu. bu ne ya oldum. bi de sarı ,sulu ve pütürlü.birşey yoktur inşalah. bugün de ilk defa çok huysuzlandı. uyumamak için çok direndi. emiyor. uykuya dalıyor. yataa koyuyorum ya hemen ya 5-10 dak sonra açıyor gözlerini. saat 7 de uyandı 15.30 a kadar savaştık. sonra uyudu. korktum şimdi.yarında böye olursa gideyim doktora bari.
5 dakikada doyuyordur beki canım. benim kızımda öyleydi. bende korkmustum ama birşey çıkmadı şükür.
aynı canım. inşallah normaldir. püskürterek yapıyor bi de kakasını

kızlar ben hala kızımı yanlış tutacağım, giydirirken zarar vereceğim sakatlayacağım diye aklım çıkıyor. birşy olmaz demi?????????????çok korkuyorum bazen. bi de omzumuzdayken filan kafa hiç durmuyor geriye atıyor hemen. ben tutunca bu sefer öne doğru atıp bildiğin kafa atıyor. bu normal mi.

mervecim gözzünüz aydın canımm çok sevindimm

slm kızlar ve quzularıı bizim bugün kırkımız çıktıı ama dışarı çıkmadıkk(
artık babamızın evde olduğu bi gün gezmeye gitcezz

sizler nasılsınız bakalımm
ha bu arada çok merak ediyorum ne değişecek ytada bişeyler değişecekmi

kıslar yardımcı olursanız sevinirimm
göğüs için daha önce ayva çekirdeğinden bahsetmiştiniz nasıl yapılıyor krem halam da doğum yapacak kısmetse göğüs uçları şimdiden yara ona bilgi verecem

canım bence hiç korkma ben de ilk başta öyleydim ağlıcak diye canı yancak diye hiçbişey yapamıyordum sonra bi rahatlık geldi baktımki ben ne kadar kasarsam bebek bunu hissediyor ve daha huysyz oluyor ama aksine ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat huzurlu oluyor ben 2. haftadan itibaren banyosunu bile tek başıma yapıyorum sende rahat ol onlara zarar verecek son insan anneleri çünkü...

iyi akşamlar kızlarr..giriyorum hep geçmişi okuyorum cevap yazamadan ya altına yapıyor kuzum ya emmek istiyorsarılık bizde de çıktı 14.6 normal mi sizce?doktor tehlikeli oılmadığını söyledi haftaya bir daha kontrol var umarım geçer...hemen hemen herkes yaşadı bu sıkıntıyı sanırım..
bebişlerimiz bir an önce sağlığına kavuur inşallah...

ben de isteyerek sezaryen olanları anlayamaıyorum..çok zor toparlandım bugün 10.gün daha yeeni yeni hareket ediyorum.Allah yardımcın olsun..kuzulara bakınca insan katlanıyor acıya..bir de normal bekleyip sezaryen olunca daha kötü oluyor...kıskanıyorum normal doğuranları.hep yaşamak isterdim şimdi hep içimde kalacak

iki türlü yaptık biz ama sanki birincisi daha faydalı oldu.Birincisi yarım çaybardağı su içinde 1 tane ayvanın çekirdeklerini jel olana kadar kaynatacaksın soğuyunca süreceksin.İkincisi yarım çay bardağı doğal gül suyunun içine bir ayvanın çekirdeklerini at 24 saat ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında beklet.yalnız gülsuyu önemli özellikle rengi pembe olan orjinal gül suyunu tercih et biz rosense ile yaptık..baya ferahlatıyor ama ben lansinoh kremin hiç faydasını görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…