biz geldik sonuçlarımız çıktı önemli değilmiş merveninde dediği gibi kendiliğinden geçmesini beklicezama sağlık ocağında tartılmasına ve kilo almış gözükmesine rağmen bugün tartıldı bu seferde kilo alımı limitte çıktı ek mama verdi okadarda süt vardı demek kaliteli bir sütüm yokmuş süreklide emiyordu içim acıdı üzüldüm sağlık ocağına güvenmeyin yani kızlar bilseydim oğlumun doymadığını almazmıydım mama
canım bildiğim kadarıyla kaka yeşil oluyor ve tam su gibi.
çok sağol nuraycım
canım sağlık ocağı elle bakılan tartıydı hastanede digital tartı 3610 doğdu şuanda 4010gr çıktı 10gün önce sağlık ocağında 4100 çıkmıştı:26::26::26:sürekli memede duruyor anlamadımki açıkcası bu işide doymadığı içinmi meme istiyordu
çok sağol canım dediğin gibi öpüp kokluyoruz inşallah sizinde sonuçlarınız biran önce çıkar için rahatlar
Süpriz yapınca da elin ayağına dolaşıyor çok farklı bir heyecan ya mükkemmel bişey..Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım..Heyecan dorukdadır şimdi sende ayyhhh eski günlerim geldi aklımaheheh 12 martta doğum yaptım hemen eski günler oldu
cok bekledim süpriz yapsın diye ama benim kızın gelmeye niyeti yok.güzel dilegin için tşk ederim rabbimse yawrunla size ömür boyu saglık sihhat versin.heyecan dorukta olmazmı yarını düşünmek bile yetiyor.tabi siz artık tecrübeli oldunuz.rabbim sizlere uzun ömürler versin cevap için tşk.
devlet hastanelerinde epidual olmuyor canım sanırım. ben de ankaradayım. akropol hastanesinde doğum yaptım. fiyatı sabit 1000 tl. ister normal ister sezeryan olsun , ister epidural olsun olmasın, doğum paket fiyatı böyle. ama sanırım 2010 dan beri devam eden hastalar için bu fiyat. yeni yılda zamlı oluyor. son halini bilmiyorum.. çok çok memnun kaldım hastaneden. umarım sen de etlik zübeyde hn. hast. dan memnun kalırsın. hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum sana canım..
evet bende öyle duymuştum ama hayırlısı ne yapalım bizde katlanacaz.özele gitmek isterdim ama benim bebiiş tedavi ile oldu.maddi yönden cok yıprandık o yüzden özeli düşünmüyorum.hayırlısı bakalım canım.size ve bebeginize saglıklı uzun ömürler dilerim.
kızlar bende çook şüpheleniyorum ishalden.
bizim kızda sarı su ve arkasından pütürlü sulu yapıor
sizin bebişlerin kakası nasıl ?:26:
cok bekledim süpriz yapsın diye ama benim kızın gelmeye niyeti yok.güzel dilegin için tşk ederim rabbimse yawrunla size ömür boyu saglık sihhat versin.heyecan dorukta olmazmı yarını düşünmek bile yetiyor.tabi siz artık tecrübeli oldunuz.rabbim sizlere uzun ömürler versin cevap için tşk.
amin tatlım inş...helva yiyiyorum suda bol içiyorum canım süt varda kalitesi yok protein ağırlıklı beslencekmişim yumurta kırmızı et vs...:26::26:sağlık ocağındaki doktor emme süresi en az 45 dk olsun demişit bana. ilk zamanlar çabuk yoruluyorlarmış, uzun uzun emmesini bekleyin demişti.
elle ne kadar hassas tartabilirlerki sağlık ocağında. dijital tartı daha hassas sonuç veriyordur. bol bol su iç, rezene çayı iç canım. tahin helvası ye bir de. en azından sütün iyice çoğalana kadar. çok güzel süt artırıyor. bir de bol bol dinlen, uyu. o da çok etkiliyormuş.. inşallah güzel güzel doyup, tombik tombik olucak oğlun canım
ben yapamıyorum bile kucağımdan inse ahhhhh ahhhhya kızlar bemin hiç bir iş yapasım gelmiyor. kızıma bakıyorum bir tek. bir de yemek yapıyorum.. diğer işleri o kadar boşverdim ki. 2 haftadan sonra annem de gitti, tek başıma bakıyorum kızıma. kızım uyuduğunda da kalkıp hiç iş yapasım gelmiyor. iyice tembel oldum.40 ım çıkınca ben de düzelirmiyim ki
kızlar bende çook şüpheleniyorum ishalden.
ahuss cuğum biz beklemedik hiç, muayene sırasında telefon vs cevaplamıyor gayet iyi ilgileniyor bizim oğlan üstüne işeyince iş kazası deyip bir gülmesi vardı ki çok memnun oldum gittiğimde salak gibi ne bez ne mendil yanımda yoktu çantasını almamışım bebeğin ona da güldü ne lazımsa verdi çok tatlı bi kadın. Bu arada yeşil kaka üşütme demek değildir arkadaşlar korkmayın yediğiniz yeşil yapraklı bi sebze ya da dolma bile yaparmış bunu, kes,inlikle bi sorun değil dedi doğum yaptığım hastanedeki doktorumuz. Tüp bebek olunca görmemiş olduk iyice çift doktora gidiyorz şimdilik. Hamileyken kendi dokorum dışında 9 doktor daha görmüştü beni, napim kanama vs olunca korkuyordum. Neyse bu arada çok tatlı içeecek ve yiyecekler aniden kan şekerini yükelterek yalancı tokluk sağladığı için fazla komposto vs önerilmedi bize. benim iştahım yoktu hiç. ne zaman kestim komposto helva falan iştahım düzeldi. bol protein bi de humana bi de çemen otu ve ısırgan önerildi bitkisel olarak. Boooool da su tabi. Su gerçekten farkettiriyor. Benim de gürül gürül sütüm yok ama moralimi hiç bozmayıp emzireceğim diye şartlıyorum kendmi artık gittiği yere kadar. Ben pek muhabbetlere giremiyorum ama takipteyim hepinizi öptüm.
ahhh canım arayamadımnasıl gidiyor ilk yanlız gününüz....
tebrik ederim...bende ameliyattan yarı ayık çıktım...ozamanda acıyı hissediyorsun tabi..ama iğne olunca geçiyor...
sarılık belirtilerine benziyor ahu ama bilemedim...ara sen doktorunu bence...iinşş bişey yokturda..
canım ben aldım ama takamadımnasıl korse takıyorsunuz bende alıcam ama nasıl bışey bılemıyorum
gözünüz aydıınnnkızlarrçok şükür sonuçlarımız iyi çıktı tamamen temizlenmiş şimdi eşim gelicek ve evimize döncez Rabbim tüm hastalara şifa versin öpüyorum sizi..
kızlar nasılsınız? Hiç giremiyorum foruma. Bazen şöyle bakıp çıkıyorum. Kızım gündüz hiç uyumuyor. Akşamda 1 kadar ağlayıp sonra uyuyor. İlk defa bugün gündüz uyuyup duruyor. Kesin şimdide akşam uyumazKolik malesef kızım. Hiçbirşey işe yaramıyor. Annem eczaneden metsil damla almış dün gizlice vermiş. Ben duyunca ortalığı kaldırdın. Doktorun vermediği ilacı verdi diye. Sonra ilacı çöpe attım. Ama keşke atmasaydım dün ilk defa az ağladı. Ah kafam ah Artık kırkımız çıktı ama biz daha uçuramadık bakalım ne zaman dışarı çıkacağız. Bu gazımız geçmeden zor görünüyor.
öncelikle çok geçmiş olsun canım. birşey sormak istiyorum , enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız, neyden şüphelendiniz yani? benim kızımın bezi de sanki ilk günlere göe daha kokulu gibi geliyor. haftaya 1 aylık olucaz kontrole gidince doktora sorarım diyorum ama gene de içim rahat etmiyor o güne kadar.
kızlar oğlumun sarılık değeri düşmemiş uzayan sarılıkmış değeri 13.4 doktor üniverste hastanesine yolladı onlarda yarın gelin dediler fototerapi almazmış ama nasıl düşcek bilmiyorum sıksıkda emiyor sütte var hatta akıyor yokda değil neden düşmedi hiç anlamadım...
kızlar nasılsınız? Hiç giremiyorum foruma. Bazen şöyle bakıp çıkıyorum. Kızım gündüz hiç uyumuyor. Akşamda 1 kadar ağlayıp sonra uyuyor. İlk defa bugün gündüz uyuyup duruyor. Kesin şimdide akşam uyumazKolik malesef kızım. Hiçbirşey işe yaramıyor. Annem eczaneden metsil damla almış dün gizlice vermiş. Ben duyunca ortalığı kaldırdın. Doktorun vermediği ilacı verdi diye. Sonra ilacı çöpe attım. Ama keşke atmasaydım dün ilk defa az ağladı. Ah kafam ah Artık kırkımız çıktı ama biz daha uçuramadık bakalım ne zaman dışarı çıkacağız. Bu gazımız geçmeden zor görünüyor.
benim kızımın da bugün kokuluydu. bu ne ya oldum. bi de sarı ,sulu ve pütürlü.birşey yoktur inşalah. bugün de ilk defa çok huysuzlandı. uyumamak için çok direndi. emiyor. uykuya dalıyor. yataa koyuyorum ya hemen ya 5-10 dak sonra açıyor gözlerini. saat 7 de uyandı 15.30 a kadar savaştık. sonra uyudu. korktum şimdi.yarında böye olursa gideyim doktora bari.öncelikle çok geçmiş olsun canım. birşey sormak istiyorum , enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız, neyden şüphelendiniz yani? benim kızımın bezi de sanki ilk günlere göe daha kokulu gibi geliyor. haftaya 1 aylık olucaz kontrole gidince doktora sorarım diyorum ama gene de içim rahat etmiyor o güne kadar.
5 dakikada doyuyordur beki canım. benim kızımda öyleydi. bende korkmustum ama birşey çıkmadı şükür.kızlaaar
yardımmm
bebeğim 5 dk emmiyor 2 saat uyuyor
ateşi ve kusması yok ama çok halsizzzz
hep uykulu
memeyi bile iştahsız emiyor.
kakası da sıvı su sonra pütürlü sarı geliyor
dr arasam bi garip kadın arayasım gelmiyor
ayyy napsam yaaa?
aynı canım. inşallah normaldir. püskürterek yapıyor bi de kakasınıkızlar bende çook şüpheleniyorum ishalden.
kızlar ben hala kızımı yanlış tutacağım, giydirirken zarar vereceğim sakatlayacağım diye aklım çıkıyor. birşy olmaz demi?????????????çok korkuyorum bazen. bi de omzumuzdayken filan kafa hiç durmuyor geriye atıyor hemen. ben tutunca bu sefer öne doğru atıp bildiğin kafa atıyor. bu normal mi.
ben de isteyerek sezaryen olanları anlayamaıyorum..çok zor toparlandım bugün 10.gün daha yeeni yeni hareket ediyorum.Allah yardımcın olsun..kuzulara bakınca insan katlanıyor acıya..bir de normal bekleyip sezaryen olunca daha kötü oluyor...kıskanıyorum normal doğuranları.hep yaşamak isterdim şimdi hep içimde kalacakgünaydın arkadaşlar
daha önce de geldim ama bakıp çıktım
ancak yazıyorum
cts genel anestezi ile sezeryan oldum,berbattı
ameliyathaneden çıktığımda yarı ayıktım,tüm acıyı hissettim,inledimannemler beni görünce ağlamış,eşimin ödü koptu 5 çocuk isteyen adam o coşku kalmadı diyor
keyfi sezeryan olanlara inanamıyorum
doktorum son anda söyledi başka hastanede yapacağını sezeryanı,ben bu kadar kötü geçmesini hastaneye bağlıyorum ,hiç beğenmedim
ağrılar hala devam tabi ki,bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamadım daha
mama veriyoruz,asla emmiyor,savaşıoyruz ama çok ağlıyor ,mama vermeyince de aç kalıyor
bakalım neyse ki sağlıklı ve çok güzel
iki türlü yaptık biz ama sanki birincisi daha faydalı oldu.Birincisi yarım çaybardağı su içinde 1 tane ayvanın çekirdeklerini jel olana kadar kaynatacaksın soğuyunca süreceksin.İkincisi yarım çay bardağı doğal gül suyunun içine bir ayvanın çekirdeklerini at 24 saat ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında beklet.yalnız gülsuyu önemli özellikle rengi pembe olan orjinal gül suyunu tercih et biz rosense ile yaptık..baya ferahlatıyor ama ben lansinoh kremin hiç faydasını görmedim..kıslar yardımcı olursanız sevinirimm
göğüs için daha önce ayva çekirdeğinden bahsetmiştiniz nasıl yapılıyor krem halam da doğum yapacak kısmetse göğüs uçları şimdiden yara ona bilgi verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?